Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

Ααααα τελεια με τι φρουτο αρχισες πρώτα εγω ξερω ηδη με αχλαδι μηλο μπανανα εσυ τι αλλο ξέρεις;

Πρωτα μηλο σκετο για 4μερες μετα αχλαδι σκετο για 4μερες μετα μπανανα σκετη για 4μερες για να δεις αν την πηραξει τπτ να ξερεις πιο φρουτο ειναι κ να το κωψεις και μετα ολα μαζι κ αναλογως την εποχη και φρουτα εποχης πλην τα κοκκινα φραουλα κερασια μουρα κλπ γτ αυτα μπαινουν μετα τν χρονο λογω αλλεργιων!

Εμεις τωρα ξεκινησαμε δειλα δειλα ειναι 3η μερα μηλου!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πρωτα μηλο σκετο για 4μερες μετα αχλαδι σκετο για 4μερες μετα μπανανα σκετη για 4μερες για να δεις αν την πηραξει τπτ να ξερεις πιο φρουτο ειναι κ να το κωψεις και μετα ολα μαζι κ αναλογως την εποχη και φρουτα εποχης πλην τα κοκκινα φραουλα κερασια μουρα κλπ γτ αυτα μπαινουν μετα τν χρονο λογω αλλεργιων!

Εμεις τωρα ξεκινησαμε δειλα δειλα ειναι 3η μερα μηλου!

Αααααα πολύ ωραια ομως μετα τον χρονο μπορώ να βαλω φραουλα και κερασι ; σε ζαλισα εεε συγνωμη αλλα θελω να μαθαινω

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Αααααα πολύ ωραια ομως μετα τον χρονο μπορώ να βαλω φραουλα και κερασι ; σε ζαλισα εεε συγνωμη αλλα θελω να μαθαινω

Κοιτα να δεις καλα ειναι μετα τον χρονο αλλα μπορεις να το βαλεις κ στους 11 σιγουρα οτι σ πει ο παιδιατρος σου αυτοι ξερουν καλυτερα ας πουμε πορτοκαλι μ ειπε στον 7-8ο δεν ξερω αν το τηρησω ή αντι για νερακι βαλω στημμενο πορτοκαλι καποια στιγμη καταλαβες οτι κ να σ πω εγω αυτα ειναι γνωμη της δικη μ παιδιατρου ο δικος σου μπορει να εχει διαφορετικη αποψη 

Καλα κανεις κ θες να μαθαινεις απλα οι αποψεις ποικιλουν ας πουμε εμας μας ειπε φρουτοκρεμα κανονικη ποσοτητα με το που κλεισει τον τεταρτο τωρα της δινω ισα ισα 3-4κουταλακια να μαθαινει κ το κουταλι κ την γευση!!! Αλλα κοριτσια ουτε να διανοηθουν δεν θελουν για τοσο νωρις στερεες! Εξναι αναλογως

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοιτα να δεις καλα ειναι μετα τον χρονο αλλα μπορεις να το βαλεις κ στους 11 σιγουρα οτι σ πει ο παιδιατρος σου αυτοι ξερουν καλυτερα ας πουμε πορτοκαλι μ ειπε στον 7-8ο δεν ξερω αν το τηρησω ή αντι για νερακι βαλω στημμενο πορτοκαλι καποια στιγμη καταλαβες οτι κ να σ πω εγω αυτα ειναι γνωμη της δικη μ παιδιατρου ο δικος σου μπορει να εχει διαφορετικη αποψη 

Καλα κανεις κ θες να μαθαινεις απλα οι αποψεις ποικιλουν ας πουμε εμας μας ειπε φρουτοκρεμα κανονικη ποσοτητα με το που κλεισει τον τεταρτο τωρα της δινω ισα ισα 3-4κουταλακια να μαθαινει κ το κουταλι κ την γευση!!! Αλλα κοριτσια ουτε να διανοηθουν δεν θελουν για τοσο νωρις στερεες! Εξναι αναλογως

Ναι αγάπη μην αγχωνεσαι δεν παει να πει οτι μου λες θα το κανω κιολας χαχχαχα εννοειται θα ρωταω τον παιδίατρο μου

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Θελω να κανω ερωτηση στις ηδη μανουλες ρε κοριτσια εγω ηδη ξερω να κανω κρεμες δικες μου ειμαι φανταστική μαγείρισσα αλλα εχω μια απορια για της φρουτοκρεμες οταν ξεκινάει το μωρό να τρώει για να μην εχει σβολιασματα που λεμε απο τα φρούτα πως τα αλεθεται να μην υπάρχει ομως ιχνος και πνιγεί @tsilona @Mamacita Alina @marioula1234 @ΒαλεντιναΧρηστος @Farmakotriftena περιμένω

