Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Jennak83 πολύ χάρηκα για τα νέα σου! Θα σε βάλω πινακακι σε λίγο. Ούτε εγώ έχω κοιλιά ακόμα . Δε σημαίνει κάτι μη φοβάσαι.

Εμένα δύσκολη μέρα σήμερα. Ο μικρός εκανε μια ζημιά τεράστια. Έσπασε μια κρυστάλλινο ράφι  σε μια βάση της τηλεόρασης που είχα στην κρεβατοκάμαρα. Χεστηκα για το κρύσταλλο. Ευτυχώς ο μικρός δεν κόπηκε. Εγω όμως Ζοριστηκα πάρα πολύ για να τα μαζέψω και κόπηκα. Γέμισε όλο το δωμάτιο συν μέχρι το διάδρομο παντού χιλιάδες μικρά κρυσταλλακια. Με την συμβατική σκούπα μόνο τα μεγάλα κομμάτια μάζεψα. Τα υπόλοιπα με την ηλεκτρονική σκούπα αλλά με τη φυσούνα οπότε ήμουν σκυμμένη και πιεσμένη μισή ώρα να μαζεύω από παντού. Για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή ένιωσα να τρέχει και κάτι υγρό από κάτω. Και τελικά έχω αίμα. Περιμένω να δω πως θα πάει. Αυτά από εμένα. Φοβάμαι πιο πολύ για το μωρο που μπουσουλαει.

Αχ βρε κορίτσι μου!Εύχομαι να ξεκουραστείς και όλα καλά!Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι το παιδάκι σου!Περαστικά ολόψυχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κονονεςςςςςςςςς μ......ουυυυυυυυυυυ εδω ταρζαν....χχαχαχαχχα τι μ κάνετε???? σας διαβάζω ανελλιπώς κ κάθε μέρα.....Δεν έχω γράψει γιατι κανω ανακαίνιση στις 2 κρεβατοκάμαρες...Εκεί μ την βαρεσε....αχαχαχαχα

βλέπω έχετε ηρεμηση αρκετά ολες σας...

Ούτε βυζια ουτε εν κουλια δεν βλέπω...αχαχχαχαχα που πήγαν σ'αυτά καλε ε?????? χαχαχαχαχα 

Έχουμε κ καινούργιες γαλοπούλες απ οτι είδα....βέβαια εγώ τις ξερω...

@Dwro k @Irene82 κούκου όμορφες μ....πολυ χαίρομαι που εισται εδω κ εσείς....κ γω εδώ επίσης δεν ξεκουβαλαω από δω ....τις μαλώνω....αχχαχαχαχα πως εισται εσεις αγαπες μ???? ντορο μ σε χαίρομαι πραγματικά ψυχή μ.....έχεις μετριάσει το ανχος σ κ πολύ χάρηκα....Δεν πέρασες κ λίγα.....τα χουμε πει κιολας εμεις οι 2....κ τώρα ολα θα πάνε τέλεια....Ο θεούλης δεν σε άφησε ετσι κ δεν θα σε αφήσει....ειρηνη μ κάτι διάβασα στα πεταχτά για τρισωμιες.δεν ξέρω από αυτά αγαπη μ.....Έχω να σ πω μονο ότι όλα θα πάνε εξίσου καλά κ με εσένα.....Πώς είσαι όμως???? το μωράκι μας κάνει τούμπες???? να χαίρεστε την κάθε σ στιγμή ...Ο Θεός θα σε βοηθήση κ εσένα....

@Giotitsa ορίστε ποκεμον έγραψα κ πάλι πολααα είπα...αχχαχαχαχα χαχαχαχα 

εγώ που λέτε παλεύω ανάμεσα σε χρώματα κ σε ρούχα....περίοδο δεν μ ήρθε ακόμα οπότε θα πάω μετά το Πάσχα τωρα για την αυγουλοπαραγωγη μ...χαχαχαχ ειπαμε θα κάνω χρυσα αυγα.( σκατουλες δηλ αλλα ας δουμε) χαχαχαχα σιγά μην ξετζουφιασουν αυτα ...αχχαχαχα απαλά ειπαμε δενε με νοιάζει καθόλου κ τίποτα...

