Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μπράβο Μαριουλα! Δεν πειράζει για το φύλο. Kinder έκπληξη. Πες μας πητ να σε βαλουμε πίνακα

αγαπη μου οπως τα ελεγα 10 /10  :)

17 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

@marioula1234 τέλεια βρε κορίτσι μου. Όλα τέλεια. Το φύλο εν καιρώ. Μη νομίζεις και εμένα που μου το είπε το είπε με πιθανότητες. Όλα ανατρέπονται χαχα. Από πονοκέφαλο και εγώ είμαι χάλια και μου επιδεινώνει όλο αυτό και τη ναυτία :( σε νιώθω απόλυτα. Περαστικά στο ζουζούνι σου το αρρωστουλικο. Εύχομαι να είναι καλά το συντομότερο που να είσαι κι εσύ ήρεμη. Τα φιλιά μου.

πωπω ειχες πονοκεφαλο κ εσυ; καλα εμενα χθες ήταν τραγικος ο πονοκεφαλος με διέλυσε! 

17 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

@marioula1234 οοο ψυχή μου τι πλασματάκι είσαι εσύ?!  Φτου φτου πάντα τέτοια νέα να μας έχεις!Περαστικά σας κορίτσι μου και σε 'σένα και στο παιδί! 

Κοριτσάρεςςςς τι κάνετε? Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω (τι σας διαβάζω δηλαδή, κλαίω απ' τα γέλια βρε τρελοκαμπέρες με αυτά που γράφετε). Πως είστε? Μαζωχτείτε που θέλω να ρωτήσω κάτι.. Όταν με το καλό έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα σκέφτεστε να γεννήσετε σε δημόσιο ή ιδιωτικό??

αγαπη εγω θα γεννησω σε δημοσιο... 

16 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Μπράβο για το μωρουλινι μαριουλα!!!! Περαστικά στο μεγάλο μωρό. 

Νοιώθω ένα κουρελι ρε σεις. Χωρίς να χω κάνει τπτ ιδιαίτερο. Τι πράγμα κ αυτό... 

Γειά σου κορίτσι. Τη μεγάλη τη γεννησα στο ιπποκράτειο. Δεν έδωσα ούτε ένα ευρώ. 

Τώρα (το ξαναείπα) επειδή θέλω να προσπαθησω vbac αναγκαστικά ιδιωτικό. Αν η τιμή είναι απαγορευτική θα πάω Παπαγεωργίου αυτή τη φορά που είναι καλύτερες οι συνθηκες

εγω να δεις ποσο κουρελι νιωθω... ενα πτωμα! νυσταζω όλη μερα κ δεν εχω δυναμη να κανω τπτ!!! αφου σκέφτομαι πως θα τα βγάλω περα σε λιγους μηνες με 2 παιδια; θα προλαβαινω δουλειες κλπ;;; 

16 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Ένα γερό και υπέροχο μωράκι έρχεται. Περαστικά και για το παιδάκι σου! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Κι εμένα να σπάσει είναι σήμερα το κεφάλι μου!!!!

Γιωτουλι μας, τι κάνεις; Πώς πάς; Εγώ είμαι επαρχία και η κλινική είναι μικρή, δε νιώθω μεγάλη ασφάλεια, κι επειδή έχω και το θεματάκι με τις αρτηρίες της μήτρας και μπορεί να γεννήσω νωρίτερα αποφασίσαμε να γεννήσω σε δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο! Εσύ;

