Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχει πολλές σελίδες το θέμα και δεν παίρνω ειδοποιήσεις; 

Ρε σεις όλο χαζά όνειρα βλέπω τελευταία. Κ στην πρώτη θυμάμαι όλο έβλεπα. Εσείς; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχει πολλές σελίδες το θέμα και δεν παίρνω ειδοποιήσεις; 

Ρε σεις όλο χαζά όνειρα βλέπω τελευταία. Κ στην πρώτη θυμάμαι όλο έβλεπα. Εσείς; 

Καλημερα κοπελα μου. Κ εγω βλεπω κ περίεργα κ ασχημα ονειρα κ διαβασα οτι ειναι φυσιολογικό αυτη την περίοδο κ λογω ορμονων κ λογω αγχους... 

7 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Εσεις εχετε παρεξενιες στην εγκυμοσύνη κορίτσια εγω π.χ πριν νες καφε δεν ηθελα να πινω και τωρα εστω και μια δυπ γουλιες θελω μετα θελω μπύρα και απο αυτό μια δύο τρεις γουλειες μια στο τοσο γουβαρελακια δεν ηθελα να ακουσω και τώρα κανω σαν υστερικια αυτα

Δεν θα τις ελεγα παραξενιες. Εχει να κανει με τις ορμονες κ τις αναγουλες που εχουμε. Εγω που τρελαινομαι για κοτοσουπα κ γιουβαρλακια απ οταν εμεινα εγκυος κ μεχρι προτινος ουτε να τα μυρισω δεν μπορουσα. Αφου εβραζε η μανα μου κοτοπουλο κ μου ερχοταν  τοσο πολυ εμετος, μου εκανε εντύπωση. Ηταν το πρώτο που σιχαθηκα. Τωρα σιγα σιγα εχω αρχισει κ ξανατρωω αλλα οχι με τρελη ορεξη... Καλημέρα κοριτσακι μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona said:

Καλημέρα! Εγώ είδα το πρώτο μου όνειρο που ήμουν έγκυος ενώ είμαι έγκυος πριν από 2 μέρες. Βέβαια δεν ήταν πολύ καλό και ήταν φουλ άγχος... Το έχω διαβάσει πάντως ότι στην εγκυμοσύνη έχουμε περίεργα όνειρα και πιο έντονα λόγω ορμονών.

4wnKp2.png 

11 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια τι κάνετε; Δε σας διάβασα ακόμη θα το κάνω όταν τη παλεύω. Έχω χαθεί γιατί μερικές μέρες τώρα είμαι σκατα σκατα σκατα που λέει και η Ελπίδα!!

Γύρισαν όλα και σε πιο έντονο βαθμό. Έχω ζαλάδες, ναυτία και εμετούς σε ότι κι αν φαω, πονοκέφαλο και σαν δεν έφταναν όλα αυτά επειδή ξεκίνησα σίδηρο μου προκαλεί απίστευτη καούρα σε σημείο που δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τον πόνο.... Δε τη παλεύω καθόλου... Ευελπιστώ να περάσει σύντομα... Τι κάνετε εσείς; 

πωπω βρε αγαπη ευχομαι να σου περασει συντομα! 

7 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Εσεις εχετε παρεξενιες στην εγκυμοσύνη κορίτσια εγω π.χ πριν νες καφε δεν ηθελα να πινω και τωρα εστω και μια δυπ γουλιες θελω μετα θελω μπύρα και απο αυτό μια δύο τρεις γουλειες μια στο τοσο γουβαρελακια δεν ηθελα να ακουσω και τώρα κανω σαν υστερικια αυτα

και βεβαιαααα ολα μ βρωμανε ολα ομως χαχαχ

Just now, tsilona είπε:

και εγω βλεπω χαζα όνειρα αγαπη ειναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη 

@Farmakotriftena πως εισαι κοριτσι μου σε εχω στο μυαλο μου απο χθες! 

κοριτσια εχει δυο μερες που το νινι ουτε φωνη ουτε ακροαση... εχω αγχωθει! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

κοριτσια εχει δυο μερες που το νινι ουτε φωνη ουτε ακροαση... εχω αγχωθει

Καλημερα κοριτσακι μου. Μη νομίζεις κ εγω στην ιδια φαση ειμαι κ για υπερηχο παω στις 18. Πολλες μέρες ακομα... Το μονο που μου το υπενθυμίζει οτι κ εγω παλι εχω πολλες αναγουλες κ γενικα  αδιαθεσια!!! Μην αγχώνεσαι, ολα καλα θα ειναι, απλα θα κουραστηκε να κανει κωλοτουμπες ολη την ωρα κ ξεκουραζεται λιγο... Χαχαχα, φιλακια..... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

σε συνδιασμο που χθες εφαγα κρουασανακια σοκολατας κ μετα δεν ηθελα εμετο... φοβαμαι παρα πολυ εχω πολυ τραυματικη εμπειρία... 

