Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Μια χαρά είναι η  ηλικία σ αγαπη...Εγώ έκλεισα τα 37.....

Μια χαρα εισαι..γερο να ναι και οτι να ναι αλλα τι θα προτειμουσες; κοριτσακι η αγορακι;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 3 λεπτά , Jennak83 είπε:

Καλημερα κοριτσια, σημερα το πρωι το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο η τουλαχιστον δε με ποναει...νομιζω κατι κακο θα συμβει

καλημερα κοριτσι. καθε πρωι το στηθος μου ηταν ξεπρησμενο. μετα τον υπνο ηρεμει ο οργανισμος θα το παρατηρησεις οσο περναει ο καιρος τιποτα δεν θα συμβει

Just now, linaa είπε:

καλημερα κοριτσι. καθε πρωι το στηθος μου ηταν ξεπρησμενο. μετα τον υπνο ηρεμει ο οργανισμος θα το παρατηρησεις οσο περναει ο καιρος τιποτα δεν θα συμβει

Λες βρε κοριτσι μου γιατι εμενα συνηθως ηταν βαρυ το πρωι κ πρησμενο.. τι να πω ελπιζω να ειναι ορμονες και οχι κατι αλλο γιατι δε αντεξω ξανα να περασω το ιδιο. Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες..

πρίν από 1 λεπτό , Jennak83 είπε:

Λες βρε κοριτσι μου γιατι εμενα συνηθως ηταν βαρυ το πρωι κ πρησμενο.. τι να πω ελπιζω να ειναι ορμονες και οχι κατι αλλο γιατι δε αντεξω ξανα να περασω το ιδιο. Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες..

ναι θα παρατηρησεις οτι καθε φορα που θα κοιμασε πολλες ωρες μετα θα το νιωθεις ξεπρησμενο . προς το βραδυ θα αισθανεσε αλλιως κ παλι απτην αρχη. αααα κ καποια στιγμη σταματαει να ποναει κ να πρηζετε ε . δεν θσ φτασεις στον ενατο με πεπονι στηθος

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

ναι θα παρατηρησεις οτι καθε φορα που θα κοιμασε πολλες ωρες μετα θα το νιωθεις ξεπρησμενο . προς το βραδυ θα αισθανεσε αλλιως κ παλι απτην αρχη. αααα κ καποια στιγμη σταματαει να ποναει κ να πρηζετε ε . δεν θσ φτασεις στον ενατο με πεπονι στηθος

Προς το παρον ειμαι 6 εβδομαδα, μακαρι να ειναι ετσι..βλεπω ολη μετα στη δουλεια να χουφτωνομαι! Εσυ ποσο εισαι Λινα μου;

πρίν από 3 λεπτά , Jennak83 είπε:

Προς το παρον ειμαι 6 εβδομαδα, μακαρι να ειναι ετσι..βλεπω ολη μετα στη δουλεια να χουφτωνομαι! Εσυ ποσο εισαι Λινα μου;

εγω εχω γεννησει. αλλα επειδη η αρχη της εγκυμοσυνης μου ηταν καπως επεισοδιακη με τις εξετασεις κτλ καθε μερα παρατηρουσα κ το παραμικρο. καποια στιγμη γυρω στην 7η εβδομαδα ενιωθα για μια εβδομαδα εντελως ξεπρησμενη τιποτα. ασε τα συμπτωματα πανε κ.ερχονται γιατι προσαρμοζετε προφανως κ ο οργανισμος.στις ορμονες. σς καταλαβαινω απολυτα τα ιδια ακριβως σκεφτομουν 

• Ευχαριστώ 1

@jennaki83 έχω στα πλάγια. Αριστερά χθες δεξιά προχθές..

@jennaki83 όντως τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται... και το στήθος στην 1η μια με πονούσε μια όχι. Επίσης και στις 2 κάπου στην 6η βδομάδα για κάνα 2 μέρες είχαν σταματήσει εντελώς τα συμπτώματα μέχρι που ήρθε η 7η και μπήκαν για τα καλά.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Χρυ_καρ είπε:

Οχι ενταξει εγω ειμαι 25 αλλα πολλοι μου λενε εχεις χρονια μπροστα σου μη βιαζεσαι..εσυ αν επιτρεπεται

Χιχιχιχι εμένα να δεις τι μου λενεεε. Δεν μασαω! Θα γίνω μαμά στα 21 μου ο κόσμος να χαλάσει. Καλημερεεςςςςςς

n0O1p2.png

καλημερα κοριτσια μαμα Οκτωβρίου και εγω για δευτερη φορα! εχω ενα αγορακι 6 χρονων κ τωρα περιμένω το δεύτερο μου παιδακι ειμαι 4 εβδομαδων και 5 ημερων... επειδη θα γεννησω με καισαρική ισως γεννησω και Σεπτέμβρη θα δειξει... 

