Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Σιγουρα, αλλα υπάρχουν καποιες φορες οπως ξαναεγραψα που ποναει παρα πολυ κ πανω που παω να τρυπησω τη βγαζω κ δοκιμάζω αλλου με αποτέλεσμα να γεμιζω τρυπουλες... Αλλα οπως ξαναειπα, ολα για τα μωρα μας... Αυριο παω στον αιματολογο παλι να δει τις εξετασεις μου... 

Θα μάθει το δέρμα σου θα δεις! Υπομονή σε καταλαβαίνω... βρες και τον τρόπο που μπορεί να σε πονέσει λιγότερο. Δηλαδή μπορεί αν πιάσεις ένα κομμάτι (με αντίχειρα και μεσαίο δάκτυλο) και πιεσεις( πως είναι οταν πας να τσιμπήσεις καποιον) και να κανεις ετσι την ενεση να σε πονεσει λιγότερο ή αντίθετα δοκίμασε να τεντωσεις εκείνη την επιφάνεια του δέρματος που θα κάνεις την ένεση με τα δύο σου δάκτυλα και να τρυπήσεις έτσι. Εγω συνήθως κάνω το 2ο. Ο άντρας μου που είναι και αυτός του επαγγέλματος, απλά χάνω την βελόνα στην κοιλιά δεν πιάνει καθόλου το δέρμα και όταν μετά την καισαρική, μου έκανε 2 φορές, Ψιλοπονεσα οπότε τις υπόλοιπες τις έκανα μόνη μου. Αχαχα. Νομίζω τσούζει και το φάρμακο ..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κοριτσια αλήθεια απο φαρμακα τι παίρνετε καλα η καθε κοπελα εχει τις δικες της αναγκες ετσι για αυτο μην αναρωτηθούμε γιατι πέρνει η μια αυτο και η μια το αλλο ουτε να αγχωθει συζήτηση να γίνεται κου φαίνεται οτι απο προχθες βαριέστε λιγο ελατε ελατε 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Κοριτσια αλήθεια απο φαρμακα τι παίρνετε καλα η καθε κοπελα εχει τις δικες της αναγκες ετσι για αυτο μην αναρωτηθούμε γιατι πέρνει η μια αυτο και η μια το αλλο ουτε να αγχωθει συζήτηση να γίνεται κου φαίνεται οτι απο προχθες βαριέστε λιγο ελατε ελατε 

Εγώ μόνο φυλικο προς το παρόν. Την άλλη Τετάρτη έχω γιατρό λογικά κάτι θα μου γράψει. Το θέμα είναι εγώ τι θα πάρω από αυτά που θα μου γράψει ααχαχ. ας πούμε το ασβέστιο το σιχαίνομαι τέρμα... και το άτιμο δεν βγαίνει σε χαπι.(τουλάχιστον μέχρι πέρσι φέτος δεν το έχω ψάξει) Είναι όλα είτε σε αναβραζον ή μασωμενο. Μπλιαχ... και στον γιο μου όσες φορές επιχείρησα να πάρω ήμουν μετά με μια βαρυστομαχια άλλο πράγμα.

yplDp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εγώ παίρνω φυλλικο, σίδηρο για χαμηλό αιματοκρίτη και σαλοσπιρ για το θεματάκι με τις αρτηρίες! 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγώ μόνο φυλικο προς το παρόν. Την άλλη Τετάρτη έχω γιατρό λογικά κάτι θα μου γράψει. Το θέμα είναι εγώ τι θα πάρω από αυτά που θα μου γράψει ααχαχ. ας πούμε το ασβέστιο το σιχαίνομαι τέρμα... και το άτιμο δεν βγαίνει σε χαπι.(τουλάχιστον μέχρι πέρσι φέτος δεν το έχω ψάξει) Είναι όλα είτε σε αναβραζον ή μασωμενο. Μπλιαχ... και στον γιο μου όσες φορές επιχείρησα να πάρω ήμουν μετά με μια βαρυστομαχια άλλο πράγμα.