Εγώ τις αλεθω με την ράβδο και τις κάνει αλοιφή.. Πάντως διάβασε σχετικά με το gagging. Είναι κάτι που όλα τα μωρά παθαίνουν ακόμα κι αν είναι τελείως αλοιφή η κρέμα.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι αγάπη μην αγχωνεσαι δεν παει να πει οτι μου λες θα το κανω κιολας χαχχαχα εννοειται θα ρωταω τον παιδίατρο μου

Εννοειται αυτο εδω καλα καλα δεν κανουμε πιστα οτι μας λενε ουτε κ αυτη(παιδοατροι)...ας πουμε η δικη μ ειναι κατα του αλατιου λεμονιου κλπ....ε δεν υπαρχει περιπτωση εστω κ μια μυτουλα αλατι να μην βαλω στο φαγητο της ή 2-3σταγονες λεμονι αν δεν μπορω να το φαω εγω πως θα το φαει το μωρο ανπστο!

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγώ τις αλεθω με την ράβδο και τις κάνει αλοιφή.. Πάντως διάβασε σχετικά με το gagging. Είναι κάτι που όλα τα μωρά παθαίνουν ακόμα κι αν είναι τελείως αλοιφή η κρέμα.

Την εχω διδαχθει την πρωτη βοηθεια αυτη λογω δουλειας!(βρεφονηπιοκομος)

Θελει οντως προσοχη η μιξρη της ξαδερφης μ το επαθε με αποτελεσμα 2μιση χρονων τρωει ακομα αλεσμενα τα ΠΑΝΤΑ

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εννοειται αυτο εδω καλα καλα δεν κανουμε πιστα οτι μας λενε ουτε κ αυτη(παιδοατροι)...ας πουμε η δικη μ ειναι κατα του αλατιου λεμονιου κλπ....ε δεν υπαρχει περιπτωση εστω κ μια μυτουλα αλατι να μην βαλω στο φαγητο της ή 2-3σταγονες λεμονι αν δεν μπορω να το φαω εγω πως θα το φαει το μωρο ανπστο!

Αχ ηθελα να στο πω αυτο με τους παιδίατρους δεν είναι ολα σωστα οτι λενε π.χ για μενα δεν ειναι σωστο που δεν επιτρέπουν χαμομήλι ρε τι εχει το χαμομήλι αν είναι δυνατόν ουτε για τα ματάκια να βαλεις ελεος πια και επίσης το αυγο το επιτρέπουν μετα το χρόνο ελεος και αυτό εγω δεν προκειται να τα ακολουθησω αυτά εγω λεω πάντα μιλαω για την Γιωτα τώρα

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τι είναι αυτό παλι;

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Έχω την εντύπωση ότι για να κάνει κακά μέσα πρέπει να έχει φτάσει 40+ εβδομάδες,  πιο πριν είναι αρκετά σπάνιο.και κάτι να το στρεσαρει το μωράκι. Πχ λίγο αμνιακό, λίγος χωρος πλέον στο σακο ή κάποια δυσκολία στον τοκετό όπως της τσιλονα. Άμα κάνει κακά το αμνιακό οξειδώνεται και πρέπει να βγει το μωράκι σύντομα από εκεί. Αυτά θυμάμαι και μου είχε πει ο Ντοκ μου.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου... Καλο ειναι να μαθαίνουμε καποια πραγματα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Αχ ηθελα να στο πω αυτο με τους παιδίατρους δεν είναι ολα σωστα οτι λενε π.χ για μενα δεν ειναι σωστο που δεν επιτρέπουν χαμομήλι ρε τι εχει το χαμομήλι αν είναι δυνατόν ουτε για τα ματάκια να βαλεις ελεος πια και επίσης το αυγο το επιτρέπουν μετα το χρόνο ελεος και αυτό εγω δεν προκειται να τα ακολουθησω αυτά εγω λεω πάντα μιλαω για την Γιωτα τώρα

Τι είναι αυτό παλι;

Ρε πειτε και σε εμένα τι είναι αυτό @ΒαλεντιναΧρηστος

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Τι είναι αυτό παλι;

Εγω χαμομηλι της δινω κανονικα απο ημερων 1-2φορες τη μερα απο 30-40μλ

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Πες μου λιγο τι είναι αυτο το gagging

Οσο αλεσμενη κ αν ειναι η κρεμα μπορει να γκουρλωθει ας το πω κ ετσι το μωρο να στουμπωσει κ να πνιγει το παθαινει επειδη δεν ξερει ακομα να συγχρονισει μασημα-καταποση θελει να το αντιμετωπισεις γρηγορα το απλωνεις πανω στον βραχιονα σου το χτυπας ελαφρα την πλατουλα το προσωπο να ειναι στραμμενο προς τα κατω στην εσχατη λυση βαζεις δαχτυλο μεσα και βοηθας να το βγαλει!

