Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι σε είχα στο μυαλό μου, χαίρομαι που είσαι εντάξει!!! Γιατί δε λες στο γιατρό σου να σου κάνει μια καλλιέργεια για να σου φύγει η απορία και τι άγχος!!  Επίσης μήπως δε νιώθεις το μωράκι γιατί είναι μικρουλι και μπορεί να μην κάνει τούμπες αυτές τις μέρες; Μην αγχώνεσαι!! Όλα είναι μια χαρά!

Εγώ αύριο επιτέλους έχω ραντεβού στο νοσοκομείο, ανυπομονώ να δω ότι όλα είναι καλά γιατί εχω πολύ άγχος!!!

Κι επίσης, εδώ όλη μέρα βρέχει, πάνε οι ωραίες μέρες!

Φιληστείλε μυνημα να μαθω και εγω τι θα σου πουν έτσι;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Φιληστείλε μυνημα να μαθω και εγω τι θα σου πουν έτσι;

Εννοείται θα σου στείλω, θα σας ενημερώσω όλες! Ελπίζω η τελευταία μέτρηση να ήταν απλά μια ανευθυνότητα της γιατρού και να μην υπάρχει πρόβλημα με το μωράκι μας! Αποκλείεται να κοιμηθώ σήμερα! Έχουμε 4.30 ραντεβού, κλείσαμε στα απογευματινά εξωτερικά!

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Εννοείται θα σου στείλω, θα σας ενημερώσω όλες! Ελπίζω η τελευταία μέτρηση να ήταν απλά μια ανευθυνότητα της γιατρού και να μην υπάρχει πρόβλημα με το μωράκι μας! Αποκλείεται να κοιμηθώ σήμερα! Έχουμε 4.30 ραντεβού, κλείσαμε στα απογευματινά εξωτερικά!

Ελα μωρε μια χαρα θα ειναι το μωρό οοοοοοο

Just now, Giotitsa είπε:

@gogouli_θυμησε μου τι σου ειχε πει αυτη η χαζη και δεν εβγαλε καλη μέτρηση;

xfHlp3.png

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Αν ειναι μυκητες μυρίζουν αγάπη ;;; εσυ πως νιώθεις τωρα μετα απο ολο αυτό;

Μπα οχι δε μυρίζουν αλλά το χρώμα με απασχολεί.

Just now, gogouli_ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι σε είχα στο μυαλό μου, χαίρομαι που είσαι εντάξει!!! Γιατί δε λες στο γιατρό σου να σου κάνει μια καλλιέργεια για να σου φύγει η απορία και τι άγχος!!  Επίσης μήπως δε νιώθεις το μωράκι γιατί είναι μικρουλι και μπορεί να μην κάνει τούμπες αυτές τις μέρες; Μην αγχώνεσαι!! Όλα είναι μια χαρά!

Εγώ αύριο επιτέλους έχω ραντεβού στο νοσοκομείο, ανυπομονώ να δω ότι όλα είναι καλά γιατί εχω πολύ άγχος!!!

Κι επίσης, εδώ όλη μέρα βρέχει, πάνε οι ωραίες μέρες!

Τετάρτη έχω ραντεβού οπότε θα του πω σιγουρα να μου γράψει καλλιέργεια . Αχ βρε κοριτσι το θεμα είναι πως ένιωθα τιναγματακια όχι κάθε μέρα αλλά πολύ συχνά. Και 2 μέρες τώρα δεν νιώθω τίποτα και αυτό με αγχώνει. Θα κάνω υπομονή μέχρι την Τετάρτη που θα πάω στον γιατρό.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τετάρτη έχω ραντεβού οπότε θα του πω σιγουρα να μου γράψει καλλιέργεια . Αχ βρε κοριτσι το θεμα είναι πως ένιωθα τιναγματακια όχι κάθε μέρα αλλά πολύ συχνά. Και 2 μέρες τώρα δεν νιώθω τίποτα και αυτό με αγχώνει. Θα κάνω υπομονή μέχρι την Τετάρτη που θα πάω στον γιατρό.

Κορίτσι μου χαίρομαι που είσαι καλυτερα!Σου γράφω για να σου πω για τα κίτρινα υγρά είχα και εγώ κάποιες μέρες ρώτησα τον γιατρό και μου είπε μην σε απασχολούν αν δεν έχεις φαγούρα και δεν μυρίζουν!Εμένα ήταν κίτρινα μαζί με βλεννα!Κάποιες μέρες μόνο άλλες δεν έχω στην αρχή νόμιζα ήταν από τα ουτρεζεστεν που βάζω κολπικά αλλά τελικά δεν ήταν γιατί άλλες μέρες είναι λευκά!Επίσης μου είπε ότι συμβαίνει από την αύξηση των οιστρογόνων!Φυσικά να ρωτήσεις και εσυ τον γιατρό!