Οχι βρε κοριτσακι μου... Ντε κ καλα να κανεις εμετο... Προφανως οι αναγουλιτσες ειναι παρελθόν για σενα... Βεβαια σε καταλαβαίνω γιατί κ εγω τα ιδια ελεγα καθε φορα που σταματαγαν οι αναγουλες αλλα καμια σχεση... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοπελα μου. Κ εγω βλεπω κ περίεργα κ ασχημα ονειρα κ διαβασα οτι ειναι φυσιολογικό αυτη την περίοδο κ λογω ορμονων κ λογω αγχους... 

Δεν θα τις ελεγα παραξενιες. Εχει να κανει με τις ορμονες κ τις αναγουλες που εχουμε. Εγω που τρελαινομαι για κοτοσουπα κ γιουβαρλακια απ οταν εμεινα εγκυος κ μεχρι προτινος ουτε να τα μυρισω δεν μπορουσα. Αφου εβραζε η μανα μου κοτοπουλο κ μου ερχοταν  τοσο πολυ εμετος, μου εκανε εντύπωση. Ηταν το πρώτο που σιχαθηκα. Τωρα σιγα σιγα εχω αρχισει κ ξανατρωω αλλα οχι με τρελη ορεξη... Καλημέρα κοριτσακι μου... 

Καλημέρα αγάπη πως είσαι σήμερα;

σε συνδιασμο που χθες εφαγα κρουασανακια σοκολατας κ μετα δεν ηθελα εμετο... φοβαμαι παρα πολυ εχω πολυ τραυματικη εμπειρία... 

Γεια σου αγαπ9υλα εσυ πως εθδαι σήμερα;

πρίν από 5 λεπτά , tsilona είπε:

Καλημέρα αγάπη να ξερετε ξερω απο ονειρα αλλα τωρα ειναι ολα απο την εγκυμοσύνη επίσης οχι δεβ φταίει οτι εχει πολλες σελίδες το θεμα κατι εχεις κάνει εσυ και έχεις απενεργοποίησει τις ειδοποιησεις η πρεπει να κανείς καθαρισμα των cache

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλημέρα αγάπη πως είσαι σήμερα;

Καλημερα κοριτσακι μου. Οπως είπα κ στη μανα μου που με ρωτησε πριν απο λιγο, προσπαθώ να καταλάβω αν ανακατευομαι ηδη ή αν θα ανακατευτω σε λιγο... Χαχαχα, παντως προς τα εκει παω. Τα καλα 4ων εβδομαδων πριν... Δε βαριέσαι... Θα περασει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου. Οπως είπα κ στη μανα μου που με ρωτησε πριν απο λιγο, προσπαθώ να καταλάβω αν ανακατευομαι ηδη ή αν θα ανακατευτω σε λιγο... Χαχαχα, παντως προς τα εκει παω. Τα καλα 4ων εβδομαδων πριν... Δε βαριέσαι... Θα περασει... 

Δεν πειράζει αγάπη πρπεει να έχουμε υπομονή αλλες γυναίκες θα μας ακουν και θα λενε τι καλα να τα ειχαμε και εμείς και δεν θα παραπονιομασταν με καταλαβαίνεις πως το λεω έτσι οχι οτι παραπονιομαστε αλλα πρέπει να εχουμε υπομονή

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σ'ευχαριστώ όλες μια μια για τα μηνύματα. Λοιπόν ειμαι καλά. Ευτυχώς είχα αίμα εκεινη την ωρα και στην επομενη φορα που πηγα τουαλέτα μετα δεν ειχα. 

Όμως βρε κορίτσια από πριν δω το αίμα δηλαδή μια δυο μέρες πριν και μετά, έχω συνέχεια πολλά υγρά πότε λευκά πότε κίτρινα. Με αηδιάζει αυτό το πράγμα και αλλάζω πάλι συνέχεια εσώρουχα. Το είχα και στον γιο μου αλλά στον γιο μου ήταν λευκά ή διαφανή. Όχι κίτρινα... Να είναι τίποτα μύκητες; πφφφ...

