Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα γκαστρουλες μου

Άλλαξε η ώρα κ έπαθα τζετ λακ. 

Εγω γεννησα με κτ κ στη μία Βδομάδα πήρα το καρότσι κ βγήκαμε βόλτα. Αυτή η εβδομάδα όμως ήταν μαρτύριο. Έχω ακούσει ότι η 2η είναι ευκολότερη. Δεν το πολύ πιστεύω μιας κ είναι χειρουργείο πάνω στο χειρουργείο αλλά τεσπα. 

Εγω θέλω να προσπαθήσω για vbac το χω πει αλλά δεν ξέρω αν θα μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου να το κάνω. Σκέφτομαι πόσα θα βγουν, μετά θα χω κ τη βάφτιση κ θα μείνουμε πανί με πανί. Επειδή έχω σκοπό να τη βαφτίσω νωρίς κ αυτήν όπως έκανα με την πρώτη μου. 

Στη 2η είναι όντως καλύτερα τα πράγματα και πιο ταχεία η ανάρρωση!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα γκαστρουλες μου

Άλλαξε η ώρα κ έπαθα τζετ λακ. 

Εγω γεννησα με κτ κ στη μία Βδομάδα πήρα το καρότσι κ βγήκαμε βόλτα. Αυτή η εβδομάδα όμως ήταν μαρτύριο. Έχω ακούσει ότι η 2η είναι ευκολότερη. Δεν το πολύ πιστεύω μιας κ είναι χειρουργείο πάνω στο χειρουργείο αλλά τεσπα. 

Η διπλανή μου γεννησε με φτ και την κατασκισε ο γιατρός της κ. Δεν μπορούσε να κάτσει. Έλεγε καλύτερα καισαρική πάρα αυτό. Δεν ξέρω τι να πω

Εγω θέλω να προσπαθήσω για vbac το χω πει αλλά δεν ξέρω αν θα μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου να το κάνω. Σκέφτομαι πόσα θα βγουν, μετά θα χω κ τη βάφτιση κ θα μείνουμε πανί με πανί. Επειδή έχω σκοπό να τη βαφτίσω νωρίς κ αυτήν όπως έκανα με την πρώτη μου. 

Καλημερα κοριτσακι μου... Ευχομαι να γεννησεις με τον καλύτερο για σενα τροπο. Εγω ειμαι πρωταρα κ δεν ξερω... Οσο για τη βαφτιση, ποσο θες να τη βαφτισεις; Ρωταω γιατι για το παιδι δεν ξερω αν ειναι καλυτερα πιο νωρις ή λιγο πιο μετα;;; Τι λες εσυ που εχεις εμπειρία;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Ευχομαι να γεννησεις με τον καλύτερο για σενα τροπο. Εγω ειμαι πρωταρα κ δεν ξερω... Οσο για τη βαφτιση, ποσο θες να τη βαφτισεις; Ρωταω γιατι για το παιδι δεν ξερω αν ειναι καλυτερα πιο νωρις ή λιγο πιο μετα;;; Τι λες εσυ που εχεις εμπειρία;;; 

Γλυκουλα μου εγω να γεννησω θελω δεν με νοιαζει ο τρόπος χαχαχχαχα γεννησα με φυσικο τρόπο την πρώτη φορα για να δουμε και τωρα αν και δεν ξερω μαλλον θα παω για καισαρικη λογω προεκλαψιας θα γεννησω πιο νωρις αχ τι ωραια αχχαχαχχαχα λοιπόν να απαντησω εγω δεν εχω εμπειρια αλλα κατα την αποψη μου καλο ειναι να βαφτιζεις μικρό το μωρό πρώτον μπορεί και καθεται αν καταλαβαινεις τι εννοώ

