Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι απο τη μια ηθρλα να απαλλαγω αλλα απο την αλλη φοβομουν κιολα... Μπραβο κοριτσακι μου για την εξεταση, ολα πανε τελεια... Καλο υπέρηχο να έχεις τωρα... Εσυ την εξεταση αυτη την εχεις κανει; Την anti Xa ή anti 10a;

Κοριτσάκι μου να μην αγχώνεσαι αρχικα. Κ εμενα κ ο εξωσωματικος μου κ ο γυναικολογος μου, μου ειπαν να τις κόψουμε... Τωρα τι τον καβαλησε τον αιματολογο κ μου ειπε ετσι δεν ξερω. Θα κανω βέβαια κ την εξεταση που μου ειπε κ δεν ξερω αν αλλαξει κατι στην αποφαση του... Εγω κανω των 4500,εσυ των ποσο; Δεν εχει αιματολογο το νοσοκομείο της πολης σου; Οταν τις κοψεις θσως να πεις στο γυναικολογο σου να κανεις αυτη την εξεταση που θα κανω κ εγω για να δεις τι παιζει. Πες του οτι ανησυχείς. Κ πήγαινε σε ενα μικροβιολογικο κ καντη. 40€ κοστίζει εδω που ειμαι εγω... Αθηνα ειδα κ 15€. Τεραστιες διαφορές μιλαμε... 

ναι ναι την εκανα βγαινει σε 2 μερες αυτη τωρα και περιμενω απο αυτην αν μου επιτρεψει να κανω αυξηση της δοσης της ενεσης

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

ναι ναι την εκανα βγαινει σε 2 μερες αυτη τωρα και περιμενω απο αυτην αν μου επιτρεψει να κανω αυξηση της δοσης της ενεσης

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ... Εκανες τον υπερηχο; Το ειδες το μωρακι σου;;;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Irene82 είπε:

Τώρα με ανησύχησες. Δεν έχω κάνει την εξέταση για θρομβοφιλία, αλλά ο εξωσωματικός μου είπε να σταματήσω τις innohep στη 12η εβδομάδα. Εγώ έχω άλλες 2 ενέσεις. Σήμερα και αύριο που κλείνω την 13η. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να συμβουλευτώ αιματολόγο και είπε όχι. Προληπτικά τις κάναμε. 

Αύριο έχω και την αυχενική διαφάνεια.

Τι κάνω;;; Τις σταματώ;;; Αιματολόγο δεν έχει εδώ που μένω. 

Άσε που τη Δευτέρα είχα σταγόνες αίμα. Στον υπέρηχο φάνηκε ένα αιμάτωμα 3εκ. Είχα μέχρι χθες καφέ υγρά. Ξανάρχισα 3 utrogestan τη μέρα και μαγνήσιο. 

Έχω και αντίσταση στην ινσουλίνη και πρέπει να προσέχω πολύ την διατροφή παίρνω και glycophase μπας και αποφύγω το διαβήτη κύησης... 

Η τιμή της TSH ήταν 3,5 κι επειδή πρέπει να είναι πιο χαμηλή ξεκίνησα χάπι για τον θυροειδή... 

Δεν ξέρω γιατί να πρωτοαγχωθώ... 

γλυκια μου που μενεις ;; ενεσεις γιατι εκανες και γιατι στις εκοψε ;;

Just now, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ... Εκανες τον υπερηχο; Το ειδες το μωρακι σου;;;;; 

ναι το γλυκο μου το μωρο και φανηκε το φυλο κοριτσια σημερα εχω αγορακι ολη την ωρα κουνιοταν ειναι χαρουμενο μωρακι επειδη η μαμα του δεν αγχωνεται καθολου αχααχχαχααα

