Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, marioula1234 είπε:

καλημέρα κοριτσια μου καλη εβδομάδα και καλο μηνααααα! 

Αγαπη καλημέρα περαστικα στο μικρό καλα αποτελεσματα σημερα θα πας η οχι επειδη είναι ο μικρος άρρωστος;

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Καλημέρα σε όλες καλό μήνα! Και καλή εβδομάδα!Πάω σε λιγο για δουλειά και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι! Μήπως να πω κανένα μικρό ψέματα κι λόγω της ημέρας? Χαχαχα

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!!!! Εύχομαι ο απριλης να ειναι ενας όμορφος μηνας για ολες μας... Κ καλο πασχα να εχουμε... 

@marioula1234, αγάπη μου περαστικα στο παιδακι σου... Θα περιμένουμε τα νεα σου!!! 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Απο 5 μηνων δλδ κομματακια? Εμενα...που τον λες και φαγανο, αν προσπαθησω να τον ταισω μονο με κομματακια δεν τρωει πανω απο 10 μπουκιτσες...οποτε το πρωι ξεκιναω με μερικα κομματακια μπανανουλα ή αχλαδι αλλα μετα τρωει κι ενα μπλακι φρουτοκρεμα...καπως ετσι και το μεσημερι αλλα το αναποδο...δλδ πρωτα τα αλεσμενα του και μετα τρωει μπουκιτσες και απο το φαγητο μας! Αλλα δεν μπορω να πω πως μπορει να χορτασει μονο με κομματακια...αλλα οπως προειπα ειναι στο παιδι μαλλον...

@Farmakotriftena ποσα κιλα ειναι ο δικος σου? Εμενα 9.400!

Ξηρους καρπους του εχεις δωσει? Λενε πως μεχρι τον χρονο πρεπει να εχει δοκιμασει τα παντα (εκτος απο μελι βεβαια)

Περαστικα του μωρε...ποσο στενοχωριεμαι οταν ταλαιπωρουνται...

Εμένα δεν ήθελε καθόλου τα αλεσμενα. Με το που του έδινα κουταλιά από αλεσμενο την έφτανε. Οπότε κομμάτια από την αρχή! Τρώει ικανοποιητικά και τα πάντα. Ειδικά σούπες όπως τις τρώμε εμείς δλδ με κριθαράκι ή ρυζι μέσα, καρότο και κρέας πχ όχι βελουτέ, τις γονατίζει.  Όμως γενικά ισχύει ότι με αλεσμενο θα φάει πολύ παραπάνω το παιδί..

Σε κιλά εμένα είναι 10.300 περίπου. Αλλά τους τελευταίους 2 μήνες έχει πάρει 300γρ όλα κι όλα. Τον θηλαζεις πλεον; έχεις γαλα; εμένα 2 φορές τη ημέρα θηλάζει αέρα κοπανιστό νομίζω. Πρέπει να έχω λίγο γάλα πλέον. Κάποιες φορές από την μανία του για γάλα με πονάει πάρα πολύ... 

Ξηρούς καρπούς όχι ακόμα. Αλλά θα του δώσω. Θέλουν μούδιασμα πρώτα ε; μόνο ξηρούς καρπούς δεν του έχω δώσει , μέλι όπως είπες λόγω αλαντιασης και το φρέσκο γάλα κανονικά δεν επιτρέπεται ακόμα .

@marioula1234 περαστικά σας κορίτσι! Γρήγορα καλά!

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ   2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10

Elpida20               πητ   5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ   5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ   8/10      αγοράκι!!

Evangeliaa            πητ  12/10    κοριτσάκι!!

***Δεν ανέβασα σωστό πινακακι. Λείπει η @winspert θα το βρω μετά να το ανεβάσω.. sorry. 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εμένα δεν ήθελε καθόλου τα αλεσμενα. Με το που του έδινα κουταλιά από αλεσμενο την έφτανε. Οπότε κομμάτια από την αρχή! Τρώει ικανοποιητικά και τα πάντα. Ειδικά σούπες όπως τις τρώμε εμείς δλδ με κριθαράκι ή ρυζι μέσα, καρότο και κρέας πχ όχι βελουτέ, τις γονατίζει.  Όμως γενικά ισχύει ότι με αλεσμενο θα φάει πολύ παραπάνω το παιδί..