Just now, gogouli_ είπε:

Καλό υπέρηχο να έχεις κορίτσι μου να είναι όλα τέλεια!

Κορίτσια σερβιετακια χρησιμοποιείτε τώρα στην εγκυμοσύνη?Εγώ τα χρησιμοποιώ αλλάζω συνέχεια βέβαια λόγω ουτρεζεστεν!Αυτό που με απασχολεί μήπως μεζευουν μικρόβια?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Dwro είπε:

Κορίτσι μου χαίρομαι που είσαι καλυτερα!Σου γράφω για να σου πω για τα κίτρινα υγρά είχα και εγώ κάποιες μέρες ρώτησα τον γιατρό και μου είπε μην σε απασχολούν αν δεν έχεις φαγούρα και δεν μυρίζουν!Εμένα ήταν κίτρινα μαζί με βλεννα!Κάποιες μέρες μόνο άλλες δεν έχω στην αρχή νόμιζα ήταν από τα ουτρεζεστεν που βάζω κολπικά αλλά τελικά δεν ήταν γιατί άλλες μέρες είναι λευκά!Επίσης μου είπε ότι συμβαίνει από την αύξηση των οιστρογόνων!Φυσικά να ρωτήσεις και εσυ τον γιατρό!

Καλό υπέρηχο να έχεις κορίτσι μου να είναι όλα τέλεια!

Κορίτσια σερβιετακια χρησιμοποιείτε τώρα στην εγκυμοσύνη?Εγώ τα χρησιμοποιώ αλλάζω συνέχεια βέβαια λόγω ουτρεζεστεν!Αυτό που με απασχολεί μήπως μεζευουν μικρόβια?

Γενικα καλο ειναι να αποφευγονται τα σερβιετακια κ οι σερβιετες γτ δεν αναπνεει η περιχη κ μαζευονται μυκητες οπως πολυ σωστα ειπες!!! Καλυτερα να αλλαζεις ΠΟΛΛΑΑΑ εσωρουχα την ημερα κ εγω ειχα παρραααααα πολλαααα υγρα κ αλλαζα συνεχεια!!!!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Dwro είπε:

Αναγκαστικα χρησιμοποιω κ εγω σερβιετακια κ αλλαζω  πολυ συχνά. Εχω απο την αρχη πολλα υγρα. Απλα εχω προσεξει να μην εχουν αρωμα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Αναγκαστικα χρησιμοποιω κ εγω σερβιετακια κ αλλαζω  πολυ συχνά. Εχω απο την αρχη πολλα υγρα. Απλα εχω προσεξει να μην εχουν αρωμα... 

Λόγω ουτρεζεστεν εγώ τα χρησιμοποιώ τα μικρά τα λεπτά δεν γίνοταν αλλιώς χαχα εγώ δεν ξέρω αν έχω υγρά γιατί μονίμως τρέχουν τα ουτρεζεστεν αηδία με πιάνει αλλά τι νά κάνω  σε δέκα μέρες τα κόβω!

• Μου αρέσει 1

Just now, Giotitsa είπε:

@gogouli_θυμησε μου τι σου ειχε πει αυτη η χαζη και δεν εβγαλε καλη μέτρηση;

Μας έβγαλε τι έμβρυο ξαφνικά 8 μέρες μικρότερο!! Και είπε ότι μπορεί να επηρεάστηκε η ανάπτυξη του η απλά να ήταν βιαστική η μέτρηση της και να είναι λάθος!!! Δεν έχω λόγια....

Just now, Dwro είπε:

Λόγω ουτρεζεστεν εγώ τα χρησιμοποιώ τα μικρά τα λεπτά δεν γίνοταν αλλιώς χαχα εγώ δεν ξέρω αν έχω υγρά γιατί μονίμως τρέχουν τα ουτρεζεστεν αηδία με πιάνει αλλά τι νά κάνω  σε δέκα μέρες τα κόβω!

Κορίτσι μου εγώ δε χρησιμοποιώ, αλλά αλλάζω σίγουρα δύο φορές τη μέρα εσώρουχο. Δε μπορώ να πω ότι έχω πολλά, αλλά έχω κάθε μέρα!!

Μη σε αγχώνει όμως κορίτσι, μπορεί απλά να άλλαξε θέση και να είναι σε σημείο που δε το νιώθεις πολύ!! Πλησιάζει η Τετάρτη, θα πας και θα δεις πόσο θα ηρεμήσεις!!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γενικα καλο ειναι να αποφευγονται τα σερβιετακια κ οι σερβιετες γτ δεν αναπνεει η περιχη κ μαζευονται μυκητες οπως πολυ σωστα ειπες!!! Καλυτερα να αλλαζεις ΠΟΛΛΑΑΑ εσωρουχα την ημερα κ εγω ειχα παρραααααα πολλαααα υγρα κ αλλαζα συνεχεια!!!!

