Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Τι λες τωρα; Απο τα 5;;;Κ τι εκανες αν επιτρέπεται κ σου περασαν; Γιατι εγω ειμαι 36 κ ακομα ποναει... 

εγω ειχα κληρονομικη εγχωμωριτιδα και μετα πηγα σε εναν καλο ενδοκρινολογο και μου ειπε να πας θαλασσα και να ρουφας νερο και ετσι εκανα και εσπασε

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

εγω ειχα κληρονομικη εγχωμωριτιδα και μετα πηγα σε εναν καλο ενδοκρινολογο και μου ειπε να πας θαλασσα και να ρουφας νερο και ετσι εκανα και εσπασε

Άντε Γιωτιτσα καλά αποτελέσματα σήμερα!τι καλα που θα σας γιατρό! Εγώ Δευτέρα έχω νοσοκομείο! Το pappa βγήκε τελικά νωρίτερα, τσάμπα γκρινιαζα, το πήρα τη Δευτέρα!

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στα κοριτσια!!! Τι κανετε??

Και εγω στην εγκυμοσυνη ειχα καθε μερα πονοκεφαλο απο τον 4ο εως τον 5ο μηναα ασε δραμα κ δεν πηρα τπτ ποτε! Ε καποια στιγμη σταματησε υπομονη θα περασει.....

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλα.... μενουμε σε χωριο κ εχθες μας κατεβασε ο μπαμπας μας στην πολη π μενει η μαμα μου μας αφησε εκει κ πηγε δουλεια βρεθηκα με μια φιλη μ 2η φορα γτ ηρθε για 15μερες για διακοπες μενει στην Γεωργια! Εχει κ αυτη ενα μωρακι 6μηνων οποτε καταλαβατε τσαρκα με τα καροτσια....πηγα πηρα το βαφτιστικο φορεμα της μικρης κ μειναν μονο τα πεδιλακια..πηγαμε για καφε....η μικρη πολυ καλη καθοταν κ κοιτουσε τριγυρω ή κοιμοταν για 10-20λεπτακια βολταραμε ενα 5ωρακι....κ ετσι για το καλο κοιμηθηκε κ σερι ολο το βραδυ απο τις 10κ30 εως κ 7κ15! Αυτα τα νεα μας!+

Τι ωραίες βολτουλες είναι αυτές! Έχει και υπέροχο καιρό! Με το καλό οι ετοιμασίες σας Βαλεντίνα μου!!!

EGLbp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

ρε εχω λιγη αγωνια 

Ρε λογικο ειναι εγω δεν ηρεμησα ποτε ειχα μονιμως αγωνια με το κωλογιατρο π ειχα μπλεξει...ενω ειχα αριστη παπει επεμενε να κανω κ το αλφα τεστ π γινεται στη 16η εβδομαδα(υο οποιο εμαθα πιο μετα οτι εχει καταργηθει) βγαζει παλι πιθανοτητες για τα συνδρομα κ λογω π ημουν ανασφαλιστη μ ειπε να παω σε μια "δικια" του μικροβιολογο για πιο οικονικα κ φαινεται ηταν μιλημενη κ μ εβγαλε αποτελεσμα για συνδρομο νταουν 1/250 κ μ ελεγε ο γιατρος να παω για αμνιο κ εχει αυτος εναν δικο του θα μ παρει πιο λιγα και επελεξα πριν κανω οτιδηποτε να κανω ξανα επαναληψη σε αλλο μικροβιολογικο και φανταστειτε........ αποτελεσματα για συνδρομο νταουν 1/3000.....μονο τα αγχος π τραβηξαμε τοτε δεν περιγραφεται....κομπογιανιτες γιατροι!

Just now, gogouli_ είπε:

Άντε Γιωτιτσα καλά αποτελέσματα σήμερα!τι καλα που θα σας γιατρό! Εγώ Δευτέρα έχω νοσοκομείο! Το pappa βγήκε τελικά νωρίτερα, τσάμπα γκρινιαζα, το πήρα τη Δευτέρα!

Τι ωραίες βολτουλες είναι αυτές! Έχει και υπέροχο καιρό! Με το καλό οι ετοιμασίες σας Βαλεντίνα μου!!!

