Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, marioula1234 είπε:

εδω βρεχειιιι χαμος γινεται πφφφ κ ξεκινησα διαδικασίες για να βαψιμο στο σπιτι εξωτερικα... 

περιμενουμε νεα απο το υπέρηχο καλη μου... καλα θα κανεις κ θα πας... ποιος περιμενει ενα ολοκληρο μηνα;;; χαχαχ ολες ανυπομονες παιδι μου ειμαστε χαχα

καλε στο εξωτερικο των μπουτιων οχι στο εσωτερικο

Εμενα στο εσωτερικο των γλουτων μου ειπε που τον ρωτησα! Βεβαια απο οτι ειδα τωρα λεει κ εξωτερικα στους μηρους! Θα ξαναρωτησω, ποναει λιγοτερο στα μπουτια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Irene82 είπε:

Ήμουν τόσο χαρούμενη την Πέμπτη με τα αποτελέσματα της αυχενικής διαφάνειας... 

Την επόμενη μέρα τα αποτελέσματα της Papp-a δεν ήταν καλά. Όχι για σύνδρομο Down, αλλά για Τρισωμια 13 και 18.

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση... Έχω πεθάνει από τη στενοχώρια μου... 

Κορίτσι μου έχει και ένα τεστ αίματος που κανείς και έχει 99% ακρίβεια στα παραπανω σύνδρομα ο γιατρός μας είχε πει απλά ότι είναι ακριβό και αν βγει κάτι θα μας προτείνει να το κανουμε!Ρώτησε τον γιατρό μήπως γλιτώσετε την αμνιοπαρακέντηση!Μην στεναχωριέσαι από όσο ξέρω το παλεύει είναι καθαρά ποσοστό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα έχει κάτι το μωράκι!Φαντάζομαι πως αισθάνεσαι αλλά ηρέμησε όσο μπορείς!

Just now, Irene82 είπε:

Ήμουν τόσο χαρούμενη την Πέμπτη με τα αποτελέσματα της αυχενικής διαφάνειας... 

Την επόμενη μέρα τα αποτελέσματα της Papp-a δεν ήταν καλά. Όχι για σύνδρομο Down, αλλά για Τρισωμια 13 και 18.

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση... Έχω πεθάνει από τη στενοχώρια μου... 

ωχ αγαπη μου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου ολα να πανε καλα! τι ποσοστα σου εδινε το παπ α αν επιτρέπεται; 

Just now, Jennak83 είπε:

Εμενα στο εσωτερικο των γλουτων μου ειπε που τον ρωτησα! Βεβαια απο οτι ειδα τωρα λεει κ εξωτερικα στους μηρους! Θα ξαναρωτησω, ποναει λιγοτερο στα μπουτια;

εξωτερικα στους μηρους ναι δεν ποναει πολυ εκει... βασικα ουτε στην κοιλια ποναω εγω γτ τις κανω λιγο αποτομα κ δεν προλαβαινω να νιωσω πονο χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

ωχ αγαπη μου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου ολα να πανε καλα! τι ποσοστα σου εδινε το παπ α αν επιτρέπεται; 

εξωτερικα στους μηρους ναι δεν ποναει πολυ εκει... βασικα ουτε στην κοιλια ποναω εγω γτ τις κανω λιγο αποτομα κ δεν προλαβαινω να νιωσω πονο χαχαχ

Καλε δε μπαινουν πλεον στην κοιλια,εχει σκληρυνει το δερμα λεω θα σπασει η συρριγγα! Καλα δε συζητω τον πονο σε καποια αλλα σημεια τσουπ το βγαζω αμεσως δεν αντεχεται μεχρι να βρω το σωστο σημειο. Και στην αρχη ελεγα α ωραια δε πονανε τις συνηθησα, τις πρωτες φορες που δε ποναγαν ακομα..

Just now, Jennak83 είπε:

Καλε δε μπαινουν πλεον στην κοιλια,εχει σκληρυνει το δερμα λεω θα σπασει η συρριγγα! Καλα δε συζητω τον πονο σε καποια αλλα σημεια τσουπ το βγαζω αμεσως δεν αντεχεται μεχρι να βρω το σωστο σημειο. Και στην αρχη ελεγα α ωραια δε πονανε τις συνηθησα, τις πρωτες φορες που δε ποναγαν ακομα..

