Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

5 hours ago, winspert said:

Καλημερα κοριτσακι μου... Τελεια εικονα, ε; Μπραβο... Πολυ χαίρομαι... Κ εσυ μεχρι τελους, ε; Τι να κανουμε.. Των ποσο κανεις εσυ; Οταν λες τα υπολοιπα φαντάζομαι εννοείς την προγεστερονη κ τι αλλο παιρνεις; Φιλακια πολλα... 

Καλημέρα!!!

Παίρνω τις ινοχέπ 4500. Τις κάνω μία δεξιά στην κοιλιά, μία αριστερά, μία στο ένα μπούτι και μία στο άλλο για να προλαβαίνουν να επουλώνονται λίγο οι μελανιές. Όταν ανέβει η μήτρα στον αφαλό θα κάνω μόνο στα μπούτια και ίσως πίσω. Απλά πίσω δεν μπορώ να τις κάνω μόνη μου.

Παίρνω επίσης  Cyclacur και Dermestril που είναι οιστραδιόλη και Vasclor και Duphaston που είναι προγεστερόνη. Αυτά θα σταματήσω μόλις τελειώσει το πρώτο τρίμηνο.

Και τέλος παίρνω το Tirosint για το θυρεοειδή, βιταμίνη D3 λόγω ανεπάρκειας, φυλλικό οξύ και από χθες ξεκίνησα και σίδηρο.

Γενικά αν βάλεις και βελόνες και ταινίες για το μηχανηματάκι του διαβήτη, ανοίγω φαρμακείο....χεχε

• Χαχα 2

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@winspert @Giotitsa @Mamacita Alina εγώ πολύ παραπάνω φορές το έχω νιώσει, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο ότι είναι το 3ο. Πάντως όχι κάθε μέρα ούτε εγώ.. Όμως επειδή είναι συνεχόμενα τα τιναγματακια, θεωρώ πως είναι το μωρό και όχι το έντερο :rolleyes: .

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα!!!

Παίρνω τις ινοχέπ 4500. Τις κάνω μία δεξιά στην κοιλιά, μία αριστερά, μία στο ένα μπούτι και μία στο άλλο για να προλαβαίνουν να επουλώνονται λίγο οι μελανιές. Όταν ανέβει η μήτρα στον αφαλό θα κάνω μόνο στα μπούτια και ίσως πίσω. Απλά πίσω δεν μπορώ να τις κάνω μόνη μου.

Παίρνω επίσης  Cyclacur και Dermestril που είναι οιστραδιόλη και Vasclor και Duphaston που είναι προγεστερόνη. Αυτά θα σταματήσω μόλις τελειώσει το πρώτο τρίμηνο.

Και τέλος παίρνω το Tirosint για το θυρεοειδή, βιταμίνη D3 λόγω ανεπάρκειας, φυλλικό οξύ και από χθες ξεκίνησα και σίδηρο.

Γενικά αν βάλεις και βελόνες και ταινίες για το μηχανηματάκι του διαβήτη, ανοίγω φαρμακείο....χεχε

Παιρνεις πολλα βρε κοριτσακι μου... Οποτε καλα που θα σταματησεις καποια απο αυτα. Εγω την προγεστερονη θα μπορουσα να την εχω κοψει αλλα θα βαλω 2 με 3 μερες ακομα βασκλορ κ μετα θα τη σταματησω... Θα αρχισω κ εγω τις ινοχεπ στα μπουτια κ θα δω τι θα δειξει το πρωι το αποτέλεσμα της εξέτασης κ αν μου αλλάξει κατι ο αιματολογος... 

Just now, Farmakotriftena είπε:

@winspert @Giotitsa @Mamacita Alina εγώ πολύ παραπάνω φορές το έχω νιώσει, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο ότι είναι το 3ο. Πάντως όχι κάθε μέρα ούτε εγώ.. Όμως επειδή είναι συνεχόμενα τα τιναγματακια, θεωρώ πως είναι το μωρό και όχι το έντερο :rolleyes: .

Σιγουρα παιζει ρολο που ειναι το 3ο. Προφανως κ απο εμπειρία το καταλαβαίνεις πιο γρηγορα... Σημερα εχω πολλη ενεργεια κ ειναι απο τις μερες που δεν αισθανομαι τπτ κ φυσικα τι εχω κανει;;;;;; Εχω ανησυχησει.... Κλασικα.... 

