Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Ναι πολύ καλός! συνέχεια γελούσε κ έλεγε τι το κάνα κ κοιμάται συνέχεια αχαχαχαχσ. Κοιμόταν ρε, της βγάλαμε τα ρούχα να μπει κολυμπηθρα κ τότε ξύπνησε. Στην Κολυμπηθρα έχουμε φωτός με ανοιχτά τα μάτια της μόνο. Με το που την ντυσαμε με τα ρουχαλακια της νονας ξανακοιμηθηκε. Αχαχαχαχχα 

Η κουμπάρα μας,βάφτισε το μικρό της 2 μηνών γιατί θα έφευγαν εξωτερικο, ο μικρός ήταν αφασία, ούτε κιχ, κοιμόταν η ψυχούλα. Εμείς λέμε, πρώτα ο Θεός βέβαια, για Απρίλιο-Μάιο, ουσιαστικά όταν θα είναι περίπου 7 μηνών. Όσο για το τοκετό, πάντα ήθελα να το νιώσω κορίτσια μου, να σπάσουν τα νερά, να γεννήσω φυσιολογικά! Αλλά πάνω από όλα να είναι γερό το μωράκι. Γιατί εμείς καλά τα φανταζόμαστε ιδανικά αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Οπότε το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά ο μπέμπης μας, και όχι ο τρόπος. Βέβαια ο γιατρός που διάλεξα είναι υπέρμαχος του φτ, αυτό που δεν ήθελα ήταν να πάω σε καισαρική χωρίς λόγο. Αν συντρέχει λόγος εννοείται κτ με κλειστά μάτια! 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Ωχ αγάπη μου.... Τι καλο μωρακι.... Το γλυκουλι μου.... Οποτε δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου... Πολυ καλα ετσι... 

Κοριτσια, αυτο με τα κακα πρωτη φορα το ακουω... Κανει κακα την ωρα που γεννιεται; Κ τι προκαλει αυτο κ πρεπει να γινει καισαρικη;; Ελπιζω να μην ειναι πολυ κουτη η ερωτηση μου... Απλα δεν το γνωριζα... 

δεν θυμαμαι τι προκαλει αλλα λενε ότι δεν κανει να κανει κακα το μωρακι μεσα στην κοιλια και αν κανει μονο καισαρικη κατι παιζεται μετα νομίζω δεν θυμαμαι γαμωτο

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Η κουμπάρα μας,βάφτισε το μικρό της 2 μηνών γιατί θα έφευγαν εξωτερικο, ο μικρός ήταν αφασία, ούτε κιχ, κοιμόταν η ψυχούλα. Εμείς λέμε, πρώτα ο Θεός βέβαια, για Απρίλιο-Μάιο, ουσιαστικά όταν θα είναι περίπου 7 μηνών. Όσο για το τοκετό, πάντα ήθελα να το νιώσω κορίτσια μου, να σπάσουν τα νερά, να γεννήσω φυσιολογικά! Αλλά πάνω από όλα να είναι γερό το μωράκι. Γιατί εμείς καλά τα φανταζόμαστε ιδανικά αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Οπότε το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά ο μπέμπης μας, και όχι ο τρόπος. Βέβαια ο γιατρός που διάλεξα είναι υπέρμαχος του φτ, αυτό που δεν ήθελα ήταν να πάω σε καισαρική χωρίς λόγο. Αν συντρέχει λόγος εννοείται κτ με κλειστά μάτια! 

Ακριβως σε ολα οσα ειπες συμφωνω. Κ εμεις πρωτα ο θεος για Μάιο λεμε κ θα ηθελα να γεννησω με φτ αλλα οπως ειπες προτεραιότητα εχει να ειναι καλα το μωρακι κ εγω... 

Just now, Giotitsa είπε:

δεν θυμαμαι τι προκαλει αλλα λενε ότι δεν κανει να κανει κακα το μωρακι μεσα στην κοιλια και αν κανει μονο καισαρικη κατι παιζεται μετα νομίζω δεν θυμαμαι γαμωτο

Δεν πειραζει αγαπη μου. Θα το γκουγκλαρω να δω. Εκτος κ αν θυμάται καποια αλλη κοπελα. Έτσι ενημερωτικα παντα... Σε ευχαριστώ πολυ... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ακριβως σε ολα οσα ειπες συμφωνω. Κ εμεις πρωτα ο θεος για Μάιο λεμε κ θα ηθελα να γεννησω με φτ αλλα οπως ειπες προτεραιότητα εχει να ειναι καλα το μωρακι κ εγω... 

Δεν πειραζει αγαπη μου. Θα το γκουγκλαρω να δω. Εκτος κ αν θυμάται καποια αλλη κοπελα. Έτσι ενημερωτικα παντα... Σε ευχαριστώ πολυ... 

Έχω την εντύπωση ότι για να κάνει κακά μέσα πρέπει να έχει φτάσει 40+ εβδομάδες,  πιο πριν είναι αρκετά σπάνιο.και κάτι να το στρεσαρει το μωράκι. Πχ λίγο αμνιακό, λίγος χωρος πλέον στο σακο ή κάποια δυσκολία στον τοκετό όπως της τσιλονα. Άμα κάνει κακά το αμνιακό οξειδώνεται και πρέπει να βγει το μωράκι σύντομα από εκεί. Αυτά θυμάμαι και μου είχε πει ο Ντοκ μου.

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

17 hours ago, mariapanout said:

χαίρομαι πολυ!!!Εγώ είμαι στην 9η!δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω όλες σας τις συνομιλίες!μ βγάζει 223 σελίδες...

