Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ααα είστε απ' τα μικρά της παρέας χιχιχιιι με το καλό λοιπόν ο υπέρηχος. Να μπεις να μας πεις εεε; Μη χαθείς πάλι θα σε μαλώσω

Γραψτον κοριτσι. Υπάρχει πιθανότητα να έχει "αντιπαλότητα" με το γιατρό που σου έκανε αυχενικη και να φέρεται έτσι. Μου συνέβη στη πρώτη εγκυμοσύνη με τον γιατρό που είχα τότε... πάντως γαϊδούρι. Εκείνη τη στιγμή πάει το μυαλό σου παντού. Σε καταλαβαίνω.... Πάντα χρειάζεται ένας γιατρός που να μπορούμε να πούμε ανοιχτά τον προβληματισμό μας και να μας λύσει και δύο και τρεις τις απορίες μας πόσο μαλλον στην εγκυμοσύνη. Αλλά τι να πεις. Αν έβγαζες κάνα 100αρι από τη τσέπη να δεις πόσες μετρήσεις θα σου ξανά έκανε. Ένα μεγάλο γιατί ειλικρινά για τους γιατρούς.... (Όχι όλους εννοείται)

Αχ πραγματικά χεσμενη την έχω τη συμπεριφορά, αρκεί να μη συμβαίνει τίποτα με το μωράκι, και να ήταν απλά μια ανεύθυνη, βιαστική μέτρηση. Ότι δε θα με ξαναδεί είναι το μόνο σίγουρο!!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ πραγματικά χεσμενη την έχω τη συμπεριφορά, αρκεί να μη συμβαίνει τίποτα με το μωράκι, και να ήταν απλά μια ανεύθυνη, βιαστική μέτρηση. Ότι δε θα με ξαναδεί είναι το μόνο σίγουρο!!

Το μωρό να μικρύνει κορίτσι μου δε παίζει. Άλλο να το έβγαζε στάσιμο και να σου έλεγε βιαστικά μέτρησα και να σου έμπαιναν οι ψύλλοι στα αυτιά δε το συζητώ αλλά πιο μικρο; Δεν γίνεται. Οι παλμοί πάλι μια χαρά φαίνονται.... Ρώτα ότι θες τον γιατρό που θα σε αναλάβει. Συν του ότι θα σε καθησυχάσει θα δεις και πως συμπεριφέρεται στις ερωτήσεις - απορίες σου. 

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

1 hour ago, gogouli_ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Ένα γερό και υπέροχο μωράκι έρχεται. Περαστικά και για το παιδάκι σου! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

Κι εμένα να σπάσει είναι σήμερα το κεφάλι μου!!!!

Γιωτουλι μας, τι κάνεις; Πώς πάς; Εγώ είμαι επαρχία και η κλινική είναι μικρή, δε νιώθω μεγάλη ασφάλεια, κι επειδή έχω και το θεματάκι με τις αρτηρίες της μήτρας και μπορεί να γεννήσω νωρίτερα αποφασίσαμε να γεννήσω σε δημόσιο πανεπιστημιακό νοσοκομείο! Εσύ;

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα δικά μου, πήγα στη γιατρό μου σήμερα, που γενικά είχα κάποιες αμφιβολίες τελευταία γιατί πήρα τα αποτελέσματα από το papp-a. Εν τω μεταξύ επειδή είχα πόνους δεξιά και αριστερά από χτες της ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο. Μου κάνει τον υπέρηχο και με βγάζει 12+2 κι όχι μόνο αυτό, έβγαλε το μωράκι πιο μικρό από ότι στην Αυχενική σε εκατοστά και 185 παλμούς. Της λέω μετά πως είναι δυνατόν; και μου λέει έκανα λίγο βιαστικά τη μέτρηση μη σε ανησυχεί. Και μου αρχίζει μια κουβέντα ότι εφόσον ο γιατρός που έκανε την Αυχενική είχε κάποια ευρήματα( για το θέμα με την αντίσταση ροής στη μητριαια αρτηρία όσες θυμάστε) να συνεχίσω σε αυτόν. Δε γίνεται λέει να έχουμε δύο την ευθύνη σου. Λίγο ο πονοκέφαλος λίγο οι ορμόνες, λίγο οι περίεργες μετρήσεις είμαι να σκάσω! Συγγνώμη για το κατεβατο αλλά ήθελα να τα πω να ξεθυμανω! Κορίτσια δεν πρόκειται να πάω ξανά, θα συνεχίσω σε αυτόν που μου έκανε την Αυχενική και σε αυτόν που θα με ξεγεννήσει στο νοσοκομείο! Έχω ήδη κλείσει ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, απογευματινό για Δευτέρα για να αρχίσει να με βλέπει και να έχει ιστορικό! Αυτά τα λίγα χαχα

