Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοριτσι κοριτσι μου ταισα την τουλουμπιτσα μου πεξαμε κ μολις την κοιμησα την εχω στην αγγαλιτσα μου! Εσυυυ;;;;

Εδω κάθομαι εφαγα και εχω μια υπνηλια άλλο πραγμα ειναι και ο καιρός χαλια μωρε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Εδω κάθομαι εφαγα και εχω μια υπνηλια άλλο πραγμα ειναι και ο καιρός χαλια μωρε

Ναιιι αστα να πανε ουτε βολτουλα δεν μπορουμε να βγουμε! Κ εγω νυσταζω εχω το καφεδακι μ διπλα μπας κ ξυπνησω!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ναιιι αστα να πανε ουτε βολτουλα δεν μπορουμε να βγουμε! Κ εγω νυσταζω εχω το καφεδακι μ διπλα μπας κ ξυπνησω!

Μπα ειναι ο καιρος σε αποβλακωνει

xfHlp3.png

Καλημέρα! Εγώ όσο χουζούρευα στο κρεβάτι έβλεπα βιντεάκια στο youtube από τοκετούς και καισαρικές και με το που έβλεπα τα μωρά έκλαιγα...

Μετά το πήρα απόφαση και σηκώθηκα να πάω λαϊκή! Έκανα 3 βόλτες για να μην σηκώνω πολλά και στο γυρισμό είχε κοπεί το ρεύμα και ανέβηκα στον 5ο με τα πόδια κρατώντας ψώνια και ομπρέλα. Τώρα έχω πέσει στον καναπέ αλλά πρέπει να σηκωθώ να φάω δεκατιανό. Ακόμα κομμένο είναι το ρεύμα. Ελπίζω να έρθει σύντομα γιατί έχω μαγείρεμα. Τσιπούρα με λαχανικά σήμερα!

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

On 4/4/2019 at 6:59 ΜΜ, Giotitsa είπε:

Εγω κοριτσια θα συνεχισω στην κοιλια και οταν μεγαλωσει το μωρο δεβ πειραζει η βελόνα ειναι πολυ μικρη δεν επηρεαζει τωρα να σας παω ενα μυστικο για της inohep τουλάχιστον λοιπόν έχουν πολύ αερα μεσα να ξερετε θέλουν συνεχεια χτυπημα και πάτημα να φθγει μια δυο σταγόνες απο το φαρμακο αλλα χτύπημα μεχρι να δειτε να ανεβαίνει το φαρμακο αλλιώς μελανιαζουν

αγαπη κ εγω  παντα βγαζω τον αερα :)

On 4/4/2019 at 7:21 ΜΜ, winspert είπε:

Στο φυλλαδιο που μου εδωσε ο αιματολογος λεει οτι δεν αφαιρουμε τον αερα.. Την κανουμε οπως ακριβως ειναι... Το εκανα πριν αλλα δεν κανει τελικα οποτε το σταματησα... Κ οταν τελειωσεις την ενεση πιεζεις για ενα λεπτο λιγο με το βαμβακι που εχει οινοπνευμα κ δεν τριβεις... 

καλε πρωτη φορα το ακούω και στο νοσοκομειο οταν δουλευα παντα βγαζαμε αερα απο ενεσεις ειτε ηταν υποδόρια ειτε ενδομυϊκή... δεν αμφισβητω βεβαια αττο που διαβασες ισως εμένα να μου εμαθαν λαθος. 

On 4/4/2019 at 8:45 ΜΜ, Mamacita Alina είπε:

Το μωράκι σου είναι.Λογικά και κλωτσιά θα φας πιο σύντομα από πρώτο ή δεύτερο εγκυμονούσα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε δύο τρεις βδομάδες το τίναγμα να είναι πολύ δυνατότερο! :)

Κοριτσια τι κάνετε; Κάποιο νέο από τα μωρουλια μας; Το δικό μου το είδα σήμερα που πήγα στον γιατρό μου να δει την αυχενική κι εκείνος είναι λέει πολύ ζωηρό το ατιμουτσικο χαχα. Οπότε δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι το μωρό αυτό που αισθάνομαι ωρες ώρες. Βλέπω και τις τελευταίες μέρες λέτε μόνο για ενέσεις αλλά δεν έχω ιδέα οπότε δε συμμετέχω. Πάντως υπομονή κοριτσια ... Κάθε πόνος ή βελονια είναι ένα βήμα πιο κοντά στο πλασματάκι μας.

