Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

ΧαχχαχααΧαχχαχααχα με λαχταρισες ωρε τωρα αχχαχα ποιος είναι ο βραχιονας καλε δεν ξερω εγω ειμαι απο χωριό

Μελι τι εννοεις μελακι σπο τις μέλισσες δεν το επιτρέπουν για λιστερια αν καταλαβα τώρα καλα γιατί είμαι και ξανθιά αχχαχαχα

Ναι κοριτσι μου. Το πεπτικό του μωρού δεν είναι τόσο ώριμο ούτως ώστε να επεξεργαστεί τα στοιχεία του μελιού όπως πρέπει ή όπως το κάνει ένας μεγαλύτερος οργανισμός και μπορεί ένα νομίζω συστατικό να προκαλέσει λιστερια. Ψαξτο άμα είναι αγάπη μου στο γκουγκλ γιατί δε θυμάμαι καθόλου πως μου το είχε πει η παιδίατρος μου βλέπεις μεγαλώσαμε και το τρώμε τώρα και έχω ξεχάσει πολλά.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσι τωρα π ειπες φαρμακα μακρια απο ακτινιδια!!!!! Εχουμε στην οικογενεια κ ξερω.....μονο αν σας ορκιστουν σε κατι ιερο οτι δεν ειναι ραντισμενα!

Ο βραχιονας ειναι το μερος κατω απο τον αγκωνα μεχρι τν καρπο...εκει το κανεις κ μπανακι στις αρχες εαν θες εγω την εβαλα κατευθειαν σε μπανακι ασχετο!

Καλε πες εσυ να μαθαίνω και εγω η χωριάτισσα χαχαχα ααααα καταλαβα πως λες την ξαπλωνεις εκει με το κεφαλι κατω και χτυπας απαλα την πλάτη οκ το επιασα 

xfHlp3.png

Κοριτσι τωρα π ειπες φαρμακα μακρια απο ακτινιδια!!!!! Εχουμε στην οικογενεια κ ξερω.....μονο αν σας ορκιστουν σε κατι ιερο οτι δεν ειναι ραντισμενα!

Ο βραχιονας ειναι το μερος κατω απο τον αγκωνα μεχρι τν καρπο...εκει το κανεις κ μπανακι στις αρχες εαν θες εγω την εβαλα κατευθειαν σε μπανακι ασχετο!

Αλήθεια; Κάποια στιγμή είχε δισκοιλιοτητα και της έδωσα μπας και γλιτώσουμε το κλισμα μικρούλι ήταν ακόμη. Δεν έδωσα σπόρια κλπ. Ευτυχώς που μου το είπες. Δεν είχα ιδέα για τα ακτινίδια. Ούτε στην εποχή τους δεν είναι "καθαρά";

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ναι κοριτσι μου. Το πεπτικό του μωρού δεν είναι τόσο ώριμο ούτως ώστε να επεξεργαστεί τα στοιχεία του μελιού όπως πρέπει ή όπως το κάνει ένας μεγαλύτερος οργανισμός και μπορεί ένα νομίζω συστατικό να προκαλέσει λιστερια. Ψαξτο άμα είναι αγάπη μου στο γκουγκλ γιατί δε θυμάμαι καθόλου πως μου το είχε πει η παιδίατρος μου βλέπεις μεγαλώσαμε και το τρώμε τώρα και έχω ξεχάσει πολλά.

Οκ θα το ψαξω αγάπη να σαι καλα ρε που να θυμασαι εξω ξεχναω τι έφαγα χθες χαχαχαχ

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Οκ θα το ψαξω αγάπη να σαι καλα ρε που να θυμασαι εξω ξεχναω τι έφαγα χθες χαχαχαχ

Ααααχ πλάκα μου κάνεις; Απ' την αρχή θα ρωτάω τα ίδια και θα με δουλεύει η παιδίατρος χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Αλήθεια; Κάποια στιγμή είχε δισκοιλιοτητα και της έδωσα μπας και γλιτώσουμε το κλισμα μικρούλι ήταν ακόμη. Δεν έδωσα σπόρια κλπ. Ευτυχώς που μου το είπες. Δεν είχα ιδέα για τα ακτινίδια. Ούτε στην εποχή τους δεν είναι "καθαρά";

ΠΟΤΕ!