αγαπη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τις εκανα μονο στην κοιλια ως το τελος... δεν ειχα που να τρυπησω απαπα σουρωτηρι κανονικοοοο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

@Jennak83 πολύ χάρηκα για τα νέα σου! Θα σε βάλω πινακακι σε λίγο. Ούτε εγώ έχω κοιλιά ακόμα . Δε σημαίνει κάτι μη φοβάσαι.

Εμένα δύσκολη μέρα σήμερα. Ο μικρός εκανε μια ζημιά τεράστια. Έσπασε μια κρυστάλλινο ράφι  σε μια βάση της τηλεόρασης που είχα στην κρεβατοκάμαρα. Χεστηκα για το κρύσταλλο. Ευτυχώς ο μικρός δεν κόπηκε. Εγω όμως Ζοριστηκα πάρα πολύ για να τα μαζέψω και κόπηκα. Γέμισε όλο το δωμάτιο συν μέχρι το διάδρομο παντού χιλιάδες μικρά κρυσταλλακια. Με την συμβατική σκούπα μόνο τα μεγάλα κομμάτια μάζεψα. Τα υπόλοιπα με την ηλεκτρονική σκούπα αλλά με τη φυσούνα οπότε ήμουν σκυμμένη και πιεσμένη μισή ώρα να μαζεύω από παντού. Για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή ένιωσα να τρέχει και κάτι υγρό από κάτω. Και τελικά έχω αίμα. Περιμένω να δω πως θα πάει. Αυτά από εμένα. Φοβάμαι πιο πολύ για το μωρο που μπουσουλαει.

• Λυπημένη/-ος 6

yplDp3.png

Just now, Jennak83 είπε:

Εγω παιρνω το πρωι φιλισιν κ σιδηρο, μετα απο κανα 2 ωρες μαγνησιο μεσημερι ασβεστιο με d3 και το βραδυ μαγνησιο. 

Γεια σου αγάπη που είσαι εσυ ; γιατι χανεσαι τοσο καιρο να μπαινεις πιο συχνά

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Jennak83 πολύ χάρηκα για τα νέα σου! Θα σε βάλω πινακακι σε λίγο. Ούτε εγώ έχω κοιλιά ακόμα . Δε σημαίνει κάτι μη φοβάσαι.

Εμένα δύσκολη μέρα σήμερα. Ο μικρός εκανε μια ζημιά τεράστια. Έσπασε μια κρυστάλλινο ράφι  σε μια βάση της τηλεόρασης που είχα στην κρεβατοκάμαρα. Χεστηκα για το κρύσταλλο. Ευτυχώς ο μικρός δεν κόπηκε. Εγω όμως Ζοριστηκα πάρα πολύ για να τα μαζέψω και κόπηκα. Γέμισε όλο το δωμάτιο συν μέχρι το διάδρομο παντού χιλιάδες μικρά κρυσταλλακια. Με την συμβατική σκούπα μόνο τα μεγάλα κομμάτια μάζεψα. Τα υπόλοιπα με την ηλεκτρονική σκούπα αλλά με τη φυσούνα οπότε ήμουν σκυμμένη και πιεσμένη μισή ώρα να μαζεύω από παντού. Για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή ένιωσα να τρέχει και κάτι υγρό από κάτω. Και τελικά έχω αίμα. Περιμένω να δω πως θα πάει. Αυτά από εμένα. Φοβάμαι πιο πολύ για το μωρο που μπουσουλαει.

Ω ρε γμτ, παλι καλα που δε κοπηκε το παιδι! Δεν ειχες τροπο να κλειδωσεις την πορτα κ να τα μαζεψει ο αντρας σου καποια στιγμη; πηρες το γιατρο  σου; προσπαθησε να ξαπλωσεις αν κ με 2 παιδια καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι..ελπιζω να μην ειναι κατι κοριτσι μου, τι να πω!

πωπω ελα ρε συ μπουμπου :( πφφφ παλι καλα που δεν κοπηκε ο μικρος!!! παντως στο τσεπακι το εχεις το αιμα :(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Γεια σου αγάπη που είσαι εσυ ; γιατι χανεσαι τοσο καιρο να μπαινεις πιο συχνά

Χαθηκα γιωτιτσα μου το ξερω, ημουν λιγο αγχωμενη στις αρχες παραπανω, κ ειπα να κανω ενα διαλειμματακι! 

Διαφημίσεις

Just now, Jennak83 είπε:

Χαθηκα γιωτιτσα μου το ξερω, ημουν λιγο αγχωμενη στις αρχες παραπανω, κ ειπα να κανω ενα διαλειμματακι! 

