Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ναι εννοείται! Και όλοι οι γονείς πρέπει να ξέρουν. Μακριά από εμάς κορίτσια!!

Τεράστια η ευθύνη σας πάντως όντως @ΒαλεντιναΧρηστος

Ναι οντως....οπως ειπες ομως μακρια απο εμας.....αχρειαστα να ειναι αυτα!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 41 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

K ο αντρας μου 25ειναι εγω 21! Ταμα ειχαμε κ μεις στον Α.Παισιο ειτε αγορι ειτε κοροτσι ετσι θα το λεγαμε....κ μεις το εχουμε εδω με τα πεθερικα αλλα δεν θελαμε.....κυριως αν ηταν αγορι δεν θα αντεχα αλλο Δημητρη(του πεθερου) χαχαχαχαχ

Χαχαχα παιδί μου σε νιώθω. Εμένα δε μαρεσει το άλλο. Να είναι πχ 3 αδέρφια και όλα να έχουν τα παιδιά τους Γιάννη και Μαρία (παράδειγμα τα ονόματα) επειδή είναι των πεθερικών. Για να ξεχωρίσει κάποιος τα ξαδέρφια θα λέει ο Γιάννης ο μεγάλος ο μεσαίος κι ο μικρος; Εεεε ιουυυυ. Είμαι της άποψης να δίνουμε πεθερικά ή γονείς αααν θέλουμε εμείς όχι να μας επιβάλουν αλλά αν έχει ακούσει ήδη το όνομα κάποιος να δίνουμε άλλο.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Χαχαχα παιδί μου σε νιώθω. Εμένα δε μαρεσει το άλλο. Να είναι πχ 3 αδέρφια και όλα να έχουν τα παιδιά τους Γιάννη και Μαρία (παράδειγμα τα ονόματα) επειδή είναι των πεθερικών. Για να ξεχωρίσει κάποιος τα ξαδέρφια θα λέει ο Γιάννης ο μεγάλος ο μεσαίος κι ο μικρος; Εεεε ιουυυυ. Είμαι της άποψης να δίνουμε πεθερικά ή γονείς αααν θέλουμε εμείς όχι να μας επιβάλουν αλλά αν έχει ακούσει ήδη το όνομα κάποιος να δίνουμε άλλο.

Συμφωνω απολυτως μαζι σου....εγω ας πουμε με 2ξαδερφες μ εχουμε το ιδιο ονομα εεε οταν πηγαιναμε στην γιαγια μ π κ εκεινη την ελεγαν βαλεντινα αρα στο συνολο 4 γινοταν πανικος...ασεε!!! Συννενοηση κλαρινο!

• Χαχα 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@ΒαλεντιναΧρηστος για τα αλεσμένα εγώ πιστεύω καθαρά ότι είναι στο μωρό. Εγώ της έδινα αλεσμένα μη πω νεροζουμι στην αρχή γιατί φοβόμουν. 8-9 μηνών μου σταμάτησε εντελώς το φαγητό. Είδα και έπαθα να καταλάβω ότι δε θέλει αλεσμένα. Έβλεπε εμάς που τρώγαμε κανονικό φαγητό και δεν ήθελε το δικό της. Μόλις έκανα απόπειρα να δώσω μικρό κομματάκι άρχισε να τρώει ξανά. Και δεν είχε καν δόντια φαντάσου. Είμαι βέβαια της άποψης ότι και αλεσμένα να ξεκινήσει μια μαμά πριν το χρόνο να αρχίσει να δίνει κομματάκια που να μη συνηθίσει το μικρό της εν τέλει μόνο αλεσμένα. Περιττό να σου πω ότι ακόμη δε τρώει οτιδήποτε έχει κρεμώδη υφή όπως πχ πουρέ χαχαχαχα.

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Συμφωνω απολυτως μαζι σου....εγω ας πουμε με 2ξαδερφες μ εχουμε το ιδιο ονομα εεε οταν πηγαιναμε στην γιαγια μ π κ εκεινη την ελεγαν βαλεντινα αρα στο συνολο 4 γινοταν πανικος...ασεε!!! Συννενοηση κλαρινο!

