Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Βρεεε ολα του γαμου δυσκολα κ η νυφη γκαστρωμενη το χεις ακουσει.....ε για μενα το βγαλανε!!!!

Πανε παρτα ανετουτσικα να τα εχεις κ για την γεννα! Μην περνεις κ ξαναπερνεις!!! Εγω δεν ειχα αγορασει τπτ στην εγκυμοσυνη για εγκυο....την εβγαλα με κολαν κ κατι φορμες π πριν εγκυμοσυνης δεν μ ηταν κολλητες....εβαλα κιλα(18) αλλα μονο στην κοιλια....κ ευτυχως ετυχα καλο καλοκαιρακι κ φορουσα κοντομανυκες μπλουζιτσες οχι τσιταααα απλααα οι καημενες αν ειχαν φωνη τι θα λεγανε....χαχαχαχαχχααχχ αγορασα μονο για το νοσοκομειο πυτζαμουλες κ εσωρουχα κανονικα γτ παναθεμα με δεν ειμαι κ του κανονικου βρακιου αν με καταλαβαινεις χαχαχαχαχ....

Ενταξει κλαιω...... αχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

3 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Καλημέρα αγάπη πως είσαι σήμερα;

Γεια σου αγαπ9υλα εσυ πως εθδαι σήμερα;

Καλημέρα αγάπη να ξερετε ξερω απο ονειρα αλλα τωρα ειναι ολα απο την εγκυμοσύνη επίσης οχι δεβ φταίει οτι εχει πολλες σελίδες το θεμα κατι εχεις κάνει εσυ και έχεις απενεργοποίησει τις ειδοποιησεις η πρεπει να κανείς καθαρισμα των cache

καλα ειμαι αγαπη μου :)

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σ'ευχαριστώ όλες μια μια για τα μηνύματα. Λοιπόν ειμαι καλά. Ευτυχώς είχα αίμα εκεινη την ωρα και στην επομενη φορα που πηγα τουαλέτα μετα δεν ειχα. 

Όμως βρε κορίτσια από πριν δω το αίμα δηλαδή μια δυο μέρες πριν και μετά, έχω συνέχεια πολλά υγρά πότε λευκά πότε κίτρινα. Με αηδιάζει αυτό το πράγμα και αλλάζω πάλι συνέχεια εσώρουχα. Το είχα και στον γιο μου αλλά στον γιο μου ήταν λευκά ή διαφανή. Όχι κίτρινα... Να είναι τίποτα μύκητες; πφφφ...

@marioula1234 κι εγώ εδώ και δύο μέρες δεν έχω νιώσει το μωρο και αγχώνομαι παααρα πολυ. Έχω να νιώσω τα τιναγματα σίγουρα 2 ημέρες ... Τετάρτη έχω γιατρό αλλά το σκέφτομαι συνέχεια. Ειδικά μετά τα χθεσινά. Θα κάνεις κατι;

@Evangeliaa Δυστυχώς δε βγαίνει κάτι σε χάπι. Τουλάχιστον μέχρι πέρσι. Το μόνο που είχα βρει είναι φυτικό της solgar το οποιο τελικά μιλώντας με την εταιρία είχαν σταματήσει να το βγάζουν. Τζίφος... φέτος θα βάλω τον άντρα μου να ξαναψαξει.

αγαπη θα πηγαινα σιγουρα στο γιατρο αυριο για υπερηχο 100 τα 100 θα πηγαινα αν δεν ενιωθα κατι... γιατι εχω πολυ ασχημη εμπειρία... απο μωρο που δεν κουνιεται... καταλαβαινεις... δυο μερες δεν ενιωθα απολυτως τπτ σα να μην ειμαι εγκυος ενα πραγμα!!! αλλα εχει τωρα ενα 5λεπτο δεν σταματησε να κουνιεται κ πολυ εντονα μαλιστα σα να κανει παρτι αχ Παναγια μου σε ευχαριστω ειχα αγχωθεί τοσο πολυ κοριτσια μου :'( παρολα αυτα λεω να παω την Τριτη μηπως κ δω φυλο... δεν ειναι σιγουρο ομως.. αλλα πραγματικα αν δεν το ενιωθα ως αυριο θα πηγαινα σιγουρα μη σου πω πως θα τον επαιρνα τηλ να μ ανοιξει σμρ το βραδυ! χαχαχ στο γιο μου του το κανα πολλες φορες να μου ανοιγει κυριακες αργιες κλπ

