Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, katerinaki 86 είπε:

Ουτε εγω παντως τις εχω κανει...Εμενα μου εχει δωσει τις ΙVOR των 3.500. Στον αιματολογο ειχες ξαναπαει ή μονο τωρα εν οψει διακοπης των αντιπηκτικων? Νιωθω κι εγω μια ανασφαλεια οταν σκεφτομαι οτι θα τις σταματησω και τωρα εχω μπει σε σκεψεις μηπως πρεπει να παω κι εγω σε αιματολογο τελικα... 

Οχι, δεν ειχα ξαναπαει. Απλα επειδη τεθηκε θεμα να τις κοψω, απο φοβο ζητησα απο το γυναικολογο μου κ μου εκλεισε ραντεβού με τον αιματολογο... Συζητησε το κ εσυ... 

Just now, Giotitsa είπε:

κοριτσια συγνωμη που πεταγομαι ολη την ωρα κανενας εξωσωματικος δεν μπορει να πει κοψε τις ενεσεις θελει συμβουλη αιματολογου παντα δεν θελω να αγχωνω θελω να λεω αληθεια 

Εχεις απολυτο δικιο. Απο την αλλη βέβαια το σωστό ειναι οτι κατάλληλος κ για να σου πει να τις ξεκινησεις ειναι ο αιματολογος.Εμενα μου τις εδωσε ο εξωσωματικος, δεν ειχα παει σε αιματολογο...  Οποτε οταν ενας γιατρος σου δινει ενα φαρμακο συνηθως ειναι κ υπευθυνος κ για να σου το  κοψει οταν ερθει η ωρα. Αλλα δυστυχως ο ενας μπλεκει στα χωράφια του αλλου... Κ ολα εχουν τη χρηση τους. Δλδ απο την αλλη ειναι καλο να παιρνουμε φαρμακα αν πραγματικά δεν τα χρειάζεται ο οργανισμος μονο προληπτικά;;; Ειμαι πολυ μπερδεμενη... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καλα κανεις κοριτσι μου!Εννοειται οτι οι συμβουλες ειναι παντα επιθυμητες και καλοδεχουμενες!!Θα το συζητησω και με το γυναικολογο μου αυριο που θα παω αλλα σιγουρα θα επισκεφτω αιματολογο πριν τις σταματησω!Καλυτερα να κανουμε σωστα βηματα για να ειμαστε σιγουρες!!

εννοειται κοριτσακι μου εννοειται αυτο συγνωμη αν σας αγχωνω αλλα δεν θα αφησω κανεναν γιατρο να λεει κοψε ενεσεις μονο αιματολογος το λεει αυτο μονο και μονο

Just now, winspert είπε:

Οχι, δεν ειχα ξαναπαει. Απλα επειδη τεθηκε θεμα να τις κοψω, απο φοβο ζητησα απο το γυναικολογο μου κ μου εκλεισε ραντεβού με τον αιματολογο... Συζητησε το κ εσυ... 

Εχεις απολυτο δικιο. Απο την αλλη βέβαια το σωστό ειναι οτι κατάλληλος κ για να σου πει να τις ξεκινησεις ειναι ο αιματολογος.Εμενα μου τις εδωσε ο εξωσωματικος, δεν ειχα παει σε αιματολογο...  Οποτε οταν ενας γιατρος σου δινει ενα φαρμακο συνηθως ειναι κ υπευθυνος κ για να σου το  κοψει οταν ερθει η ωρα. Αλλα δυστυχως ο ενας μπλεκει στα χωράφια του αλλου... Κ ολα εχουν τη χρηση τους. Δλδ απο την αλλη ειναι καλο να παιρνουμε φαρμακα αν πραγματικά δεν τα χρειάζεται ο οργανισμος μονο προληπτικά;;; Ειμαι πολυ μπερδεμενη... 