Καλημέρα! Κι εγώ στην 9η είμαι στην αρχή. Καλωσήρθες!!! Με το καλό να έρθει το μωρό σου! Σκέψου εγώ δυσκολεύτηκα να τις διαβάσω τις τελευταίες από χθες... 20 σελίδες από χθες το απόγευμα!!! Μου αρέσει όμως που είστε έτσι πολυλογούδες!

16 hours ago, Rafaelatarzan said:

το Τσίρος χριστιανη μ 60 κιλα....να σκάσω είμαι...χαχαχαχα 

κ γω πρώτο μπόι...1.63 είναι...μιλάμε σκλεναρικοβα εδω 

χαχαχαχα

Κι εγώ 1.63 με 1.64 είμαι! Ξεκίνησα την προηγούμενη εξωσωματική το Νοέμβρη με 59 κιλά. Σε αυτήν ξεκίνησα με 70 και τώρα έχω φτάσει 66. Νομίζω πως επειδή προσέχω πολύ τώρα αναγκαστικά τη διατροφή μου θα χάσω κι άλλα πριν αρχίσω να τα παίρνω.

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

χαχαχαχαχα γω 1.63 ειμαι ...αλλα 60 κιλά...βάρυνα πολυ..Θέλω μα παω 57 ...τα κιλά μ ήταν πάντα 55 με 57.43 ημουνα όταν ήμουν 19 τωρα στα 37 χεστα βραστά.χααχχαχα 

Χαχαχαχα καλα μιλαμε βαρελο πως χωρας απο τις πορτες εεεε???? αη μαρηηη!!!χαχαχχαχαχαχαχ

Καλημερα στα κοριτσακια με τις γεμιστες κοιλιτσες τους!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Θελω να κανω ερωτηση στις ηδη μανουλες ρε κοριτσια εγω ηδη ξερω να κανω κρεμες δικες μου ειμαι φανταστική μαγείρισσα αλλα εχω μια απορια για της φρουτοκρεμες οταν ξεκινάει το μωρό να τρώει για να μην εχει σβολιασματα που λεμε απο τα φρούτα πως τα αλεθεται να μην υπάρχει ομως ιχνος και πνιγεί @tsilona @Mamacita Alina @marioula1234 @ΒαλεντιναΧρηστος @Farmakotriftena περιμένω

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Ξέχασα να σας πω ότι χθες έβαλα τα κλάμματα από τη συγκίνηση. Έχω το απλικέσιον  Ovia στο κινητό ναι μέσα σε όλα τα άλλα σου δείχνει τι μέγεθος έχουν τα χεράκια και τα πατουσάκια του μωρού τώρα σε σχέση με το μέγεθος που θα έχουν όταν γεννηθεί. Μέχρι τώρα ήταν ξενό κάι απλά το προσπέρναγα. Εχθές το έδειχνα σε μια φίλη ναι είδα για πρώτη φορά μία κουκκίδα!!! Έβαλα τα κλάμματα!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!

• Μου αρέσει 1

4wnKp2.png 

Just now, Giotitsa είπε:

Θελω να κανω ερωτηση στις ηδη μανουλες ρε κοριτσια εγω ηδη ξερω να κανω κρεμες δικες μου ειμαι φανταστική μαγείρισσα αλλα εχω μια απορια για της φρουτοκρεμες οταν ξεκινάει το μωρό να τρώει για να μην εχει σβολιασματα που λεμε απο τα φρούτα πως τα αλεθεται να μην υπάρχει ομως ιχνος και πνιγεί @tsilona @Mamacita Alina @marioula1234 @ΒαλεντιναΧρηστος @Farmakotriftena περιμένω

Αν βαλεις λιιιιγο νερακι μεσα και εχεις καλο μπλεντερ-μιξερ γινεται αλοιφη!!! μπορεις κ λιγο γαλατακι ειτε δικο σ ειτε ετοιμο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

πέρνα τα από σιτα καλημερα ποκεμον.

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αν βαλεις λιιιιγο νερακι μεσα και εχεις καλο μπλεντερ-μιξερ γινεται αλοιφη!!! μπορεις κ λιγο γαλατακι ειτε δικο σ ειτε ετοιμο!

Ναι το ειδα στο youtube αλλα ειπα ας ρωτησω καμια ισχυει ναι εχω ραβδομπλεντερ

Just now, Rafaelatarzan είπε:

πέρνα τα από σιτα καλημερα ποκεμον.

Α ρε γελαωωωω ντιτζιμον ελεος χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι ισχυει βρε εγω ετσι κανω!

Το ραβδομπλεντερ ειναι ακομα καλυτερο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

τι γελάς καλε.ισχυει

δεν μένουν τα κομμάτια μέσα.χαχαχαχαχα 

Αν κάνει κακά το μωρό το κατάλαβαινεις αφού σε σπάσουν τα νερά κ ναι συνήθως γίνεται σε παράταση, δλδ 40 εβδ +. Αν δεν ζορίζεται, δλδ οι παλμοί είναι νορμαλ κ έχεις φτάσει σε καλή διαστολή, δλδ όχι 3 νομίζω δεν πειράζει να περιμένεις. Αλλά συνήθως θέλει αντιβίωση μετά το μωρό. Εμένα με κράτησαν 4 ώρες με σπασμένα κεχρωσμενα (έτσι λέγονται τα χεσμενα), και προχωρούσα καλά αλλά μόλις είδαμε ότι ζορίστηκε, δλδ αλλοιωθηκαν οι παλμοί μου την πήραν. 

Δεν έχω ιδέα για την κρέμα που λες. Δεν έδωσα αλεσμένα ποτέ. Κάναμε blw

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...