Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Clue είπε:

Είδα το μωρό μου! 2 χεράκια, 2 ποδαράκια και 2.2 εκατοστά! Κουνιόταν κιόλας!! Κούναγε και το κεφάλι αλα Bollywood! 180 παλμοί! Τούρμπο πάμε! Χάρηκα τόοοοοσο πολύ!!! Αρχίζω να το πιστεύω ότι είμαι έγκυος!χεχε

@winspert δεν τις έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές όμως μίλησα σήμερα με το γιατρό και μου είπε πως θα τρυπιέμαι μέχρι να γεννήσω. Τα υπόλοιπα τα κόβω μετά την αυχενική που έχω τη Μ. Τετάρτη. 24/4.

Καληνύχτα!!

Καλημερα κοριτσακι μου... Τελεια εικονα, ε; Μπραβο... Πολυ χαίρομαι... Κ εσυ μεχρι τελους, ε; Τι να κανουμε.. Των ποσο κανεις εσυ; Οταν λες τα υπολοιπα φαντάζομαι εννοείς την προγεστερονη κ τι αλλο παιρνεις; Φιλακια πολλα... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε σήμερα εχω παλι συσκεψεις με γιατρούς χαχχαχα τι να κάνουμε χρειάζονται και αυτοί εχω παλι αιματολογο χθες ητανε κλειστη αλλα ήμουνα τυχερη ξαι την πετυχα εξω απο το ιατρείο της εδειξα την antixa και μαλιστα νευριασε με την μικροβιολόγο επειδή με τρομαξε και μου ειπε ότι δεν βγήκε καλη χαχαχχα με αγαπάει τόσο πολυ κοριτσια εχετε δει γιατρο να κανει σαν να είναι μαμα σας μετα εχω εξωτερικό γιατρό οχι του δημοσιου εχω και αλλον γιατρό εξω πλέον χιχι χιχι χιχο χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

7 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

μια χαρα σας βρίσκω αγαπη μου περασατε τελεια!!! 

καλη μου σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιά και θα βολταρετε οσο θελετε με το κατοτσι σας :)

πωπω δυσκολη νυχταααα πως εισαι σμρ αγαπη; 

και εγω θα τις κανω μεχρι να γεννησω αγαπη μου εγβ κανω τις ινοχεπ των 3500...

αγορακιιιιι σουπερρρρρ με το καλο αγαπη μου! 

συνεχιζεις η τις σταματας καλε; δεν καταλαβα... 

εγω πληρωνω 35 για την αντι χα και την κάνω καθε μηνα    :/

κοριτσια μου πηρα σημερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι τρανσαμινασες και ο θυρεοειδής μια χαρα! η αντι χα δεν ηταν ακομη ετοιμη... αλλα λογικα θα συνεχισω με τις ιδιες γτ δεν εβαλα κ καθολου βαρος... 

εντομεταξυ σημερα... μια ναυτιαααα μια αηδιαααα απαπα 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Ναι περασαμε υπεροχααα!!! Μπραβο για τις εξετασεις σου π ηταν καλες!!! Τωρα ακουω που λετε ναυτιες εμετους καταλαβαινω πρεπει να ειναι ζορι ουτε μια φορα δεν ανακατευτηκα ουτε μια φορα δεν εκανα εμετο στην εγκυμοσυνη μου! Σε αυτο ημουν τυχερη!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε σήμερα εχω παλι συσκεψεις με γιατρούς χαχχαχα τι να κάνουμε χρειάζονται και αυτοί εχω παλι αιματολογο χθες ητανε κλειστη αλλα ήμουνα τυχερη ξαι την πετυχα εξω απο το ιατρείο της εδειξα την antixa και μαλιστα νευριασε με την μικροβιολόγο επειδή με τρομαξε και μου ειπε ότι δεν βγήκε καλη χαχαχχα με αγαπάει τόσο πολυ κοριτσια εχετε δει γιατρο να κανει σαν να είναι μαμα σας μετα εχω εξωτερικό γιατρό οχι του δημοσιου εχω και αλλον γιατρό εξω πλέον χιχι χιχι χιχο χαχαχχαχα

Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρήγορα κοριτσακι μου κ καλα αποτελεσματα γενικα... Μπραβο στην αιματολογο... Λίγοι γιατροι ειναι κ ανθρωποι πλεον. Οι περισσότεροι είναι απροσιτοι... Φιλακια... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρήγορα κοριτσακι μου κ καλα αποτελεσματα γενικα... Μπραβο στην αιματολογο... Λίγοι γιατροι ειναι κ ανθρωποι πλεον. Οι περισσότεροι είναι απροσιτοι... Φιλακια... 

φιλακιααα αγαπη ευχαριστωωω

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Αγάπη καλή ευκολία με τις συσκέψεις σου και πάνω από όλα καλά αποτελέσματα! Είσαι πολύ τυχερή που πέτυχες τέτοιο γιατρό!❤ 

Καλημέρα όμορφες!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αγάπη καλή ευκολία με τις συσκέψεις σου και πάνω από όλα καλά αποτελέσματα! Είσαι πολύ τυχερή που πέτυχες τέτοιο γιατρό!❤ 

Καλημέρα όμορφες!

Διαβασα όμορφες κ πεταχτηκα... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα 

Καλημεραααααααααα!!!!!!! 