Just now, Giotitsa είπε:

Καλε πες εσυ να μαθαίνω και εγω η χωριάτισσα χαχαχα ααααα καταλαβα πως λες την ξαπλωνεις εκει με το κεφαλι κατω και χτυπας απαλα την πλάτη οκ το επιασα 

Χαχαχαχαχχαχα ναι ετσι

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ααααχ πλάκα μου κάνεις; Απ' την αρχή θα ρωτάω τα ίδια και θα με δουλεύει η παιδίατρος χαχαχαχα

Χαχχαχαχα εγω θα τα γραφω για να μην γινω ρεζιλι δεν είμαι συγκεντρωμένη τις περισσοτερες φορες ρε και ξεχναω τι μλυ λένε ασε τωρα γερασα κιολας ε και λιγο ατσχαιμερ χαχαχα

xfHlp3.png

@Mamacita AlinaΕννοω να μην μπαινει καθημερινα σε φρουτοκρεμα τωρα αν χρειαστει για δυσκοιλιοτητα μια στο τοσο ε νταξει αλλα να αποφευγεται ειδικα το συγκεκριμενο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εννοω να μην μπαινει καθημερινα σε φρουτοκρεμα τωρα αν χρειαστει για δυσκοιλιοτητα μια στο τοσο ε νταξει αλλα να αποφευγεται ειδικα το συγκεκριμενο!

Ναι βρε το κατάλαβα ... Πάντως για φράουλες ούτε μια στις τόσες δε με αφήνει. Και υπέθεσα ότι και το ακτινίδιο θα είναι στην ίδια μοίρα. Οπότε προτιμώ να μη δώσω. Τόσα φρουτάκια νόστιμα υπάρχουν. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι βασικά χιχι

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Ελα ρε φιλη ακτνιδιακι με στενοχώρησες τωρα ρε γαμωτο κριμα 

Δεν μπορεις να φανταστεις πως ρουφαει το καθε φαρμακο και το περνει μεσα! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχχαχαχα εγω θα τα γραφω για να μην γινω ρεζιλι δεν είμαι συγκεντρωμένη τις περισσοτερες φορες ρε και ξεχναω τι μλυ λένε ασε τωρα γερασα κιολας ε και λιγο ατσχαιμερ χαχαχα

Εγώ να δεις. Ειδικά στην εγκυμοσύνη πως ξεχνάω δε λέγεται

Δεν μπορεις να φανταστεις πως ρουφαει το καθε φαρμακο και το περνει μεσα! 

Το μαλακισμενο αχχαχαχα πφφ και ειναι και πεντανοστιμο ρε 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Ναι βρε το κατάλαβα ... Πάντως για φράουλες ούτε μια στις τόσες δε με αφήνει. Και υπέθεσα ότι και το ακτινίδιο θα είναι στην ίδια μοίρα. Οπότε προτιμώ να μη δώσω. Τόσα φρουτάκια νόστιμα υπάρχουν. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι βασικά χιχι

Αχ κ εγω ανυπομονω θα της δωσω πεπονακι καρπουζακι το καλοκαιρι! Θα παμε για μπανακι περυσι το απεφευγα στην εγκυμοσυνη φοβομουν τα μικροβια εμπενα οπου εβλεπα πεντακαθαρο νερο αρα εκανα 3μπανακια ο καθενας με το πονο του χαχαχχα

Just now, Giotitsa είπε:

Το μαλακισμενο αχχαχαχα πφφ και ειναι και πεντανοστιμο ρε 

Δεν με συγκινει ειναι η αληθεια.....αλλα οπως ειπε κ η @Mamacita Alina υπαρχουν ενα σωρο νοστιμα φρουτα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Αχ κ εγω ανυπομονω θα της δωσω πεπονακι καρπουζακι το καλοκαιρι! Θα παμε για μπανακι περυσι το απεφευγα στην εγκυμοσυνη φοβομουν τα μικροβια εμπενα οπου εβλεπα πεντακαθαρο νερο αρα εκανα 3μπανακια ο καθενας με το πονο του χαχαχχα

Ααααααασε περσι είχαν γεμίσει σταφυλόκοκκο οι παραλίες δε σου λέω τίποτα. Δε πήγανε καν... Πάντως τα φρούτα του καλοκαιριού άλλο πράγμα βρε παιδί μου. Και κερασακια λατρεμένα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...