1 ώρα πρίν, gogouli_ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι σε είχα στο μυαλό μου, χαίρομαι που είσαι εντάξει!!! Γιατί δε λες στο γιατρό σου να σου κάνει μια καλλιέργεια για να σου φύγει η απορία και τι άγχος!!  Επίσης μήπως δε νιώθεις το μωράκι γιατί είναι μικρουλι και μπορεί να μην κάνει τούμπες αυτές τις μέρες; Μην αγχώνεσαι!! Όλα είναι μια χαρά!

Εγώ αύριο επιτέλους έχω ραντεβού στο νοσοκομείο, ανυπομονώ να δω ότι όλα είναι καλά γιατί εχω πολύ άγχος!!!

Κι επίσης, εδώ όλη μέρα βρέχει, πάνε οι ωραίες μέρες!

περιμενουμε νεα σου λοιπον ζουζουνα μου! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

καλα ειμαι αγαπη μου :)

αγαπη θα πηγαινα σιγουρα στο γιατρο αυριο για υπερηχο 100 τα 100 τα πηγαινα αν δεν ενιωθα κατι... γιατι εχω πολυ ασχημη εμπειρία... απο μωρο που δεν κουνιεται... καταλαβαινεις... δυο μερες δεμ ενιωθα απολυτως τπτ σα να μην ειμαι εγκυος ενα πραγμα!!! αλλα εχει τωρα ενα 5λεπτο δεν σταματησε να κουνιεται κ πολυ εντονα μαλιστα σα να κανει παρτι αχ Παναγια μου σε ευχατιστω ειχα αγχωθεί τοσο πολυ κοριτσια μου :'( παρολα αυτα λεω να παω την Τριτη μηπως κ δω φυλο... δεν ειναι σιγουρο ομως.. αλλα πραγματικα αν δεν το ενιωθα ως αυριο θα πηγαινα σιγουρα μη σου πω πως θα τον επαιρνα τηλ να μ ανοιξει σμρ το βραδυ! χαχαχ στο γιο μου του το κανα πολλες φορες να μου ανοιγει κυριακες αργιες κλπ

περιμενουμε νεα σου λοιπον ζουζουνα μου! 

Ξέρεις τι φοβάμαι; ότι θα μου πει ότι δεν είναι δυνατόν στη βδομάδα που βρίσκομαι να νιώθω το μωρό. Εγω είμαι σίγουρη πως είναι το μωρό. Παρατεταμένα τιναγματα να κάνει το έντερο; άσε που είναι στο κέντρο της κοιλιάς (κάτω από τον αφαλό) εσύ πως θα περιέγραφες τις κινήσεις που σου κάνει το μωρο τωρα; ως τιναγματα; είναι κάτι τελείως εσωτερικό. Αν βάλω το χέρι στο σημείο εκείνο , δεν νιώθω κάτι. Αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ τώρα..

Και η μ@λ@κ.. με τα ιδιωτικά μαιευτήρια @marioula1234 ξέρεις ποια ειναι; ότι αν θα πας να κάνεις από μόνη σου πχ έναν υπέρηχο ενημερώνουν τον γιατρό!! Πρέπει να χιλιοπεις πως δεν θες να ενημερωθεί ο γιατρός από την ρεσεψιόν, τον ταμία, την υπάλληλο που θα γράφει τα αποτελέσματα από τον υπέρηχο μέχρι τον υπερηχογραφιστη. Μια φορά το έκανα και το μετάνιωσα. Τα δημόσια δεν ξέρω πως λειτουργούν...

yplDp3.png

Just now, Dwro είπε:

Θα τα κόψω τα σερβιετακια σε δέκα μέρες που θα κόψω τα ουτρεζεστεν και θα ζητήσω μια καλλιέργεια όταν πάω στον γιατρό!