κοριτσακια μου δεν χρειαζεται αγχος για τις ενεσεις @winspert γλυκια μου να σου πω κατι που ειπες για την αιματολογο καλα εκανε και σου ειπε για τις ενεσεις και επισης κανενας γυναικολογος δεν γινεται να σου πει τι να κανεις μονο ενας αιματολογος αυτη ειναι που αποφασιζει και καλα εκανε και σου εβαλε να κανεις αντιχα δειχνει ενα νουμερο και απο αυτο βλεπεις τι γινεται δεν εχει καν λογο ο γυναικολογος πανω σε αυτο το κομματι με καταλαβαινετε και δεν το λεω να αγχωσω κοριτσια δεν χρειαζεται αγχος ο γυναικολογοςειναι γυναικολογος και ο αιματολογος αιματολογος φυσικα και εχει καθε λογο πανω στις ενεσεις και αυτος κρινει αν θα κοπουν η οχι τωρα @Irene82 ναι κανε αντιχα για μενα δεν υπαρχει αγχος κανενα ολα λυνονται

• Μου αρέσει 5

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

ναι το γλυκο μου το μωρο και φανηκε το φυλο κοριτσια σημερα εχω αγορακι ολη την ωρα κουνιοταν ειναι χαρουμενο μωρακι επειδη η μαμα του δεν αγχωνεται καθολου αχααχχαχααα

κοριτσακια μου δεν χρειαζεται αγχος για τις ενεσεις @winspert γλυκια μου να σου πω κατι που ειπες για την αιματολογο καλα εκανε και σου ειπε για τις ενεσεις και επισης κανενας γυναικολογος δεν γινεται να σου πει τι να κανεις μονο ενας αιματολογος αυτη ειναι που αποφασιζει και καλα εκανε και σου εβαλε να κανεις αντιχα δειχνει ενα νουμερο και απο αυτο βλεπεις τι γινεται δεν εχει καν λογο ο γυναικολογος πανω σε αυτο το κομματι με καταλαβαινετε και δεν το λεω να αγχωσω κοριτσια δεν χρειαζεται αγχος ο γυναικολογοςειναι γυναικολογος και ο αιματολογος αιματολογος φυσικα και εχει καθε λογο πανω στις ενεσεις και αυτος κρινει αν θα κοπουν η οχι τωρα @Irene82 ναι κανε αντιχα για μενα δεν υπαρχει αγχος κανενα ολα λυνονται

Με το καλο το αγορακι σου γλυκια μου!!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Με το καλο το αγορακι σου γλυκια μου!!!!!

αχ γλυκουλα σε ευχαριστωωωω πηρα ενα φορμακι για γουρι και ενα σκουφακι με γαντακια ειναι τρελα κανω σαν χαζηηηη ολη μερα μου φευγουν τα δακρυα ειμαι τοσο χαρουμενη και ευλογημενη

• Μου αρέσει 4

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Αχ το γλυκουλι μου, κουνιόταν συνέχεια, ε; Τελεια αγαπη μου... Τωρα αρχίζει να υπάρχει μια ισορροπία αγόρια - κορίτσια, χαχαχα... Εχεις δικιο για τις ενεσεις... Για να δουμε τι θα δειξουν κ οι εξετασεις... Εν αναμονη... 

Χαιδευε τωρα το ζωηρό σου αντρακι!!!! Φιλάκια πολλά... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Αχ το γλυκουλι μου, κουνιόταν συνέχεια, ε; Τελεια αγαπη μου... Τωρα αρχίζει να υπάρχει μια ισορροπία αγόρια - κορίτσια, χαχαχα... Εχεις δικιο για τις ενεσεις... Για να δουμε τι θα δειξουν κ οι εξετασεις... Εν αναμονη... 

Χαιδευε τωρα το ζωηρό σου αντρακι!!!! Φιλάκια πολλά... 

ναι φυσικα εμενα βγηκε και η αντιχα τελικα αλλα ειναι χαληλη θα παω για αυξηση της δοσης μαλλον θα δω τι θα πει η αιματολογος αυτη ειναι που αποφασιζει ναι κουνιοταν ολη την ωρα και γυριζε μεσα στην κοιλια καλε την ωρα του υπερηχου κωλο δεν βαζει κατω χααχχααχαχχχααχ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο να κουνιεται ετσι 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

ναι φυσικα εμενα βγηκε και η αντιχα τελικα αλλα ειναι χαληλη θα παω για αυξηση της δοσης μαλλον θα δω τι θα πει η αιματολογος αυτη ειναι που αποφασιζει ναι κουνιοταν ολη την ωρα και γυριζε μεσα στην κοιλια καλε την ωρα του υπερηχου κωλο δεν βαζει κατω χααχχααχαχχχααχ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο να κουνιεται ετσι 