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα δικά μου, πήγα στη γιατρό μου σήμερα, που γενικά είχα κάποιες αμφιβολίες τελευταία γιατί πήρα τα αποτελέσματα από το papp-a. Εν τω μεταξύ επειδή είχα πόνους δεξιά και αριστερά από χτες της ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο. Μου κάνει τον υπέρηχο και με βγάζει 12+2 κι όχι μόνο αυτό, έβγαλε το μωράκι πιο μικρό από ότι στην Αυχενική σε εκατοστά και 185 παλμούς. Της λέω μετά πως είναι δυνατόν; και μου λέει έκανα λίγο βιαστικά τη μέτρηση μη σε ανησυχεί. Και μου αρχίζει μια κουβέντα ότι εφόσον ο γιατρός που έκανε την Αυχενική είχε κάποια ευρήματα( για το θέμα με την αντίσταση ροής στη μητριαια αρτηρία όσες θυμάστε) να συνεχίσω σε αυτόν. Δε γίνεται λέει να έχουμε δύο την ευθύνη σου. Λίγο ο πονοκέφαλος λίγο οι ορμόνες, λίγο οι περίεργες μετρήσεις είμαι να σκάσω! Συγγνώμη για το κατεβατο αλλά ήθελα να τα πω να ξεθυμανω! Κορίτσια δεν πρόκειται να πάω ξανά, θα συνεχίσω σε αυτόν που μου έκανε την Αυχενική και σε αυτόν που θα με ξεγεννήσει στο νοσοκομείο! Έχω ήδη κλείσει ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, απογευματινό για Δευτέρα για να αρχίσει να με βλέπει και να έχει ιστορικό! Αυτά τα λίγα χαχα

βρε αγαπη μου μα καλα πως ειναι δυνατόν; τι πάει να πει εκανα βιαστικα τη μέτρηση...;;; επισης ο τροπος που εκφραστηκε δε μαρεσε: δε γινεται να εχουμε δυο την ευθυνη σου.... πωπω καλα θα κανεις κ δεν θα ξανα πας! 

16 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Γωγούλα μου εγώ στη θέση σου δεν θα ξαναπήγαινα και όπως πολύ σωστά είπες θα κρατούσα μόνο τον άλλο γιατρό. Τι πάει να πει έκανα βιαστικά τη μέτρηση?!? Αυτά είναι που δεν μπορώ κι εγώ έχω απογοητευτεί με τον δικό μου γιατί έχει πααααρα πολυ κόσμο και κάθε φορά νιώθω ότι με ξεπετάει.. Όχι ρε μπετόβλακα είναι το πρώτο μου παιδάκι κι έχω ένα σκασμό απορίες και θα μου τις λύσεις όλες μία προς μία... Άχουυυ χάλια τα νεύρα μου, εύχομαι να μπορέσω να βρω ένα γιατρό της προκοπής!

Κι εγώ μετά από αρκετή έρευνα για δημόσιο με κόβω, τα λεφτά που θα έδινα στο ιδιωτικό προτιμώ να τα φάω με τον άντρα μου και το μωράκι μας!  

Δεν είμαι και πολύ καλά, παιδεύομαι με ιώσεις συνέχεια.. Αυτός ο χειμώνας με θέρισε, ήμουν κάθε μήνα άρρωστη! :???:

περαστικα μπουμπου! 

κοριτσαρες μου συγνωμη που χαθηκα! χθες αυτος ο πονοκεφαλος ηταν το κατι αλλο... σημερα ειχα πολυ τρεξιμο... 

εδωσα αιμα σημερα... έλεγχο t4 και tsh... επεισης εκανα επαναληψη στην αντιχα η οποια δεν γραφεται πλεον γκρρρ και επαναληψη τις τρανσαμινασες γτ μου ειχαν βγει αυξημενες τον προηγούμενο μήνα..

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

16 hours ago, Giwtouli1990 said:

@marioula1234 οοο ψυχή μου τι πλασματάκι είσαι εσύ?!  Φτου φτου πάντα τέτοια νέα να μας έχεις!Περαστικά σας κορίτσι μου και σε 'σένα και στο παιδί! 

Κοριτσάρεςςςς τι κάνετε? Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω (τι σας διαβάζω δηλαδή, κλαίω απ' τα γέλια βρε τρελοκαμπέρες με αυτά που γράφετε). Πως είστε? Μαζωχτείτε που θέλω να ρωτήσω κάτι.. Όταν με το καλό έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα σκέφτεστε να γεννήσετε σε δημόσιο ή ιδιωτικό??