Μα είναι σπαστικοοοο και βλέπεις πατροπαράδοτα πεθερικά που έχουν ακούσει ήδη όνομα 5 φορές και θέλουν παλιιιι δηλαδή κάπου φτανειιιι χαχαχαχα. Εμένα η πεθερά δεν το είχε ακούσει ούτε από τον κουνιάδο ούτε από τη κουνιάδα μου οπότε το έβγαλα γιατί είμαι χαζη. Ο άντρας μου μού έλεγε να τη πουμε κάπως αλλιώς αλλά του έλεγα όχι. Εν τέλει δεν εκτιμήθηκε αλλά δε πειράζει υγεία.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος για τα αλεσμένα εγώ πιστεύω καθαρά ότι είναι στο μωρό. Εγώ της έδινα αλεσμένα μη πω νεροζουμι στην αρχή γιατί φοβόμουν. 8-9 μηνών μου σταμάτησε εντελώς το φαγητό. Είδα και έπαθα να καταλάβω ότι δε θέλει αλεσμένα. Έβλεπε εμάς που τρώγαμε κανονικό φαγητό και δεν ήθελε το δικό της. Μόλις έκανα απόπειρα να δώσω μικρό κομματάκι άρχισε να τρώει ξανά. Και δεν είχε καν δόντια φαντάσου. Είμαι βέβαια της άποψης ότι και αλεσμένα να ξεκινήσει μια μαμά πριν το χρόνο να αρχίσει να δίνει κομματάκια που να μη συνηθίσει το μικρό της εν τέλει μόνο αλεσμένα. Περιττό να σου πω ότι ακόμη δε τρώει οτιδήποτε έχει κρεμώδη υφή όπως πχ πουρέ χαχαχαχα.

Μα είναι σπαστικοοοο και βλέπεις πατροπαράδοτα πεθερικά που έχουν ακούσει ήδη όνομα 5 φορές και θέλουν παλιιιι δηλαδή κάπου φτανειιιι χαχαχαχα. Εμένα η πεθερά δεν το είχε ακούσει ούτε από τον κουνιάδο ούτε από τη κουνιάδα μου οπότε το έβγαλα γιατί είμαι χαζη. Ο άντρας μου μού έλεγε να τη πουμε κάπως αλλιώς αλλά του έλεγα όχι. Εν τέλει δεν εκτιμήθηκε αλλά δε πειράζει υγεία.

Ρε γαλοπουλες τσοκαλο δεν εχουμεε βαλει στο στομα μας χαχαχαχχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αρχικά (βλακωδώς) προσπάθησα με το χέρι με αποτέλεσμα να μπαίνει όλο και πιο μέσα εννοείται! πάτησε στο YouTube πρώτες βοήθειες σε βρέφος για πνιγμό. Και θα καταλάβεις. Δεν είναι τίποτα. Με το που τον γύρισα να κοιτάει προς το πάτωμα και του χτύπησα την πλατουλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το έκανε εμετό. Και η κόρη μου πήγε να πνιγεί. Στα 2χρ. Από ένα δημητριακό..

Το εχουν εμφυτο τα παιδια. Αντανακλαστικά ενα νευρολογικά υφιες βρεφοα θα βηξει. Για πνιγμο μιλαμε στην πεειπτωση που το μωρο δεν μπιρει ουτε να βηξει και γινεται μωβ. Στην αρχη κι εγω τρομαγα οταν εκανε γκαγκινγκ αλλά στην πραγματικότητα ίσα ίσα δεν πρόκειται να πνιγεί γιατί διαχειρίζεται πλήρως την τροφή του. Κάποιες κάνουν blw που δίνουν κομμάτια ολόκληρα στα μωρά. Αυτο το φοβάμαι βέβαια αχαχα

Αυτή είμαι εγώ. Αν ήξερα πως μπαίνουν φωτός θα έβαζα. Δεν άλεσα ποτέ 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...