οταν δεν εχεις καποιο θεμα με θρομβοφιλια ο γιατρος σου δινει ενεσεις χαμηλου μοριακου βαρους δεν επιφερουν κανενα κακο ισα ισα καλο κανουν πολυ καλο 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Ναι, ρε γαμωτο!!Κι εγω νιωθω μπερδεμενη μ' αυτο το θεμα!!Οι περισσοτεροι στην εξωσωματικη δινουν αντιπηκτικες αλλα πλεον εχω διαπιστωσει οτι τις δινουν ετσι, χωρις να γινονται οι καταλληλες εξετασεις και με την ιδια ευκολια τις κοβουν!!Θα το συζητησω μαζι του αλλα ακομα κι αν μου πει οτι δε χρειαζεται, οπως οι περισσοτεροι, εγω θα παω για να ειμαι πιο σιγουρη και να νιωθω ασφαλης αν τελικα τις κοψω.

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Ναι, ρε γαμωτο!!Κι εγω νιωθω μπερδεμενη μ' αυτο το θεμα!!Οι περισσοτεροι στην εξωσωματικη δινουν αντιπηκτικες αλλα πλεον εχω διαπιστωσει οτι τις δινουν ετσι, χωρις να γινονται οι καταλληλες εξετασεις και με την ιδια ευκολια τις κοβουν!!Θα το συζητησω μαζι του αλλα ακομα κι αν μου πει οτι δε χρειαζεται, οπως οι περισσοτεροι, εγω θα παω για να ειμαι πιο σιγουρη και να νιωθω ασφαλης αν τελικα τις κοψω.

αυτο να κανεις κοριτσι για αυτο ακριβως χρειαζεται αιματολογος για να κρινει αυτη αν χρειαζεστε οντως ενεσεις επισης παντα προληπτικα δινουν τις ενεσεις χαμηλου μοριακου βαρους για προληψη δεν κανουν κακο οι ενεσεις απλα βοηθανε το αιμα κοριτσια μου δεν εχουν κατι βλαβερο μεσα τα ξερει η αιματολογος ουτε εγω ουτε εσεις ουτε ο εξωσωματικος οχι αλλα ξερω οτι ολοι οι εξωσωματικοι δινουν ενεσεις μην σας ανησυχει οτι παιρνετε κατι περιττο

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

γλυκια μου που μενεις ;; ενεσεις γιατι εκανες και γιατι στις εκοψε ;;

ναι το γλυκο μου το μωρο και φανηκε το φυλο κοριτσια σημερα εχω αγορακι ολη την ωρα κουνιοταν ειναι χαρουμενο μωρακι επειδη η μαμα του δεν αγχωνεται καθολου αχααχχαχααα

κοριτσακια μου δεν χρειαζεται αγχος για τις ενεσεις @winspert γλυκια μου να σου πω κατι που ειπες για την αιματολογο καλα εκανε και σου ειπε για τις ενεσεις και επισης κανενας γυναικολογος δεν γινεται να σου πει τι να κανεις μονο ενας αιματολογος αυτη ειναι που αποφασιζει και καλα εκανε και σου εβαλε να κανεις αντιχα δειχνει ενα νουμερο και απο αυτο βλεπεις τι γινεται δεν εχει καν λογο ο γυναικολογος πανω σε αυτο το κομματι με καταλαβαινετε και δεν το λεω να αγχωσω κοριτσια δεν χρειαζεται αγχος ο γυναικολογοςειναι γυναικολογος και ο αιματολογος αιματολογος φυσικα και εχει καθε λογο πανω στις ενεσεις και αυτος κρινει αν θα κοπουν η οχι τωρα @Irene82 ναι κανε αντιχα για μενα δεν υπαρχει αγχος κανενα ολα λυνονται

Έλα ρε συνονόματη τέλεια!!!!!! Με το καλό το αντράκι σου!!! :x

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσθα ολο καλα με την αιματολογο τελικα η antixa είναι καλη μου ειπε να μην ανησυχω καθόλου επισης η εξεταση της αιματολογου βγηκε τελεια οπότε κοριτσια ολα καλα ολα τελεια ολα ανθηρα χαχαχαχχα χαχο 

• Μου αρέσει 4

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Κοριτσθα ολο καλα με την αιματολογο τελικα η antixa είναι καλη μου ειπε να μην ανησυχω καθόλου επισης η εξεταση της αιματολογου βγηκε τελεια οπότε κοριτσια ολα καλα ολα τελεια ολα ανθηρα χαχαχαχχα χαχο 

