Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Jennak83 είπε:

Καλε δε μπαινουν πλεον στην κοιλια,εχει σκληρυνει το δερμα λεω θα σπασει η συρριγγα! Καλα δε συζητω τον πονο σε καποια αλλα σημεια τσουπ το βγαζω αμεσως δεν αντεχεται μεχρι να βρω το σωστο σημειο. Και στην αρχη ελεγα α ωραια δε πονανε τις συνηθησα, τις πρωτες φορες που δε ποναγαν ακομα..

Το ιδιο ακριβως παθαινω κι εγω!!!Ειναι μερικα σημεια που δεν μπαινει με τιποτα η βελονα και αλλα που μπαινει κατευθειαν!!!Εμενα στο φαρμακειο που ρωτησα μου ειπε οτι μπορουν να γινουν και στο χερι αλλα ουτε καν...δεν υπαρχει περιπτωση!!Τωρα για τα μπουτακια θα το ψαξω αν ερθει η ωρα που η  κοιλιτσα δε θα τρυπιεται πουθενα!!Κι εγω στην αρχη τιποτα δεν καταλαβαινα αν και ειχα φαει ηδη αρκετες ενεσεις λογω εξωσωματικης αλλα τσαμπα η χαρα...

Just now, Dwro είπε:

Ακριβώς αυτή είναι η εξέταση το μόνο μειονέκτημα που μας είχε πει ότι κοστίζει γύρω στα 800ευρω!Σου εύχομαι και εγώ ολόψυχα να πάνε καλά ολα!

Τοσο ακριβα???Φιλες μου που την εχουν κανει εχουν δωσει μαξ 350€. Τα 800€ μου φαινονται εξωφρενικο ποσο!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Το ιδιο ακριβως παθαινω κι εγω!!!Ειναι μερικα σημεια που δεν μπαινει με τιποτα η βελονα και αλλα που μπαινει κατευθειαν!!!Εμενα στο φαρμακειο που ρωτησα μου ειπε οτι μπορουν να γινουν και στο χερι αλλα ουτε καν...δεν υπαρχει περιπτωση!!Τωρα για τα μπουτακια θα το ψαξω αν ερθει η ωρα που η  κοιλιτσα δε θα τρυπιεται πουθενα!!Κι εγω στην αρχη τιποτα δεν καταλαβαινα αν και ειχα φαει ηδη αρκετες ενεσεις λογω εξωσωματικης αλλα τσαμπα η χαρα...

Τοσο ακριβα???Φιλες μου που την εχουν κανει εχουν δωσει μαξ 350€. Τα 800€ μου φαινονται εξωφρενικο ποσο!

800€ ειναι για το μεγαλο πακέτο κοριτσια το οποιο εχει μεσα πολλα σύνδρομα δεν θυμαμαι ποσα καπου γυρω στα 24 μαζι με τις βασικες τρισωμιες

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

800€ ειναι για το μεγαλο πακέτο κοριτσια το οποιο εχει μεσα πολλα σύνδρομα δεν θυμαμαι ποσα καπου γυρω στα 24 μαζι με τις βασικες τρισωμιες

Αααα αυτην τη λεπτομερεια δεν τη γνωριζα!!Νομιζα οτι ηταν 1 το τεστ αλλα ετσι σιγουρα δικαιολογειται η τοσο μεγαλη αποκλιση τιμης!!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Αρα γι αυτό έχει τέτοια απόκλιση η τιμή γιατί 800 με 400 είναι μισή τιμή!Κορίτσια και εγώ τρυπιεμαι και δύο φορές μια ινοχεπ μια προλουτεξ ευτυχώς την προλουτεξ την κόβω σε λίγο! Πραγματικά το τρύπημα δεν με πειράζει καθόλου ας πάει καλά και χαλάλι!Επίσης παίρνω πρεζονολ και μισή παιδική ασπιρίνη μέρα παρά μέρα!

Just now, Giotitsa είπε:

Nαι ναι εχεις δικιο φυσικα! Απλα για το κοριτσι π την ενδιαφερει η τρισωμια 13(συνδρομο RATAU)κ τρισωμια 21(συνδρομο edwards) το οικονομικο πακετο τα εχει μεσα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Nαι ναι εχεις δικιο φυσικα! Απλα για το κοριτσι π την ενδιαφερει η τρισωμια 13(συνδρομο RATAU)κ τρισωμια 21(συνδρομο edwards) το οικονομικο πακετο τα εχει μεσα!!!

Ναι ναι βέβαια τα εχει κορίτσι στοιχιζει καπου γυρω στα 400€ μαξιμουμ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Κοριτσια τι κάνετε; Δε σας διάβασα ακόμη θα το κάνω όταν τη παλεύω. Έχω χαθεί γιατί μερικές μέρες τώρα είμαι σκατα σκατα σκατα που λέει και η Ελπίδα!!