@marioula1234 κι εγώ εδώ και δύο μέρες δεν έχω νιώσει το μωρο και αγχώνομαι παααρα πολυ. Έχω να νιώσω τα τιναγματα σίγουρα 2 ημέρες ... Τετάρτη έχω γιατρό αλλά το σκέφτομαι συνέχεια. Ειδικά μετά τα χθεσινά. Θα κάνεις κατι;

@Evangeliaa Δυστυχώς δε βγαίνει κάτι σε χάπι. Τουλάχιστον μέχρι πέρσι. Το μόνο που είχα βρει είναι φυτικό της solgar το οποιο τελικά μιλώντας με την εταιρία είχαν σταματήσει να το βγάζουν. Τζίφος... φέτος θα βάλω τον άντρα μου να ξαναψαξει.

yplDp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Δεν πειράζει αγάπη πρπεει να έχουμε υπομονή αλλες γυναίκες θα μας ακουν και θα λενε τι καλα να τα ειχαμε και εμείς και δεν θα παραπονιομασταν με καταλαβαίνεις πως το λεω έτσι οχι οτι παραπονιομαστε αλλα πρέπει να εχουμε υπομονή

Σε μενα το λες; Το ξέρω  απο πρώτο χερι... Δεν παραπονιεμαι αγαπη μου. Απλα καταθετω τα γεγονότα... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Jennak83             πητ     3/10            ??  

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ     8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10        ??

Evangeliaa            πητ    12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Σε μενα το λες; Το ξέρω  απο πρώτο χερι... Δεν παραπονιεμαι αγαπη μου. Απλα καταθετω τα γεγονότα... Χαχαχα 

Αγαπη γενικά το λεω καμια δεν παραπονιέται απλα εγω γενικα ειμαι άνθρωπος οου σκέφτομαι και την αλλη πλευρα ξερω ότι δεν σου έχουν ερθει μελι γαλα

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Καλημέρα και καλή Κυριακή. Σ'ευχαριστώ όλες μια μια για τα μηνύματα. Λοιπόν ειμαι καλά. Ευτυχώς είχα αίμα εκεινη την ωρα και στην επομενη φορα που πηγα τουαλέτα μετα δεν ειχα. 

Όμως βρε κορίτσια από πριν δω το αίμα δηλαδή μια δυο μέρες πριν και μετά, έχω συνέχεια πολλά υγρά πότε λευκά πότε κίτρινα. Με αηδιάζει αυτό το πράγμα και αλλάζω πάλι συνέχεια εσώρουχα. Το είχα και στον γιο μου αλλά στον γιο μου ήταν λευκά ή διαφανή. Όχι κίτρινα... Να είναι τίποτα μύκητες; πφφφ...

@marioula1234 κι εγώ εδώ και δύο μέρες δεν έχω νιώσει το μωρο και αγχώνομαι παααρα πολυ. Έχω να νιώσω τα τιναγματα σίγουρα 2 ημέρες ... Τετάρτη έχω γιατρό αλλά το σκέφτομαι συνέχεια. Ειδικά μετά τα χθεσινά. Θα κάνεις κατι;

@Evangeliaa Δυστυχώς δε βγαίνει κάτι σε χάπι. Τουλάχιστον μέχρι πέρσι. Το μόνο που είχα βρει είναι φυτικό της solgar το οποιο τελικά μιλώντας με την εταιρία είχαν σταματήσει να το βγάζουν. Τζίφος... φέτος θα βάλω τον άντρα μου να ξαναψαξει.

Αν ειναι μυκητες μυρίζουν αγάπη ;;; εσυ πως νιώθεις τωρα μετα απο ολο αυτό;

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι σε είχα στο μυαλό μου, χαίρομαι που είσαι εντάξει!!! Γιατί δε λες στο γιατρό σου να σου κάνει μια καλλιέργεια για να σου φύγει η απορία και τι άγχος!!  Επίσης μήπως δε νιώθεις το μωράκι γιατί είναι μικρουλι και μπορεί να μην κάνει τούμπες αυτές τις μέρες; Μην αγχώνεσαι!! Όλα είναι μια χαρά!

Εγώ αύριο επιτέλους έχω ραντεβού στο νοσοκομείο, ανυπομονώ να δω ότι όλα είναι καλά γιατί εχω πολύ άγχος!!!

Κι επίσης, εδώ όλη μέρα βρέχει, πάνε οι ωραίες μέρες!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...