Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Irene82                 πητ    9/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

@Irene82 σε πρόσθεσα κορίτσι μου!!

@Dwro με το καλό! Καλώς ήρθες!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

καλεεεεε εγω εχω αγορακι το ειδα προχθες αχχαχαχχαχααχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

Giotitsa                 πητ    4/10      αγοράκι!!

Gogouli                 πητ     8/10      αγοράκι!!

Irene82                 πητ     9/10         ??

Marioula1234      πητ    10/10        ??

Evangeliaa            πητ    12/10    κοριτσάκι!!

yplDp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

αν το παρεις με την λογικη ετσι θα το κοψεις οπως σου ειπε ο γιατρος και αν δεις το παραμικρο θα τα ξαναπαρεις η εστω νιωσεις εσυ κατι αλλα οχι επειση φοβασαι σε αυτο δεν συμφωνω αν ομως εχεις υγρα η κατι τετοια θα τα συνεχισεις ενω τα εχεις κοψει

Σε ευχαριστω απο οτι μου εξηγησε στην 14η λειτουργει κανονικα ο πλακουντας οποτε η προγεστερονη δεν χρειαζεται.Τα υγρα στην αλλαγη μηνα ειπε να μην τα φοβαμαι ισως πανε ετσι μεχρι τελος πολλες γυναικες λεει εχουν λιγο αιμα η καφε στην αλλαγη του μηνα.Ετσι θα κανω οτι ειπε και βλεπουμε

Καλως σας βρηκα κοριτσι μου σε ευχαριστω για ολα.

Just now, Dwro είπε:

Σε ευχαριστω απο οτι μου εξηγησε στην 14η λειτουργει κανονικα ο πλακουντας οποτε η προγεστερονη δεν χρειαζεται.Τα υγρα στην αλλαγη μηνα ειπε να μην τα φοβαμαι ισως πανε ετσι μεχρι τελος πολλες γυναικες λεει εχουν λιγο αιμα η καφε στην αλλαγη του μηνα.Ετσι θα κανω οτι ειπε και βλεπουμε

ετσι να κανεις κοριτσι μου βαλε αν θες τικερακι και νιωθεις ετοιμη

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Καλως σας βρηκα κοριτσι μου σε ευχαριστω για ολα.

Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω αυτά που έχετε γράψει, αν έχεις κάνει αυχενικη και ξέρεις πητ , αν θες να σε βάλω στο πινακακι (αν ξέρεις και φυλο)

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω αυτά που έχετε γράψει, αν έχεις κάνει αυχενικη και ξέρεις πητ , αν θες να σε βάλω στο πινακακι (αν ξέρεις και φυλο)

Εκανα αυχενικη αλλα δεν ξερω ουτε φυλο πητ μου ειπε 15 του μηνα αλλα εγω βλεπω οτι αλλαζω 13 του μηνος μηνα.Θα ρωτησω οταν παω ξανα θα σας πω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Μακαρι βρε κοριτσακι μου... Η αλήθεια είναι οτι από τη μια ήθελα να τις σταματήσω αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας. Αλλα μου ειχε πει ο εξωσωματικος βασει καποιας εξετασης που ειχα κανει να τις σταματησω, μου ειχε πει ο γυναικολογος μου να τις σταματησω κ τωρα το ειπαν 2 αιματολογοι... Τι να πω; Προφανώς ξερουν... 

Σε ρωταω για την προγεστερονη γιατι μου εξηγησαν οτι απο τη 12η περίπου  εβδομάδα που αναλαμβαβει ο πλακουντας την παραγωγή προγεστερονης δεν χρειάζεται να παίρνουμε. Αλλα σιγουρα ο καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα... 