αχ τελειαααα μα και βεβαια ειναι το νινι αυτο που νιωθεις αγαπη μουυυ

On 4/4/2019 at 10:16 ΜΜ, winspert είπε:

Σιγουρα, αλλα υπάρχουν καποιες φορες οπως ξαναεγραψα που ποναει παρα πολυ κ πανω που παω να τρυπησω τη βγαζω κ δοκιμάζω αλλου με αποτέλεσμα να γεμιζω τρυπουλες... Αλλα οπως ξαναειπα, ολα για τα μωρα μας... Αυριο παω στον αιματολογο παλι να δει τις εξετασεις μου... 

ωχ διπλο τριπημα δλδ ε; υπομονη αγαπη 

On 4/4/2019 at 11:09 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Εγώ μόνο φυλικο προς το παρόν. Την άλλη Τετάρτη έχω γιατρό λογικά κάτι θα μου γράψει. Το θέμα είναι εγώ τι θα πάρω από αυτά που θα μου γράψει ααχαχ. ας πούμε το ασβέστιο το σιχαίνομαι τέρμα... και το άτιμο δεν βγαίνει σε χαπι.(τουλάχιστον μέχρι πέρσι φέτος δεν το έχω ψάξει) Είναι όλα είτε σε αναβραζον ή μασωμενο. Μπλιαχ... και στον γιο μου όσες φορές επιχείρησα να πάρω ήμουν μετά με μια βαρυστομαχια άλλο πράγμα.

ασβέστιο μπλιαχχχχχ και εγω το σιχαινομαι αγαπη δεν μπορω με τπτ

On 4/4/2019 at 11:57 ΜΜ, winspert είπε:

Συνηθως κανω το πρώτο, με τον αντιχειρα κ τον μεσο. Θα δοκιμασω ομως κ το δεύτερο που λες. Απλα ειχα διαβασει οτι το δεύτερο το κανεις σε ατομο που εχει πολυ λιπος στο σημειο της ενεσης. Θα το δοκιμασω ομως. Να σου πω... Ακουμπάω την ενεση στο δερμα κ μετα την πιεζω σιγα σιγα. Δεν την καρφωνω αποτομα. Το κανω σωστα; Απλα μπορει σε καποιο σημείο να ποναει παρα πολυ κ ελαχιστα διπλα να μην ποναει καθολου. 

Εγω παιρνω φιλισιν, εφθιροξ για τον  Θυρεοειδη, την ινοχεπ κ βασκλορ που θα την κοψω... 

εγω παντως κοριτσι την καρφωνω πολυ αποτομα για να μην προλαβω να νιωσω πονο και ετσι γινεται δεν νιωθω τπτ... κανα δυο φορες που την εβαλα σιγα σιγα πονεσα παααρα πολυ 

On 5/4/2019 at 1:08 ΠΜ, katerinaki 86 είπε:

Κι εγω ετσι τις κανω και αυτο που λες οτι αλλαζεις σημειο το κανω κι εγω οταν δω οτι ποναει εκει που παω να τρυπησω. Βεβαια, νομιζα οτι εχει να κανει περισσοτερο με την prolutex ο πονος γιατι αυτη αφηνει πονο για 1-2 ημερες, οποτε οταν ξανατρυπιεμαι δεν εχει φυγει η ενοχληση απο την προηγουμενη. Το θετικο ομως ειναι οτι δε μελανιαζω!! Τελικα, τσαμπα αγχωνομουν γιατι σημερα που πηγα στο γυναικολογο μου ειπε απο μονος του οτι τις αντιπηκτικες θα τις συνεχισουμε σε αντιθεση με τα υπολοιπα που σιγα-σιγα θα τα κοψουμε!