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

Πω πω μονο που το ακούω ανατριχιαζω... Γι αυτο κ εγω ρωτησα τον αιματολογο που αλλου μπορω να τις κανω κ μου εδωσε ενα φυλλάδιο που δείχνει τα σημεια... Οταν αρχισει να τεντωνει η κοιλια δε θελω να τις κανω μπροστα... Φοβάμαι... 

τις εκανα μονο στην κοιλια η αληθεια ειναι... τωρα λεω όταν φουσκώσει πολυ η κοιλια να χτυπαω κ καμια στα μπουτια χαχαχ

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εχω ακουσει οτι οι ναυτιες κ γενικα τα ασχημα συπτωματα σταματανε 14η εβδομαδα....μακαρι να σταματησει γτ χαλαει η διαθεση ετσι!!!

αχ Παναγια μου μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιι.... αν χαλάει η διαθεση λεει! 

Κορίτσια να ρωτήσω, όσες νιώθετε αυτά τα τιναγματακια, που πιστεύουμε ότι είναι το μωρό, τα νιώθετε κάθε μερα;

αγαπη το εχω νιωσει πολλές φορές το μωρο αλλά οχι καθημερινα.. 

• Μου αρέσει 3

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγω κοριτσια θα συνεχισω στην κοιλια και οταν μεγαλωσει το μωρο δεβ πειραζει η βελόνα ειναι πολυ μικρη δεν επηρεαζει τωρα να σας παω ενα μυστικο για της inohep τουλάχιστον λοιπόν έχουν πολύ αερα μεσα να ξερετε θέλουν συνεχεια χτυπημα και πάτημα να φθγει μια δυο σταγόνες απο το φαρμακο αλλα χτύπημα μεχρι να δειτε να ανεβαίνει το φαρμακο αλλιώς μελανιαζουν

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa said:

Εγω κοριτσια θα συνεχισω στην κοιλια και οταν μεγαλωσει το μωρο δεβ πειραζει η βελόνα ειναι πολυ μικρη δεν επηρεαζει τωρα να σας παω ενα μυστικο για της inohep τουλάχιστον λοιπόν έχουν πολύ αερα μεσα να ξερετε θέλουν συνεχεια χτυπημα και πάτημα να φθγει μια δυο σταγόνες απο το φαρμακο αλλα χτύπημα μεχρι να δειτε να ανεβαίνει το φαρμακο αλλιώς μελανιαζουν

Εγώ που το κάνω αυτό και πάλι μελανιάζω...όχι πάντα, αλλά μελανιάζω

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

Just now, Giotitsa είπε:

Στο φυλλαδιο που μου εδωσε ο αιματολογος λεει οτι δεν αφαιρουμε τον αερα.. Την κανουμε οπως ακριβως ειναι... Το εκανα πριν αλλα δεν κανει τελικα οποτε το σταματησα... Κ οταν τελειωσεις την ενεση πιεζεις για ενα λεπτο λιγο με το βαμβακι που εχει οινοπνευμα κ δεν τριβεις... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Στο φυλλαδιο που μου εδωσε ο αιματολογος λεει οτι δεν αφαιρουμε τον αερα.. Την κανουμε οπως ακριβως ειναι... Το εκανα πριν αλλα δεν κανει τελικα οποτε το σταματησα... Κ οταν τελειωσεις την ενεση πιεζεις για ενα λεπτο λιγο με το βαμβακι που εχει οινοπνευμα κ δεν τριβεις... 

τελικα δεν ξερω τι ισχυει χααχχαχαχα εγω παντως τωρα δεν μελανιαζω τυχαινει χααχχαχααχ μαλλον θα δειξει χι χιχι 

xfHlp3.png

Just now, winspert said:

Όπως γέρνει η ένεση για να μπει όμως η φυσαλίδα καμιά φορά ανεβαίνει πάνω κι εκεί τρυπάς μόνο αέρα που δεν κάνει. Τι γίνεται εκεί?

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδή κι εγώ λόγω δουλειάς έρχονται συχνα για  ενέσεις, στις υποδοριες δεν αφαιρώ αέρα(εκτός κι αν δω κάποια που να είναι αρκετά κατεβασμενη) και βαμβάκι με οινόπνευμα μόνο πριν την ένεση(εντάξει πες εννοειται αυτό αχαχ) μετά την ένεση δεν βάζω το βαμβάκι γιατί εμπειρικά είχα διαπιστώσει πως μετά δημιουργούνται μελανιές. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

Κορίτσια επειδή κι εγώ λόγω δουλειάς έρχονται συχνα για  ενέσεις, στις υποδοριες δεν αφαιρώ αέρα(εκτός κι αν δω κάποια που να είναι αρκετά κατεβασμενη) και βαμβάκι με οινόπνευμα μόνο πριν την ένεση(εντάξει πες εννοειται αυτό αχαχ) μετά την ένεση δεν βάζω το βαμβάκι γιατί εμπειρικά είχα διαπιστώσει πως μετά δημιουργούνται μελανιές. 