Ευχαριστω κοπελα μου!!! Ετσι ακριβως εχει ηλιολουστες μερες κ αρπαζουμε τις ευκαριες!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια καλημεραα διάβασα κάτι λίγα που πρόλαβα. Ένα έχω να σας πω αν το μωράκι έχει το ρινικο κόκαλο δεν υπάρχει περίπτωση συνδρόμου. Πολλές έγκυες την ίδια απάντηση μου έδωσαν που ξεκίνησαν με υψηλή αυχενικη. Αυτααα 

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσια καλημεραα διάβασα κάτι λίγα που πρόλαβα. Ένα έχω να σας πω αν το μωράκι έχει το ρινικο κόκαλο δεν υπάρχει περίπτωση συνδρόμου. Πολλές έγκυες την ίδια απάντηση μου έδωσαν που ξεκίνησαν με υψηλή αυχενικη. Αυτααα 

Αυτο ειναι σίγουρο που σου ειπαν ισχύει μην σκεφτεσαι τιποτα ολα θα είναι καλα 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γυρισα απο τον αιματολογο. Δυστυχώς μαλλον θα τις παντρευτω τις ενεσεις μέχρι να γεννησω. Δεν εχω καποιο θεμα με θρομβοφιλια κ μου εγραψε ο γιατρος να κανω την anti Xa κ Β12 κ θα δουμε... Μαλλον προληπτικά. Ηλπιζα ότι  αφου δεν υπάρχει πρόβλημα θα τις σταματουσα αλλα μαλλον οχι. Υπάρχουν μερες που παω να τρυπηθω κ ποναει τόσο πολυ που ενω εχει μπει λιγο τη βγαζω για να βρω αλλο σημείο που να ποναει λιγότερο. Αλλα δεν πειράζει, ολα για το μωρακι μου... Αυριο θα κανω την εξεταση... Αυτα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια γυρισα απο τον αιματολογο. Δυστυχώς μαλλον θα τις παντρευτω τις ενεσεις μέχρι να γεννησω. Δεν εχω καποιο θεμα με θρομβοφιλια κ μου εγραψε ο γιατρος να κανω την anti Xa κ Β12 κ θα δουμε... Μαλλον προληπτικά. Ηλπιζα ότι  αφου δεν υπάρχει πρόβλημα θα τις σταματουσα αλλα μαλλον οχι. Υπάρχουν μερες που παω να τρυπηθω κ ποναει τόσο πολυ που ενω εχει μπει λιγο τη βγαζω για να βρω αλλο σημείο που να ποναει λιγότερο. Αλλα δεν πειράζει, ολα για το μωρακι μου... Αυριο θα κανω την εξεταση... Αυτα... 

Αχ αγαπη μην λες δυστηχως για μενα καλυτερα που δεν στις εκοψε κανουν καλο να ξέρεις υπομονή και εγω ποναω πολύ αλλα δεν με νοιάζει εγω θα περιμένω μεχρι να μπω υπέρηχο θα αργησει ο γιατρουλης αλλα πηρα το pappei ειναι πολυ καλο κοριτσια μου ειμαι στα πιο χαμηλα επιπεδα για τα τρια συνδρομα πιο χαμηλα δεν παει χαχαχχαχαχα

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Τώρα με ανησύχησες. Δεν έχω κάνει την εξέταση για θρομβοφιλία, αλλά ο εξωσωματικός μου είπε να σταματήσω τις innohep στη 12η εβδομάδα. Εγώ έχω άλλες 2 ενέσεις. Σήμερα και αύριο που κλείνω την 13η. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να συμβουλευτώ αιματολόγο και είπε όχι. Προληπτικά τις κάναμε. 

Αύριο έχω και την αυχενική διαφάνεια.

Τι κάνω;;; Τις σταματώ;;; Αιματολόγο δεν έχει εδώ που μένω. 

Άσε που τη Δευτέρα είχα σταγόνες αίμα. Στον υπέρηχο φάνηκε ένα αιμάτωμα 3εκ. Είχα μέχρι χθες καφέ υγρά. Ξανάρχισα 3 utrogestan τη μέρα και μαγνήσιο. 

Έχω και αντίσταση στην ινσουλίνη και πρέπει να προσέχω πολύ την διατροφή παίρνω και glycophase μπας και αποφύγω το διαβήτη κύησης... 

Η τιμή της TSH ήταν 3,5 κι επειδή πρέπει να είναι πιο χαμηλή ξεκίνησα χάπι για τον θυροειδή... 

Δεν ξέρω γιατί να πρωτοαγχωθώ... 