Κατα τα αλλα, το μικρουλι ειναι μια χαρα!!Ειναι κανονικο μωρακι πλεον με χερακια, ποδαρακια και κανει συνεχεια τουμπες!!!Αυχενικη κλεισαμε για την επομενη Παρασκευη.

με το καλο η αυχενικη σου κοριτσι μου καλα αποτελεσματα να εχεις :)

On 5/4/2019 at 2:40 ΠΜ, Irene82 είπε:

Κορίτσια, αν και άργησα λίγο να γράψω, κάναμε κι εμείς την αυχενική διαφάνεια σήμερα. Όλα πολύ σούπερ... 

Αύριο μεσημέρι θα βγουν και τα αποτελέσματα από την Papp-a. Ελπίζω να είναι κι αυτά καλά. 

Για φύλο δεν αναφέρθηκε τίποτα και ούτε που ρώτησα. ΠΗΤ 9/10.

Ουφ... Είχα πολύ άγχος... Πάει κι αυτό. Ένα βήμα πιο κοντά στο μπεμπάκι... 

ενα βημα πιο κοντα στο μπεμπακι οντως :) τελεια τα νεα σου γλυκια. μου να μπαινεις πιο συχνά! 

On 5/4/2019 at 2:45 ΠΜ, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια μουυυυυ είμαι πολύ χαρούμενη!!! Το ζουζουνάκι μου είναι 4.5 εκατοστά και έχει 160 παλμούς το λεπτό! Κουνούσε χεράκια και ποδαράκια σαν τρελό! Όλα τέλεια μας είπε ο γιατρός!! Νομίζει ότι είδε τσουτσούνι αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε σίγουρα, απλά έκανε μια πρώτη εκτίμηση! Αυχενική θα κάνω από 10 μέχρι 20 Απρίλη το πολύ.. Κι εδώ θέλω τις γνώμες σας... Ρε κορίτσια μου την έγραψε (δεν ήξερα καν ότι γράφεται) και μου είπε να πάω να την κάνω στη Βιοιατρική! Θα εμπιστευόσασταν για μια τόσο σημαντική εξέταση να πάτε εκεί? Μία φίλη μου που γέννησε πριν 2 χρόνια και είχε αυτόν την είχε στείλει στο Μητέρα τότε

Μπράβο, όλα τέλεια!!! Είδαμε και οι 2 τις ψυχούλες μας τις όμορφες σήμερα.. Εσύ βέβαια ανακουφίστηκες κιόλας με την αυχενική!!! Κι έτσι να συνεχίσεις κοριτσάρα μου!!!!

τελεια τα νεα σου καλη μου! τσουτσουνακι ε; αχ τελεια! 

20 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου γυρισα απο τον αιματολογο. Του πηγα τα αποτελεσματα των εξετάσεων που εκανα κ μου ειπε σημερα οτι αφου δεν εχω ιστορικο καθ εξιν αποβολων, αφου δεν εχω παλινδρομες, αφου δεν εχω κιρσους, αφου δεν εχω θεμα θρομβοφιλιας κ αφου το μωρο μεγαλωνει καλα, να τις κοψω τις ενεσεις. Μιλησε κ με καποιον αιματολογο στο  ρεα κ συμφωνησε κ εκεινος. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο αλλα φανταζομαι δεν θα διακινδυνευαν να παθει κατι το μωρο μου. Κ μου ειπε οτι τις δινουν τις ηπαρινες στις εξωσωματικες λογω του οτι δινουν πολλα φαρμακα κ οταν του ειπα οτι δεν εχω παρει απο το καλοκαίρι ηταν ένας ακομα λογος να μου πει και το συζητας; Τις σταματας. Θα τις κανω ομως καποιες τελευταιες 6 που εχω... Παναγια μου να πανε ολα καλα... 

