Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Dwro είπε:

Κοριτσια γεια σας με καποιες γνωριζομαστε.Ειμαι και εγω εγκυος ειχα 4 αποβολες πρωτου τριμηνου τωρα καναμε εξωσωματικη με προεμφυτευτικο.Πρωτη φορα εχω φτασει ως εδω ειναι 12 και 5 εβδομαδων καναμε αυχενικη ολα καλα.Εχω πολυ αγχος ομως βρε  κοριτσια λογω ιστορικου.Εμενα την προγεστερονη μου ειπε να την κοψω στην 14η εβδομαδα που στη ουσια φευγει ο κινδυνος.Ετσι κανω και ενεσεις προλουτεξ και ουτρεζεστεν κολπικα.

Καλώς ήρθες κοριτσακι μου. Γνωριζομαστε κ εμεις. Κοιτα να ηρεμήσεις τωρα, ολα πανε καλα... Λογικος ο φοβος σου αλλα τωρα πηγε παρακάτω οποτε ολα προχωρανε τελεια... Κ εγω που στα λεω μεσα στο φοβο ειμαι αλλα δασκαλε που διδασκες... Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

αχχαχαχαχαχαχα δνε ειναι αργα αγαπουλα τελεια ειναι τι να πω και εγω που ειχα 20 του μηνος αυχενικη και κοριτσια ξεχαστηκα συγνωμη 8 του μηνος εχω προ Β επιπεδου εισαι ντουρασελ φιλη γιατι δεν ερχεσαι εδω στο παρεακι μας εε;

Μην με πεις χαζη αλλα δεν ηθελα να γραψω μην φυγω τελικα και στεναχωρηθω.Δεν το πιστευω πρωτη φορα φτανω ως εδω.Τελικα ποτε περνουνε μια ανασα μετα την 14η εβδομαδα?Μου φανηκε αιωνας το επομενο υπερυχο μου λεει θες πριν η μετα το Πασχα λεω εννοειται πριν.Πως θα βγαλω τοσες μερες.

Just now, winspert είπε:

Καλώς ήρθες κοριτσακι μου. Γνωριζομαστε κ εμεις. Κοιτα να ηρεμήσεις τωρα, ολα πανε καλα... Λογικος ο φοβος σου αλλα τωρα πηγε παρακάτω οποτε ολα προχωρανε τελεια... Κ εγω που στα λεω μεσα στο φοβο ειμαι αλλα δασκαλε που διδασκες... Χαχαχα 

Καλως σε βρηκα κοριτσι μου χαχα με ξες και απο την καλη και απο την αναποδη.χαχα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Dwro είπε:

Μην με πεις χαζη αλλα δεν ηθελα να γραψω μην φυγω τελικα και στεναχωρηθω.Δεν το πιστευω πρωτη φορα φτανω ως εδω.Τελικα ποτε περνουνε μια ανασα μετα την 14η εβδομαδα?Μου φανηκε αιωνας το επομενο υπερυχο μου λεει θες πριν η μετα το Πασχα λεω εννοειται πριν.Πως θα βγαλω τοσες μερες.

χμμμμμ να σε πω χαζη ;;; ποιος εγω κοριτσι μου τι λες σε καταλαβαινω τοσο τι λες μα τοσο ηθελες να νιωσεις μια ασφαλεια τωρα να ερθεις στο παρεακι μας να γραφεις οποτε εσυ θες και οτι θες αληθεια σου λεω μια χαρα θα τις βγαλεις τις μερες θα κανεις ονειρα θα βλεπεις μωρουδιακα θα φτιαχνεις πραγματα εγω αυτο κανω κοριτσι μου ασε που καμια φορα δινει και παρον ο μπεμπουλης μου εδω μεσα και ηρεμω χααχχααχχαχα δνε μου ειπες ξερεις φυλο θες να το πεις ;

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

χμμμμμ να σε πω χαζη ;;; ποιος εγω κοριτσι μου τι λες σε καταλαβαινω τοσο τι λες μα τοσο ηθελες να νιωσεις μια ασφαλεια τωρα να ερθεις στο παρεακι μας να γραφεις οποτε εσυ θες και οτι θες αληθεια σου λεω μια χαρα θα τις βγαλεις τις μερες θα κανεις ονειρα θα βλεπεις μωρουδιακα θα φτιαχνεις πραγματα εγω αυτο κανω κοριτσι μου ασε που καμια φορα δινει και παρον ο μπεμπουλης μου εδω μεσα και ηρεμω χααχχααχχαχα δνε μου ειπες ξερεις φυλο θες να το πεις ;

Ειναι θεμα ανασφαλειας καθαρα γιωτιτσα μου.Χαρηκα πολυ με τον μπεμπουλη σου.Φυλο δεν ειδαμε ηταν ξαπλα το μωρακι.Κοριτσια η αυχενικη μου εγινε 1 απριλιου κρατησε τοσο λιγο.5 λεπτα ηθελα κι αλλο.

Just now, Dwro είπε:

Ειναι θεμα ανασφαλειας καθαρα γιωτιτσα μου.Χαρηκα πολυ με τον μπεμπουλη σου.Φυλο δεν ειδαμε ηταν ξαπλα το μωρακι.Κοριτσια η αυχενικη μου εγινε 1 απριλιου κρατησε τοσο λιγο.5 λεπτα ηθελα κι αλλο.