Γύρισαν όλα και σε πιο έντονο βαθμό. Έχω ζαλάδες, ναυτία και εμετούς σε ότι κι αν φαω, πονοκέφαλο και σαν δεν έφταναν όλα αυτά επειδή ξεκίνησα σίδηρο μου προκαλεί απίστευτη καούρα σε σημείο που δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τον πόνο.... Δε τη παλεύω καθόλου... Ευελπιστώ να περάσει σύντομα... Τι κάνετε εσείς; 

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια τι κάνετε; Δε σας διάβασα ακόμη θα το κάνω όταν τη παλεύω. Έχω χαθεί γιατί μερικές μέρες τώρα είμαι σκατα σκατα σκατα που λέει και η Ελπίδα!!

Γύρισαν όλα και σε πιο έντονο βαθμό. Έχω ζαλάδες, ναυτία και εμετούς σε ότι κι αν φαω, πονοκέφαλο και σαν δεν έφταναν όλα αυτά επειδή ξεκίνησα σίδηρο μου προκαλεί απίστευτη καούρα σε σημείο που δε κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τον πόνο.... Δε τη παλεύω καθόλου... Ευελπιστώ να περάσει σύντομα... Τι κάνετε εσείς; 

Ελα ρε κοριτσακι μου... Ρε γαμωτο... Οταν διαβασεις, θα δεις οτι κ εγω μια απο τα ιδια είμαι... Οχι σε τραγικο βαθμο, αλλα καθε μερα θα με πιασει το κεφαλι, εχω πιο συχνά τασεις για εμετο κ με ποναει η μεση... Ελπιζω να ειναι τα τελευταία αγάπη μου κ συντομα να ειμαστε πολυ καλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου φιλη εγω υποφέρω πολυ απο καουρες οποτε σε καταλαβαινω τοσο πολυ σε σημείο που τις αντεχω δεν τις αντεχω τωρα ελπιζω οι ναυτιες και οο εμετοι να περάσουν λογικα στρυφογυρναει το μπεμπε χαχαχχαχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Γεια σου φιλη εγω υποφέρω πολυ απο καουρες οποτε σε καταλαβαινω τοσο πολυ σε σημείο που τις αντεχω δεν τις αντεχω τωρα ελπιζω οι ναυτιες και οο εμετοι να περάσουν λογικα στρυφογυρναει το μπεμπε χαχαχχαχα

Χαχαχα, αυτο λεω κ εγω... Μαλλον κανουν κωλοτουμπες τα μωρα μας!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 4/4/2019 at 11:09 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Εγώ μόνο φυλικο προς το παρόν. Την άλλη Τετάρτη έχω γιατρό λογικά κάτι θα μου γράψει. Το θέμα είναι εγώ τι θα πάρω από αυτά που θα μου γράψει ααχαχ. ας πούμε το ασβέστιο το σιχαίνομαι τέρμα... και το άτιμο δεν βγαίνει σε χαπι.(τουλάχιστον μέχρι πέρσι φέτος δεν το έχω ψάξει) Είναι όλα είτε σε αναβραζον ή μασωμενο. Μπλιαχ... και στον γιο μου όσες φορές επιχείρησα να πάρω ήμουν μετά με μια βαρυστομαχια άλλο πράγμα.

Εχω την εντυπωση οτι βγαινουν σε χαπια απλα δεν γραφονται...εγω παιρνω τα ideos, μασωμενα ειναι αλλα τουλαχιστον δεν μου φαινεται οτι τρωω τοιχο...

On 4/4/2019 at 10:56 ΜΜ, Giotitsa είπε:

Κοριτσια αλήθεια απο φαρμακα τι παίρνετε καλα η καθε κοπελα εχει τις δικες της αναγκες ετσι για αυτο μην αναρωτηθούμε γιατι πέρνει η μια αυτο και η μια το αλλο ουτε να αγχωθει συζήτηση να γίνεται κου φαίνεται οτι απο προχθες βαριέστε λιγο ελατε ελατε 

Εγω παιρνω το χαπι του θηροειδη, φιλικο, σιδηρο και ασβεστιο (επειδη θηλαζω κιολας-δεν το σταμάτησα δλδ καθολου απο την πρωτη εγκυμοσυνη 

verzp2.pngYgrLp2.png

Αααααχχχ...δεν ξερω τι συμβαινει αλλα κι εγω ειμαι καθε μερα και χειροτερα κι ενω μεχρι τωρα τουλαχιστον οι ναυτιες μου περιοριζονταν σε ζαλαδα και ταση για εμετο, σημερα το πρωι εκανα κιολας και νιωθω ολη μερα χαλια!!Ευχομαι και ελπιζω εσενα να ειναι τα τελευταια και ν' αρχισεις να παιρνεις τα πανω σου!!Να παρουμε κουραγιο κι εμεις οτι θα φτιαξουν τα πραγματα μετα το 1ο τριμηνο γιατι εγω βλεποντας οτι καθε μερα ειναι και χειροτερη εχω αρχισει να απελπιζομαι...

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Εσεις εχετε παρεξενιες στην εγκυμοσύνη κορίτσια εγω π.χ πριν νες καφε δεν ηθελα να πινω και τωρα εστω και μια δυπ γουλιες θελω μετα θελω μπύρα και απο αυτό μια δύο τρεις γουλειες μια στο τοσο γουβαρελακια δεν ηθελα να ακουσω και τώρα κανω σαν υστερικια αυτα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...