Just now, Giotitsa είπε:

Αχ αγαπη μην λες δυστηχως για μενα καλυτερα που δεν στις εκοψε κανουν καλο να ξέρεις υπομονή και εγω ποναω πολύ αλλα δεν με νοιάζει εγω θα περιμένω μεχρι να μπω υπέρηχο θα αργησει ο γιατρουλης αλλα πηρα το pappei ειναι πολυ καλο κοριτσια μου ειμαι στα πιο χαμηλα επιπεδα για τα τρια συνδρομα πιο χαμηλα δεν παει χαχαχχαχαχα

Η αλήθεια ειναι οτι απο τη μια ηθρλα να απαλλαγω αλλα απο την αλλη φοβομουν κιολα... Μπραβο κοριτσακι μου για την εξεταση, ολα πανε τελεια... Καλο υπέρηχο να έχεις τωρα... Εσυ την εξεταση αυτη την εχεις κανει; Την anti Xa ή anti 10a;

Just now, Irene82 είπε:

Τώρα με ανησύχησες. Δεν έχω κάνει την εξέταση για θρομβοφιλία, αλλά ο εξωσωματικός μου είπε να σταματήσω τις innohep στη 12η εβδομάδα. Εγώ έχω άλλες 2 ενέσεις. Σήμερα και αύριο που κλείνω την 13η. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να συμβουλευτώ αιματολόγο και είπε όχι. Προληπτικά τις κάναμε. 

Αύριο έχω και την αυχενική διαφάνεια.

Τι κάνω;;; Τις σταματώ;;; Αιματολόγο δεν έχει εδώ που μένω. 

Άσε που τη Δευτέρα είχα σταγόνες αίμα. Στον υπέρηχο φάνηκε ένα αιμάτωμα 3εκ. Είχα μέχρι χθες καφέ υγρά. Ξανάρχισα 3 utrogestan τη μέρα και μαγνήσιο. 

Έχω και αντίσταση στην ινσουλίνη και πρέπει να προσέχω πολύ την διατροφή παίρνω και glycophase μπας και αποφύγω το διαβήτη κύησης... 

Η τιμή της TSH ήταν 3,5 κι επειδή πρέπει να είναι πιο χαμηλή ξεκίνησα χάπι για τον θυροειδή... 

Δεν ξέρω γιατί να πρωτοαγχωθώ... 

Κοριτσάκι μου να μην αγχώνεσαι αρχικα. Κ εμενα κ ο εξωσωματικος μου κ ο γυναικολογος μου, μου ειπαν να τις κόψουμε... Τωρα τι τον καβαλησε τον αιματολογο κ μου ειπε ετσι δεν ξερω. Θα κανω βέβαια κ την εξεταση που μου ειπε κ δεν ξερω αν αλλαξει κατι στην αποφαση του... Εγω κανω των 4500,εσυ των ποσο; Δεν εχει αιματολογο το νοσοκομείο της πολης σου; Οταν τις κοψεις θσως να πεις στο γυναικολογο σου να κανεις αυτη την εξεταση που θα κανω κ εγω για να δεις τι παιζει. Πες του οτι ανησυχείς. Κ πήγαινε σε ενα μικροβιολογικο κ καντη. 40€ κοστίζει εδω που ειμαι εγω... Αθηνα ειδα κ 15€. Τεραστιες διαφορές μιλαμε... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@winspert σε καταλαβαίνω με τις ενέσεις. Κι εγώ τις 4500 κάνω και τραβάω τα ίδια. Μερικές φορές δυσκολεύονται να τρυπήσουν και το δέρμα και πονάει πάρα πολύ. Κάνω στην κοιλιά αλλά και στο εξωτερικό των μηρών. Εκεί πονάει λιγότερο το τρύπημα αλλά περισσότερο το φάρμακο. Από την άλλη πρέπει να πω ότι νιώθω μεγάλη ασφάλεια με τις ενέσεις και τα υπόλοιπα φάρμακα και αγχώνομαι στη σκέψη του να πρέπει να τα κόψω. Ίσως θα το προτιμούσα να τρυπιέμαι από το να αγχώνομαι... Εσύ τώρα θα ακούσεις τον αιματολόγο. Αν έστω κι ένας γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να μείνουν, για καλό θα είναι!

@ΒαλεντιναΧρηστος κι εγώ ζήλεψα λιγάκι τη βολτούλα σας! Έχει και ωραία μέρα σήμερα... Τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ό,τι πρέπει!!! Ελπίζω να το επαναλάβετε σύντομα κι να περάσετε πάλι υπέροχα! (Ειδικά αν πέφτει ξερή μετά η μικρή...)

@Giotitsa τέλεια νέα! Άντε και η επόμενη εξέταση να είναι το ίδιο καλή!!!