Εφαγες πορτα δλδ Γωγουλι ε? Χαχα...πλακα κανω  λι εγω λογω πρωταπριλιας! Εγω στη θεση σου δεν θα ξαναπερνουσα ουτε εξω απ το ιατρείο της...ακους εκει? Δηλαδη επειδη ειναι λιγο δυσκολη η περιπτωση σου δεν σε αναλαμβανει...καλααααα

@marioula1234 μπραβο για την αυχενικη σου...ελπιζω να ηρεμουμε ολες απο την αυχενικη και μετα...

Εν τω μεταξυ κι εμενα μου πεταει κατι σφυριες το κεφαλι μου ωρες ωρες ξαφνικα...ενας οξυς πονος αλλο πραγμα...και στην προηγουμενη εγκτμοσυνη ειχα πονοκεφαλους σε αυτη τη φάση σε σημειο που ανησυχουσα οτι εχω κατι κακο....

1 ώρα πρίν, Giwtouli1990 είπε:

@marioula1234 οοο ψυχή μου τι πλασματάκι είσαι εσύ?!  Φτου φτου πάντα τέτοια νέα να μας έχεις!Περαστικά σας κορίτσι μου και σε 'σένα και στο παιδί! 

Κοριτσάρεςςςς τι κάνετε? Μπορεί να μην γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω (τι σας διαβάζω δηλαδή, κλαίω απ' τα γέλια βρε τρελοκαμπέρες με αυτά που γράφετε). Πως είστε? Μαζωχτείτε που θέλω να ρωτήσω κάτι.. Όταν με το καλό έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα σκέφτεστε να γεννήσετε σε δημόσιο ή ιδιωτικό??

Σε ιδιωτικο εγω...οπως και το πρωτο μου! 2.500 σε 5κλινο που βεβαια μπορει να εισαι και μονη σου αν τυχει...σε εσας τι τιμες παιζουν στα ιδιωτικά? (Βασικα μαζι με κατι εξετασεις που χρειαζεται το μωρο και την επισκληριδιο ενα 3χιλιαρο πηγε τελικα)

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

3 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Εφαγες πορτα δλδ Γωγουλι ε? Χαχα...πλακα κανω  λι εγω λογω πρωταπριλιας! Εγω στη θεση σου δεν θα ξαναπερνουσα ουτε εξω απ το ιατρείο της...ακους εκει? Δηλαδη επειδη ειναι λιγο δυσκολη η περιπτωση σου δεν σε αναλαμβανει...καλααααα

@marioula1234 μπραβο για την αυχενικη σου...ελπιζω να ηρεμουμε ολες απο την αυχενικη και μετα...

Εν τω μεταξυ κι εμενα μου πεταει κατι σφυριες το κεφαλι μου ωρες ωρες ξαφνικα...ενας οξυς πονος αλλο πραγμα...και στην προηγουμενη εγκτμοσυνη ειχα πονοκεφαλους σε αυτη τη φάση σε σημειο που ανησυχουσα οτι εχω κατι κακο....

Σε ιδιωτικο εγω...οπως και το πρωτο μου! 2.500 σε 5κλινο που βεβαια μπορει να εισαι και μονη σου αν τυχει...σε εσας τι τιμες παιζουν στα ιδιωτικά? (Βασικα μαζι με κατι εξετασεις που χρειαζεται το μωρο και την επισκληριδιο ενα 3χιλιαρο πηγε τελικα)

3000 μαζί με τον γιατρό λέμε; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες εμενα με ειχε πιάσει γριπουλα αλλά την γλιτωσα ελαφρά είπα να σας το πω χθες αλκα θα λεγατε πρωταπριλιατικο μας κάνει το νούμερο πάλι χαχαχαχαχαχαχαχα εγω κορίτσια δεν εχω οικονομική δυνατότητα να γέννησω σε ιδιωτικό αλλά και να ειχα ξαναλεω κατα την προσωπική και ταπεινή μου αποψη τόσα λεφτά δεν έδινα οχι καλα είναι και τα δημόσια λοιπόν σήμερα έχω αιματολογο φιλη @gogouli_ θα σε ενημερωσω σε τρεις μέρες γιά τα αποτέλεσματα ευχήθητε ολες να μην έχει ενεργοποιηθεί το αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο αλλά και αυτό να έγινε δεν θα αγχωθω το άγχος είναι αγνωστη λεξη γιά την Γιωταρα πλέον