Εγω εχθες βραδυ εβαλα τελευταία φορα προγεστερονη. Κ εκανα κολπικη καλλιέργεια την προηγούμενη εβδομάδα κ εδειξε μικροοργανισμους κ βακιλλους αλλα ο γιατρος ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα κ πως αυτα ειναι φυσιολογικα στην εγκυμοσύνη. Κ εγω λεπτα μικρα σερβιετακια χρησιμοποιω κ αλλαζω συνέχεια. Θα προτιμούσα να μην τα χρησιμοποιώ αλλα θα γινομουν μουσκεμα. Αν σταματήσουν τωρα τα πολλα που θα κοψω τη βασκλορ θα τα σταματησω κ αυτα. Κ οπως λεει κ η @ΒαλεντιναΧρηστοςκ εγω δεν εχω πολλα ολόκληρα. Ημουν του μη κανονικου... Χαχαχα τωρα παιρνω κ τα παιρνω xxl γιατι με ενοχλει οτιδήποτε με σφίγγει... Βρακες λοιπον απο δω κ περα... 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ξέρεις τι φοβάμαι; ότι θα μου πει ότι δεν είναι δυνατόν στη βδομάδα που βρίσκομαι να νιώθω το μωρό. Εγω είμαι σίγουρη πως είναι το μωρό. Παρατεταμένα τιναγματα να κάνει το έντερο; άσε που είναι στο κέντρο της κοιλιάς (κάτω από τον αφαλό) εσύ πως θα περιέγραφες τις κινήσεις που σου κάνει το μωρο τωρα; ως τιναγματα; είναι κάτι τελείως εσωτερικό. Αν βάλω το χέρι στο σημείο εκείνο , δεν νιώθω κάτι. Αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ τώρα..

Καλεεε κ εγω στην εβδομαδα σ την ενιωθα κ ηταν το πρωτο μ οχι εσενα π ειναι το 3ο σου!!!! Κ εμενα ετσι ελεγε ο 'γιατρος' μου κ οταν πηγα για υπερηχο εκει κοντα στην εβδομαδα σ του λεω ναααα τωρα την αισθανομαι αυτο αισθανομαι κ μου λεει οντως ρε βαλεντινα ειναι το μωρο το βλεπω...κ μετα μ ειπε οτι λογω π ειμαι τοσο λεπτη κ δεν εχω καθολου λιπος την καταλαβαινω τοσο νωρις ημουν κ 46κιλα ακομα τοτε! Π ξερωω!!!

Just now, winspert είπε:

Εγω εχθες βραδυ εβαλα τελευταία φορα προγεστερονη. Κ εκανα κολπικη καλλιέργεια την προηγούμενη εβδομάδα κ εδειξε μικροοργανισμους κ βακιλλους αλλα ο γιατρος ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα κ πως αυτα ειναι φυσιολογικα στην εγκυμοσύνη. Κ εγω λεπτα μικρα σερβιετακια χρησιμοποιω κ αλλαζω συνέχεια. Θα προτιμούσα να μην τα χρησιμοποιώ αλλα θα γινομουν μουσκεμα. Αν σταματήσουν τωρα τα πολλα που θα κοψω τη βασκλορ θα τα σταματησω κ αυτα. Κ οπως λεει κ η @ΒαλεντιναΧρηστοςκ εγω δεν εχω πολλα ολόκληρα. Ημουν του μη κανονικου... Χαχαχα τωρα παιρνω κ τα παιρνω xxl γιατι με ενοχλει οτιδήποτε με σφίγγει... Βρακες λοιπον απο δω κ περα... 