• Χαχα 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σημερα ειμαι καλυτερα δεν ποναει τι κεφαλι. Παντως ποτε δεν μου πάει καλα το μεσημεριανο... Εχω μια περίεργη αίσθηση μετά... Εγω προς το παρόν  κανω των 4500 κ θα  δούμε μετα την εξεταση αν αλλαξει κατι... Καθε μηνα, ε;;; Κριμα που δεν γράφεται... Χαιρομαι για τα αποτελεσματα σου, ολα πανε καλα... Εσυ τις κανεις στην κοιλια; Θα αλλάξεις μερος οταν μεγαλωσει η κοιλιτσα; Με ανατριχιαζει λιγο όταν φουσκώσει η κοιλια να τρυπιεμαι εκει που απο μεσα ειναι το μωρο... 

αγαπη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τις εκανα ως το τέλος στην κοιλια.... ασε δεν ειχα που να τρυπισω ειχε γινει σουρωτήρι.... τεντωμενη τερμα η κοιλια τιγκα στις τρυπες κ να χτυπαω την μια πανω στην αλλη! κανα δυο φορες ειχε κλωτσισει το μωρο με δυναμη ακριβώς εκει που ειχα βαλει την βελονα κ ενιωσα εκινη την ωρα να χωνετε η βελονα πιο βαθια ανατρυχιλαααα χαχαχ

10 ώρες πρίν, Clue είπε:

Είδα το μωρό μου! 2 χεράκια, 2 ποδαράκια και 2.2 εκατοστά! Κουνιόταν κιόλας!! Κούναγε και το κεφάλι αλα Bollywood! 180 παλμοί! Τούρμπο πάμε! Χάρηκα τόοοοοσο πολύ!!! Αρχίζω να το πιστεύω ότι είμαι έγκυος!χεχε

@winspert δεν τις έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές όμως μίλησα σήμερα με το γιατρό και μου είπε πως θα τρυπιέμαι μέχρι να γεννήσω. Τα υπόλοιπα τα κόβω μετά την αυχενική που έχω τη Μ. Τετάρτη. 24/4.

Καληνύχτα!!

αγαπη μου ποσο τελεια ειναι!!! τα καλυτερα έρχονται κοριτσι!!! 

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!! Ναι περασαμε υπεροχααα!!! Μπραβο για τις εξετασεις σου π ηταν καλες!!! Τωρα ακουω που λετε ναυτιες εμετους καταλαβαινω πρεπει να ειναι ζορι ουτε μια φορα δεν ανακατευτηκα ουτε μια φορα δεν εκανα εμετο στην εγκυμοσυνη μου! Σε αυτο ημουν τυχερη!

αχ καλη μου στις αλλες δυο εγκυμοσυνες δεν ειχα καθολου ναυτιες... σαυτην ομως εχω! πφφφ

σμε μπηκα στην 14 εβδομάδα :)

• Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

αγαπη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τις εκανα ως το τέλος στην κοιλια.... ασε δεν ειχα που να τρυπισω ειχε γινει σουρωτήρι.... τεντωμενη τερμα η κοιλια τιγκα στις τρυπες κ να χτυπαω την μια πανω στην αλλη! κανα δυο φορες ειχε κλωτσισει το μωρο με δυναμη ακριβώς εκει που ειχα βαλει την βελονα κ ενιωσα εκινη την ωρα να χωνετε η βελονα πιο βαθια ανατρυχιλαααα χαχαχ

Πω πω μονο που το ακούω ανατριχιαζω... Γι αυτο κ εγω ρωτησα τον αιματολογο που αλλου μπορω να τις κανω κ μου εδωσε ενα φυλλάδιο που δείχνει τα σημεια... Οταν αρχισει να τεντωνει η κοιλια δε θελω να τις κανω μπροστα... Φοβάμαι... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, marioula1234 είπε:

αγαπη μου ποσο τελεια ειναι!!! τα καλυτερα έρχονται κοριτσι!!! 

αχ καλη μου στις αλλες δυο εγκυμοσυνες δεν ειχα καθολου ναυτιες... σαυτην ομως εχω! πφφφ

σμε μπηκα στην 14 εβδομάδα :)

Εχω ακουσει οτι οι ναυτιες κ γενικα τα ασχημα συπτωματα σταματανε 14η εβδομαδα....μακαρι να σταματησει γτ χαλαει η διαθεση ετσι!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω, όσες νιώθετε αυτά τα τιναγματακια, που πιστεύουμε ότι είναι το μωρό, τα νιώθετε κάθε μερα;

Εγω ενα βραδυ το ενιωσα που ημου ξαπλωμενη... Μονο μια φορα... Εσυ; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εγω ενα βραδυ το ενιωσα που ημου ξαπλωμενη... Μονο μια φορα... Εσυ; 

@Farmakotriftenaκαι @winspertειναι ακομα αρχη αυτα τα τσιμπητακια δεν γίνεται να τα νιώθουμε καθε μερα διότι το μπεμπεδακι ειναι ακομα σκατουλι αχχαχαχα ειναι μικλο μωλε μετα μετα υπομονή 

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ρε σεις δε με ρχονται ειδοποίησεις. 

Όχι καλέ τι κάθε μέρα; ααχαχαχα εγώ 1 φορά το κατάλαβα κ άλλη 1 που δεν ήμουν βέβαιη ότι ήταν αυτό 

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα τώρα και είδα σελίδες ολόκληρες χαχα

Κι εγώ το κατάλαβα στα σίγουρα μια δύο φορές (νομίζω τώρα εγώ) αλλά κάτι τι νιώθω ανά δύο μέρες. Όρκο δε παίρνω ότι είναι το μωρό όμως :/

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...