Αχ όλες έτσι λένε ότι το ασβέστιο είναι το χειρότερο, κι άντε χάπι το κατεβάζεις, αναβραζοντα και μασωμενα μπλιαχ!!!! Συνήθως πότε το ξεκινάμε;

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Θα μάθει το δέρμα σου θα δεις! Υπομονή σε καταλαβαίνω... βρες και τον τρόπο που μπορεί να σε πονέσει λιγότερο. Δηλαδή μπορεί αν πιάσεις ένα κομμάτι (με αντίχειρα και μεσαίο δάκτυλο) και πιεσεις( πως είναι οταν πας να τσιμπήσεις καποιον) και να κανεις ετσι την ενεση να σε πονεσει λιγότερο ή αντίθετα δοκίμασε να τεντωσεις εκείνη την επιφάνεια του δέρματος που θα κάνεις την ένεση με τα δύο σου δάκτυλα και να τρυπήσεις έτσι. Εγω συνήθως κάνω το 2ο. Ο άντρας μου που είναι και αυτός του επαγγέλματος, απλά χάνω την βελόνα στην κοιλιά δεν πιάνει καθόλου το δέρμα και όταν μετά την καισαρική, μου έκανε 2 φορές, Ψιλοπονεσα οπότε τις υπόλοιπες τις έκανα μόνη μου. Αχαχα. Νομίζω τσούζει και το φάρμακο ..

Συνηθως κανω το πρώτο, με τον αντιχειρα κ τον μεσο. Θα δοκιμασω ομως κ το δεύτερο που λες. Απλα ειχα διαβασει οτι το δεύτερο το κανεις σε ατομο που εχει πολυ λιπος στο σημειο της ενεσης. Θα το δοκιμασω ομως. Να σου πω... Ακουμπάω την ενεση στο δερμα κ μετα την πιεζω σιγα σιγα. Δεν την καρφωνω αποτομα. Το κανω σωστα; Απλα μπορει σε καποιο σημείο να ποναει παρα πολυ κ ελαχιστα διπλα να μην ποναει καθολου. 

Εγω παιρνω φιλισιν, εφθιροξ για τον  Θυρεοειδη, την ινοχεπ κ βασκλορ που θα την κοψω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Εγώ παίρνω φυλλικο, σίδηρο για χαμηλό αιματοκρίτη και σαλοσπιρ για το θεματάκι με τις αρτηρίες! 

Αχ όλες έτσι λένε ότι το ασβέστιο είναι το χειρότερο, κι άντε χάπι το κατεβάζεις, αναβραζοντα και μασωμενα μπλιαχ!!!! Συνήθως πότε το ξεκινάμε;

Κάπου τώρα στο 2ο τρίμηνο νομίζω..

Just now, winspert είπε:

Συνηθως κανω το πρώτο, με τον αντιχειρα κ τον μεσο. Θα δοκιμασω ομως κ το δεύτερο που λες. Απλα ειχα διαβασει οτι το δεύτερο το κανεις σε ατομο που εχει πολυ λιπος στο σημειο της ενεσης. Θα το δοκιμασω ομως. Να σου πω... Ακουμπάω την ενεση στο δερμα κ μετα την πιεζω σιγα σιγα. Δεν την καρφωνω αποτομα. Το κανω σωστα; Απλα μπορει σε καποιο σημείο να ποναει παρα πολυ κ ελαχιστα διπλα να μην ποναει καθολου. 

Εγω παιρνω φιλισιν, εφθιροξ για τον  Θυρεοειδη, την ινοχεπ κ βασκλορ που θα την κοψω... 