Αυτά τα νέα τα δικά μ...να ξέρετε ειμαι δω κ σας βλέπω κάθε μερα ...χαίρομαι με τις χαρές σας κ με τα παιδιά σας....τα νιώθω κ δικά μ παιδιά πλέον γιατι αυτο το ταξίδι ανεξάρτητος με εμένα το ξεκινήσαμε ολες μαζι κ όλες μαζί θα το τελειώσουμε με τα μωρά μας υγείες κ αγκαλιά....

οπότε απ οτι καταλάβατε στο σβέρκο θα σας κάτσω κ εγώ...χαχαχαχαχαχα  

φιλάκια πολλά να προσέχετε ολες σας αγαπω ταμαλα.

Γλου γλου γλου παρλαπιπα ντιτζιμον όντως εγραψες πολλα χαχαχαχ αλλα μας αρεσει να σε διαβαζουμε μωρε ετοιμάσου να κανεις αυγα κοταρα μου εσυ

@Farmakotriftena εγω το ζωον τωρα καταλαβα ότι χανεις αιμα απο κατω ρε κοριτσι μου κατσε ξαπλα και παρε γιατρό αγάπη @Dwroεκει ειναι το μωρό και να ζει μην ξανακανεις αυτη την ερωτηση ουτε να την σκέφτομαι δεν θελω δεν σε μαλωνω αλλα παναγια μου εννοείται οτι ζει ειναι εκει

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , marioula1234 είπε:

με το καλο η αυχενικη σου κοριτσι μου καλα αποτελεσματα να εχεις :)

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!Μακαρι να ειναι ολα καλα να φυγει κι αυτο το αγχος!!:)

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Γλου γλου γλου παρλαπιπα ντιτζιμον όντως εγραψες πολλα χαχαχαχ αλλα μας αρεσει να σε διαβαζουμε μωρε ετοιμάσου να κανεις αυγα κοταρα μου εσυ

@Farmakotriftena εγω το ζωον τωρα καταλαβα ότι χανεις αιμα απο κατω ρε κοριτσι μου κατσε ξαπλα και παρε γιατρό αγάπη @Dwroεκει ειναι το μωρό και να ζει μην ξανακανεις αυτη την ερωτηση ουτε να την σκέφτομαι δεν θελω δεν σε μαλωνω αλλα παναγια μου εννοείται οτι ζει ειναι εκει

Συγνώμη Γιωτακι μου αλλά όταν το έχεις πάθει τέσσερις φορές μετά δυστυχώς τρέμεις!Μακάρι να μου φύγει κάποια στιγμή αυτό το συναίσθημα!

Just now, katerinaki 86 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!Μακαρι να ειναι ολα καλα να φυγει κι αυτο το αγχος!!:)

Καλή επιτυχία Κοριτσι μου κοντεύεις όλα να πάνε τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Irene82 είπε:

Ήμουν τόσο χαρούμενη την Πέμπτη με τα αποτελέσματα της αυχενικής διαφάνειας... 

Την επόμενη μέρα τα αποτελέσματα της Papp-a δεν ήταν καλά. Όχι για σύνδρομο Down, αλλά για Τρισωμια 13 και 18.

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση... Έχω πεθάνει από τη στενοχώρια μου... 

Οπως ειπε κ μια κοπελα παραπανω για την σχετικα καινουργια εξεταση αιματος nipt η οποια ειναι

Η εξέταση αυτή που λέγεται NIPT (Non Invasive Prenatal Testing), γίνεται απο το αίμα της εγκύου μετά την 10η εβδομάδα της κύησης και μέχρι την 24η και αφορά την μη-επεμβατική εκτίμηση κινδύνου (διαλογή - screening) βασικά για κοινούς ανευπλοειδισμούς, αλλά σήμερα και για άλλες χρωμοσωματικές ανωμαλίες, χρησιμοποιώντας ελεύθερο εμβρυϊκό DNA από το αίμα (πλάσμα) της εγκύου.

Ποια είναι εγκυρότητα της εξέτασης αυτής;

Έχει υπολογιστεί ότι για το σύνδρομο Down (τρισωμία 21) και για τις τρισωμίες 13 και 18 η ακρίβεια είναι περίπου 99%. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ικανότητα του τεστ να προσδιορίζει το φύλο του εμβρύου, αγγίζει το 98%. Όσον αφορά τα φυλετικά χρωμοσώματα έχει υπολογιστεί ότι η ακρίβεια της εξέτασης είναι περίπου 95%, ενώ για τις υπόλοιπες σπάνιες τρισωμίες, όπως τρισωμία 9, 16, 22, καθώς και για τα 63 μικροελλειπτικά/μικροδιπλασιαστικά σύνδρομα, η ακρίβεια δεν έχει ακόμα προσδιορισθεί (βλέπε παρακάτω τον σχετικό πίνακα).