θα εχεις και αλλους υπερηχους αγαπη να δεις το μωρακι εγω καθομαι απο ενα μισαωρο σε καθε υπερηχο ασε αχχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

θα εχεις και αλλους υπερηχους αγαπη να δεις το μωρακι εγω καθομαι απο ενα μισαωρο σε καθε υπερηχο ασε αχχαχαχα

Αληθεια γιατι σε βλεπουν τοσο αργα ανα 24 μερες?Γιατι δεν το βλεπουμε πιο συχνα?Νομιζα ειναι οπως στην αρχη που σε βλεπουν καθε 2 εβδομαδες

Just now, Dwro είπε:

Αληθεια γιατι σε βλεπουν τοσο αργα ανα 24 μερες?Γιατι δεν το βλεπουμε πιο συχνα?Νομιζα ειναι οπως στην αρχη που σε βλεπουν καθε 2 εβδομαδες

ειμαι σε δημοσιο κοριτσι μου ετσι παει τι να κανουμε αλλα εγω εχω και εξωτερικο για να παω να δω πιο συχνα το μπεμπακι μου τωρα εχω 22 με τον εξωτερικο οχι σιγα μην σκασω αχχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

ειμαι σε δημοσιο κοριτσι μου ετσι παει τι να κανουμε αλλα εγω εχω και εξωτερικο για να παω να δω πιο συχνα το μπεμπακι μου τωρα εχω 22 με τον εξωτερικο οχι σιγα μην σκασω αχχαχαχαχαχα

Μην νομιζεις και εγω που παω σε ιδιωτικο αργουν το ιδιο οι επισκεψεις.Μου λεει ποτε κανατε αυχενικη?Λεω 1 του μηνος μου λεει θα σε δω η μετα το Πασχα η πριν και με εβαλε 24 του μηνα.Πηρα μια ξινιλα αλλο πραγμα

Just now, Dwro είπε:

Μην νομιζεις και εγω που παω σε ιδιωτικο αργουν το ιδιο οι επισκεψεις.Μου λεει ποτε κανατε αυχενικη?Λεω 1 του μηνος μου λεει θα σε δω η μετα το Πασχα η πριν και με εβαλε 24 του μηνα.Πηρα μια ξινιλα αλλο πραγμα

αληθεια και τον πληρωνεις ετσι δεν ειναι ;; 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Dwro είπε:

Ναι εννοειται ειναι ο κανονικος γυναικολογος  που ειχα και πριν.Μ αυτον ειπα να συνεχισω

ε να του λες οτι θες να σε βλεπει πιο νωρις και οχι τοσο αργα αν εσυ νιωθεις ασφαλεια αυτος τι θεμα εχει αφου τον πληρωνεις 

xfHlp3.png

Του ειπα και μου λεει οι επισκεψεις σε μια εγκυμοσυνη ειναι ανα 1 φορα το μηνα.Εννοειται οτι απο κοντα θα του ξανα πω.Εγω εχω αγχος παω και καθε φορα ρωταω αμα ζει.Θα τον κανονισω απο κοντα ομως 

Just now, Dwro είπε:

Του ειπα και μου λεει οι επισκεψεις σε μια εγκυμοσυνη ειναι ανα 1 φορα το μηνα.Εννοειται οτι απο κοντα θα του ξανα πω.Εγω εχω αγχος παω και καθε φορα ρωταω αμα ζει.Θα τον κανονισω απο κοντα ομως 

εγω αυτο το ακουω πρωτη φορα να σου κανονιζει ο γιατρος που τον πληρωνεις εσυ απο την τσεπουλα σου οτι οι επισκεψεις ειναι ανα 1 φορα το μηνα οτι να ναι ομως οποτε θες εσυ αφου τον πληρωνεις οχι να του το πεις

xfHlp3.png

Κοριτσια οποια ξερει αν θελει ας μου απαντησει 15 του μηνος που θα κοψω αποτομα προγεστερονη και συκλακουρ υπαρχει καποιο θεμα μετα με την εγκυμοσυνη εννοω αιμα πονους και τετοια.Ο γιατρος λεει οχι δεν χρειαζονται μετα την 14η εβδομαδα ομως εγω ειχα καποιες φορες αιμα και φοβαμαι.Ειχα και καθε μηνα στην αλλαγη του μηνα.Και τωρα 13 του μηνος αλλαζω μηνα και μου ξεκιναει απο τις 8 του μηνα καφε υγρα και φοβαμαι παλι τα ιδια.

Just now, Giotitsa είπε:

εγω αυτο το ακουω πρωτη φορα να σου κανονιζει ο γιατρος που τον πληρωνεις εσυ απο την τσεπουλα σου οτι οι επισκεψεις ειναι ανα 1 φορα το μηνα οτι να ναι ομως οποτε θες εσυ αφου τον πληρωνεις οχι να του το πεις

Εννοειται κατσε να παω να μιλησω μαζι του μεχρι τοτε 19 μερες :-(

Just now, Dwro είπε:

Κοριτσια οποια ξερει αν θελει ας μου απαντησει 15 του μηνος που θα κοψω αποτομα προγεστερονη και συκλακουρ υπαρχει καποιο θεμα μετα με την εγκυμοσυνη εννοω αιμα πονους και τετοια.Ο γιατρος λεει οχι δεν χρειαζονται μετα την 14η εβδομαδα ομως εγω ειχα καποιες φορες αιμα και φοβαμαι.Ειχα και καθε μηνα στην αλλαγη του μηνα.Και τωρα 13 του μηνος αλλαζω μηνα και μου ξεκιναει απο τις 8 του μηνα καφε υγρα και φοβαμαι παλι τα ιδια.

Εννοειται κατσε να παω να μιλησω μαζι του μεχρι τοτε 19 μερες :-(

αν το παρεις με την λογικη ετσι θα το κοψεις οπως σου ειπε ο γιατρος και αν δεις το παραμικρο θα τα ξαναπαρεις η εστω νιωσεις εσυ κατι αλλα οχι επειση φοβασαι σε αυτο δεν συμφωνω αν ομως εχεις υγρα η κατι τετοια θα τα συνεχισεις ενω τα εχεις κοψει

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...