Θέλει να δει πως πάει η αποκόλληση αγάπη η γ αυτό αναμένουμε τον υπερηχο. 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

1 hour ago, Giotitsa είπε:

για να σου το ειπε ο αιματολογος κοριτσι μου στο λεω εγω δεν διακινδινευε ενα τετοιο θεμα αυτοι δεν παιζουν με αυτα αν χρειαζοσουν ενεσεις θα στις εδινε αλλιως γιατι να τις παρεις εγω ειμαι θρομβοφιλικη για αυτο τις παιρνω απαραιτητα εσυ σου ειπε οχι να τον εμπιστευτεις τελειααα κοριτσακι μου 

πρωτον συγχαρητηρια για το ζουζουνακι σου συνονοματη να σε ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση το φιλικο γιατι πρεπει να το κοψεις αφου ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα φαρμακα που πρεπει να λαμβανει το μωρο εκτος απο την ανατομικες ανωμαλιες που το προσταυτευει αλλα και για τα ματια του χωρις να αγχωθεις απλα μου εκανε εντυπωση πρωτη φορα ακουω να θελουν να κοψουν το φιλικο οξυ

Απ' ό,τι μου είπε κάποιο από αυτά που θα παίρνω(νομίζω ο σίδηρος χωρίς να είμαι σίγουρη)έχει φυλικό μέσα και με καλύπτει αν και να σου πω την αλήθεια το έχω ξανακούσει ότι το φυλικό είναι απαραίτητο για το πρώτο τρίμηνο, μετά όχι τόσο!

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Απ' ό,τι μου είπε κάποιο από αυτά που θα παίρνω(νομίζω ο σίδηρος χωρίς να είμαι σίγουρη)έχει φυλικό μέσα και με καλύπτει αν και να σου πω την αλήθεια το έχω ξανακούσει ότι το φυλικό είναι απαραίτητο για το πρώτο τρίμηνο, μετά όχι τόσο!

αααααααα οκ μετα αυτος ξερει αγαπη 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giwtouli1990 said:

Κι εμένα το hemafer μου έδωσε που έχει σίδηρο και φυλλικό. Ισχύει όμως ότι το πολύ φυλλικό το θέλουμε στο πρώτο τρίμηνο. Μετά δεν χρειαζόμαστε έξτρα ποσότητα. Παίρνουμε αρκετό από το φαγητό και φτάνει.

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

2 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Κοριτσια γεια σας με καποιες γνωριζομαστε.Ειμαι και εγω εγκυος ειχα 4 αποβολες πρωτου τριμηνου τωρα καναμε εξωσωματικη με προεμφυτευτικο.Πρωτη φορα εχω φτασει ως εδω ειναι 12 και 5 εβδομαδων καναμε αυχενικη ολα καλα.Εχω πολυ αγχος ομως βρε  κοριτσια λογω ιστορικου.Εμενα την προγεστερονη μου ειπε να την κοψω στην 14η εβδομαδα που στη ουσια φευγει ο κινδυνος.Ετσι κανω και ενεσεις προλουτεξ και ουτρεζεστεν κολπικα.

Dwro μου καλωσηρθες και σ' αυτην την παρεα!!!Ολα καλα θα πανε!!Η ουριτσα εμεινε και παει το πρωτο τριμηνο!Αφου ηταν ολα καλα και στην αυχενικη, μη φοβασαι τιποτα πια...περασαν τα δυσκολα κι ερχεται η στιγμη που θα χαρεις επιτελους την εγκυμοσυνη σου!!

πρίν από 10 λεπτά , Giwtouli1990 είπε:

Ναι, πολλα σκευασματα σιδηρου εχουν και φυλλικο, οποτε καλυπτεσαι πληρως!!Γενικα παντως, το φυλλικο ειναι βιταμινη ουσιαστικα και μονο καλο μπορει να κανει...στο λεω διοτι  λογω στιγματος εχω  κανει διατριβη πανω στο θεμα! Filicine παιρνω καθημερινα απο παιδι και θα το παιρνω σε ολο το υπολοιπο της ζωης μου εννοειται. Σε φασεις λοιπον αναιμιας, που δυστυχως εχω την ταση να παθαινω συχνα, οταν μου εδιναν σιδηρο με φυλλικο, σταματουσα να το παιρνω γιατι ετσι κι αλλιως απο μια ποσοτητα και πανω ο οργανισμος δεν μπορει να το απορροφησει, οποτε δεν εχει νοημα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, Clue είπε:

Κι εμένα το hemafer μου έδωσε που έχει σίδηρο και φυλλικό. Ισχύει όμως ότι το πολύ φυλλικό το θέλουμε στο πρώτο τρίμηνο. Μετά δεν χρειαζόμαστε έξτρα ποσότητα. Παίρνουμε αρκετό από το φαγητό και φτάνει.

Ναι και σε 'μενα το hemafer έδωσε!!!

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...