Τελεια κοριτσακι μου. Οταν λες τελεια σημαίνει οτι δε χρειάζεται να αλλάξεις κατι στη δοση της ενεσης; Τι τιμη εβγαλες; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Τελεια κοριτσακι μου. Οταν λες τελεια σημαίνει οτι δε χρειάζεται να αλλάξεις κατι στη δοση της ενεσης; Τι τιμη εβγαλες; 

0.13 εβγαλα θα συνεχισω τουλάχιστον για ενα μηνα με υπαρρινη 4.500 και αν ειμαι στα ιδια κιλα ή και λίγα παραοανω θα κανω αύξηση της δοσης της ενεσης σε μεγαλυτερη 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

0.13 εβγαλα θα συνεχισω τουλάχιστον για ενα μηνα με υπαρρινη 4.500 και αν ειμαι στα ιδια κιλα ή και λίγα παραοανω θα κανω αύξηση της δοσης της ενεσης σε μεγαλυτερη 

Η εξεταση δλδ εδειξε οτι με τη δοση που παίρνεις εισαι καλυμμενη; Θα την κανεις καθε μηνα; Ρωταω γιατι θα την πληρωσω 40 ευρω κ μου φαίνονται πολλα να δινω καθε μηνα 40 ευρω συν ολα τ αλλα... Βεβαια αν πει ετσι ο γιατρος τι να κανω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Giwtouli1990 είπε:

Έλα ρε συνονόματη τέλεια!!!!!! Με το καλό το αντράκι σου!!! :x

Γλυκουλα δεν θυμαμαι αν σου ειπα ευχαριστώ χαχαχαχχ το εχω χάσει λεμε  ρε κορίτσια που ειστε ομως ολες οι αλλες εξαφανισμενες;

Just now, winspert είπε:

Η εξεταση δλδ εδειξε οτι με τη δοση που παίρνεις εισαι καλυμμενη; Θα την κανεις καθε μηνα; Ρωταω γιατι θα την πληρωσω 40 ευρω κ μου φαίνονται πολλα να δινω καθε μηνα 40 ευρω συν ολα τ αλλα... Βεβαια αν πει ετσι ο γιατρος τι να κανω... 

Τωρα δεν ξανακανω αντιχα αν με ρωτας αυτο μου είπε η αιματολογος αν δεν παρω κιλα πολλα ναι θα κανω αυξηση της δοσης αλλα και με αυτην ειμαι καλυμμένη εννοείται ειναι ευχαριστημένη απλά αυτη θελει να κάνει το καλύτερο για μενα και κοιταει τι μπορει να κανει ακομα καλύτερο

Just now, Giotitsa είπε:

Γλυκουλα δεν θυμαμαι αν σου ειπα ευχαριστώ χαχαχαχχ το εχω χάσει λεμε  ρε κορίτσια που ειστε ομως ολες οι αλλες εξαφανισμενες;

Τωρα δεν ξανακανω αντιχα αν με ρωτας αυτο μου είπε η αιματολογος αν δεν παρω κιλα πολλα ναι θα κανω αυξηση της δοσης αλλα και με αυτην ειμαι καλυμμένη εννοείται ειναι ευχαριστημένη απλά αυτη θελει να κάνει το καλύτερο για μενα και κοιταει τι μπορει να κανει ακομα καλύτερο

40 δινεις για την ενεση δεν καταλαβα ρε αγάπη σορρυ για να σου απαντησω για τις ενεσεις εγω κανω καθε μερα ενεσεις και δεν τις πληρώνω @winspert

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

40 δινεις για την ενεση δεν καταλαβα ρε αγάπη σορρυ για να σου απαντησω για τις ενεσεις εγω κανω καθε μερα ενεσεις και δεν τις πληρώνω @winspert

Οχι, 40 ευρω θα πληρωσω αυριο που θα κανω την anti Xa. Τις ινοχεπ μου τις γραφουν κ δεν πληρωνω τπτ... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στα κοριτσια!!! Τι κανετε??

Και εγω στην εγκυμοσυνη ειχα καθε μερα πονοκεφαλο απο τον 4ο εως τον 5ο μηναα ασε δραμα κ δεν πηρα τπτ ποτε! Ε καποια στιγμη σταματησε υπομονη θα περασει.....

