Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια δε βλέπω να έχει κάποια αντιρρήσεις οπότε κλείνω το θέμα.

Τι είναι αύριο;

Εν το μεταξυ ηθελα να σου στειλω πριν προετιμαζεσαι για αυριο ε;;; και απαντησα αλλου κ ξεχασα να στο πω!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εν το μεταξυ ηθελα να σου στειλω πριν προετιμαζεσαι για αυριο ε;;; και απαντησα αλλου κ ξεχασα να στο πω!

Χαχαχαχαχα λέω σίγουρα κάποια θα ψιλιαστει αλλά αυριο θα ήταν σίγουρα αποτυχημένη πλάκα!!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Χαχαχαχαχα λέω σίγουρα κάποια θα ψιλιαστει αλλά αυριο θα ήταν σίγουρα αποτυχημένη πλάκα!!!

Ναι μωρε απλα ξεχαστηκα με τις παντοφλες κ δεν το ειπα!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κάνε δουλειά σου δε πειράζει. Χαχα

Με πεθανε αυτο το παιδι αλλαξε η ωρα κ δεν ηθελε με τπτ να κοιμηθει 10 οπως πριν αλλαξει η ωρα ακομα την κοιμηζω απο τις 10παρα πεσαν τα χερια μου

Λογικα θα κοιμηθει 11 δηλ 10με την παλια

G0IYp3.png0Ivbp2.png

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ευχομαι ο, τι καλύτερο κοριτσακι μου... Ναι ετσι οπως το σκέφτομαι θα μου αρεσε ιδανικα να το βαφτισω 5 με 6 μηνων... Απο την αλλη θα ήθελα να ανοιξιασει κιολας... 

εγω ειχα βαφτισει τον μικρο μου 4μοση μηνων :)

8 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Θελω να κανω ερωτηση στις ηδη μανουλες ρε κοριτσια εγω ηδη ξερω να κανω κρεμες δικες μου ειμαι φανταστική μαγείρισσα αλλα εχω μια απορια για της φρουτοκρεμες οταν ξεκινάει το μωρό να τρώει για να μην εχει σβολιασματα που λεμε απο τα φρούτα πως τα αλεθεται να μην υπάρχει ομως ιχνος και πνιγεί @tsilona @Mamacita Alina @marioula1234 @ΒαλεντιναΧρηστος @Farmakotriftena περιμένω

ζουζουνα εγω αραιωνα με λιγο νερο για να γινει αλοιφη η με λίγο χυμο :)

6 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Καλέ για τη μαμά μίλαγα εγώ ξεκάθαρα. Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης μιλάνε βασικά όχι εγώ χαχαχαχα.

Ηηηηηηηηηηηηηη μπικινακιιιι εμείς πέρσι της πήραμε ολόσωμο με το μπαμπά. Τι γοργόνα ήταν αυτή δε φαντάζεσαι. Της πήραμε και πισινακι φουσκωτό στο σπίτι. Άλλο πράγμα χαχαα είναι τρελαααα

λιγουρες της εγκυμοσυνης ε; αχ εγω να δεις οως λιγουρευομαι καρπούζι, πεπόνι κεράσια κλπ κλπ αχχχχ

6 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Κορίτσια, αν εξαιρέσετε τις λιγουρες κ τις αδιαθεσιες, νιώθετε γκαστρωμενες καλέ; εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Ώρες ώρες ανησυχώ κιολας

εγω αν ξαπλωσω μετα απο πολλη ωρα ολο και κατι νιωθω να κινείται εκει μεσα :)

πρίν από 58 λεπτά , tsilona είπε:

n9pvr.jpg

14o3ord.jpg

Ααααα το καταφεραααα

αχ το ζουζουνιιιιι

πρίν από 7 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Καλέ τι με νοιάζει ποτέ γεννησες; Αφού κάνουμε σούπερ παρεάκι. Όλες εδώ λέμε γνώμη άντε μη σε μαλώσω χιχι @ΒαλεντιναΧρηστος

Κοριτσια δε βλέπω να έχει κάποια αντιρρήσεις οπότε κλείνω το θέμα.