Τι ανιχνεύει το μη-επεμβατικό προγεννητικό τεστ NIFTY

ΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Τρισωμία 21 (σύνδρομο Down)

ΝΑΙ 
99,12%
Τρισωμία 18 (σύνδρομο Edwards)
Τρισωμία 13 (σύνδρομο Patau)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  
Πρόβλεψη του φύλου του εμβρύου ΝΑΙ 
98%
Τρισωμία 9
Το ποσοστό ανίχνευσης δεν έχει ακόμα επικυρωθεί
Τρισωμία 16
Τρισωμία 12
ΑΝΕΥΠΛΟΕΙΔΙΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΩΝ  
Μονοσωμία του Χ (σύνδρομο Turner)

ΝΑΙ
95%
XXY (σύνδρομο Klinefelter)
XXX
XΥY

Και σ τ λεω εγω π κοντεψα να κανω λογω λαθος της εξετασης κ με την απαναληψη ηταν ολα οκ!(δεν θα εκανα αμνιο για κανεναν λογω) Κ δεν χρειαστηκε! Ειναι σαν να σ περνουν αιμα απο το χερι φυσικα κ δεν εχει τον κινδυνο αποβολης 0.1% π δινει η αμνιο....κοστιζει απο 350-450αναλογως το κεντρο.. ευχομαι ολα να πανε καλα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Συγνώμη Γιωτακι μου αλλά όταν το έχεις πάθει τέσσερις φορές μετά δυστυχώς τρέμεις!Μακάρι να μου φύγει κάποια στιγμή αυτό το συναίσθημα!

Καλή επιτυχία Κοριτσι μου κοντεύεις όλα να πάνε τέλεια!

Μην ζητας συγνώμη αγάπη ξερω πως ειναι να χανεις μωρο αλλα δεν γίνεται να ζεις με τον φοβο με καταλαβαινεις

xfHlp3.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οπως ειπε κ μια κοπελα παραπανω για την σχετικα καινουργια εξεταση αιματος nipt η οποια ειναι

Η εξέταση αυτή που λέγεται NIPT (Non Invasive Prenatal Testing), γίνεται απο το αίμα της εγκύου μετά την 10η εβδομάδα της κύησης και μέχρι την 24η και αφορά την μη-επεμβατική εκτίμηση κινδύνου (διαλογή - screening) βασικά για κοινούς ανευπλοειδισμούς, αλλά σήμερα και για άλλες χρωμοσωματικές ανωμαλίες, χρησιμοποιώντας ελεύθερο εμβρυϊκό DNA από το αίμα (πλάσμα) της εγκύου.

Έχει υπολογιστεί ότι για το σύνδρομο Down (τρισωμία 21) και για τις τρισωμίες 13 και 18 η ακρίβεια είναι περίπου 99%. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ικανότητα του τεστ να προσδιορίζει το φύλο του εμβρύου, αγγίζει το 98%. Όσον αφορά τα φυλετικά χρωμοσώματα έχει υπολογιστεί ότι η ακρίβεια της εξέτασης είναι περίπου 95%, ενώ για τις υπόλοιπες σπάνιες τρισωμίες, όπως τρισωμία 9, 16, 22, καθώς και για τα 63 μικροελλειπτικά/μικροδιπλασιαστικά σύνδρομα, η ακρίβεια δεν έχει ακόμα προσδιορισθεί (βλέπε παρακάτω τον σχετικό πίνακα).

ΝΑΙ 
99,12%
98%
Τρισωμία 9
Τρισωμία 16
Τρισωμία 12

ΝΑΙ
95%
XXX
XΥY

Και σ τ λεω εγω π κοντεψα να κανω λογω λαθος της εξετασης κ με την απαναληψη ηταν ολα οκ!(δεν θα εκανα αμνιο για κανεναν λογω) Κ δεν χρειαστηκε! Ειναι σαν να σ περνουν αιμα απο το χερι φυσικα κ δεν εχει τον κινδυνο αποβολης 0.1% π δινει η αμνιο....κοστιζει απο 350-450αναλογως το κεντρο.. ευχομαι ολα να πανε καλα!

