Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Για την ερυθρά ξέρω σίγουρα ότι αφού το κάνεις πρέπει ένα διάστημα( αν δεν κάνω λάθος 6 μηνες) πρέπει να προσέχεις να Μη μείνεις έγκυος 

Όχι αγάπη μου είμαι παιδί της άνοιξης κ με πνίγουν οι αλλεργίες χαχααχχα

Άααα κι εμένα.... Ρινίτιδα και δε σημαδεύεται... :(

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Πω κορίτσια το κεφάλι μου κι εμένα δε λέει να ηρεμήσει, ζω με ένα μόνιμο πονοκέφαλο!! @Giotitsa ούτε εμένα μου είπε κάτι κορίτσι για εμβόλιο! @winspert αχ τι καλά, άντε να αρχίσουν να μας κλωτσάνε να χαιρόμαστε σα χαζές όλη μέρα! Χαχαχα Ανυπομονώ!

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Just now, tsilona είπε:

Για την ερυθρά ξέρω σίγουρα ότι αφού το κάνεις πρέπει ένα διάστημα( αν δεν κάνω λάθος 6 μηνες) πρέπει να προσέχεις να Μη μείνεις έγκυος 

Όχι αγάπη μου είμαι παιδί της άνοιξης κ με πνίγουν οι αλλεργίες χαχααχχα

Οχι 6 μηνες 3 μηνες πρεπει παντα με την καθοδηγησή του γυναικολογου εχω κανει το εμβολιο της ερυθράς

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Οχι 6 μηνες 3 μηνες πρεπει παντα με την καθοδηγησή του γυναικολογου εχω κανει το εμβολιο της ερυθράς

Ε τόσο αχαχαχ δε θυμόμουν ακριβώς. Τι 3 τι 6 μωρέ; :rolleyes:

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ε τόσο αχαχαχ δε θυμόμουν ακριβώς. Τι 3 τι 6 μωρέ; :rolleyes:

Χαχχαχαχχα ναι κοίτα αγάπη δεν ξεκινουσα παλι αλλη εγκυμοσύνη χωρις αντισώματα ερυθρας δεν θα ειχα και αυτο το άγχος ε οχι φιλη χαχαχχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Πω κορίτσια το κεφάλι μου κι εμένα δε λέει να ηρεμήσει, ζω με ένα μόνιμο πονοκέφαλο!! @Giotitsa ούτε εμένα μου είπε κάτι κορίτσι για εμβόλιο! @winspert αχ τι καλά, άντε να αρχίσουν να μας κλωτσάνε να χαιρόμαστε σα χαζές όλη μέρα! Χαχαχα Ανυπομονώ!

Καλημερα στα κοριτσια!!! Τι κανετε??

Και εγω στην εγκυμοσυνη ειχα καθε μερα πονοκεφαλο απο τον 4ο εως τον 5ο μηναα ασε δραμα κ δεν πηρα τπτ ποτε! Ε καποια στιγμη σταματησε υπομονη θα περασει.....

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλα.... μενουμε σε χωριο κ εχθες μας κατεβασε ο μπαμπας μας στην πολη π μενει η μαμα μου μας αφησε εκει κ πηγε δουλεια βρεθηκα με μια φιλη μ 2η φορα γτ ηρθε για 15μερες για διακοπες μενει στην Γεωργια! Εχει κ αυτη ενα μωρακι 6μηνων οποτε καταλαβατε τσαρκα με τα καροτσια....πηγα πηρα το βαφτιστικο φορεμα της μικρης κ μειναν μονο τα πεδιλακια..πηγαμε για καφε....η μικρη πολυ καλη καθοταν κ κοιτουσε τριγυρω ή κοιμοταν για 10-20λεπτακια βολταραμε ενα 5ωρακι....κ ετσι για το καλο κοιμηθηκε κ σερι ολο το βραδυ απο τις 10κ30 εως κ 7κ15! Αυτα τα νεα μας!+

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Και εγω στην εγκυμοσυνη ειχα καθε μερα πονοκεφαλο απο τον 4ο εως τον 5ο μηναα ασε δραμα κ δεν πηρα τπτ ποτε! Ε καποια στιγμη σταματησε υπομονη θα περασει.....