Χαχαχαχαχχα εμενα δεν με ενοχλησαν ποτεε παλι καλα!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλεεε κ εγω στην εβδομαδα σ την ενιωθα κ ηταν το πρωτο μ οχι εσενα π ειναι το 3ο σου!!!! Κ εμενα ετσι ελεγε ο 'γιατρος' μου κ οταν πηγα για υπερηχο εκει κοντα στην εβδομαδα σ του λεω ναααα τωρα την αισθανομαι αυτο αισθανομαι κ μου λεει οντως ρε βαλεντινα ειναι το μωρο το βλεπω...κ μετα μ ειπε οτι λογω π ειμαι τοσο λεπτη κ δεν εχω καθολου λιπος την καταλαβαινω τοσο νωρις ημουν κ 46κιλα ακομα τοτε! Π ξερωω!!!

Χαχαχαχαχχα εμενα δεν με ενοχλησαν ποτεε παλι καλα!!!!

Και το ένιωθες καθημερινά σε αυτή τη βδομάδα που βρισκομαι εγώ τωρα; στον γιο μου (στο 2ο δηλαδη) 17η το ένιωσα. Ξέρω πως ο γιατρός μου θα μου πει αποκλείεται να ειναι το μωρο.

yplDp3.png

Και το ένιωθες καθημερινά σε αυτή τη βδομάδα που βρισκομαι εγώ τωρα; στον γιο μου (στο 2ο δηλαδη) 17η το ένιωσα. Ξέρω πως ο γιατρός μου θα μου πει αποκλείεται να ειναι το μωρο.

Οι μανες ξερουν καλυτερα κ ποσο μαλλον εσυ π το εχεις ξανανιωσει εδω εγω ημουν σιγουρη οτι ειναι αυτο.....ναι καθε μερα η δικια μ ηταν υπερκινητικη ακομα κ στο τελος π λενε λογω χωρου ειναι περιορισμενες οι κινησεις εγω την ενιωθα οοοοοοολη την ωρα αφου αναρωτιομουνα ποτε κοιμαται!!! Ετσι ειναι κ τωρα εξω !!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, winspert είπε:

Πριν μείνω έγκυος ειχα e coli πήρα δύο κουτιά βέβαια αντιβίωση στην εμβρυομεταφορα και λίγο μετά ο γιατρός είπε είμαι καλλυμενη!Μετά άρχισα ουτρεζεστεν κολπικά έξι και ούτε ήξερα τι υγρά έχω γιατί όλη μέρα ήμουν μούσκεμα από αυτά!Ένας λόγος που θέλω να κάνω καλλιέργεια είναι και αυτός θα το συζητήσουμε με τον γυναικολόγο που θα παω!Όμως να πω την αλήθεια φοβάμαι πως θα μου πάρουν υγρό από κάτω μην με ματώσουν και μετά εχω αλλα  για αυτό θα ζητήσω από τον ίδιο αν μπορεί να μου πάρει λίγο υγρό να το στείλουμε!Φοβάμαι πολύ τα μικρόβια!

Κορίτσια παντος και εγώ αισθάνομαι κάτι κάποιες φορές στην κοιλιά σαν τίναγμα η σαν να σκάει ποπ κόρν εκεί μέσα αλλά όχι συνέχεια βέβαια δεν έχω ιδέα αν είναι αυτό η είναι απλά της φαντασίας μου!Όσες ειστε ήδη μανουλεςτι νιώσατε ακριβώς?

Just now, Dwro είπε:

Πριν μείνω έγκυος ειχα e coli πήρα δύο κουτιά βέβαια αντιβίωση στην εμβρυομεταφορα και λίγο μετά ο γιατρός είπε είμαι καλλυμενη!Μετά άρχισα ουτρεζεστεν κολπικά έξι και ούτε ήξερα τι υγρά έχω γιατί όλη μέρα ήμουν μούσκεμα από αυτά!Ένας λόγος που θέλω να κάνω καλλιέργεια είναι και αυτός θα το συζητήσουμε με τον γυναικολόγο που θα παω!Όμως να πω την αλήθεια φοβάμαι πως θα μου πάρουν υγρό από κάτω μην με ματώσουν και μετά εχω αλλα  για αυτό θα ζητήσω από τον ίδιο αν μπορεί να μου πάρει λίγο υγρό να το στείλουμε!Φοβάμαι πολύ τα μικρόβια!