Όταν  τελειώσει η ενεση την κρατας 10 δευτερόλεπτα πριν τη βγαλεις; Γιατί  μετα βγαινει καποια σταγόνα απο το δέρμα... Στις ορμονες που καναμε για τη διεγερση αυτο ελεγαν οι οδηγιες κ το κανω κ στην ινοχεπ... Σε ευχαριστουμε για τις συμβουλές... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Το μωράκι σου είναι.Λογικά και κλωτσιά θα φας πιο σύντομα από πρώτο ή δεύτερο εγκυμονούσα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε δύο τρεις βδομάδες το τίναγμα να είναι πολύ δυνατότερο! :)

Κοριτσια τι κάνετε; Κάποιο νέο από τα μωρουλια μας; Το δικό μου το είδα σήμερα που πήγα στον γιατρό μου να δει την αυχενική κι εκείνος είναι λέει πολύ ζωηρό το ατιμουτσικο χαχα. Οπότε δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι το μωρό αυτό που αισθάνομαι ωρες ώρες. Βλέπω και τις τελευταίες μέρες λέτε μόνο για ενέσεις αλλά δεν έχω ιδέα οπότε δε συμμετέχω. Πάντως υπομονή κοριτσια ... Κάθε πόνος ή βελονια είναι ένα βήμα πιο κοντά στο πλασματάκι μας.

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, winspert είπε:

Όταν  τελειώσει η ενεση την κρατας 10 δευτερόλεπτα πριν τη βγαλεις; Γιατί  μετα βγαινει καποια σταγόνα απο το δέρμα... Στις ορμονες που καναμε για τη διεγερση αυτο ελεγαν οι οδηγιες κ το κανω κ στην ινοχεπ... Σε ευχαριστουμε για τις συμβουλές... 

10 δεύτερα δεν νομίζω αλλά ναι, την κραταω κάτι απειροελάχιστα μολις ολοκληρωθεί η έγχυση. Οπότε καλά κάνεις και την κρατάς λίγο.  Υπομονή κορίτσι μου θα δεις πως θα σου γίνει τέτοια ρουτίνα που στο τέλος δεν θα χαμπαριαζεις τίποτα!

Just now, Mamacita Alina είπε:

Το μωράκι σου είναι.Λογικά και κλωτσιά θα φας πιο σύντομα από πρώτο ή δεύτερο εγκυμονούσα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε δύο τρεις βδομάδες το τίναγμα να είναι πολύ δυνατότερο! :)

Κοριτσια τι κάνετε; Κάποιο νέο από τα μωρουλια μας; Το δικό μου το είδα σήμερα που πήγα στον γιατρό μου να δει την αυχενική κι εκείνος είναι λέει πολύ ζωηρό το ατιμουτσικο χαχα. Οπότε δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι το μωρό αυτό που αισθάνομαι ωρες ώρες. Βλέπω και τις τελευταίες μέρες λέτε μόνο για ενέσεις αλλά δεν έχω ιδέα οπότε δε συμμετέχω. Πάντως υπομονή κοριτσια ... Κάθε πόνος ή βελονια είναι ένα βήμα πιο κοντά στο πλασματάκι μας.

Έτσι λέω κι εγώ. Δεν μπορει το έντερο να κάνει έτσι συχνά και με διάρκεια αχααχ. Μπράβο για τα νέα σας! Εγώ την άλλη Τετάρτη θα πάω.

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

10 δεύτερα δεν νομίζω αλλά ναι, την κραταω κάτι απειροελάχιστα μολις ολοκληρωθεί η έγχυση. Οπότε καλά κάνεις και την κρατάς λίγο.  Υπομονή κορίτσι μου θα δεις πως θα σου γίνει τέτοια ρουτίνα που στο τέλος δεν θα χαμπαριαζεις τίποτα!

Σιγουρα, αλλα υπάρχουν καποιες φορες οπως ξαναεγραψα που ποναει παρα πολυ κ πανω που παω να τρυπησω τη βγαζω κ δοκιμάζω αλλου με αποτέλεσμα να γεμιζω τρυπουλες... Αλλα οπως ξαναειπα, ολα για τα μωρα μας... Αυριο παω στον αιματολογο παλι να δει τις εξετασεις μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...