@gogouli_ τωρα σου μιλαει η φικη Γιωταρα θα σου ελεγα που να γραψεις τον παπαρα τον γιατρο που σου εκανε την μετρηση και μαλιστα σου ειπε να πας στον αλλον πλεον που σου έκανε αυχενική δεν του πηρες και ενα μπουκαλάκι με ξυδακι να γιαννει τιπιτα δεν εχει το μωρό μια χαρα υγιέστατο είναι και ποια ευθυνη να εχει μονο ενας δηλαδη τι θα πεθανεις ελεος ουτε καν δύσκολη δεν ειναι η περίπτωση σου μωρε τι μαλακιες ακουω πρωί πρωί θα βγαλω ασπρες τριχες χεστηκα επρεπε να του πεις θα βαλω την γατα μου να κλάψει αν δεν με αναλαβεις ποπο στεναχώρια ρε παιδί μου κομπλεξικοι άνθρωποι ποπο τα εχω πάρει τωρα ασε με να πω και αλλα χαχαχχαχα δηλαδή πρώτη φορα ακούει αυτος για αρτηριες δεν εχεις σιφιλη ελεος πιαααα γκρρρ τα νευρα μου

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες εμενα με ειχε πιάσει γριπουλα αλλά την γλιτωσα ελαφρά είπα να σας το πω χθες αλκα θα λεγατε πρωταπριλιατικο μας κάνει το νούμερο πάλι χαχαχαχαχαχαχαχα εγω κορίτσια δεν εχω οικονομική δυνατότητα να γέννησω σε ιδιωτικό αλλά και να ειχα ξαναλεω κατα την προσωπική και ταπεινή μου αποψη τόσα λεφτά δεν έδινα οχι καλα είναι και τα δημόσια λοιπόν σήμερα έχω αιματολογο φιλη @gogouli_ θα σε ενημερωσω σε τρεις μέρες γιά τα αποτέλεσματα ευχήθητε ολες να μην έχει ενεργοποιηθεί το αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο αλλά και αυτό να έγινε δεν θα αγχωθω το άγχος είναι αγνωστη λεξη γιά την Γιωταρα πλέον

@gogouli_ τωρα σου μιλαει η φικη Γιωταρα θα σου ελεγα που να γραψεις τον παπαρα τον γιατρο που σου εκανε την μετρηση και μαλιστα σου ειπε να πας στον αλλον πλεον που σου έκανε αυχενική δεν του πηρες και ενα μπουκαλάκι με ξυδακι να γιαννει τιπιτα δεν εχει το μωρό μια χαρα υγιέστατο είναι και ποια ευθυνη να εχει μονο ενας δηλαδη τι θα πεθανεις ελεος ουτε καν δύσκολη δεν ειναι η περίπτωση σου μωρε τι μαλακιες ακουω πρωί πρωί θα βγαλω ασπρες τριχες χεστηκα επρεπε να του πεις θα βαλω την γατα μου να κλάψει αν δεν με αναλαβεις ποπο στεναχώρια ρε παιδί μου κομπλεξικοι άνθρωποι ποπο τα εχω πάρει τωρα ασε με να πω και αλλα χαχαχχαχα δηλαδή πρώτη φορα ακούει αυτος για αρτηριες δεν εχεις σιφιλη ελεος πιαααα γκρρρ τα νευρα μου

Σορρυ αλλά γέλασα με τον τρόπο που τα λες. Αχαχχα συμφωνώ παρ όλα αυτα

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 2 λεπτά , tsilona είπε:

3000 μαζί με τον γιατρό λέμε; 

Ναι ολα μαζι...

Giotitsa δεν ειναι καλα ολα τα δημοσια. Εδω εχει τη φημη οτι με το παραμικρο σε πανε για καισαρικη...κι εγω που ειχα και εχω ακομα ενα ινωμυωμα σαν πορτοκαλι στην εισοδο της μητρας ημουν σιγουρακι, ενω στο ιδιωτικο το παλεψαμε πολυ...ωρες θα ελεγα, αλλα τελικα γεννησα φυσιολογικα (με βεντουζα βεβαια) ...

verzp2.pngYgrLp2.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Ναι ολα μαζι...