Κορίτσια παντος και εγώ αισθάνομαι κάτι κάποιες φορές στην κοιλιά σαν τίναγμα η σαν να σκάει ποπ κόρν εκεί μέσα αλλά όχι συνέχεια βέβαια δεν έχω ιδέα αν είναι αυτό η είναι απλά της φαντασίας μου!Όσες ειστε ήδη μανουλεςτι νιώσατε ακριβώς?

Δεν ειναι τιποτα. Εμενα εβαλε τον  κολποδιαστολεα πολυ λιγο μεσα, με ανοιξε ελαχιστα κ πηρε δειγμα με τους στυλαιους. Επειδη ειχα περιπου 1μιση χρονο κ βαλε να κανω τεστ παπ, γι αυτο το καναμε. Εκτός  κ αν το κανουν ολες οι κοπελες...

Αυτο το πεταρισμα, το γαργαλητο, το εχω νιωσει κ εγω μια φορα...:wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Δεν ειναι τιποτα. Εμενα εβαλε τον  κολποδιαστολεα πολυ λιγο μεσα, με ανοιξε ελαχιστα κ πηρε δειγμα με τους στυλαιους. Επειδη ειχα περιπου 1μιση χρονο κ βαλε να κανω τεστ παπ, γι αυτο το καναμε. Εκτός  κ αν το κανουν ολες οι κοπελες...

Αυτο το πεταρισμα, το γαργαλητο, το εχω νιωσει κ εγω μια φορα...:wub:

Ναι θα κάνω αλλά δεν θέλω κολποδιαστολεα φοβάμαι :-(.Μακάρι να αρχίσουμε κάθε μέρα να το νιώθουμε θα είναι μεγάλη υπόθεση να σταματήσει λίγο το άγχος να μην έκανε τόσο γιατι δεν παλεύετε!

• Μου αρέσει 1

Και η μ@λ@κ.. με τα ιδιωτικά μαιευτήρια @marioula1234 ξέρεις ποια ειναι; ότι αν θα πας να κάνεις από μόνη σου πχ έναν υπέρηχο ενημερώνουν τον γιατρό!! Πρέπει να χιλιοπεις πως δεν θες να ενημερωθεί ο γιατρός από την ρεσεψιόν, τον ταμία, την υπάλληλο που θα γράφει τα αποτελέσματα από τον υπέρηχο μέχρι τον υπερηχογραφιστη. Μια φορά το έκανα και το μετάνιωσα. Τα δημόσια δεν ξέρω πως λειτουργούν...

εγω ειτε σε ιδιωτικο ιατριο παω  να κανω υπερηχο ειτε στο νοσοκομειο δεν υπαρχει προβλημα δεν τους νοιαζει εδω... σιγα μην πάρει ο ιδιωτης τον γιατρο στο δημοσιο αλλα κ ο γιατρος στο δημοσιο κανει υπερηχα καθε Τριτη κ Πέμπτη απογευμα... 

κ μενα ο γιατρος λεει οτι στον 5ο αισθανεσαι το μωρο αλλα δεν ισχυει! αυτο που νιωθω ειναι μωρο 3η εγκυμοσυνη ξερω πολυ καλα να ξεχωρίζω την εμβρυική απο την εντερική κινηση... εγω νιωθω τιναγματακια συνεχόμενα σε ενα συγκεκριμενο σημειο για ωρα ή θα νιωσω σε μια γωνιτσα κατω απο τον ομφάλο παντα μια ελαφρια κίνηση πως να στο εξηγησω λες κ προσπαθεί να σκαψει να το πω;;;; χαχαχ δεν ξερω πως να το πω... κανε εικονα οτι σκαβεις με τα χερια;;; ε καπως ετσι το αισθάνομαι σα να κανει αυτη την κίνηση στο τοιχωμα της μητρας χαχαχ εννοείται ότι δεν προσπαθει να σκαψει απλα την ωρα που κουνα χερια η ποδια αν καταφερει κ ακουμπισει τα τοιχώματα της μητρας αυτη την αισθηση μου δινει