πωπω τυχερηηηη

19 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Κοριτσια γεια σας με καποιες γνωριζομαστε.Ειμαι και εγω εγκυος ειχα 4 αποβολες πρωτου τριμηνου τωρα καναμε εξωσωματικη με προεμφυτευτικο.Πρωτη φορα εχω φτασει ως εδω ειναι 12 και 5 εβδομαδων καναμε αυχενικη ολα καλα.Εχω πολυ αγχος ομως βρε  κοριτσια λογω ιστορικου.Εμενα την προγεστερονη μου ειπε να την κοψω στην 14η εβδομαδα που στη ουσια φευγει ο κινδυνος.Ετσι κανω και ενεσεις προλουτεξ και ουτρεζεστεν κολπικα.

καλως ήρθες στην παρέα μας καλη μου! ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια και σε λιγους μηνες να κρατας το μπεμπακι σου αγκαλια! 

καλημερα κοριτσια μου χθες κ σμρ δεν παλεύεται ο πονος στη μέση μου!   

εδω ριχνει καρεκλες! εσεις τι καιρο εχετε; 

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

καλημερα κοριτσια μου χθες κ σμρ δεν παλεύεται ο πονος στη μέση μου!   

εδω ριχνει καρεκλες! εσεις τι καιρο εχετε; 

Καλημερα κοριτσακι μου... Κ εγω εχω αρχισει κ εχω απ ολα παλι... Φανταζομαι ειναι οι τελευταίες αναλαμπες πριν περασουν τελειως τουλάχιστον οι ναυτιες... Κ εδω χαλια καιρο εχει, εβρεχε ολη νυχτα κ τωρα εχει συννεφιά αλλα αυτη τη στιγμη δε βρέχει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 28/3/2019 at 2:50 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

@Jennak83 κορίτσι δε μπαίνεις συχνά. Αλλά αν μπεις πες μας κι εσύ τα νέα σου αν θες!

Καλημερα κοριτσακια μου, ελπιζω να ειστε ολες καλα γιατι εχω πολυ καιρο να μπω και να δω τα νεα σας! Εγω ειμαι καλα, περιμενω να παω για υπερυχο την Δευτερα ή την Τριτη μιας κ εχουν περασει 3 εβδομαδες απο την αυχενική και δε μπορω να περιμενω μήνα! Γενικα μου λεει καθε μηνα να πηγαινω δε ξερω εσας; Επισης σημερα με μιση καρδια ξεκινησα αντιβιωση ζιναντολ γιατι ειχσ μικροβιο στα ουρα και μου ειπε αφου κλεισω την 14 η εβδομαδα να την ξεκινησω για 7 μερες..Ο καιρος δε περναει με τιποτα γενικα, λες κ εχουν κολλησει η εβδομαδε! Επισης φυλο δε ξερω ακομα δε φανηκε στην αυχενικη κ μου λεει στη 16η θα φανει ενω στην αδερφη μου το χε πει πριν την αυχενικη! Καλα δεν εχω καμια προτιμηση ειλικρινα, απλα απο περιεργεια! Αυτα τα νεα μου, θα διαβασω κ τα δικα σας! Σας φιλω!

19 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ    9/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

@Irene82 σε πρόσθεσα κορίτσι μου!!

@Dwro με το καλό! Καλώς ήρθες!

Καλημερα! Εγω 3/10..πολλα κοριτσακια βλεπω χαχαχα και γω ?? ακομα!

Καλημερα στα κοριτσια!!!!! Με φυτικη σε παρακαλω βαψτα δεν κανει η κανονικη ειδικα το πρωτο τριμηνο!!