Giotitsa δεν ειναι καλα ολα τα δημοσια. Εδω εχει τη φημη οτι με το παραμικρο σε πανε για καισαρικη...κι εγω που ειχα και εχω ακομα ενα ινωμυωμα σαν πορτοκαλι στην εισοδο της μητρας ημουν σιγουρακι, ενω στο ιδιωτικο το παλεψαμε πολυ...ωρες θα ελεγα, αλλα τελικα γεννησα φυσιολογικα (με βεντουζα βεβαια) ...

ναι γλυκουλα το ξερω οτι δεν ειναι ολα καλα εμενα ευτυχως ειναι υπερμαχος την φυσικης γεννας και ειναι ενας απο τους καλυτερους εδω πλεον τωρα ηρθε σπουδαζε Λονδινο εχει αλλη οπτικη αλλα ειπα ετσι δεν εχω τοσα λεφτα ρε ειναι πολλα εστω και 2000 για μενα εχω δωσει ηδη 5000 σε εξετασεις 

xfHlp3.png

Just now, Evangeliaa είπε:

Ναι ολα μαζι...

3κλινο στο μητερα 1800 μ είπε ο ντοκ μ εμένα κ καισαρική μέσα κ εξετάσεις  τ μωρού....Όταν με το καλο παω κ γκασρωθω επιτελους κ γω η κλουβια.αχαχαχαχαχαχαχσχα...Όσο για την αμοιβή γιατρου είναι άλλο θέμα σε μένα.

Διαφημίσεις

@gogouli_ συνέχισε με τον γιατρό τον πρώτο. Κρίμα που σε έβαλε η άλλη γιατρός χθες να αγχωθείς. 

Εμένα στο Ρέα γιατρός και κλινική τρίκλινο (καισαρική) 2800. 

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Κορίτσια όσες θέλετε κατεβάστε μια εφαρμογή ovia pregnancy . Είναι τέλεια και υπερ-αναλυτική για ανάπτυξη μωρού , συμπτώματα μαμάς και διάφορα άλλα.

Καλημέρα.

• Μου αρέσει 4

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια όσες θέλετε κατεβάστε μια εφαρμογή ovia pregnancy . Είναι τέλεια και υπερ-αναλυτική για ανάπτυξη μωρού , συμπτώματα μαμάς και διάφορα άλλα.

Καλημέρα.

Καλημερα κοριτσακι μου. Την κατεβαζω τωρα. Εγω εχω κατεβασει απο την αρχη την εφαρμογή Pregnancy + που ειναι κ αυτη πολυ καλη... Φιλακια.... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Πόρτα δε λες τίποτα, χαχαχα! Εμάς εδώ στην κλινική βγαίνει κλινική και γιατρός περίπου 3000, νομίζω έχει μια προσαύξηση η καισαρική.

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Άστα φίλη!!! Δε νομίζω ότι ήταν το θέμα με τις αρτηρίες το πρόβλημα της όσο ότι δε θα γεννήσω εκεί που ξεγενναει για να πάρει τα λεφτά. Κι εκεί βλέπεις τη διαφορά του γιατρού, ο άλλος μόλις το βρήκε μου λέει αν είχες σκοπό ιδιωτική κλινική η το νοσοκομείο της πόλης σου καλύτερα να το ξανασκεφτεις και να πας στο πανεπιστημιακό που έχει ΜΕΝΝ για να είμαστε σίγουροι ( και ο ίδιος ξεγενναει στην κλινική την ιδιωτική, κι αυτός θα ήθελε να πάρει επιπλέον χρήματα αλλά πιο πολύ σκέφτηκε εμένα και την πορεία της γέννας)! Ακόμα και σήμερα δεν έχω ηρεμήσει, με έχουν ζωσει τα φίδια με τη μέτρηση, θα κάνω όμως υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που έχω ραντεβού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο! Στην τελική ο γιατρός από εκεί θα με ξεγεννησει εκείνον θα ακούω!!! Φίλη άντε να βγουν σούπερ οι εξετάσεις σου!!! Δε μασάμε ❤

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου. Την κατεβαζω τωρα. Εγω εχω κατεβασει απο την αρχη την εφαρμογή Pregnancy + που ειναι κ αυτη πολυ καλη... Φιλακια.... 

Κι εγώ αυτήν είχα από την αρχή! Όντως επίσης πολύ καλή!

Just now, Farmakotriftena είπε:

@gogouli_ συνέχισε με τον γιατρό τον πρώτο. Κρίμα που σε έβαλε η άλλη γιατρός χθες να αγχωθείς. 

Εμένα στο Ρέα γιατρός και κλινική τρίκλινο (καισαρική) 2800. 

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ    2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10         ??