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Dwro είπε:

Κι εμένα τώρα στις εξετάσεις ούρων που έκανα έχει μια μικρή ποσότητα e coli οπότε Τετάρτη περιμένω να δω τι θα μου πει. Λογικά θα δώσει αντιβίωση. Στο κολπικό επίχρισμα όμως που μου είχαν πάρει δεν φάνηκαν μύκητες αλλά δεν είχα τότε υγρά.

Για κολπικό επίχρισμα να πας είτε σε μαιευτήριο είτε σε διαγνωστικό που ξέρουν από έγκυο. Θα πρέπει να αποφύγουν τον κολποδιαστολεα.  Τώρα δεν ξέρω. Σε μένα δεν είχαν χρησιμοποιήσει όταν έκανα πριν ένα μήνα. Η αλλιώς όπως.γραφει η winspert θα πρέπει να μην μπει μέσα πολύ ο διαστολεας.

@ΒαλεντιναΧρηστος η αλήθεια είναι πως εγώ τα ένιωθα είτε κάθε μέρα είτε μέρα παρά μέρα το αργότερο. Τώρα όμως έφαγα λίγη σοκολάτα και ενώ είμαι μια ώρα ξαπλωμένη με άγχος, κάπου πριν 5' σα να ένιωσα ένα τιναγματακι. Ελπίζω να μην ήταν η ιδέα μου.

@Dwro τιναγματακια εγώ το λέω. Αλλά και σαν να σκάνε ποπ κορν δεν είναι κακη περιγραφή αχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

4 hours ago, Dwro said:

Κορίτσι μου χαίρομαι που είσαι καλυτερα!Σου γράφω για να σου πω για τα κίτρινα υγρά είχα και εγώ κάποιες μέρες ρώτησα τον γιατρό και μου είπε μην σε απασχολούν αν δεν έχεις φαγούρα και δεν μυρίζουν!Εμένα ήταν κίτρινα μαζί με βλεννα!Κάποιες μέρες μόνο άλλες δεν έχω στην αρχή νόμιζα ήταν από τα ουτρεζεστεν που βάζω κολπικά αλλά τελικά δεν ήταν γιατί άλλες μέρες είναι λευκά!Επίσης μου είπε ότι συμβαίνει από την αύξηση των οιστρογόνων!Φυσικά να ρωτήσεις και εσυ τον γιατρό!

Καλό υπέρηχο να έχεις κορίτσι μου να είναι όλα τέλεια!

Κορίτσια σερβιετακια χρησιμοποιείτε τώρα στην εγκυμοσύνη?Εγώ τα χρησιμοποιώ αλλάζω συνέχεια βέβαια λόγω ουτρεζεστεν!Αυτό που με απασχολεί μήπως μεζευουν μικρόβια?

Ο γυναικολόγος που τον ρώτησα είπε ότι καλύτερα το εσώρουχο και να το αλλάζεις ή ακόμα καλύτερα γυμνή κάποιες ώρες. Αν όμως δεν μπορείς να το αποφύγεις λόγω ποσότητας ή λόγω κρέμας, καλό είναι να τα αλλάζεις κάθε 2 ωρες.

@Farmakotriftena χαίρομαι που είσαι καλύτερα και σταμάτησε το αίμα!

@gogouli_ με το καλό αύριο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

4wnKp2.png 

6 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Ελα μωρε μια χαρα θα ειναι το μωρό οοοοοοο

@gogouli@gogouli_  εχει γινει λαθος παραθεση και δεν μπορω να την βγαλω η δευτερη ισχύει δηλαδη αν το μωρο είναι οκτώ μέρες μικρότερο εχει επηρεαστεί η ανάπτυξη του καλα πες της εντάξει χαιρετισματα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...