Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Αγαπημένη μου καλώς ήρθεεεες!!!! Να ξέρεις φτιάχνοντας το θέμα σε είχα κι εσένα στο νου μου. Πες το προαίσθημα. Με αυτό το κορίτσι θα μιλάμε και από αλλού έλεγα χιχιχι.

Ίσως είμαι κι εγώ Σεπτεμβρίου γιατί με καισαρική πάω κι εγώ. 

Βρεεε κορίτσια; Πόσες σελίδες; Δε σας προλαβαίνω χαχαχαχα :)

τι κάνετε;

ζουζουνα μου θα τα λεμε και απο εδωωωωω χαιρομαι που με σκεφτηκες οταν εφτιαξες την σελιδα με τιμα αυτο να σαι καλα! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 10 λεπτά , marioula1234 είπε:

ζουζουνα μου θα τα λεμε και απο εδωωωωω χαιρομαι που με σκεφτηκες οταν εφτιαξες την σελιδα με τιμα αυτο να σαι καλα! 

Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω και δε σας προλαβαίνω χαχα. Στο άλλο θεματακι έχουν μπει και πολλά νέα κορίτσια και οι σελίδες πολλαπλασιάζονται. Έχω χάσει πολλά επεισόδια. Και εδώ τα κοριτσάκια μου έχουν γράψει πολλά και έμεινα μόλις είδα πόσα έχασα πάλι.

Jennak μου, τι είπαμε χαρά μου; Το στήθος έχει αυξομειώσεις. Τα ίδια έκανα κι εγώ. Αλλά θα δεις που θα ξανά πρηστεί και θα ξανά ξεπρηστει.

(Προβλέπω να εμφανίζεται φουριοζα η Ραφαέλα να λέει αφήστε κάτω τα βυζιά σας παλιιιι χαχαχαχα)

Ελπιδάκι μου περιμένουμε νέα από το σποράκι!! :)

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

1 hour ago, Mamacita Alina είπε:

Η αλήθεια είναι ότι αρχίζω και δε σας προλαβαίνω χαχα. Στο άλλο θεματακι έχουν μπει και πολλά νέα κορίτσια και οι σελίδες πολλαπλασιάζονται. Έχω χάσει πολλά επεισόδια. Και εδώ τα κοριτσάκια μου έχουν γράψει πολλά και έμεινα μόλις είδα πόσα έχασα πάλι.

Jennak μου, τι είπαμε χαρά μου; Το στήθος έχει αυξομειώσεις. Τα ίδια έκανα κι εγώ. Αλλά θα δεις που θα ξανά πρηστεί και θα ξανά ξεπρηστει.

(Προβλέπω να εμφανίζεται φουριοζα η Ραφαέλα να λέει αφήστε κάτω τα βυζιά σας παλιιιι χαχαχαχα)

Κοριτσια είμαι τόσο χαρούμενη χιχιχι.. Είδαμε σάκο μόνο αλλά η γυναικολόγος είναι πολύ ικανοποιημένη.. Όλα πάνε καλά μου είπε τώρα στις 27 ξανά να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε την τελιτσα μας τα φιλιά μουυυ

n0O1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , elpida20 είπε:

Κοριτσια είμαι τόσο χαρούμενη χιχιχι.. Είδαμε σάκο μόνο αλλά η γυναικολόγος είναι πολύ ικανοποιημένη.. Όλα πάνε καλά μου είπε τώρα στις 27 ξανά να ακούσουμε καρδούλα και να δούμε την τελιτσα μας τα φιλιά μουυυ

Ένα ε; με τόσο μεγάλη χοριακή σε είχα για δίδυμα! 

yplDp3.png

πρίν από 35 λεπτά , elpida20 είπε:

τελεια τα νεα σου κορίτσι μου :)

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ένα ε; με τόσο μεγάλη χοριακή σε είχα για δίδυμα! 

ε κατσε ισως να ναι διδυμακια σε ενα σακο θα φανει μετα... απο τις καρδουλες :)

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη! Ειδαμε το λεκιθικο σακο και....ενω δε φαινοταν τιποτα (γιατι μαλλον ειμαι 5w5d οπως λεει ο υπερυχος λογω πιο μεγαλου κυκλου, γενικα δρν εχω 30 αρη), ψαχναμε κ το βρηκαμε το μικρο, βαζει κ ηχο να κ η καρδουλα!!! Ενταξει πεθανα, εχει 102 παλμους γιατι ειναι μικρο, πρεπει 120 κανονικα..θα ξαναπαω Δευτερα. Προς το παρον ξεκουραση κ αδεια απο τη δουλεια μου ειπε για τα ροζκαφε

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , marioula1234 είπε:

τελεια τα νεα σου κορίτσι μου :)

ε κατσε ισως να ναι διδυμακια σε ενα σακο θα φανει μετα... απο τις καρδουλες :)

Γερό να είναι και ότι να ναι χιιχχι εγώ με την σειρά μου είμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερών αλλά όλα καλά πανεεεε 

n0O1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , Jennak83 είπε:

Αχ κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη! Ειδαμε το λεκιθικο σακο και....ενω δε φαινοταν τιποτα (γιατι μαλλον ειμαι 5w5d οπως λεει ο υπερυχος λογω πιο μεγαλου κυκλου, γενικα δρν εχω 30 αρη), ψαχναμε κ το βρηκαμε το μικρο, βαζει κ ηχο να κ η καρδουλα!!! Ενταξει πεθανα, εχει 102 παλμους γιατι ειναι μικρο, πρεπει 120 κανονικα..θα ξαναπαω Δευτερα. Προς το παρον ξεκουραση κ αδεια απο τη δουλεια μου ειπε για τα ροζκαφε

πωπω ποσο τελεια νεα!!!! αντε ανυπομονουμε και εμεις να ακουσουμε καρδουλα!!! 