Elpida20               πητ    5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ    5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ    8/10      αγοράκι!!

Winspert               πητ    8/10         ??

Evangeliaa            πητ   12/10    κοριτσάκι!!

Καλημέρα.

Τι ωραία που μεγαλώνει το πινακακι μας!!! Επικρατεί το ροζακι χαχαχα θα την κατεβάσω κι εγώ να τη δω!

EGLbp2.png

πρίν από 38 λεπτά , gogouli_ είπε:

Πόρτα δε λες τίποτα, χαχαχα! Εμάς εδώ στην κλινική βγαίνει κλινική και γιατρός περίπου 3000, νομίζω έχει μια προσαύξηση η καισαρική.

Άστα φίλη!!! Δε νομίζω ότι ήταν το θέμα με τις αρτηρίες το πρόβλημα της όσο ότι δε θα γεννήσω εκεί που ξεγενναει για να πάρει τα λεφτά. Κι εκεί βλέπεις τη διαφορά του γιατρού, ο άλλος μόλις το βρήκε μου λέει αν είχες σκοπό ιδιωτική κλινική η το νοσοκομείο της πόλης σου καλύτερα να το ξανασκεφτεις και να πας στο πανεπιστημιακό που έχει ΜΕΝΝ για να είμαστε σίγουροι ( και ο ίδιος ξεγενναει στην κλινική την ιδιωτική, κι αυτός θα ήθελε να πάρει επιπλέον χρήματα αλλά πιο πολύ σκέφτηκε εμένα και την πορεία της γέννας)! Ακόμα και σήμερα δεν έχω ηρεμήσει, με έχουν ζωσει τα φίδια με τη μέτρηση, θα κάνω όμως υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που έχω ραντεβού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο! Στην τελική ο γιατρός από εκεί θα με ξεγεννησει εκείνον θα ακούω!!! Φίλη άντε να βγουν σούπερ οι εξετάσεις σου!!! Δε μασάμε ❤

Κι εγώ αυτήν είχα από την αρχή! Όντως επίσης πολύ καλή!

Τι ωραία που μεγαλώνει το πινακακι μας!!! Επικρατεί το ροζακι χαχαχα θα την κατεβάσω κι εγώ να τη δω!

Μπράβο στον γιατρό που ενώ ξεγενναει στην ιδιωτική σου είπε πάραυτα να πας στο δημόσιο. Για τον λόγο που σου είπε είναι η αλήθεια ότι εγώ δεν αλλάζω το δημόσιο με τίποτα.

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι στο δημόσιο ή στο ιδιωτικό αν θα σε πάνε εύκολα για καισαρική αλλά στο γιατρό δυστυχώς. Αν ο γιατρός έχει κόλλημα όπου και να εργάζεται τα δικά του θα κάνει.. οπότε αφού βρήκες γιατρό με το μυαλό του στο λειτούργημα του και όχι στο φακελάκι είσαι πολύ τυχερή κοριτσι. Μη σκας καθόλου για τον άλλο. Ειλικρινά.

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μπράβο στον γιατρό που ενώ ξεγενναει στην ιδιωτική σου είπε πάραυτα να πας στο δημόσιο. Για τον λόγο που σου είπε είναι η αλήθεια ότι εγώ δεν αλλάζω το δημόσιο με τίποτα.

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι στο δημόσιο ή στο ιδιωτικό αν θα σε πάνε εύκολα για καισαρική αλλά στο γιατρό δυστυχώς. Αν ο γιατρός έχει κόλλημα όπου και να εργάζεται τα δικά του θα κάνει.. οπότε αφού βρήκες γιατρό με το μυαλό του στο λειτούργημα του και όχι στο φακελάκι είσαι πολύ τυχερή κοριτσι. Μη σκας καθόλου για τον άλλο. Ειλικρινά.

Ακριβώς έτσι το είχα σκεφτεί εξαρχής κι εδώ, στην επαρχία στα ιδιωτικά μαιευτήρια αν σου συμβεί κάτι σε στέλνουν νοσοκομείο, και στο δικό μας εδώ, το μωρό το στέλνουν σε άλλη πόλη( που έχει νεογνολογικο) και τη μαμά αλλού, οπότε φαντάσου φρίκη! Εξού και είχαμε εξαρχής αποφασίσει το δημόσιο νοσοκομείο! Η συμπεριφορά με ενόχλησε πολύ, αλλά να είναι καλά το μωράκι και ούτε με ενδιαφέρει από δω και πέρα! Πώς είσαι εσύ σήμερα;

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...