Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

n9pvr.jpg

14o3ord.jpg

Ααααα το καταφεραααα

Μωρό μου!!!  δε φοβήθηκες ε; εγώ 1η φορά του έδωσα ολόκληρη μπανάνα να την φάει μόνος του πριν μισό μήνα δλδ 9,5μηνων. Εβαζε Και βάζει τη μπανάνα βαθιά στο στόμα και τρομαζα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί και τρώει τόσο μεγάλες μπουκιές.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχαχαχαχ ελληνιδα μανα με τηλεκατευθυνομενη παντοφλα!!!!

Όχι ακόμη αλλά θα προπονηθω (εννοείται όχι για το παιδί, για όλους τους άλλους χαχαχαχαχα)

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχαχαχαχ προπονησου στον συζηγο!!!!

Χαχαχαχαχα ακόμη δεν έχω λόγο για να είμαι ειλικρινής. Ίσως ξεκινήσω απ' τη μαμά του χαχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Χαχαχαχαχα ακόμη δεν έχω λόγο για να είμαι ειλικρινής. Ίσως ξεκινήσω απ' τη μαμά του χαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα καλα λες καλυτερα! Παρε μεγαλο νουμερο ομως να τσουξει χαχαχ!!!!

• Χαχα 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Μωρό μου!!!  δε φοβήθηκες ε; εγώ 1η φορά του έδωσα ολόκληρη μπανάνα να την φάει μόνος του πριν μισό μήνα δλδ 9,5μηνων. Εβαζε Και βάζει τη μπανάνα βαθιά στο στόμα και τρομαζα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί και τρώει τόσο μεγάλες μπουκιές.

Όχι καλέ δε φοβήθηκα, η μάνα μου μόνο έλεγε φερτο ταισμενο να μην το βλέπω έτσι να τρώει μόνο του κ πάθω τίποτα. Ααααχαχαχαχαχ

Ήθελα απτην αρχή να καθόμαστε όλοι μαζί κ ο καθένας να τρώει το φαΐ του. Έχω κ βίντεο που φτύνει τα κουκούτσια απτό κεράσι αλλά ήταν ενός τότε. Αχαχαχα!!! Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν όλα τα λεφτά. Είχαμε πάει στο κοσμος το εμπορικό αν ξέρετε κ περπατούσε τσουκου τσουκου με ροδάκινο ολόκληρο στο χέρι. (περπάτησε 10 μηνών) Για τρελή με περνούσαν ρε. Ααχαχαχαχαχ σαν εξωγήινη με κοίταζαν 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Αι μωρη και τι δεν πιάνεται απο σήμερα χι χι χι το αστειο

Σόρρυ μάνα μου αλλά αύριο είναι που δε θα έπιανε!!! Χαχαχαχα

Εν τω μεταξύ λες καλό μήνα από σήμερα αλλά το αστείο δε μετράει από σήμερα τρααατζικ χαχαχαχα @Giotitsa

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...