Κορίτσια κι εγώ θα πάω σήμερα στο γιατρό να δω πως τα πάμε... Μάλλον από τη χαρά μου που θα δω το μωρό σήμερα δεν είχα εμετούς καθόλου. Μόνο ναυτίες, ίσα ίσα για να μην αγχώνομαι....

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

Καλησπερα κοριτσια.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Clue είπε:

@winspert σε καταλαβαίνω με τις ενέσεις. Κι εγώ τις 4500 κάνω και τραβάω τα ίδια. Μερικές φορές δυσκολεύονται να τρυπήσουν και το δέρμα και πονάει πάρα πολύ. Κάνω στην κοιλιά αλλά και στο εξωτερικό των μηρών. Εκεί πονάει λιγότερο το τρύπημα αλλά περισσότερο το φάρμακο. Από την άλλη πρέπει να πω ότι νιώθω μεγάλη ασφάλεια με τις ενέσεις και τα υπόλοιπα φάρμακα και αγχώνομαι στη σκέψη του να πρέπει να τα κόψω. Ίσως θα το προτιμούσα να τρυπιέμαι από το να αγχώνομαι... Εσύ τώρα θα ακούσεις τον αιματολόγο. Αν έστω κι ένας γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να μείνουν, για καλό θα είναι!

@ΒαλεντιναΧρηστος κι εγώ ζήλεψα λιγάκι τη βολτούλα σας! Έχει και ωραία μέρα σήμερα... Τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ό,τι πρέπει!!! Ελπίζω να το επαναλάβετε σύντομα κι να περάσετε πάλι υπέροχα! (Ειδικά αν πέφτει ξερή μετά η μικρή...)

Κορίτσια κι εγώ θα πάω σήμερα στο γιατρό να δω πως τα πάμε... Μάλλον από τη χαρά μου που θα δω το μωρό σήμερα δεν είχα εμετούς καθόλου. Μόνο ναυτίες, ίσα ίσα για να μην αγχώνομαι....

Ναι κοριτσακι μου, ετσι ειναι... Καλυτερα να υπάρχει μια ασφαλεια... Απλα στην περίπτωση που δεν υπάρχει θεμα θρομβοφιλιας δεν ξερω μηπως ειναι απλα περιττες... Αλλα αν δεν ειναι κατι σίγουρο θα τις συνεχισω... Θα σε ρωτησω κ εσενα αν έχεις κανει την εξεταση που μου ειπε ο αιματολογος να κανω κ αν εχεις θεμα με θρομβοφιλια ή τις κανεις κ εσυ προληπτικά; 

Ειδες τι σου ειναι η ψυχολογια;;; Απο τη χαρα σου, σου περασαν ολα... Χαχαχα. Καλη φωτιγραφηση.... 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Giwtouli1990        πητ    24/10       ??  

Καλησπερα κοριτσια.

Γεια σου κοριτσάκι μου... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Clue είπε:

@winspertΝομίζω ότι δεν τις έχω κάνει. Θα κοιτάξω για σιγουριά όταν πάω σπίτι. Δεν έχω θρομβοφιλία. Προληπτικά τις κάνω αλλά και πάλι νιώθω ασφάλεια.

Α οκ... Σε ευχαριστώ... Ο αιματολογος γελαγε που δεν μου ειπαν να τις κανω αλλα πραγματικά δεν ξερω αν κάποιος εξωσωματικος τις προτείνει... Αν δεις κατι κ το θυμηθεις, μου λες μετα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Clue είπε:

Ετσι κοριτσακια μ να ζηλευετε...κ σε λιγο καιρουλι θα περνετε και εσεις τα δικα σας μωρουλινια με τα καροτσακια κ ενα καφεδακι σε πλαστικο κ θα βγενετε βολτουλα με τις ωρες κατω αππ τον ηλιο!!!! Βγηκαμε και σημερα εδω στο χωριο αλλα ηθελα να μαγειρεψω κ επιστρεψαμε συντομα!!! Ναι μετα απο βολτα ειναι πτωμα κ εγω επισης!!!

Κουραγιο με τις ενεσεις ανατριχιαζω μονο π το σκεφτομαι καθε μερα ενεσουλες κ μονε σας στην κοιλιτσα!!! Πφ ποναω π το σκεφτομαι! Με το καλο ο υπερηχος!!!

Just now, winspert είπε:

Ολα για τα μπεμπακια μας...υπομονη κ μολις το παρεις αγγαλιτσα θα τα ξεχασεις ΟΛΑ.....

• Μου αρέσει 3

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...