Στο Έλενα Βενιζέλου θα γεννήσω που είναι δημόσιο και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την υποστήριξη στο θηλασμό. έχει κάνει και την ανακαίνιση και είναι μια χαρά μέσα. Λεφτά δεν υπάρχουν καθόλου. Τα πήρε όλα η εξωσωματική. Και να υπήρχαν όμως μου φαίνονται πολλά ακόμα και τα 2000 όταν η εναλλακτική είναι γύρω στα 200 ευρώ για το δωμάτιο. Γιατί ούτε στο γιατρό σκοπεύω να δώσω λεφτά. Αν δεν μπορεί να έρθει θα γεννήσω με όποιον εφημερεύει.

16 hours ago, gogouli_ said:

Μπράβο κορίτσι μου! Ένα γερό και υπέροχο μωράκι έρχεται. Περαστικά και για το παιδάκι σου! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Κι εμένα να σπάσει είναι σήμερα το κεφάλι μου!!!!

Γιωτουλι μας, τι κάνεις; Πώς πάς; Εγώ είμαι επαρχία και η κλινική είναι μικρή, δε νιώθω μεγάλη ασφάλεια, κι επειδή έχω και το θεματάκι με τις αρτηρίες της μήτρας και μπορεί να γεννήσω νωρίτερα αποφασίσαμε να γεννήσω σε δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο! Εσύ;

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα δικά μου, πήγα στη γιατρό μου σήμερα, που γενικά είχα κάποιες αμφιβολίες τελευταία γιατί πήρα τα αποτελέσματα από το papp-a. Εν τω μεταξύ επειδή είχα πόνους δεξιά και αριστερά από χτες της ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο. Μου κάνει τον υπέρηχο και με βγάζει 12+2 κι όχι μόνο αυτό, έβγαλε το μωράκι πιο μικρό από ότι στην Αυχενική σε εκατοστά και 185 παλμούς. Της λέω μετά πως είναι δυνατόν; και μου λέει έκανα λίγο βιαστικά τη μέτρηση μη σε ανησυχεί. Και μου αρχίζει μια κουβέντα ότι εφόσον ο γιατρός που έκανε την Αυχενική είχε κάποια ευρήματα( για το θέμα με την αντίσταση ροής στη μητριαια αρτηρία όσες θυμάστε) να συνεχίσω σε αυτόν. Δε γίνεται λέει να έχουμε δύο την ευθύνη σου. Λίγο ο πονοκέφαλος λίγο οι ορμόνες, λίγο οι περίεργες μετρήσεις είμαι να σκάσω! Συγγνώμη για το κατεβατο αλλά ήθελα να τα πω να ξεθυμανω! Κορίτσια δεν πρόκειται να πάω ξανά, θα συνεχίσω σε αυτόν που μου έκανε την Αυχενική και σε αυτόν που θα με ξεγεννήσει στο νοσοκομείο! Έχω ήδη κλείσει ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, απογευματινό για Δευτέρα για να αρχίσει να με βλέπει και να έχει ιστορικό! Αυτά τα λίγα χαχα

Τι συμβαίνει με τους γιατρούς?????Πόσο απαράδεκτοι πια????Αν είναι δυνατόν!!!! Συγχύστηκα πάλι!! Κι εμένα το ίδιο μου έκανε όταν του είπα ότι θα γεννήσω σε δημόσιο. Καταρχάς μέτρησε το έμβρυο και το έβγαλε 0,36 εκατοστά και 4 μέρες μικρότερο. Εγώ είχα αγχωθεί και δεν μου εξηγούσε τίποτα... Στη συνέχεια του είπα ότι δεν έχω ακόμα γιατρό στο Έλενα και μέχρι να βρω θα πηγαίνω σε αυτόν. Και μου είπε τα ίδια με σένα. Δεν θα έχουμε δύο την ευθύνη. Πήγαινε κατευθείαν εκεί. Του λέω να γράψουμε το προγεννητικό και μου λέει όχι. Θα σου τον γράψουν εκεί κατευθείαν. Μου έσπασαν τα νεύρα. Και είχα σκοπό να πάω μετά τη γέννα πάλι σε αυτόν. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση! Δύο μέρες μετά πήγα σε άλλον ιδιώτη που μου το μέτρησε 0,86 και το έβγαλε σωστά στις μέρες του. Θα πάω πάλι στον ίδιο αύριο και θα τον κρατήσω για έκτακτες περιπτώσεις. Το πρώτο ραντεβού στο Έλενα το έχω την Τρίτη.