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλα.... μενουμε σε χωριο κ εχθες μας κατεβασε ο μπαμπας μας στην πολη π μενει η μαμα μου μας αφησε εκει κ πηγε δουλεια βρεθηκα με μια φιλη μ 2η φορα γτ ηρθε για 15μερες για διακοπες μενει στην Γεωργια! Εχει κ αυτη ενα μωρακι 6μηνων οποτε καταλαβατε τσαρκα με τα καροτσια....πηγα πηρα το βαφτιστικο φορεμα της μικρης κ μειναν μονο τα πεδιλακια..πηγαμε για καφε....η μικρη πολυ καλη καθοταν κ κοιτουσε τριγυρω ή κοιμοταν για 10-20λεπτακια βολταραμε ενα 5ωρακι....κ ετσι για το καλο κοιμηθηκε κ σερι ολο το βραδυ απο τις 10κ30 εως κ 7κ15! Αυτα τα νεα μας!+

μια χαρα σας βρίσκω αγαπη μου περασατε τελεια!!! 

11 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

κοριτσακι μου τι ομορφα να πηγαινεις με το καροτσακι βολτα το παιδακι σου εγω αυτο φανταζομαι καθε μερα καθε ωρα και καθε λεπτο καθε μερα κανω τπν σταυρο μου και ζηταω να με ευλογησει και να μου δωσει αυτο το παιδι σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα αλλα ειναι τοσο τελειο αυτο που περιγραφεις επισης θα εισαι τοσο ομορφη νυφη και η μικρη θα ειναι ωραιααα τι ωραια τα εχεις ολα ετοιμα δηλαδη τωρα για την γαμοβαφτιση ;

καλη μου σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιά και θα βολταρετε οσο θελετε με το κατοτσι σας :)

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Μπραβο  κοριτσακι μου. Φαίνεται οτι περασες ωραια... Δυστυχώς με τους πονοκεφαλους ειναι λιγο σχετικό. Αν τους αντεχεις ειναι καλα. Εγω που εχω μεγαλο ιστορικο με πονοκεφαλους κ ημικρανιες αν με πιασει δεν παιζει να μην παρω τπτ. Απλα δε γίνεται. Με πιανει παρα πολυ εντονα κ καταληγω να κανω εμετους. Δεν αντεχονται. Προσπαθω να παιρνω μισο ντεπον μαξιμουμ αναβραζον τη φορα κ οχι ολοκληρο. Ξυπνησα τη νυχτα απο πονοκεφαλο κ καταλαβαινα οτι με ποναγε ολη την ωρα... Ειχα ενα απαίσιο βραδυ!!! 

Αλλα παρ ολα αυτα καλημέρα κορίτσια... Καινούργια μερα!!!! 

πωπω δυσκολη νυχταααα πως εισαι σμρ αγαπη; 

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια γυρισα απο τον αιματολογο. Δυστυχώς μαλλον θα τις παντρευτω τις ενεσεις μέχρι να γεννησω. Δεν εχω καποιο θεμα με θρομβοφιλια κ μου εγραψε ο γιατρος να κανω την anti Xa κ Β12 κ θα δουμε... Μαλλον προληπτικά. Ηλπιζα ότι  αφου δεν υπάρχει πρόβλημα θα τις σταματουσα αλλα μαλλον οχι. Υπάρχουν μερες που παω να τρυπηθω κ ποναει τόσο πολυ που ενω εχει μπει λιγο τη βγαζω για να βρω αλλο σημείο που να ποναει λιγότερο. Αλλα δεν πειράζει, ολα για το μωρακι μου... Αυριο θα κανω την εξεταση... Αυτα... 

και εγω θα τις κανω μεχρι να γεννησω αγαπη μου εγβ κανω τις ινοχεπ των 3500...