Ναι σωστα απαλά θέλει! Εγώ απλά με τον 2ο τρόπο νιώθω ότι μπαίνει πιο εύκολα η βελόνα στο δερμα. Δοκίμασε το κι αυτό και βλέπεις!! Η ξαδέρφη μου που έκανε κι αυτή ενέσεις σε όλη την εγκυμοσύνη της, κάποια στιγμή επειδή τις έκανε μόνο στο μπούτι οπότε ήταν γεμάτο τρυπηματα, έβαζε πάγο πριν κάνει την ένεση η καημένη για να μην πονέσει. Προς το καλοκαίρι σε βλέπω να το κάνεις για να δροσιζεσαι αχαχα

yplDp3.png

Ναι σωστα απαλά θέλει! Εγώ απλά με τον 2ο τρόπο νιώθω ότι μπαίνει πιο εύκολα η βελόνα στο δερμα. Δοκίμασε το κι αυτό και βλέπεις!! Η ξαδέρφη μου που έκανε κι αυτή ενέσεις σε όλη την εγκυμοσύνη της, κάποια στιγμή επειδή τις έκανε μόνο στο μπούτι οπότε ήταν γεμάτο τρυπηματα, έβαζε πάγο πριν κάνει την ένεση η καημένη για να μην πονέσει. Προς το καλοκαίρι σε βλέπω να το κάνεις για να δροσιζεσαι αχαχα

Θα το δοκιμάσω τον αλλο τροπο. Απλα οσο μεγαλωνει η κοιλια φοβαμαι να μην τρυπησω το μωρο. Ξερω οτι  ειναι κουτο κ πως ειναι πολυ πιο μέσα αλλα εγω φοβαμαι... Καλο κ με το παγακι. Οπως λες το καλοκαίρι θα ειναι οτι πρεπει... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κι εγω ετσι τις κανω και αυτο που λες οτι αλλαζεις σημειο το κανω κι εγω οταν δω οτι ποναει εκει που παω να τρυπησω. Βεβαια, νομιζα οτι εχει να κανει περισσοτερο με την prolutex ο πονος γιατι αυτη αφηνει πονο για 1-2 ημερες, οποτε οταν ξανατρυπιεμαι δεν εχει φυγει η ενοχληση απο την προηγουμενη. Το θετικο ομως ειναι οτι δε μελανιαζω!! Τελικα, τσαμπα αγχωνομουν γιατι σημερα που πηγα στο γυναικολογο μου ειπε απο μονος του οτι τις αντιπηκτικες θα τις συνεχισουμε σε αντιθεση με τα υπολοιπα που σιγα-σιγα θα τα κοψουμε!

Κατα τα αλλα, το μικρουλι ειναι μια χαρα!!Ειναι κανονικο μωρακι πλεον με χερακια, ποδαρακια και κανει συνεχεια τουμπες!!!Αυχενικη κλεισαμε για την επομενη Παρασκευη.

• Μου αρέσει 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Εγώ παίρνω φιλισιν, σίδηρο, ουτροτζεσταν(καθε μέρα 3) και d3(είχα 8!!) τώρα έχω Τετάρτη γιατρό πάλι. Αι να δούμε τι θα με δώσει πάλι. Ρε νομίζω δε με φτάνουν οι ώρες για να παίρνω τόσα χαπια

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Εγώ παίρνω φιλισιν, σίδηρο, ουτροτζεσταν(καθε μέρα 3) και d3(είχα 8!!) τώρα έχω Τετάρτη γιατρό πάλι. Αι να δούμε τι θα με δώσει πάλι. Ρε νομίζω δε με φτάνουν οι ώρες για να παίρνω τόσα χαπια

Χαχαχαχ ουτε εμενα μ εφταναν κοπελα μ αφου να φανταστεις το χαοι του ασβεστιου το ειχα 4 τα ξημερωματα με ξυπνητηρι! Επερνα 8μαγνησια 3σιδηρο 1φιλισιν και 1ασβεστιο αλλα ηταν ετσι οι σιδηροι π ηθελαν ενα 3ωρο μακρυα απο ασβεστιο τυροκομικα κ ετσι δεν μ φταναν οι ωρες! Υπομονη..καλα αποτελεσματα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2η εγκυμοσύνη αλλά δε θυμάμαι. Η κοιλιά ποτέ ανεβαίνει καλέ;;; αχαχαχα να ξέρω το στομάχι μου μεγάλωσε τόσο η η μπέμπα; 

