Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Ααααα κοριτσια ασχετο τωρα που ειπε η @tsilonaγια εμβόλιο εσας σας εχει πει κανεις να κανετε το εμβολιο για τον κοκκιτη;

Εγω εγώ ή το παιδί καλέ; αχαχα

UBi6p3.pngwFClp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Αγάπη εγώ πητ έχω 24/10.. μμμ μωρεεεε το πιο μικρουλάκι από όλα θα είναι το ζικό μουυυ! Χαχα όσο για το φύλο εύχομαι να μάθω στην αυχενική!

@Mamacita Alina ναι κορίτσι μου θα μπαίνω πιο συχνά, θα σας γράψω και την Πέμπτη μετά τον υπέρηχο! :x

Αλήθεια κορίτσια έκανε κάποια την αυχενική σε δημόσιο νοσοκομείο να μου πει εντυπώσεις? Ξέρω ότι ο γιατρός θα μου πει να πάω στο Μητέρα (είναι 80 ευρώ εκεί) απλά μου είπε μια φίλη σήμερα ότι μπορεί να μου κλείσει να την κάνω στο Αττικό για να την κάνω δωρεάν.. Το σκέφτομαι όμως γιατί είναι η πρώτη σημαντική εξέταση και δεν ξέρω τι παίζει στο δημόσιο πχ να σε ξεπετάνε ή να μην είναι τόσο καλά τα μηχανήματα.. 

nZmZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ακριβώς έτσι. Άλλες το περιγράφουν φυσαλίδες, άλλες πεταλουδιτσα κλπ. Πάντως για εμβρυακή κίνηση μου κάνει αυτό που περιγράφεις :)

Ναι, ολα αυτα που λες, καπως ετσι... Ηταν η πρωτη φορα... Ανυπομονω για τη συνέχεια!!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Αγάπη εγώ πητ έχω 24/10.. μμμ μωρεεεε το πιο μικρουλάκι από όλα θα είναι το ζικό μουυυ! Χαχα όσο για το φύλο εύχομαι να μάθω στην αυχενική!

@Mamacita Alina ναι κορίτσι μου θα μπαίνω πιο συχνά, θα σας γράψω και την Πέμπτη μετά τον υπέρηχο! :x

Αλήθεια κορίτσια έκανε κάποια την αυχενική σε δημόσιο νοσοκομείο να μου πει εντυπώσεις? Ξέρω ότι ο γιατρός θα μου πει να πάω στο Μητέρα (είναι 80 ευρώ εκεί) απλά μου είπε μια φίλη σήμερα ότι μπορεί να μου κλείσει να την κάνω στο Αττικό για να την κάνω δωρεάν.. Το σκέφτομαι όμως γιατί είναι η πρώτη σημαντική εξέταση και δεν ξέρω τι παίζει στο δημόσιο πχ να σε ξεπετάνε ή να μην είναι τόσο καλά τα μηχανήματα.. 

Εμάς εδώ δεν το κάνουν σε δημόσια μόνο ιδιωτικά και μόνο πιστοποιημένοι γιατροί όχι όλοι... 150€ στο μητέρα. Αλλά τα μηχάνημα τους απίστευτα. Έμεινα.

Just now, Giotitsa είπε:

Για εμας μιλαω καλεε αχχαχαχχαα 

Εγώ έχω την εντύπωση πως το είχα κάνει μικρή αυτό....

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Εμάς εδώ δεν το κάνουν σε δημόσια μόνο ιδιωτικά και μόνο πιστοποιημένοι γιατροί όχι όλοι... 150€ στο μητέρα. Αλλά τα μηχάνημα τους απίστευτα. Έμεινα.

Εγώ έχω την εντύπωση πως το είχα κάνει μικρή αυτό....