5 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

γλυκια μου που μενεις ;; ενεσεις γιατι εκανες και γιατι στις εκοψε ;;

ναι το γλυκο μου το μωρο και φανηκε το φυλο κοριτσια σημερα εχω αγορακι ολη την ωρα κουνιοταν ειναι χαρουμενο μωρακι επειδη η μαμα του δεν αγχωνεται καθολου αχααχχαχααα

κοριτσακια μου δεν χρειαζεται αγχος για τις ενεσεις @winspert γλυκια μου να σου πω κατι που ειπες για την αιματολογο καλα εκανε και σου ειπε για τις ενεσεις και επισης κανενας γυναικολογος δεν γινεται να σου πει τι να κανεις μονο ενας αιματολογος αυτη ειναι που αποφασιζει και καλα εκανε και σου εβαλε να κανεις αντιχα δειχνει ενα νουμερο και απο αυτο βλεπεις τι γινεται δεν εχει καν λογο ο γυναικολογος πανω σε αυτο το κομματι με καταλαβαινετε και δεν το λεω να αγχωσω κοριτσια δεν χρειαζεται αγχος ο γυναικολογοςειναι γυναικολογος και ο αιματολογος αιματολογος φυσικα και εχει καθε λογο πανω στις ενεσεις και αυτος κρινει αν θα κοπουν η οχι τωρα @Irene82 ναι κανε αντιχα για μενα δεν υπαρχει αγχος κανενα ολα λυνονται

αγορακιιιιι σουπερρρρρ με το καλο αγαπη μου! 

Just now, Giotitsa είπε:

συνεχιζεις η τις σταματας καλε; δεν καταλαβα... 

Just now, winspert είπε:

εγω πληρωνω 35 για την αντι χα και την κάνω καθε μηνα    :/

κοριτσια μου πηρα σημερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι τρανσαμινασες και ο θυρεοειδής μια χαρα! η αντι χα δεν ηταν ακομη ετοιμη... αλλα λογικα θα συνεχισω με τις ιδιες γτ δεν εβαλα κ καθολου βαρος... 

εντομεταξυ σημερα... μια ναυτιαααα μια αηδιαααα απαπα 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

μια χαρα σας βρίσκω αγαπη μου περασατε τελεια!!! 

καλη μου σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιά και θα βολταρετε οσο θελετε με το κατοτσι σας :)

πωπω δυσκολη νυχταααα πως εισαι σμρ αγαπη; 

και εγω θα τις κανω μεχρι να γεννησω αγαπη μου εγβ κανω τις ινοχεπ των 3500...

αγορακιιιιι σουπερρρρρ με το καλο αγαπη μου! 

συνεχιζεις η τις σταματας καλε; δεν καταλαβα... 

εγω πληρωνω 35 για την αντι χα και την κάνω καθε μηνα    :/

κοριτσια μου πηρα σημερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων οι τρανσαμινασες και ο θυρεοειδής μια χαρα! η αντι χα δεν ηταν ακομη ετοιμη... αλλα λογικα θα συνεχισω με τις ιδιες γτ δεν εβαλα κ καθολου βαρος... 

εντομεταξυ σημερα... μια ναυτιαααα μια αηδιαααα απαπα 

Σημερα ειμαι καλυτερα δεν ποναει τι κεφαλι. Παντως ποτε δεν μου πάει καλα το μεσημεριανο... Εχω μια περίεργη αίσθηση μετά... Εγω προς το παρόν  κανω των 4500 κ θα  δούμε μετα την εξεταση αν αλλαξει κατι... Καθε μηνα, ε;;; Κριμα που δεν γράφεται... Χαιρομαι για τα αποτελεσματα σου, ολα πανε καλα... Εσυ τις κανεις στην κοιλια; Θα αλλάξεις μερος οταν μεγαλωσει η κοιλιτσα; Με ανατριχιαζει λιγο όταν φουσκώσει η κοιλια να τρυπιεμαι εκει που απο μεσα ειναι το μωρο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Είδα το μωρό μου! 2 χεράκια, 2 ποδαράκια και 2.2 εκατοστά! Κουνιόταν κιόλας!! Κούναγε και το κεφάλι αλα Bollywood! 180 παλμοί! Τούρμπο πάμε! Χάρηκα τόοοοοσο πολύ!!! Αρχίζω να το πιστεύω ότι είμαι έγκυος!χεχε

@winspert δεν τις έχω κάνει τις εξετάσεις αυτές όμως μίλησα σήμερα με το γιατρό και μου είπε πως θα τρυπιέμαι μέχρι να γεννήσω. Τα υπόλοιπα τα κόβω μετά την αυχενική που έχω τη Μ. Τετάρτη. 24/4.

Καληνύχτα!!

• Μου αρέσει 3

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...