Δεν πειράζει αγάπη ενα διαλείμματακι επιτρέπεται τωρα για την κοιλια είναι στο σωμα της καθε γυναικας εγω π.χ εχω κοιλουμπαααα και μου ειπε και η αλλη η βλαμμενη η γιατρός στο νοσοκομείο γιατί την εχω τοσο μεγάλη Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα

Εσυ κοπηκες πολυ ;

xfHlp3.png

Just now, Jennak83 said:

Εμένα στα μπούτια με πονάει λιγότερο το τρύπημα αλλά ίσως λίγο παραπάνω το φάρμακο. Ενώ στην κοιλιά ανάποδα. Τις κάνω εναλλάξ.

4wnKp2.png 

On 2/4/2019 at 11:29 ΠΜ, Giotitsa είπε:

ναι γλυκουλα το ξερω οτι δεν ειναι ολα καλα εμενα ευτυχως ειναι υπερμαχος την φυσικης γεννας και ειναι ενας απο τους καλυτερους εδω πλεον τωρα ηρθε σπουδαζε Λονδινο εχει αλλη οπτικη αλλα ειπα ετσι δεν εχω τοσα λεφτα ρε ειναι πολλα εστω και 2000 για μενα εχω δωσει ηδη 5000 σε εξετασεις 

κονονεςςςςςςςςς μ......ουυυυυυυυυυυ εδω ταρζαν....χχαχαχαχχα τι μ κάνετε???? σας διαβάζω ανελλιπώς κ κάθε μέρα.....Δεν έχω γράψει γιατι κανω ανακαίνιση στις 2 κρεβατοκάμαρες...Εκεί μ την βαρεσε....αχαχαχαχα

βλέπω έχετε ηρεμηση αρκετά ολες σας...

Ούτε βυζια ουτε εν κουλια δεν βλέπω...αχαχχαχαχα που πήγαν σ'αυτά καλε ε?????? χαχαχαχαχα 

Έχουμε κ καινούργιες γαλοπούλες απ οτι είδα....βέβαια εγώ τις ξερω...

@Dwro k @Irene82 κούκου όμορφες μ....πολυ χαίρομαι που εισται εδω κ εσείς....κ γω εδώ επίσης δεν ξεκουβαλαω από δω ....τις μαλώνω....αχχαχαχαχα πως εισται εσεις αγαπες μ???? ντορο μ σε χαίρομαι πραγματικά ψυχή μ.....έχεις μετριάσει το ανχος σ κ πολύ χάρηκα....Δεν πέρασες κ λίγα.....τα χουμε πει κιολας εμεις οι 2....κ τώρα ολα θα πάνε τέλεια....Ο θεούλης δεν σε άφησε ετσι κ δεν θα σε αφήσει....ειρηνη μ κάτι διάβασα στα πεταχτά για τρισωμιες.δεν ξέρω από αυτά αγαπη μ.....Έχω να σ πω μονο ότι όλα θα πάνε εξίσου καλά κ με εσένα.....Πώς είσαι όμως???? το μωράκι μας κάνει τούμπες???? να χαίρεστε την κάθε σ στιγμή ...Ο Θεός θα σε βοηθήση κ εσένα....

@Giotitsa ορίστε ποκεμον έγραψα κ πάλι πολααα είπα...αχχαχαχαχα χαχαχαχα 

εγώ που λέτε παλεύω ανάμεσα σε χρώματα κ σε ρούχα....περίοδο δεν μ ήρθε ακόμα οπότε θα πάω μετά το Πάσχα τωρα για την αυγουλοπαραγωγη μ...χαχαχαχ ειπαμε θα κάνω χρυσα αυγα.( σκατουλες δηλ αλλα ας δουμε) χαχαχαχα σιγά μην ξετζουφιασουν αυτα ...αχχαχαχα απαλά ειπαμε δενε με νοιάζει καθόλου κ τίποτα...

Αυτά τα νέα τα δικά μ...να ξέρετε ειμαι δω κ σας βλέπω κάθε μερα ...χαίρομαι με τις χαρές σας κ με τα παιδιά σας....τα νιώθω κ δικά μ παιδιά πλέον γιατι αυτο το ταξίδι ανεξάρτητος με εμένα το ξεκινήσαμε ολες μαζι κ όλες μαζί θα το τελειώσουμε με τα μωρά μας υγείες κ αγκαλιά....