Τι είναι αύριο;

πφφφ εγω ψαρωσα παντως χαχαχ

κοριτσια μου αυριο θα παω για την αυχενικη :)

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

εγω ειχα βαφτισει τον μικρο μου 4μοση μηνων :)

ζουζουνα εγω αραιωνα με λιγο νερο για να γινει αλοιφη η με λίγο χυμο :)

λιγουρες της εγκυμοσυνης ε; αχ εγω να δεις οως λιγουρευομαι καρπούζι, πεπόνι κεράσια κλπ κλπ αχχχχ

εγω αν ξαπλωσω μετα απο πολλη ωρα ολο και κατι νιωθω να κινείται εκει μεσα :)

αχ το ζουζουνιιιιι

πφφφ εγω ψαρωσα παντως χαχαχ

κοριτσια μου αυριο θα παω για την αυχενικη :)

Θα έχεις λοιπόν ένα υπέροχο ξεκίνημα για το νέο μήνα! Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, tsilona είπε:

@marioula1234 καλά αποτελέσματα κοριτσαρα μου!!! 

tsilona μου ευχαριστω παρα πολυ :)

1 hour ago, winspert είπε:

Καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου... Τι ωρα θα πας; 

να σαι καλά κοπελα μου κατά τις δεκα θα παω :)

πρίν από 46 λεπτά , gogouli_ είπε:

Θα έχεις λοιπόν ένα υπέροχο ξεκίνημα για το νέο μήνα! Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

γογουλι μου ευρώ παρα πολυ :) καλό μήνα 

83tdp2.pngcWE4p3.png

6 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Α καταλαβα κ εγω εχω στο 'πλανο' μου 8μηνων να λιωνω με το πιρουνι κ 10μηνων αρχισω κομματακια δεν ειμαι υπερ του αλεσματος νομιζω καλομαθαινει το παιδι στο να μη μασαει δεν ξερω αν εχω λαθος ειναι η προσωπικη μ αποψη....

Δηλαδη εσυ @ΒαλεντιναΧρηστος απ οτι εχω καταλαβει εχεις 3ων μηνων μωρακι και ηδη εχεις αδιαθετησει? Θηλαζεις κανονικα?

Κι εμενα ο αντρας μου απο 6 μηνων ειχς αρχισει να μου λεει για δευτερο...τελικα με καταφερε οταν το πρωτο μου ηταν 9 μηνων...κι ετσι περιμενω το δευτερο μου πριν καλα καλα χρονισει το πρωτο.

Παντως, οσων αφορα τα αλεσμενα...το παιδι θα σε καθοδηγησει. Αλλα δεν δεχονται ουτε κομπακι να βρισκουν μεσα στην κρεμα τους, και αλλα μολις δοκιμασουν κανονικο φαγητο δεν ξανατρωνε αλεσμενα...οποτε ξεκινας χωρις πλανο και προχωρας αναλογως...

verzp2.pngYgrLp2.png

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Απλά με τα αλεσμενα τρώει παραπάνω μωρέ κι.εγω στον γιο μου αλεσμενα θα ήθελα αλλά δεν του άρεσαν ποτέ. Όμως σίγουρα τα μωράκια που τρώνε κομματακια έχουν "εκπαιδευτεί" καλύτερα. 

Απο 5 μηνων δλδ κομματακια? Εμενα...που τον λες και φαγανο, αν προσπαθησω να τον ταισω μονο με κομματακια δεν τρωει πανω απο 10 μπουκιτσες...οποτε το πρωι ξεκιναω με μερικα κομματακια μπανανουλα ή αχλαδι αλλα μετα τρωει κι ενα μπλακι φρουτοκρεμα...καπως ετσι και το μεσημερι αλλα το αναποδο...δλδ πρωτα τα αλεσμενα του και μετα τρωει μπουκιτσες και απο το φαγητο μας! Αλλα δεν μπορω να πω πως μπορει να χορτασει μονο με κομματακια...αλλα οπως προειπα ειναι στο παιδι μαλλον...

@Farmakotriftena ποσα κιλα ειναι ο δικος σου? Εμενα 9.400!

Ξηρους καρπους του εχεις δωσει? Λενε πως μεχρι τον χρονο πρεπει να εχει δοκιμασει τα παντα (εκτος απο μελι βεβαια)

Just now, marioula1234 είπε:

κοριτσια τλκ δεν μπήκε τοσο καλα ο μηνας κρίση φαρυγγιτιδας ο μικρος... πφφφ

Περαστικα του μωρε...ποσο στενοχωριεμαι οταν ταλαιπωρουνται...

verzp2.pngYgrLp2.png

Ναι αδιαθετησα κανονικα κ φεβρουαριο κ μαρτιο....οχι δεν θηλαζω!!! Κοντα κοντα τα παιδακια σου μπραβο....να σου ζησει ο μικρος με το καλο το δευτερο!!!! Οταν λεω εχω 'πλανο' εννοω οτι κ να μην μ δειξει το παιδι τι προτιμαει στις ηλικιες π αναφερω θα προσπαθησω μονη μ δηλ σιγα σιγα να μαθαινει αλεστα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...