Ναι αλλα επειδη εχουνε περάσει τα χρόνια μπορεί να εχει φύγει απο τον οργανισμό εγω θα το κανω κοριτσια πάντως

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι αλλα επειδη εχουνε περάσει τα χρόνια μπορεί να εχει φύγει απο τον οργανισμό εγω θα το κανω κοριτσια πάντως

Δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο ποτέ κοριτσι. Ούτε όταν το έκανε η μικρή. Αν είναι να στο είπε ο γιατρός σου εννοείται κάντο

Δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο ποτέ κοριτσι. Ούτε όταν το έκανε η μικρή. Αν είναι να στο είπε ο γιατρός σου εννοείται κάντο

Εμενα μου το ειχε πει ο παιδίατρος οταν ειχα παει να κανω εμβολιο για την ερυθρά και μου ειχε πει όταν μείνεις έγκυος να κανείς και για κοκκιτη και θα τον ακούσω

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Εμενα μου το ειχε πει ο παιδίατρος οταν ειχα παει να κανω εμβολιο για την ερυθρά και μου ειχε πει όταν μείνεις έγκυος να κανείς και για κοκκιτη και θα τον ακούσω

Βασικά συμβουλη δικιά μου είναι να το συζητήσεις πρώτα με το γυναικολόγο.... Ξέρουν και οι παιδίατροι σαφώς αλλά ο γυναικολόγος ίσως να έχει άλλη άποψη ή να σου προτείνει ποιον μήνα να το κάνεις.

Βασικά συμβουλη δικιά μου είναι να το συζητήσεις πρώτα με το γυναικολόγο.... Ξέρουν και οι παιδίατροι σαφώς αλλά ο γυναικολόγος ίσως να έχει άλλη άποψη ή να σου προτείνει ποιον μήνα να το κάνεις.

Εχω ρωτησει τον γυναικολόγο αλλα και μου είπε οτι και να μην το κανω δεν πειράζει επεισης δεβ είναι κατι που πειραζει στην εγκυμοσύνη ειναι εμβόλιο πανω σρην εγκυμοσύνη και σε αυτό δεν θα ακούσω τον γυναικολόγο αλλα τομ παιδίατρο σε αυτην την φαση μου ειπε ότι ειναι πολυ σημαντικό και δεν θα το ρισκαρω προσωπικά

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εχω ρωτησει τον γυναικολόγο αλλα και μου είπε οτι και να μην το κανω δεν πειράζει επεισης δεβ είναι κατι που πειραζει στην εγκυμοσύνη ειναι εμβόλιο πανω σρην εγκυμοσύνη και σε αυτό δεν θα ακούσω τον γυναικολόγο αλλα τομ παιδίατρο σε αυτην την φαση μου ειπε ότι ειναι πολυ σημαντικό και δεν θα το ρισκαρω προσωπικά

Αφου μίλησες και δε σου έδωσε άκυρο καλά κάνεις κοριτσι. Νόμιζα ότι δε το είχατε πει.

Just now, tsilona είπε:

Πω ρε σεις φταρνίζομαι όλη μέρα κ σε κάθε αψου νοιώθω πως ταρακουνιεται η μήτρα μου ρε:shock:

Κρυολογησες κορίτσι; Πάντως μη φοβάσαι. Το νινι μας είναι προστατευμένο.απο τέτοιους κραδασμούς.

Just now, Giotitsa είπε:

Για την ερυθρά ξέρω σίγουρα ότι αφού το κάνεις πρέπει ένα διάστημα( αν δεν κάνω λάθος 6 μηνες) πρέπει να προσέχεις να Μη μείνεις έγκυος 

Αφου μίλησες και δε σου έδωσε άκυρο καλά κάνεις κοριτσι. Νόμιζα ότι δε το είχατε πει.

Κρυολογησες κορίτσι; Πάντως μη φοβάσαι. Το νινι μας είναι προστατευμένο.απο τέτοιους κραδασμούς.

Όχι αγάπη μου είμαι παιδί της άνοιξης κ με πνίγουν οι αλλεργίες χαχααχχα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...