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλα.... μενουμε σε χωριο κ εχθες μας κατεβασε ο μπαμπας μας στην πολη π μενει η μαμα μου μας αφησε εκει κ πηγε δουλεια βρεθηκα με μια φιλη μ 2η φορα γτ ηρθε για 15μερες για διακοπες μενει στην Γεωργια! Εχει κ αυτη ενα μωρακι 6μηνων οποτε καταλαβατε τσαρκα με τα καροτσια....πηγα πηρα το βαφτιστικο φορεμα της μικρης κ μειναν μονο τα πεδιλακια..πηγαμε για καφε....η μικρη πολυ καλη καθοταν κ κοιτουσε τριγυρω ή κοιμοταν για 10-20λεπτακια βολταραμε ενα 5ωρακι....κ ετσι για το καλο κοιμηθηκε κ σερι ολο το βραδυ απο τις 10κ30 εως κ 7κ15! Αυτα τα νεα μας!+

κοριτσακι μου τι ομορφα να πηγαινεις με το καροτσακι βολτα το παιδακι σου εγω αυτο φανταζομαι καθε μερα καθε ωρα και καθε λεπτο καθε μερα κανω τπν σταυρο μου και ζηταω να με ευλογησει και να μου δωσει αυτο το παιδι σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα αλλα ειναι τοσο τελειο αυτο που περιγραφεις επισης θα εισαι τοσο ομορφη νυφη και η μικρη θα ειναι ωραιααα τι ωραια τα εχεις ολα ετοιμα δηλαδη τωρα για την γαμοβαφτιση ;

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Μπραβο  κοριτσακι μου. Φαίνεται οτι περασες ωραια... Δυστυχώς με τους πονοκεφαλους ειναι λιγο σχετικό. Αν τους αντεχεις ειναι καλα. Εγω που εχω μεγαλο ιστορικο με πονοκεφαλους κ ημικρανιες αν με πιασει δεν παιζει να μην παρω τπτ. Απλα δε γίνεται. Με πιανει παρα πολυ εντονα κ καταληγω να κανω εμετους. Δεν αντεχονται. Προσπαθω να παιρνω μισο ντεπον μαξιμουμ αναβραζον τη φορα κ οχι ολοκληρο. Ξυπνησα τη νυχτα απο πονοκεφαλο κ καταλαβαινα οτι με ποναγε ολη την ωρα... Ειχα ενα απαίσιο βραδυ!!! 

Αλλα παρ ολα αυτα καλημέρα κορίτσια... Καινούργια μερα!!!! 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μπραβο  κοριτσακι μου. Φαίνεται οτι περασες ωραια... Δυστυχώς με τους πονοκεφαλους ειναι λιγο σχετικό. Αν τους αντεχεις ειναι καλα. Εγω που εχω μεγαλο ιστορικο με πονοκεφαλους κ ημικρανιες αν με πιασει δεν παιζει να μην παρω τπτ. Απλα δε γίνεται. Με πιανει παρα πολυ εντονα κ καταληγω να κανω εμετους. Δεν αντεχονται. Προσπαθω να παιρνω μισο ντεπον μαξιμουμ αναβραζον τη φορα κ οχι ολοκληρο. Ξυπνησα τη νυχτα απο πονοκεφαλο κ καταλαβαινα οτι με ποναγε ολη την ωρα... Ειχα ενα απαίσιο βραδυ!!! 

αααα και εσυ ειχες ιστορικο με πονοκεφαλους και εγω τι ωραια τι καλα χααχχααχα εγω το εχω ξεπερασει ομως πλεον ειναι διαφορετικο απο εσενα σημερα εχω γιατρουλη στο νοσοκομειο ελπιζω να μου κανει και υπερηχο και μαλλον εχει βγει και το pappa 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

αααα και εσυ ειχες ιστορικο με πονοκεφαλους και εγω τι ωραια τι καλα χααχχααχα εγω το εχω ξεπερασει ομως πλεον ειναι διαφορετικο απο εσενα σημερα εχω γιατρουλη στο νοσοκομειο ελπιζω να μου κανει και υπερηχο και μαλλον εχει βγει και το pappa 