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο κορίτσια!! Τέλεια τα νέα και των 2 σας! Άντε να δω πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι την άλλη Τετάρτη για μένα. Πραγματικά μου φαίνεται αιώνας.

θα περάσουν θα περασουν υπομονη :)

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , elpida20 είπε:

Γερό να είναι και ότι να ναι χιιχχι εγώ με την σειρά μου είμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερών αλλά όλα καλά πανεεεε 

Μαζι ειμαστε εμεις!!

πρίν από 23 λεπτά , gogouli_ είπε:

Μπράβο κορίτσια! Πολύ ευχάριστα τα νέα σας. Εμείς Πέμπτη στις 11.30 ραντεβού, ανυπομονω!!!

Με το καλο! Ολα τα πανε τελεια!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Rosali είπε:

Θα ήθελα βέβαια κι ένα 4ο! Αλλά δεν το λέω στον άντρα μου ούτε κατά διάνοια! Αυτός έπαθε σοκ που μας προέκυψε και το 3ο γιατί ήταν κατά τύχη! Πόσο μάλλον να ακούσει για 4ο!

Πιστεύω όμως ότι θα βρω το παράθυρο ευκαιρίας να του το ξεφουρνίσω. Αν είναι θέλημα Θεού θα γίνει, εξάλλου!

Να σκέφτεσαι αισιόδοξα. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει ότι αν τυχόν μου τύχει κάτι τέτοιο, να μη στενοχωρηθώ, γιατί τα περισσότερα έμβρυα από αυτά έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες, γι' αυτό το σώμα τα αποβάλλει στα αρχικά στάδια. Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρετε και θα κρατήσετε στην αγκαλιά σας ένα υγιέστατο μπεμπάκι!

Σου έχει πει από τώρα για καισαρική; Γιατί; Εννοώ, νωρίς δεν είναι για να αποφασίσει τον τρόπο του τοκετού;

έχω ειδη αγαπη μ μια καισαρική πάνω μ ...Χωρίς παιδι βεβαια ...γι αυτο. 

3 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

εδώ είμαι.εφτασαααααα..χαχαχαχαχ ναι ναι για αφηστε τα σας παρακλω πολυ...τα πεθάνατε  τα καημένα....χαχαχα ...ε τι σας έχω πει....??? θελετε να μπω μεσα στην οθονη???? κατω τα χέρια από τα ΒΥΖΙΑ ΣΑΣ......αχχαχαχα 

• Χαχα 2

Μανουλες ειδα το θεματακι σας και συγκινήθηκα. Εγώ είμαι μανουλα Οκτωβριου 2018. Πέρσι τετοιο καιρό πέτυχα και εγω την πολυποθητη εγκυμοσύνη και ειχε αρχίσει αυτό το υπέροχο ταξίδι. Πλεον κραταω την μπεμπα μου αγκαλιά και σκέφτομαι ποσο γρηγορα περνάει ο καιρός. Να απολαυσετε την εγκυμοσυνη σας με τα καλα της και με τα κακα της, ειναι ενα μαγικό ταξίδι. Καλους υπερηχους να έχετε, καλες αυχενικες, καλες β επιπεδου κτλ ο καθε μηνας, ενας ενας εχει κατι να σας μάθει :-)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Μπράβο κορίτσια! Πολύ ευχάριστα τα νέα σας. Εμείς Πέμπτη στις 11.30 ραντεβού, ανυπομονω!!!

με το καλο κοριτσι μου περιμενουμε νεα σου! 

κοριτσια μου καλημερα την μυτη μ την ματωσα με τοσο σκουπισμα... ρε γμτ πολυ βηχας παρα πολυ... κατι πρεπει να κανω σημερα δεν παει αλλο... φοβαμαι για το εμβρυο! υπαρχει περιπτωση να παθει κατι? καμια αποκόλληση; βηχω παρα πολυ δυνατα και ασταμάτητα!!! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 46 λεπτά , marioula1234 είπε:

με το καλο κοριτσι μου περιμενουμε νεα σου! 

κοριτσια μου καλημερα την μυτη μ την ματωσα με τοσο σκουπισμα... ρε γμτ πολυ βηχας παρα πολυ... κατι πρεπει να κανω σημερα δεν παει αλλο... φοβαμαι για το εμβρυο! υπαρχει περιπτωση να παθει κατι? καμια αποκόλληση; βηχω παρα πολυ δυνατα και ασταμάτητα!!! 

Καλημέρα κορίτσι. Τα ίδια κι εγώ. Και δεν αναρρώνω κιόλας. Φοβάμαι και την H1N1.

Χθες εβηχα δυνατά και με έπιασε η κοιλιά μου. Άρχισα και έκλαιγα από το φόβο μου αλλά σήμερα έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω. Πάρε κι εσύ τηλ τον δικό σου μήπως μπορεί να σου δώσει κάτι για το βήχα που να επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...