Ψυχουλινα μου... Κ το δικο μου στον υπερηχο κουνιόταν συνέχεια κ ειχε τα χερακια ψηλα... Μάλιστα  οπως φαινόταν ξαπλωμενο, εδινε μια κ πηδαγε λες κ καποιος το πεταγε ψηλα... Μπραβο τα μωρα μας!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ψυχουλινα μου... Κ το δικο μου στον υπερηχο κουνιόταν συνέχεια κ ειχε τα χερακια ψηλα... Μάλιστα  οπως φαινόταν ξαπλωμενο, εδινε μια κ πηδαγε λες κ καποιος το πεταγε ψηλα... Μπραβο τα μωρα μας!!! 

ναι τα ψυχουλινια ααααα μου ναι 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

αχ γλυκουλα σε ευχαριστωωωω πηρα ενα φορμακι για γουρι και ενα σκουφακι με γαντακια ειναι τρελα κανω σαν χαζηηηη ολη μερα μου φευγουν τα δακρυα ειμαι τοσο χαρουμενη και ευλογημενη

Κ γω φορμακι και σαλιαρα με καλτσουλες τις ειχα παρει! Αντε καλη αρχη με τα ψωνια!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου! Τι καλααααα! Μπράβο! Ζωηρός ο μπεμπουλης σαν τη μανούλα του χαχα

EGLbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κ γω φορμακι και σαλιαρα με καλτσουλες τις ειχα παρει! Αντε καλη αρχη με τα ψωνια!!!

ευχαριστωωω γλυκουλααα

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου! Τι καλααααα! Μπράβο! Ζωηρός ο μπεμπουλης σαν τη μανούλα του χαχα

θα παω αιματολογο μετα θα σου πω τι μου ειπε χαχαχαχα και σε ολες σας 

xfHlp3.png

πρίν από 35 λεπτά , winspert είπε:

Α οκ... Σε ευχαριστώ... Ο αιματολογος γελαγε που δεν μου ειπαν να τις κανω αλλα πραγματικά δεν ξερω αν κάποιος εξωσωματικος τις προτείνει... Αν δεις κατι κ το θυμηθεις, μου λες μετα... 

Ουτε εγω παντως τις εχω κανει...Εμενα μου εχει δωσει τις ΙVOR των 3.500. Στον αιματολογο ειχες ξαναπαει ή μονο τωρα εν οψει διακοπης των αντιπηκτικων? Νιωθω κι εγω μια ανασφαλεια οταν σκεφτομαι οτι θα τις σταματησω και τωρα εχω μπει σε σκεψεις μηπως πρεπει να παω κι εγω σε αιματολογο τελικα... 

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Just now, katerinaki 86 είπε:

Ουτε εγω παντως τις εχω κανει...Εμενα μου εχει δωσει τις ΙVOR των 3.500. Στον αιματολογο ειχες ξαναπαει ή μονο τωρα εν οψει διακοπης των αντιπηκτικων? Νιωθω κι εγω μια ανασφαλεια οταν σκεφτομαι οτι θα τις σταματησω και τωρα εχω μπει σε σκεψεις μηπως πρεπει να παω κι εγω σε αιματολογο τελικα... 

κοριτσια συγνωμη που πεταγομαι ολη την ωρα κανενας εξωσωματικος δεν μπορει να πει κοψε τις ενεσεις θελει συμβουλη αιματολογου παντα δεν θελω να αγχωνω θελω να λεω αληθεια 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

κοριτσια συγνωμη που πεταγομαι ολη την ωρα κανενας εξωσωματικος δεν μπορει να πει κοψε τις ενεσεις θελει συμβουλη αιματολογου παντα δεν θελω να αγχωνω θελω να λεω αληθεια 

Καλα κανεις κοριτσι μου!Εννοειται οτι οι συμβουλες ειναι παντα επιθυμητες και καλοδεχουμενες!!Θα το συζητησω και με το γυναικολογο μου αυριο που θα παω αλλα σιγουρα θα επισκεφτω αιματολογο πριν τις σταματησω!Καλυτερα να κανουμε σωστα βηματα για να ειμαστε σιγουρες!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...