Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Της ειπα ρε ποιος θα μας πιστεύει εμας αφου ειμαστε νούμερα

Για να τσακωθείτε και να σας πιστέψουμε όντως έπρεπε το θέμα να είναι τα εν κουλιιιι χαχαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Για να τσακωθείτε και να σας πιστέψουμε όντως έπρεπε το θέμα να είναι τα εν κουλιιιι χαχαχαχα

ΧαχΧαχαχχαχαχαχαχχαχαχα εγω πουλι δεν αλλαζω σιγα μην ηθελα το πουλι της Ραφαέλας αχχαχχαχαχαχχα

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Giotitsa μ μας πήραν πρέφα.χαχαψαψαχα χαχαχαχαχα πονηρές παιδι μ γυναικες 

@ΒαλεντιναΧρηστος κ @Mamacita Alina

Ναι ρε γαμωτο ηθελα ομως να μας πιστεύουν

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

ΧαχΧαχαχχαχαχαχαχχαχαχα εγω πουλι δεν αλλαζω σιγα μην ηθελα το πουλι της Ραφαέλας αχχαχχαχαχαχχα

Δεν είπα αυτό μαρή τρελογκο αλλά γενικά να είναι το θέμα. Χαχαχαχαχα

Δεν είπα αυτό μαρή τρελογκο αλλά γενικά να είναι το θέμα. Χαχαχαχαχα

Ναι καλά ούτε με αυτό θα πέιθαμε εμεις ....καταρχάς ξεχάσαμε @Giotitsa ότι οι περισσότερες εδω μεσα γνωρίζουν για την φιλια μας...αχχαχαχα 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μα κ εσεις 1απριλιου;;; ή εχθες ή αυριο επρεπε

Ναι και θα μας πιστευατε.καταρχας κ συ μας ξέρεις κ τις 2...υπήρχε περίπτωση μιλάγαμε εμεις ετσι ποτε???? μπαααααα χαχαχαχαχαχ 

Ναι καλά ούτε με αυτό θα πέιθαμε εμεις ....καταρχάς ξεχάσαμε @Giotitsa ότι οι περισσότερες εδω μεσα γνωρίζουν για την φιλια μας...αχχαχαχα 

Βρε και οι φίλες τσακώνονται... Δεν ήταν αυτό... Αλλά για αυτό το θέμα εσείς οι δύο; Αποκλειστικώς αποκλείεται

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Ε μα ακριβως αγάπη εμείς για να τσακωθουμε αληθεια πρεπει να γινει κάτι χοντρό @Mamacita Alinaκαι @ΒαλεντιναΧρηστος εγω εκανα πλακα στον ανδρα μου και την πιστευε η Ραφαελα ηδη ξέρει τι εκανε ειμαι αθεοφοβη να ξερετε χαχαχαχχαχαψ

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Της ειπα ρε ποιος θα μας πιστεύει εμας αφου ειμαστε νούμερα

Οχι καλε σημερα λογω ημερας ειμαστε ολοι ψιλιασμενοι.....παντως εμεις κοριτσια μειναμε απο νονο κ δεν ειναι πρωταπριλιατικο ευτυχως βρηκα αλλους

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Βρε και οι φίλες τσακώνονται... Δεν ήταν αυτό... Αλλά για αυτό το θέμα εσείς οι δύο; Αποκλειστικώς αποκλείεται

Γιατί τι είχε το θέμα μας???? χαχαχαχα μια γκαστρωμενη κ μια ξεγκαστρωτη χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι καλε σημερα λογω ημερας ειμαστε ολοι ψιλιασμενοι.....παντως εμεις κοριτσια μειναμε απο νονο κ δεν ειναι πρωταπριλιατικο ευτυχως βρηκα αλλους

άντε επιτέλους θυμάμαι που έλεγες γιαυτο το θέμα....Είναι καλοί όμως??? 

Πέεεες τααα εμένα κάτι έκανε που έγινε χθες χαχαχα

Σιγουρα πολυ καλυτερα απο αυτες τις γαλοπουλες σημερα χαχαχα

Ναι και θα μας πιστευατε.καταρχας κ συ μας ξέρεις κ τις 2...υπήρχε περίπτωση μιλάγαμε εμεις ετσι ποτε???? μπαααααα χαχαχαχαχαχ 

Χαχαχχαχ ε οχι βεβαια ειπαμε 

Γιατί τι είχε το θέμα μας???? χαχαχαχα μια γκαστρωμενη κ μια ξεγκαστρωτη χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα 

Ρε συ ειχαμε βρει κ χθες το ξεκανονισαν γτ λενε εκει κοντα θα γεννησει η γυναικα του κ δεν ξερουν αμα μπορουν δεν λες καλα π δεν ετοιμασα τα προσκλητηρια θα ετρεχα να αλλαζω ονοματα....τι να πω 

Ναι καλοι ειναι η αδερφη του αντρα μ με τον αντρα της

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Βάζω χέρια πόδια στη φωτιά ότι δε θα έλεγε τέτοιο πράγμα η Γιώτα σοβαρά ποτέ κι εσύ δεν θα το παρεξηγουσες επίσης οποτε;;; Κακό κακό θέμα. Ήθελα εν κουλιιιι χαχαχαχα

@Giotitsa θα σκάσω σοβαρά. Κι εγώ του έκανα χθες 3 μαζεμένες χαχαχαχα και ενώ ξέρει ότι τις κάνω μια μέρα πριν τις εχαψε και τις τρεις με διάφορα μισής ώρας

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...