@marioula1234 χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Εγώ έχω κατεβάσει γύρω στι 6 εφαρμογές στο κινητό και το Ovia Pregnancy και το Pregnancy + είναι οι δύο αγαπημένες μου. Μου αρέσει αρκετά και το Pregnancy Calendar. Με το Ovia όμως έβαλα τα κλάμματα προχθές γιατί είδα για πρώτη φορά χεράκι σε μέγεθος κουκκίδας!!!!!!!!! Είναι πολύ συγκινητικό!

• Μου αρέσει 4

4wnKp2.png 

Just now, gogouli_ είπε:

Ακριβώς έτσι το είχα σκεφτεί εξαρχής κι εδώ, στην επαρχία στα ιδιωτικά μαιευτήρια αν σου συμβεί κάτι σε στέλνουν νοσοκομείο, και στο δικό μας εδώ, το μωρό το στέλνουν σε άλλη πόλη( που έχει νεογνολογικο) και τη μαμά αλλού, οπότε φαντάσου φρίκη! Εξού και είχαμε εξαρχής αποφασίσει το δημόσιο νοσοκομείο! Η συμπεριφορά με ενόχλησε πολύ, αλλά να είναι καλά το μωράκι και ούτε με ενδιαφέρει από δω και πέρα! Πώς είσαι εσύ σήμερα;

Αυτό ακριβώς... Σαν να είναι ξενοδοχεία για γέννα. Δε ξέρω σε άλλες περιοχές, αλλά και εγώ επαρχία είμαι και συμβαίνει το ίδιο. Για το οτιδήποτε σε στέλνουν δημόσιο... Οπότε γιατί να μη πάω αμέσως δημόσιο να είμαι και σίγουρη; Αλλά να πληρώσω απλά για να γεννήσω τόσα χρήματα και για το οτιδήποτε αλλού; Στο νοσοκομείο όταν γέννησα ήμουν σε δίκλινο. Χωρίς να το ζητήσω. Όλο καθάριζαν οι κοπέλες και έλαμπε. Έχω παράπονο μόνο από μερικές μαίες που ήταν λίγο αδιάφορες γενικα και δε σου έλεγαν ούτε καλημέρα αλλά παντού τα πάντα δεν είναι τέλεια. Τα μωράκια μας να είναι καλά πρώτα απ' όλα. Τίποτα άλλο.... Μέτρια είμαι. Αυτές τις μέρες επέστρεψαν ναυτίες εμετοί και πονοκέφαλος.

Στη πρώτη μου εγκυμοσυνη σε όλο το τέταρτο είχα πονοκεφάλους και φοβάμαι πως μάλλον τα ίδια θα έχω πάλι...

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Marioula1234      πητ   10/10        ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

yplDp3.png

Κορίτσια σήμερα είμαι ακριβώς 13 εβδομαδων κ απο το μεσημερι κ μετα είμαι με πονοκεφαλο κ μεγαλη τάση για εμετο... Ο πονοκεφαλος με ντεπον ψιλοπερασε αλλα η ταση παραμένει κ δεν το μπορω καθόλου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια σήμερα είμαι ακριβώς 13 εβδομαδων κ απο το μεσημερι κ μετα είμαι με πονοκεφαλο κ μεγαλη τάση για εμετο... Ο πονοκεφαλος με ντεπον ψιλοπερασε αλλα η ταση παραμένει κ δεν το μπορω καθόλου... 