Κορίτσι μου δεν έκανα ρίζα, μπαλαγιαζ κάνω με καστανό κάτω από τη ρίζα για να μην ακουμπήσει! Ίσα για την αλλαγή χαχα

Just now, Jennak83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου, ελπιζω να ειστε ολες καλα γιατι εχω πολυ καιρο να μπω και να δω τα νεα σας! Εγω ειμαι καλα, περιμενω να παω για υπερυχο την Δευτερα ή την Τριτη μιας κ εχουν περασει 3 εβδομαδες απο την αυχενική και δε μπορω να περιμενω μήνα! Γενικα μου λεει καθε μηνα να πηγαινω δε ξερω εσας; Επισης σημερα με μιση καρδια ξεκινησα αντιβιωση ζιναντολ γιατι ειχσ μικροβιο στα ουρα και μου ειπε αφου κλεισω την 14 η εβδομαδα να την ξεκινησω για 7 μερες..Ο καιρος δε περναει με τιποτα γενικα, λες κ εχουν κολλησει η εβδομαδε! Επισης φυλο δε ξερω ακομα δε φανηκε στην αυχενικη κ μου λεει στη 16η θα φανει ενω στην αδερφη μου το χε πει πριν την αυχενικη! Καλα δεν εχω καμια προτιμηση ειλικρινα, απλα απο περιεργεια! Αυτα τα νεα μου, θα διαβασω κ τα δικα σας! Σας φιλω!

Τζενακι μου πολύ χάρηκα για τα νέα σου, καιρό είχες να μας πεις τι κάνεις! Άντε με το καλό να δεις ξανά το μωράκι σου! Φιλάκια πολλά!

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Κ εγω εχω αρχισει κ εχω απ ολα παλι... Φανταζομαι ειναι οι τελευταίες αναλαμπες πριν περασουν τελειως τουλάχιστον οι ναυτιες... Κ εδω χαλια καιρο εχει, εβρεχε ολη νυχτα κ τωρα εχει συννεφιά αλλα αυτη τη στιγμη δε βρέχει... 

Εδώ ακόμα έχουμε ήλιο, αλλά κάπου στο βάθος βλέπω συννεφάκια, θα δείξει στην πορεία! Υπομονή λίγο ακόμα και θα είσαι περδικι!

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου δεν έκανα ρίζα, μπαλαγιαζ κάνω με καστανό κάτω από τη ρίζα για να μην ακουμπήσει! Ίσα για την αλλαγή χαχα

Τζενακι μου πολύ χάρηκα για τα νέα σου, καιρό είχες να μας πεις τι κάνεις! Άντε με το καλό να δεις ξανά το μωράκι σου! Φιλάκια πολλά!

Εδώ ακόμα έχουμε ήλιο, αλλά κάπου στο βάθος βλέπω συννεφάκια, θα δείξει στην πορεία! Υπομονή λίγο ακόμα και θα είσαι περδικι!

Ναι εχω μια αγωνια, οσο δε το ακουμε τρεμουμε καθε φορα! Επισης κοιλιτσα δεν εχω μεγαλη ρε κοριτσια, εσεις;; το ξερω ειναι θεμα σωματος, ειμαι 14 και 2..οσο για το μαλλι; η ριζα και η ασπρη τριχα κανουν μπαμ! Αλλα ολο το καθυστερω, εχω αλλαξει κ τη χωριστρα τι αλλο να κανω! Θα κανω λιγες ανταυγιες το αλλο Σαββατο που ειναι πιο ασφαλεις..δε παει αλλο!

On 4/4/2019 at 5:49 ΜΜ, winspert είπε:

Παιρνεις πολλα βρε κοριτσακι μου... Οποτε καλα που θα σταματησεις καποια απο αυτα. Εγω την προγεστερονη θα μπορουσα να την εχω κοψει αλλα θα βαλω 2 με 3 μερες ακομα βασκλορ κ μετα θα τη σταματησω... Θα αρχισω κ εγω τις ινοχεπ στα μπουτια κ θα δω τι θα δειξει το πρωι το αποτέλεσμα της εξέτασης κ αν μου αλλάξει κατι ο αιματολογος... 

Σιγουρα παιζει ρολο που ειναι το 3ο. Προφανως κ απο εμπειρία το καταλαβαίνεις πιο γρηγορα... Σημερα εχω πολλη ενεργεια κ ειναι απο τις μερες που δεν αισθανομαι τπτ κ φυσικα τι εχω κανει;;;;;; Εχω ανησυχησει.... Κλασικα.... 