Επίσης κάτι ακόμα πιο άσχετο. Κατεβαίνω να δω όλα τα σχόλια εδώ κ όλο με βγάζει διαφημίσεις σκρολαροντας κάτω. Κ σε σας; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

On 3/4/2019 at 3:50 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

Καλησπερα κοριτσια.

Κορίτσια, αν και άργησα λίγο να γράψω, κάναμε κι εμείς την αυχενική διαφάνεια σήμερα. Όλα πολύ σούπερ... 

Αύριο μεσημέρι θα βγουν και τα αποτελέσματα από την Papp-a. Ελπίζω να είναι κι αυτά καλά. 

Για φύλο δεν αναφέρθηκε τίποτα και ούτε που ρώτησα. ΠΗΤ 9/10.

Ουφ... Είχα πολύ άγχος... Πάει κι αυτό. Ένα βήμα πιο κοντά στο μπεμπάκι... 

• Μου αρέσει 6

Κορίτσια μουυυυυ είμαι πολύ χαρούμενη!!! Το ζουζουνάκι μου είναι 4.5 εκατοστά και έχει 160 παλμούς το λεπτό! Κουνούσε χεράκια και ποδαράκια σαν τρελό! Όλα τέλεια μας είπε ο γιατρός!! Νομίζει ότι είδε τσουτσούνι αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε σίγουρα, απλά έκανε μια πρώτη εκτίμηση! Αυχενική θα κάνω από 10 μέχρι 20 Απρίλη το πολύ.. Κι εδώ θέλω τις γνώμες σας... Ρε κορίτσια μου την έγραψε (δεν ήξερα καν ότι γράφεται) και μου είπε να πάω να την κάνω στη Βιοιατρική! Θα εμπιστευόσασταν για μια τόσο σημαντική εξέταση να πάτε εκεί? Μία φίλη μου που γέννησε πριν 2 χρόνια και είχε αυτόν την είχε στείλει στο Μητέρα τότε

Just now, Irene82 είπε:

Κορίτσια, αν και άργησα λίγο να γράψω, κάναμε κι εμείς την αυχενική διαφάνεια σήμερα. Όλα πολύ σούπερ... 

Αύριο μεσημέρι θα βγουν και τα αποτελέσματα από την Papp-a. Ελπίζω να είναι κι αυτά καλά. 

Για φύλο δεν αναφέρθηκε τίποτα και ούτε που ρώτησα. ΠΗΤ 9/10.

Ουφ... Είχα πολύ άγχος... Πάει κι αυτό. Ένα βήμα πιο κοντά στο μπεμπάκι... 

Μπράβο, όλα τέλεια!!! Είδαμε και οι 2 τις ψυχούλες μας τις όμορφες σήμερα.. Εσύ βέβαια ανακουφίστηκες κιόλας με την αυχενική!!! Κι έτσι να συνεχίσεις κοριτσάρα μου!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

nZmZp2.png

4 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Εγώ παίρνω Τ4 για το θυροειδή και φυλικό οξύ αλλά μου είπε ότι μετά την αυχενική σταματάω το φυλικό και αρχίζω σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο! Κανονικά πρέπει να πάρω και βιταμίνη d γιατί έχω ανεπάρκεια αλλά δεν ήθελε ο γυναικολόγος να πάρω το α τρίμηνο, η παθολόγος μου είπε καλύτερα να μην πιω στην εγκυμοσύνη d, δεν ξέρω θα το ψάξω πολύ!! Εσύ για πεεεες

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...