Σε κιλά εμένα είναι 10.300 περίπου. Αλλά τους τελευταίους 2 μήνες έχει πάρει 300γρ όλα κι όλα. Τον θηλαζεις πλεον; έχεις γαλα; εμένα 2 φορές τη ημέρα θηλάζει αέρα κοπανιστό νομίζω. Πρέπει να έχω λίγο γάλα πλέον. Κάποιες φορές από την μανία του για γάλα με πονάει πάρα πολύ... 

Ξηρούς καρπούς όχι ακόμα. Αλλά θα του δώσω. Θέλουν μούδιασμα πρώτα ε; μόνο ξηρούς καρπούς δεν του έχω δώσει , μέλι όπως είπες λόγω αλαντιασης και το φρέσκο γάλα κανονικά δεν επιτρέπεται ακόμα .

@marioula1234 περαστικά σας κορίτσι! Γρήγορα καλά!

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα

Tsilona                  πητ    27/9     κοριτσάκι!!

mamacita Alina   πητ   2/10      κοριτσάκι!!

Giotitsa                 πητ    4/10

Elpida20               πητ   5/10      αγοράκι!!

farmakotriftena   πητ   5/10     κοριτσάκι!!

Gogouli                 πητ   8/10      αγοράκι!!

Evangeliaa            πητ  12/10    κοριτσάκι!!

***Δεν ανέβασα σωστό πινακακι. Λείπει η @winspert θα το βρω μετά να το ανεβάσω.. sorry. 

Χαχαχα, δεν πειράζει αγαπη μου... Καλημέρα!!!!!!! :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@ΒαλεντιναΧρηστος @Farmakotriftena @marioula1234 @Mamacita Alinaσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις με τα αλεσμενα αααα και @Rafaelatarzanνα σου πω κατι αλλα μην παρεξηγηθεις εσυ δεν εισαι μανα να μου πεις για τα αλεσμενα και να βαλω σιτα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος @Farmakotriftena @marioula1234 @Mamacita Alinaσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις με τα αλεσμενα αααα και @Rafaelatarzanνα σου πω κατι αλλα μην παρεξηγηθεις εσυ δεν εισαι μανα να μου πεις για τα αλεσμενα και να βαλω σιτα

@Giotitsa αυτο δεν σ δίνει το δικαίωμα όμως να μ την πεις....μάνα θα γίνω βάλτο καλα στο μυαλό σ .κ εννοείτε παρεξηγήθηκα.με προσβάλες.μαζεψου.

• Χαχα 1

Just now, Giotitsa είπε:

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Giotitsa αυτο δεν σ δίνει το δικαίωμα όμως να μ την πεις....μάνα θα γίνω βάλτο καλα στο μυαλό σ .κ εννοείτε παρεξηγήθηκα.με προσβάλες.μαζεψου.

Ειρηνη ημην κοριτσια.....πολυ σοβαρα την πηρατε την πρωταπριλια!!!

:lol:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Καλα εντάξει οταν μεινεις ελα να μου εκφερεις γνωμη 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλα εντάξει οταν μεινεις ελα να μου εκφερεις γνωμη 

θα μείνω κ θα σκάσεις μετα .Κ ότι θέλω θα λεω ...εννοείτε ότι έχω γνώμη κ εγώ ....άιντε από κει.

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!! Μαριούλα μου περαστικά στο παιδάκι σου. Είναι και οι αλλαγές του καιρού τώρα. Κι εγώ νιώθω από χθες σαν κρυωμενη.

Μην ανησυχείς θα περάσει κι αυτό γλυκιά μανούλα. Τρόμαξα ομολογώ γιατί νόμιζα πως κάτι δεν πήγε καλά στην αυχενική. Σου εύχομαι τέλεια αποτελέσματα και με το μικρούλι γρηγορη η ανάρρωση.

Γιωτα και Ραφαέλα αφήστε τους πρωταπριλιάτικους τάχα μου καυγάδες άιντεεες χαχαχαχα

• Χαχα 3

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

θα μείνω κ θα σκάσεις μετα .Κ ότι θέλω θα λεω ...εννοείτε ότι έχω γνώμη κ εγώ ....άιντε από κει.

Σταματας λιγο τώρα ελεος 

Ρε τοσο πολυ δεν πειθουμε γαμωτο αχχαχαχαχχαχα @Rafaelatarzan

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...