Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αχ κ εγω ανυπομονω θα της δωσω πεπονακι καρπουζακι το καλοκαιρι! Θα παμε για μπανακι περυσι το απεφευγα στην εγκυμοσυνη φοβομουν τα μικροβια εμπενα οπου εβλεπα πεντακαθαρο νερο αρα εκανα 3μπανακια ο καθενας με το πονο του χαχαχχα

Δεν με συγκινει ειναι η αληθεια.....αλλα οπως ειπε κ η @Mamacita Alina υπαρχουν ενα σωρο νοστιμα φρουτα

Ναι καλε αχ ρε φίλη ανοιξες θεμα που ανοιγει πληγες και εγω φοβαμαι να παω θάλασσα να κανω μπανιο με τιποτα φοβάμαι πολυ τα μικρόβια όπως ειπες

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ααααααασε περσι είχαν γεμίσει σταφυλόκοκκο οι παραλίες δε σου λέω τίποτα. Δε πήγανε καν... Πάντως τα φρούτα του καλοκαιριού άλλο πράγμα βρε παιδί μου. Και κερασακια λατρεμένα

Ποπο ρε σταματηστε θα ζηταω καρπουζι και κερασι απο τον ανδρα μου και θα μου πει παρε τα τετοια μου χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα καλε πως τα λεω έτσι

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Ααααααασε περσι είχαν γεμίσει σταφυλόκοκκο οι παραλίες δε σου λέω τίποτα. Δε πήγανε καν... Πάντως τα φρούτα του καλοκαιριού άλλο πράγμα βρε παιδί μου. Και κερασακια λατρεμένα

Κερασακια θα ειμαστε μικρουλες για να φαμε αυγουστο θα ειμαστε 8μηνων πρωτα ο Θεος αρα του χρονου κερασακια θα φαει μονο η μαμα.......μ αρεσει τοσο πολυ η θαλασσα ομως.....ευτυχως φετος θα εχω κ την μπουμπουκα να κανει κ αυτη μπανακι.....θα παω σε κανα μηνα να της παρω μπικινακι!

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι καλε αχ ρε φίλη ανοιξες θεμα που ανοιγει πληγες και εγω φοβαμαι να παω θάλασσα να κανω μπανιο με τιποτα φοβάμαι πολυ τα μικρόβια όπως ειπες

Ποπο ρε σταματηστε θα ζηταω καρπουζι και κερασι απο τον ανδρα μου και θα μου πει παρε τα τετοια μου χαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα καλε πως τα λεω έτσι

Να μην πας καλυτερα! Ασεεε του χρονου μαζι με το μπεμπεκι!!!!

Οχι μην ζητησεις τπτ τρελο τον βλεπω να περνει τα βουνα!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κερασακια θα ειμαστε μικρουλες για να φαμε αυγουστο θα ειμαστε 8μηνων πρωτα ο Θεος αρα του χρονου κερασακια θα φαει μονο η μαμα.......μ αρεσει τοσο πολυ η θαλασσα ομως.....ευτυχως φετος θα εχω κ την μπουμπουκα να κανει κ αυτη μπανακι.....θα παω σε κανα μηνα να της παρω μπικινακι!

Καλέ για τη μαμά μίλαγα εγώ ξεκάθαρα. Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης μιλάνε βασικά όχι εγώ χαχαχαχα.

Ηηηηηηηηηηηηηη μπικινακιιιι εμείς πέρσι της πήραμε ολόσωμο με το μπαμπά. Τι γοργόνα ήταν αυτή δε φαντάζεσαι. Της πήραμε και πισινακι φουσκωτό στο σπίτι. Άλλο πράγμα χαχαα είναι τρελαααα

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Να μην πας καλυτερα! Ασεεε του χρονου μαζι με το μπεμπεκι!!!!

Οχι μην ζητησεις τπτ τρελο τον βλεπω να περνει τα βουνα!

Οχι καλε τρελή είμαι μια χαρα διακοπές στο Ανήλιο φέτος χαχαχχαα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Καλέ για τη μαμά μίλαγα εγώ ξεκάθαρα. Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης μιλάνε βασικά όχι εγώ χαχαχαχα.

Ηηηηηηηηηηηηηη μπικινακιιιι εμείς πέρσι της πήραμε ολόσωμο με το μπαμπά. Τι γοργόνα ήταν αυτή δε φαντάζεσαι. Της πήραμε και πισινακι φουσκωτό στο σπίτι. Άλλο πράγμα χαχαα είναι τρελαααα

Ε καλα νομιζω φετος δεν θα εχει προβλημμα να φαει η μικρη σου χωρις το κουκουτσι φυσικα!!!

Ναι μπικινακι και φουσκωτο να μπαινει μεσα να πλατσουριζει κ πισινουλα φουσκωτη φυσικα για το σπιτι!!!πω πω θα ειναι ολα τα λεφτα εχει κ κατι φουσκωματακια στα μπραστα και στα μπουτια σαν κρουασαν ειναι!!!

Ειπα κρουασαν κ μ ανοιξε η ορεξη!!!