οπότε απ οτι καταλάβατε στο σβέρκο θα σας κάτσω κ εγώ...χαχαχαχαχαχα  

φιλάκια πολλά να προσέχετε ολες σας αγαπω ταμαλα.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κονονεςςςςςςςςς μ......ουυυυυυυυυυυ εδω ταρζαν....χχαχαχαχχα τι μ κάνετε???? σας διαβάζω ανελλιπώς κ κάθε μέρα.....Δεν έχω γράψει γιατι κανω ανακαίνιση στις 2 κρεβατοκάμαρες...Εκεί μ την βαρεσε....αχαχαχαχα

βλέπω έχετε ηρεμηση αρκετά ολες σας...

Ούτε βυζια ουτε εν κουλια δεν βλέπω...αχαχχαχαχα που πήγαν σ'αυτά καλε ε?????? χαχαχαχαχα 

Έχουμε κ καινούργιες γαλοπούλες απ οτι είδα....βέβαια εγώ τις ξερω...

@Dwro k @Irene82 κούκου όμορφες μ....πολυ χαίρομαι που εισται εδω κ εσείς....κ γω εδώ επίσης δεν ξεκουβαλαω από δω ....τις μαλώνω....αχχαχαχαχα πως εισται εσεις αγαπες μ???? ντορο μ σε χαίρομαι πραγματικά ψυχή μ.....έχεις μετριάσει το ανχος σ κ πολύ χάρηκα....Δεν πέρασες κ λίγα.....τα χουμε πει κιολας εμεις οι 2....κ τώρα ολα θα πάνε τέλεια....Ο θεούλης δεν σε άφησε ετσι κ δεν θα σε αφήσει....ειρηνη μ κάτι διάβασα στα πεταχτά για τρισωμιες.δεν ξέρω από αυτά αγαπη μ.....Έχω να σ πω μονο ότι όλα θα πάνε εξίσου καλά κ με εσένα.....Πώς είσαι όμως???? το μωράκι μας κάνει τούμπες???? να χαίρεστε την κάθε σ στιγμή ...Ο Θεός θα σε βοηθήση κ εσένα....

@Giotitsa ορίστε ποκεμον έγραψα κ πάλι πολααα είπα...αχχαχαχαχα χαχαχαχα 

εγώ που λέτε παλεύω ανάμεσα σε χρώματα κ σε ρούχα....περίοδο δεν μ ήρθε ακόμα οπότε θα πάω μετά το Πάσχα τωρα για την αυγουλοπαραγωγη μ...χαχαχαχ ειπαμε θα κάνω χρυσα αυγα.( σκατουλες δηλ αλλα ας δουμε) χαχαχαχα σιγά μην ξετζουφιασουν αυτα ...αχχαχαχα απαλά ειπαμε δενε με νοιάζει καθόλου κ τίποτα...

Αυτά τα νέα τα δικά μ...να ξέρετε ειμαι δω κ σας βλέπω κάθε μερα ...χαίρομαι με τις χαρές σας κ με τα παιδιά σας....τα νιώθω κ δικά μ παιδιά πλέον γιατι αυτο το ταξίδι ανεξάρτητος με εμένα το ξεκινήσαμε ολες μαζι κ όλες μαζί θα το τελειώσουμε με τα μωρά μας υγείες κ αγκαλιά....

οπότε απ οτι καταλάβατε στο σβέρκο θα σας κάτσω κ εγώ...χαχαχαχαχαχα  

φιλάκια πολλά να προσέχετε ολες σας αγαπω ταμαλα.

Εύχομαι με το καλό κόριτσι μου η αυγουλοπαραγωγη όλα  να πάνε τέλεια!Και εσένα θα σε βοηθήσει ο Θεός κορίτσι μου δεν θα σ' αφήσει!Εγώ από άγχος μπόλικο αλλά τι να κάνω λογικό και αναμενόμενο με έτοιμο ιστορικο!Προσέχω πολύ αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι μου ότι πει ο Θεός!Περιμένω το επόμενο μου υπέρηχο και μετράω μέρες πάντα η πρώτη μου ερώτηση είναι ζει?Αλλά αργεί πολύ και μετράω μέρες!Χάρηκα που είσαι καλά κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Just now, Farmakotriftena said:

Μείνε ξαπλωμένη και πάρε ένα τηλ και τον γιατρό να σου δώσει οδηγίες

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...