Εχω πονοκεφαλους απο τα 16 μου. Εχω κανει ενα σωρο εξετασεις κ δεν εχω βρει κατι... Αγχος λενε... Χαιρομαι που το ξεπέρασες... Εγω εκανα κ αγωγη πιο παλια αλλα τα ιδια... Καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου κ καλο υπερηχο. Αντε περιμένουμε τα νεα σου. Εγω θα παω αιματολογο οπως ειπα κ εχθες... Για να δουμε... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Εχω πονοκεφαλους απο τα 16 μου. Εχω κανει ενα σωρο εξετασεις κ δεν εχω βρει κατι... Αγχος λενε... Χαιρομαι που το ξεπέρασες... Εγω εκανα κ αγωγη πιο παλια αλλα τα ιδια... Καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου κ καλο υπερηχο. Αντε περιμένουμε τα νεα σου. Εγω θα παω αιματολογο οπως ειπα κ εχθες... Για να δουμε... 

απο τα 16 ειναι καλα τι κανεις αν ειναι απο τα 5 ομως εσυ ομως το εχεις ακομα γλυκουλα και να ξερεις οτι ειναι χειροτερο στην εγκυμοσυνη εχεις πολλους πονοκεφαλους στειλε να μας πεις αν θα σου κοψει τις ενεσεις 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

κοριτσακι μου τι ομορφα να πηγαινεις με το καροτσακι βολτα το παιδακι σου εγω αυτο φανταζομαι καθε μερα καθε ωρα και καθε λεπτο καθε μερα κανω τπν σταυρο μου και ζηταω να με ευλογησει και να μου δωσει αυτο το παιδι σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα αλλα ειναι τοσο τελειο αυτο που περιγραφεις επισης θα εισαι τοσο ομορφη νυφη και η μικρη θα ειναι ωραιααα τι ωραια τα εχεις ολα ετοιμα δηλαδη τωρα για την γαμοβαφτιση ;

Οχι αφησα τελευταια τα προσκλητηρια γτ με τους κουμπαρους ποτε δεν ξερεις!!! Τις μπομπονιερες θα τις φτιαξω μονη μ πηρα τα υλικα κ τα γλυκακια για την βαφτιση π θα τα παρω τελευταια στιγμη!! Κατα τα αλλα ψαχνομαι ακομα για μακιγιαζ κ μαλλια νυχια βρηκα!

Just now, winspert είπε:

Ωχχχχ αμαν κοπελα μ.....ναι για ολα πλεον φταιει το αγχος!!! Καλα κανεις κ περνεις επιτρεπετε εξαλλου!!!

Just now, Giotitsa είπε:

Καλα αππτελεσματα γιωτακι μ περιμενω νεακια σου!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Οχι αφησα τελευταια τα προσκλητηρια γτ με τους κουμπαρους ποτε δεν ξερεις!!! Τις μπομπονιερες θα τις φτιαξω μονη μ πηρα τα υλικα κ τα γλυκακια για την βαφτιση π θα τα παρω τελευταια στιγμη!! Κατα τα αλλα ψαχνομαι ακομα για μακιγιαζ κ μαλλια νυχια βρηκα!

Ωχχχχ αμαν κοπελα μ.....ναι για ολα πλεον φταιει το αγχος!!! Καλα κανεις κ περνεις επιτρεπετε εξαλλου!!!

Καλα αππτελεσματα γιωτακι μ περιμενω νεακια σου!!!

ρε εχω λιγη αγωνια 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλα κανεις κ το σκεφτεσαι καθε μερα ετσι να κανεις ονειρα!!! Κ σε λιγο καιρο θα περνεις κ εσυ το καροτσι με το μπεμπακι σου κ θα πηγαινετε βολτιτσα στην ηλιολουστη μερα!!!

Κοριτσια περασαμε οντως πολυ ωραια!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

απο τα 16 ειναι καλα τι κανεις αν ειναι απο τα 5 ομως εσυ ομως το εχεις ακομα γλυκουλα και να ξερεις οτι ειναι χειροτερο στην εγκυμοσυνη εχεις πολλους πονοκεφαλους στειλε να μας πεις αν θα σου κοψει τις ενεσεις 

Τι λες τωρα; Απο τα 5;;;Κ τι εκανες αν επιτρέπεται κ σου περασαν; Γιατι εγω ειμαι 36 κ ακομα ποναει... Ναι, μολις γυρίσω θα γραψω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...