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , elpida20 είπε:

Χιχιχιχι εμένα να δεις τι μου λενεεε. Δεν μασαω! Θα γίνω μαμά στα 21 μου ο κόσμος να χαλάσει. Καλημερεεςςςςςς

Καλημερα μελλουσα μανουλα.. :)

Ρε συ ειναι πολυ ομορφο να εχεις μικρη διαφορα με το παιδακι σου..εχει αλλη χαρη..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Καλημερα κοριτσια, σημερα το πρωι το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο η τουλαχιστον δε με ποναει...νομιζω κατι κακο θα συμβει

Καλημέρα Τζένη μ...Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μ....Μην φοβάσαι.

πρίν από 37 λεπτά , marioula1234 είπε:

καλημερα κοριτσια μαμα Οκτωβρίου και εγω για δευτερη φορα! εχω ενα αγορακι 6 χρονων κ τωρα περιμένω το δεύτερο μου παιδακι ειμαι 4 εβδομαδων και 5 ημερων... επειδη θα γεννησω με καισαρική ισως γεννησω και Σεπτέμβρη θα δειξει... 

καλημερα αγαπη...να σ ζήσει το αγγελούδι σ κ πάντα με υγεία...Εγώ είμαι 6 εβδομάδων κ κάτι....να εχεις μια πολυ ωραία εγκυμοσυνη. κλαως ηρθες. 

πρίν από 19 λεπτά , Χρυ_καρ είπε:

Καλημερα μελλουσα μανουλα.. :)

Ρε συ ειναι πολυ ομορφο να εχεις μικρη διαφορα με το παιδακι σου..εχει αλλη χαρη..

ειναι οντως ωραιο! εγω ειμαι 28 και ο μικρος μου ειναι 6 και κατι και εγω μικρουλα εγινα μαμα 21 και κατι τον ειχα :)

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα Τζένη μ...Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μ....Μην φοβάσαι.

καλημερα αγαπη...να σ ζήσει το αγγελούδι σ κ πάντα με υγεία...Εγώ είμαι 6 εβδομάδων κ κάτι....να εχεις μια πολυ ωραία εγκυμοσυνη. κλαως ηρθες. 

σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις ευχες κοπελα μου! καλως σας βρηκα καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας κοριτσια! για πειτε μου λιγο περιληπτικα σε τι φαση ειστε να μπω λιγο στο κλίμα χαχα... 

εσυ εχεις άλλο παιδακι η ειναι το πρωτο σου; ακουσες καρδούλα; εμεις ειδαμε χθες σακο κ θα παμε σε 10 μερες για καρδουλα.. 

πιστεύω πως για να θυμομαστε καλυτερα θα βοηθουσε να βαλουμε ολες τικερακια :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

@Rafaelatarzan άρα τέλη Σεπτέμβρη κι εσύ ε; 1/10 δίνει εμένα αλλά λόγω καισαρικής πάω τέλη Σεπτέμβρη

πρίν από 2 λεπτά , marioula1234 είπε:

ειναι οντως ωραιο! εγω ειμαι 28 και ο μικρος μου ειναι 6 και κατι και εγω μικρουλα εγινα 

Πώς βάζουμε;; μπορείς να μας πεις βήμα βημα; 

yplDp3.png

πρίν από 52 λεπτά , marioula1234 είπε:

ειναι οντως ωραιο! εγω ειμαι 28 και ο μικρος μου ειναι 6 και κατι και εγω μικρουλα εγινα μαμα 21 και κατι τον ειχα :)

σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις ευχες κοπελα μου! καλως σας βρηκα καλη εγκυμοσυνη σε ολες μας κοριτσια! για πειτε μου λιγο περιληπτικα σε τι φαση ειστε να μπω λιγο στο κλίμα χαχα... 

εσυ εχεις άλλο παιδακι η ειναι το πρωτο σου; ακουσες καρδούλα; εμεις ειδαμε χθες σακο κ θα παμε σε 10 μερες για καρδουλα.. 

Εγώ είδα παλμό αλλα δεν τον άκουσα...Έχω ξανά γιατρο Τετάρτη.ναι είναι το πρώτο μ  επιτέλους μετά από 9 χρόνια....ετών 37...μικρή κ γω ..χι χι.οσο για το τικερακι ειμαι παντελώς άσχετη όμως...μα παντελώς...αν μ δώσεις αναλυτικές οδηγίες ισως κ το κάνω.χαχαχχαχα...

πρίν από 55 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Rafaelatarzan άρα τέλη Σεπτέμβρη κι εσύ ε; 1/10 δίνει εμένα αλλά λόγω καισαρικής πάω τέλη Σεπτέμβρη

Πώς βάζουμε;; μπορείς να μας πεις βήμα βημα; 

κ γω για καισαρική ειμαι ..οπότε μάλλον κάπου εκεί κ εγω σαν εσένα...Δεν ξέρω κ ακριβώς....Δεν πειράζει ενας μήνας πάνω ενας κατω ολες μαζι θα ειμαστε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...