Πρεπει να κανεις υπομονή αγάπη θα περάσει

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Υπομονή κοριτσι μου. Αρχίζουν κάτι τέτοια στη 13η.... Πιες ντεπονακι μήπως ηρεμήσεις... Όσο υπάρχει ο πονοκέφαλος υπάρχει και η ναυτία... Γκρρρ

• Ευχαριστώ 1

Just now, Giotitsa είπε:

Πρεπει να κανεις υπομονή αγάπη θα περάσει

Just now, Mamacita Alina είπε:

Υπομονή κοριτσι μου. Αρχίζουν κάτι τέτοια στη 13η.... Πιες ντεπονακι μήπως ηρεμήσεις... Όσο υπάρχει ο πονοκέφαλος υπάρχει και η ναυτία... Γκρρρ

Απλα εχω ξεσυνηθισει λιγο... Οταν το ειχα καθε μερα ολη μερα το περίμενα, τωρα μου κακοφαινεται περισσότερο... Κ σημερα αισθάνομαι κ μια υπερβολικη ευαισθησία κ πονο χωρις αφη, στις θηλες... Αυριο εχω αιματολογο κορίτσια να δω εαν θα συνεχισω τις αντιπηκτικες... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Απλα εχω ξεσυνηθισει λιγο... Οταν το ειχα καθε μερα ολη μερα το περίμενα, τωρα μου κακοφαινεται περισσότερο... Κ σημερα αισθάνομαι κ μια υπερβολικη ευαισθησία κ πονο χωρις αφη, στις θηλες... Αυριο εχω αιματολογο κορίτσια να δω εαν θα συνεχισω τις αντιπηκτικες... 

Καλα αλλες φορες ειναι μια οργανισμος καλα μια με κοπωση και εμενα μου εχει τύχει και εσυ αιματολογο τι ωραία εμενα σε 3 μέρες βγαίνουν τα αποτελεσματα

Εγω σήμερα νιώθω το μωρακι ξεκάθαρα κορίτσια στην δεξιά πλευρά δεν είναι έντερο

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλα αλλες φορες ειναι μια οργανισμος καλα μια με κοπωση και εμενα μου εχει τύχει και εσυ αιματολογο τι ωραία εμενα σε 3 μέρες βγαίνουν τα αποτελεσματα

Εγω σήμερα νιώθω το μωρακι ξεκάθαρα κορίτσια στην δεξιά πλευρά δεν είναι έντερο

Κι εγώ νομίζω σήμερα το ένιωσα ξεκάθαρα. Αλλά πάλι αμφιβολία έχω χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω προχθες που ημουν ξαπλωμενη ανασκελα σα να καταλαβα κατι στιγμιαια στο κεντρο χαμηλα. Σα γαργαλητο, καπως περιεργο. Αλλα ειμαι πρωταρα κ δεν ξερω ακριβώς πως είναι.. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια εγω προχθες που ημουν ξαπλωμενη ανασκελα σα να καταλαβα κατι στιγμιαια στο κεντρο χαμηλα. Σα γαργαλητο, καπως περιεργο. Αλλα ειμαι πρωταρα κ δεν ξερω ακριβώς πως είναι.. 

Ακριβώς έτσι. Άλλες το περιγράφουν φυσαλίδες, άλλες πεταλουδιτσα κλπ. Πάντως για εμβρυακή κίνηση μου κάνει αυτό που περιγράφεις :)

• Μου αρέσει 1

Γειά σας! Είχαμε εμβόλιο με το κορίτσι μου κ μόλις κοιμήθηκε μετά από γκρίνια. 

Εχω κ γω πονοκέφαλο, αλλά υποφέρω από αλλεργίες κάθε άνοιξη κ φταρνίζομαι συνέχεια..ριχνω το φταίξιμο εκεί λοιπόν. Αχαχαχ 

Just now, winspert είπε:

Εγω ένοιωθα Ποπ κορν να σκανε χαμηλά στην κοιλιά μου τότε. Τωρα πάλι δεν είμαι πολύ σίγουρη αν είναι το μωρό αυτό που νοιώθω. Αχαχαχ χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...