Just now, Giotitsa είπε:

Οχι καλε τρελή είμαι μια χαρα διακοπές στο Ανήλιο φέτος χαχαχχαα

Τελεια ειναι μα μπορεις να πας απλα να βαλεις ισα τα ποδαρακια σου μεσα! Ή να κατσεις κατω απο ομπρελα....Καλα ειναι να μην χτυπαει ο ηλιος πολυ την κοιλιτσα μαλακωνει τον πλακουντα....κ αν καποια αποφασισει να μπει αλλαγμα μαγιο κατευθειαν μολις βγει....οσες φορες κ αν μπει!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Ε καλα νομιζω φετος δεν θα εχει προβλημμα να φαει η μικρη σου χωρις το κουκουτσι φυσικα!!!

Ναι μπικινακι και φουσκωτο να μπαινει μεσα να πλατσουριζει κ πισινουλα φουσκωτη φυσικα για το σπιτι!!!πω πω θα ειναι ολα τα λεφτα εχει κ κατι φουσκωματακια στα μπραστα και στα μπουτια σαν κρουασαν ειναι!!!

Ειπα κρουασαν κ μ ανοιξε η ορεξη!!!

Έφαγε και πέρσι η δικιά μου κερασάκι. Χωρίς κουκούτσι εννοείται και χωρίς φλούδα. Μη λες κρουασάν βρε αθεοφοβη μέσα σε εγκυοομαδα δε λυπάσαι τους συζύγους να τρέχουν πάλι χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Έφαγε και πέρσι η δικιά μου κερασάκι. Χωρίς κουκούτσι εννοείται και χωρίς φλούδα. Μη λες κρουασάν βρε αθεοφοβη μέσα σε εγκυοομαδα δε λυπάσαι τους συζύγους να τρέχουν πάλι χαχαχαχαχα

Χαχαχα ντροπη μ εχεις δικιο!!!! Να χαμε ομως ενα αυτα τα καινουργια με κρεμα coocies μεσα!!!! Δεν εχω δοκιμασει κ θελω.....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, tsilona είπε:

Εγώ τον έστειλα να φέρει κάτι να φάμε γτ δεν ήθελα το φαγητό που έχουμε. Αααχχαχαχαχαχχαχ

Τωρα π το σκεφτομαι ποτε δεν το εστειλα να μ παρει το οτιδηποτε....μια φορα του ζητησα οσο ημουν στο νοσοκομειο στη θεσσαλονικη να μ φερει οπως θα ερχεται στο επισκεπτηριο γυρο κοτοπουλο με σως και μ εφερε με τζατζικη μιλαμε οτι να ναι!!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Κορίτσια, αν εξαιρέσετε τις λιγουρες κ τις αδιαθεσιες, νιώθετε γκαστρωμενες καλέ; εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Ώρες ώρες ανησυχώ κιολας

Οχιιι δεν το πιστεύω καν. Αφού ώρες ώρες νιώθω ότι έχω γαστρεντερίτιδα χαχαχαχα ανυπομονώ να κλωτσαει!!

Τωρα π το σκεφτομαι ποτε δεν το εστειλα να μ παρει το οτιδηποτε....μια φορα του ζητησα οσο ημουν στο νοσοκομειο στη θεσσαλονικη να μ φερει οπως θα ερχεται στο επισκεπτηριο γυρο κοτοπουλο με σως και μ εφερε με τζατζικη μιλαμε οτι να ναι!!!!

Φίλη μου σε μίσησα να ξέρεις. Αλλά θα κάνω και τον άντρα μου να σε μισήσει μπουχαχαααα θα τον στείλω άμεσα σε μίνι μάρκετ. Ίσως και σε γυραδικο χαχαχαχα

• Χαχα 1

Οχιιι δεν το πιστεύω καν. Αφού ώρες ώρες νιώθω ότι έχω γαστρεντερίτιδα χαχαχαχα ανυπομονώ να κλωτσαει!!

Φίλη μου σε μίσησα να ξέρεις. Αλλά θα κάνω και τον άντρα μου να σε μισήσει μπουχαχαααα θα τον στείλω άμεσα σε μίνι μάρκετ. Ίσως και σε γυραδικο χαχαχαχα

Χαχαχχαχα δεν πηραζει τρεξτον! Μαλλον οσες φορες δεν τον εστειλα οσο ημουν εγκυος μ φαινεται θα τα βγαλω τωρα χαχαχαχ

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Χαχαχχαχα δεν πηραζει τρεξτον! Μαλλον οσες φορες δεν τον εστειλα οσο ημουν εγκυος μ φαινεται θα τα βγαλω τωρα χαχαχαχ

Αμεεε γιατί όχι; Εκεί εξάντλησε τον να μην έχει όρεξη για αδερφάκι που λέγαμε χαχαχαχα

• Χαχα 1

Αμεεε γιατί όχι; Εκεί εξάντλησε τον να μην έχει όρεξη για αδερφάκι που λέγαμε χαχαχαχα

Πραγματικα δεν εχει περασει πανω απο 2 μερες χωρις να το πει! Μ λεει χθες ποτε μπαινεις στις γονιμες; τ λεω γτ για να βαλω τσιγκινο βρακακι; π λεει κ η φιλη μ η @Giotitsa!!! Εννοειται δεν του ειπα οτι ειμαι μεσα στις γονιμες! Χαζεψα???

• Χαχα 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...