Ακριβώς αυτή είναι η εξέταση το μόνο μειονέκτημα που μας είχε πει ότι κοστίζει γύρω στα 800ευρω!Σου εύχομαι και εγώ ολόψυχα να πάνε καλά ολα!

Just now, Giotitsa είπε:

Μην ζητας συγνώμη αγάπη ξερω πως ειναι να χανεις μωρο αλλα δεν γίνεται να ζεις με τον φοβο με καταλαβαινεις

Δίκαιο έχεις γλυκιά μου ότι και να πεις αλήθεια δεν το θέλω να το κάνω αυτό και Προσπαθω πολύ για αυτό αλλά νομίζω ότι μου έχει μείνει ψυχολογικο!

Just now, Dwro είπε:

Ακριβώς αυτή είναι η εξέταση το μόνο μειονέκτημα που μας είχε πει ότι κοστίζει γύρω στα 800ευρω!Σου εύχομαι και εγώ ολόψυχα να πάνε καλά ολα!

Αααα ειναι πανακριβη εμας μας ειχε πει 450 σε ενα κεντρο στην θες/κη! Αλλα βγηκε καλη η επαναληψη του αιματος(οχι το παπει το αλφα τεστ)κ δεν την καναμε....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

ΝΑΙ 
99,12%
98%
Τρισωμία 9
Τρισωμία 16
Τρισωμία 12

ΝΑΙ
95%
XXX
XΥY

@Irene82γιατι να κανεις αμνιο μια χαρα και ο μη επεμβατικος για τις τρισωμιες 18 και 21 και τα βγαζει 99,8 ποσόστο επιτυχίας και για να τα πω εξω απο τα δόντια και ζητω συγνώμη απο όλες οποιος μαλακας γιατρός σου πει ότι δεν εινςι έγκυρη να του πεις να πάει να αυτωθει μην βαλεις σε κίνδυνο το μωρό για αυτες τις τρισωμιες ενω μπορείς απλα να σου πάρουν αιμα και νς ειναι εγκυροτατη τι ποσοστα ειχες στο pappei; 

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Αααα ειναι πανακριβη εμας μας ειχε πει 450 σε ενα κεντρο στην θες/κη! Αλλα βγηκε καλη η επαναληψη του αιματος(οχι το παπει το αλφα τεστ)κ δεν την καναμε....

Έτσι μας είπε είμαι και εγώ από Θεσσαλονίκη!Το είχαμε συζητήσει πριν την αυχενική αλλά δεν χρειάστηκε να το κάνουμε και δεν ρώτησα παραπανω!Αν χρειαζόταν θα την έκανα όσο και να είχε βέβαια!Να σου ζήσει το μωράκι σου κορίτσι μου!

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Έτσι μας είπε είμαι και εγώ από Θεσσαλονίκη!Το είχαμε συζητήσει πριν την αυχενική αλλά δεν χρειάστηκε να το κάνουμε και δεν ρώτησα παραπανω!Αν χρειαζόταν θα την έκανα όσο και να είχε βέβαια!Να σου ζήσει το μωράκι σου κορίτσι μου!

@Dwro και @ΒαλεντιναΧρηστοςεγω πλήρωσα στο biohelenica  380€ στην Θεσσαλονίκη

xfHlp3.png

Just now, Dwro είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μ....καλα ειναι να ψαχνομαστε με τις τιμες μην μας πιανουν κ κοτσο αλλο διαφορα 50-100ευρω κ αλλο τα διπλασια γτ δεν ειναι αμνιο π θες σταθερο κ εμπειρο χερι ειναι αιματακι απο την φλεβουλα σου!!!! Με το καλο κ το νινακι σου μια υγιεις και τελειομηνη εγκυνοσυνη σου ευχομαιιι....κ ασε το αγχος κατα μερουςςς!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μ....καλα ειναι να ψαχνομαστε με τις τιμες μην μας πιανουν κ κοτσο αλλο διαφορα 50-100ευρω κ αλλο τα διπλασια γτ δεν ειναι αμνιο π θες σταθερο κ εμπειρο χερι ειναι αιματακι απο την φλεβουλα σου!!!! Με το καλο κ το νινακι σου μια υγιεις και τελειομηνη εγκυνοσυνη σου ευχομαιιι....κ ασε το αγχος κατα μερουςςς!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου έχεις δίκαιο σε ολα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...