@Farmakotriftena το ιδιο δεν λεμε γτ περασαν κ χρονια απο τοτε!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@winspert εννοείται η ενημέρωση είναι ότι καλύτερο.

@Giotitsa μου εγώ αυγό και ψάρι έκανα εισαγωγή 9ο και 10ο μην αντίστοιχα. Αν δεν υπάρχει ιστορικό αλλεργιών δεν περιμένουν στο χρόνο.

Το μέλι από την άλλη μέρα το χρόνο λόγο λιστεριας και φράουλα εμένα μου έχει πει επειδή είναι από τα φρούτα που ψεκάζονται πολύ και μάλιστα απορροφούν όλο το φάρμακο και μεσα πρώιμη που είναι φουλ ορμόνη να μη δώσω καθόλου. Αν έχω δικό μου άτομο με φράουλες μόνο και ξέρω ότι δεν έχουν φάει ορμόνες να δώσω αλλιώς μετά τα 2. Κάθε παιδιάτρους βέβαια τα δικά του λέει. Τότε θα έχεις κι εσύ επικοινωνία με τον δικό σου και θα δεις πως και τι και ανάλογα πράττεις και εννοείται αν κάτι δε σου αρέσει του το λες ευθέως μήπως υπάρχει και εναλλακτική

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Οσο αλεσμενη κ αν ειναι η κρεμα μπορει να γκουρλωθει ας το πω κ ετσι το μωρο να στουμπωσει κ να πνιγει το παθαινει επειδη δεν ξερει ακομα να συγχρονισει μασημα-καταποση θελει να το αντιμετωπισεις γρηγορα το απλωνεις πανω στον βραχιονα σου το χτυπας ελαφρα την πλατουλα το προσωπο να ειναι στραμμενο προς τα κατω στην εσχατη λυση βαζεις δαχτυλο μεσα και βοηθας να το βγαλει!

@Farmakotriftena το ιδιο δεν λεμε γτ περασαν κ χρονια απο τοτε!

ΧαχχαχααΧαχχαχααχα με λαχταρισες ωρε τωρα αχχαχα ποιος είναι ο βραχιονας καλε δεν ξερω εγω ειμαι απο χωριό

@Giotitsa μου εγώ αυγό και ψάρι έκανα εισαγωγή 9ο και 10ο μην αντίστοιχα. Αν δεν υπάρχει ιστορικό αλλεργιών δεν περιμένουν στο χρόνο.

Το μέλι από την άλλη μέρα το χρόνο λόγο λιστεριας και φράουλα εμένα μου έχει πει επειδή είναι από τα φρούτα που ψεκάζονται πολύ και μάλιστα απορροφούν όλο το φάρμακο και μεσα πρώιμη που είναι φουλ ορμόνη να μη δώσω καθόλου. Αν έχω δικό μου άτομο με φράουλες μόνο και ξέρω ότι δεν έχουν φάει ορμόνες να δώσω αλλιώς μετά τα 2. Κάθε παιδιάτρους βέβαια τα δικά του λέει. Τότε θα έχεις κι εσύ επικοινωνία με τον δικό σου και θα δεις πως και τι και ανάλογα πράττεις και εννοείται αν κάτι δε σου αρέσει του το λες ευθέως μήπως υπάρχει και εναλλακτική

Μελι τι εννοεις μελακι σπο τις μέλισσες δεν το επιτρέπουν για λιστερια αν καταλαβα τώρα καλα γιατί είμαι και ξανθιά αχχαχαχα

xfHlp3.png

Κοριτσι τωρα π ειπες φαρμακα μακρια απο ακτινιδια!!!!! Εχουμε στην οικογενεια κ ξερω.....μονο αν σας ορκιστουν σε κατι ιερο οτι δεν ειναι ραντισμενα!

Just now, Giotitsa είπε:

ΧαχχαχααΧαχχαχααχα με λαχταρισες ωρε τωρα αχχαχα ποιος είναι ο βραχιονας καλε δεν ξερω εγω ειμαι απο χωριό

Μελι τι εννοεις μελακι σπο τις μέλισσες δεν το επιτρέπουν για λιστερια αν καταλαβα τώρα καλα γιατί είμαι και ξανθιά αχχαχαχα

Ο βραχιονας ειναι το μερος κατω απο τον αγκωνα μεχρι τν καρπο...εκει το κανεις κ μπανακι στις αρχες εαν θες εγω την εβαλα κατευθειαν σε μπανακι ασχετο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...