Έτσι κι εγώ. Απλά είναι σπαστικό να αλλάζεις 4 εσώρουχα την ημέρα αχαχααχ

• Χαχα 1

yplDp3.png

Έτσι κι εγώ. Απλά είναι σπαστικό να αλλάζεις 4 εσώρουχα την ημέρα αχαχααχ

Χαχαχχαχαχα 4;;;; λιγα ειναιιιιι.....εγω καθε φορα π καθομουν καπου για ωρα κ πηγαινα να σηκωθω ετρεχαν κιολας μεχρι κ κολαν μ λερωναν!!! Ασε πουθενα δεν ηθελα να πηγαινω μην γινω κ ρεζιλιιι!!!!

• Χαχα 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Μας έβγαλε τι έμβρυο ξαφνικά 8 μέρες μικρότερο!! Και είπε ότι μπορεί να επηρεάστηκε η ανάπτυξη του η απλά να ήταν βιαστική η μέτρηση της και να είναι λάθος!!! Δεν έχω λόγια....

Κορίτσι μου εγώ δε χρησιμοποιώ, αλλά αλλάζω σίγουρα δύο φορές τη μέρα εσώρουχο. Δε μπορώ να πω ότι έχω πολλά, αλλά έχω κάθε μέρα!!

Μη σε αγχώνει όμως κορίτσι, μπορεί απλά να άλλαξε θέση και να είναι σε σημείο που δε το νιώθεις πολύ!! Πλησιάζει η Τετάρτη, θα πας και θα δεις πόσο θα ηρεμήσεις!!

Περιμένω αύριο νέα σου... μη φοβάσαι η συγκεκριμένη σε ξεπεταξε ήταν απαράδεκτη απ όπου κι αν το πιάσεις. Εγω στη θέση σου θα της έλεγα να με ξανά μετρήσει. Σε αγχωσε και με το παραπάνω με αυτό που έκανε. Και μετά απλά σου λέει ότι έκανε βιαστική μέτρηση; όλα καλά θα πάνε! Μείνε σε αυτόν που θα πας αύριο και όλα καλά θα πάνε!

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχαχχαχαχα 4;;;; λιγα ειναιιιιι.....εγω καθε φορα π καθομουν καπου για ωρα κ πηγαινα να σηκωθω ετρεχαν κιολας μεχρι κ κολαν μ λερωναν!!! Ασε πουθενα δεν ηθελα να πηγαινω μην γινω κ ρεζιλιιι!!!!

Απαπα Αχααχαχ εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη μέχρι πριν 3 μέρες δεν είχα τίποτα τώρα ξαφνικά έχω. Αηδία πάντως. Νιώθω άσχημα να αισθάνομαι συνέχεια κάτω έτσι. Αύριο μου φαίνεται θα πάω να πάρω καμια ντουζίνα καινούργια βρακάκια αχααχ

yplDp3.png

Περιμένω αύριο νέα σου... μη φοβάσαι η συγκεκριμένη σε ξεπεταξε ήταν απαράδεκτη απ όπου κι αν το πιάσεις. Εγω στη θέση σου θα της έλεγα να με ξανά μετρήσει. Σε αγχωσε και με το παραπάνω με αυτό που έκανε. Και μετά απλά σου λέει ότι έκανε βιαστική μέτρηση; όλα καλά θα πάνε! Μείνε σε αυτόν που θα πας αύριο και όλα καλά θα πάνε!

Απαπα Αχααχαχ εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη μέχρι πριν 3 μέρες δεν είχα τίποτα τώρα ξαφνικά έχω. Αηδία πάντως. Νιώθω άσχημα να αισθάνομαι συνέχεια κάτω έτσι. Αύριο μου φαίνεται θα πάω να πάρω καμια ντουζίνα καινούργια βρακάκια αχααχ

Βρεεε ολα του γαμου δυσκολα κ η νυφη γκαστρωμενη το χεις ακουσει.....ε για μενα το βγαλανε!!!!

Πανε παρτα ανετουτσικα να τα εχεις κ για την γεννα! Μην περνεις κ ξαναπερνεις!!! Εγω δεν ειχα αγορασει τπτ στην εγκυμοσυνη για εγκυο....την εβγαλα με κολαν κ κατι φορμες π πριν εγκυμοσυνης δεν μ ηταν κολλητες....εβαλα κιλα(18) αλλα μονο στην κοιλια....κ ευτυχως ετυχα καλο καλοκαιρακι κ φορουσα κοντομανυκες μπλουζιτσες οχι τσιταααα απλααα οι καημενες αν ειχαν φωνη τι θα λεγανε....χαχαχαχαχχααχχ αγορασα μονο για το νοσοκομειο πυτζαμουλες κ εσωρουχα κανονικα γτ παναθεμα με δεν ειμαι κ του κανονικου βρακιου αν με καταλαβαινεις χαχαχαχαχ....

• Χαχα 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...