Και γω ενεσουλες ινοχεπ..οι οποιες πλεον δε μπαινουν με τιποτα! Ασε τις μελανιες και τον πονο σε καποια τσιμπινατα..αλλα στο εσωτερικο των μπουτιων κοριτσια μου συγγνωμη αλλα δε θα παρω! Μονο στην ιδεα ποναω!

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Οκκ τοτεε!!!;)

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

On 4/4/2019 at 10:56 ΜΜ, Giotitsa είπε:

Κοριτσια αλήθεια απο φαρμακα τι παίρνετε καλα η καθε κοπελα εχει τις δικες της αναγκες ετσι για αυτο μην αναρωτηθούμε γιατι πέρνει η μια αυτο και η μια το αλλο ουτε να αγχωθει συζήτηση να γίνεται κου φαίνεται οτι απο προχθες βαριέστε λιγο ελατε ελατε 

Εγω παιρνω το πρωι φιλισιν κ σιδηρο, μετα απο κανα 2 ωρες μαγνησιο μεσημερι ασβεστιο με d3 και το βραδυ μαγνησιο. 

Just now, winspert είπε:

εδω βρεχειιιι χαμος γινεται πφφφ κ ξεκινησα διαδικασίες για να βαψιμο στο σπιτι εξωτερικα... 

Just now, Jennak83 είπε:

περιμενουμε νεα απο το υπέρηχο καλη μου... καλα θα κανεις κ θα πας... ποιος περιμενει ενα ολοκληρο μηνα;;; χαχαχ ολες ανυπομονες παιδι μου ειμαστε χαχα

Just now, Jennak83 είπε:

Ναι εχω μια αγωνια, οσο δε το ακουμε τρεμουμε καθε φορα! Επισης κοιλιτσα δεν εχω μεγαλη ρε κοριτσια, εσεις;; το ξερω ειναι θεμα σωματος, ειμαι 14 και 2..οσο για το μαλλι; η ριζα και η ασπρη τριχα κανουν μπαμ! Αλλα ολο το καθυστερω, εχω αλλαξει κ τη χωριστρα τι αλλο να κανω! Θα κανω λιγες ανταυγιες το αλλο Σαββατο που ειναι πιο ασφαλεις..δε παει αλλο!

Και γω ενεσουλες ινοχεπ..οι οποιες πλεον δε μπαινουν με τιποτα! Ασε τις μελανιες και τον πονο σε καποια τσιμπινατα..αλλα στο εσωτερικο των μπουτιων κοριτσια μου συγγνωμη αλλα δε θα παρω! Μονο στην ιδεα ποναω!

καλε στο εξωτερικο των μπουτιων οχι στο εσωτερικο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω!Και σας ευχαριστώ για το καλοσωρισμα όλες!Και εγώ ξανθιά είμαι κορίτσια κάνω ανταύγιες έχω μια ρίζα άλλο πράγμα εκλεισα ραντεβού πριν το Πάσχα να τα κάνω τουλάχιστο να έχω περάσει ως την 14 η τέταρτη εβδομάδα!Πάντως όντος δεν περνάμε οι μέρες αύριο μπαίνω στην 13 η εβδομάδα!Κοιλίτσα δεν έχω και εγώ πολύ αλλά τα παντελονια δεν κλείνουν!Άλλα που να πάω για ψώνια τρέμει το φιλοκαρδι μου ακόμα!Πάντως το απόγευμα είναι πιο πρησμένη η κοιλίτσα!Εσείς τι κάνετε κορίτσια όσες δεν δουλευετε βγαίνετε συχνά έξω?Εγώ φοβάμαι και βγαίνω σπάνια!

• Μου αρέσει 2

Ήμουν τόσο χαρούμενη την Πέμπτη με τα αποτελέσματα της αυχενικής διαφάνειας... 

Την επόμενη μέρα τα αποτελέσματα της Papp-a δεν ήταν καλά. Όχι για σύνδρομο Down, αλλά για Τρισωμια 13 και 18.

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση... Έχω πεθάνει από τη στενοχώρια μου... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...