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Γλυκουλα μου εγω να γεννησω θελω δεν με νοιαζει ο τρόπος χαχαχχαχα γεννησα με φυσικο τρόπο την πρώτη φορα για να δουμε και τωρα αν και δεν ξερω μαλλον θα παω για καισαρικη λογω προεκλαψιας θα γεννησω πιο νωρις αχ τι ωραια αχχαχαχχαχα λοιπόν να απαντησω εγω δεν εχω εμπειρια αλλα κατα την αποψη μου καλο ειναι να βαφτιζεις μικρό το μωρό πρώτον μπορεί και καθεται αν καταλαβαινεις τι εννοώ

Ευχομαι ο, τι καλύτερο κοριτσακι μου... Ναι ετσι οπως το σκέφτομαι θα μου αρεσε ιδανικα να το βαφτισω 5 με 6 μηνων... Απο την αλλη θα ήθελα να ανοιξιασει κιολας... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Τη βαφτισαμε 62 ημερών για την ακρίβεια. Αχαχχα τώρα τα μέτρησα. Ο λόγος ήταν επειδή η κουμπάρα μου είναι δασκάλα κ έφευγε μακριά για τη σχολική χρονιά. Χειμώνα δεν ήθελα για να το κάναμε τα Χριστούγεννα που έρχεται κ του χρόνου μου φαινόταν πολύ. Δε με χάλασε καθόλου. Το μωρό δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έκλαψε καθόλου ίσα ίσα ευχάριστιοταν το μπανακι της. Ααχαχαχα

Just now, Giotitsa είπε:

Κοίταξε κ για μένα δεν είναι αυτοσκοπός να γεννήσω με φτ. Να γεννήσω κ να πάνε όλα καλά θέλω εννοείται όπως όλες μας, αλλά ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω ένα ακόμα χειρουργείο στην κοιλιά. Και επίσης θέλω να 'αποφασισει' μόνο του το παιδί ποτε θα ρθει και όχι να το κανονίσουμε με βάση το πότε μπορεί ο γιατρός. Κατάλαβες πως το λεω; 

Φυσικά αν υπάρχει ανάγκη θα πάω με ραντεβού

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, tsilona είπε:

Κοίταξε κ για μένα δεν είναι αυτοσκοπός να γεννήσω με φτ. Να γεννήσω κ να πάνε όλα καλά θέλω εννοείται όπως όλες μας, αλλά ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω ένα ακόμα χειρουργείο στην κοιλιά. Και επίσης θέλω να 'αποφασισει' μόνο του το παιδί ποτε θα ρθει και όχι να το κανονίσουμε με βάση το πότε μπορεί ο γιατρός. Κατάλαβες πως το λεω; 

Αν το αναλαμβανει και ο γιατρος σου ολα τελεια θα πανε. Κι εγω ηθελα vbac αλλα ο γιατορς μου ειχε αλλη γνωμη.. τωρα 3 εγκυμοσύνη στα καπάκια θα πάω για καισαρική.

yplDp3.png

Just now, tsilona είπε:

Τη βαφτισαμε 62 ημερών για την ακρίβεια. Αχαχχα τώρα τα μέτρησα. Ο λόγος ήταν επειδή η κουμπάρα μου είναι δασκάλα κ έφευγε μακριά για τη σχολική χρονιά. Χειμώνα δεν ήθελα για να το κάναμε τα Χριστούγεννα που έρχεται κ του χρόνου μου φαινόταν πολύ. Δε με χάλασε καθόλου. Το μωρό δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έκλαψε καθόλου ίσα ίσα ευχάριστιοταν το μπανακι της. Ααχαχαχα

Καταλαβα πως το λες αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα αγάπη ναι δεν είναι ποτε μπορει ο γιατρός εδω να πάρει το παιδί αλλα οτι αν δεν έχουμε επιλογη θα το παρει με καταλαβαινεις τωρα τι εννοούσα δεν ειναι δικια μου απόφαση ουτε του μωρού ούτε του γιατρού ειναι του Θεου και το πως θα με παει η θρομβοφιλια αυτο 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καταλαβα πως το λες αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα αγάπη ναι δεν είναι ποτε μπορει ο γιατρός εδω να πάρει το παιδί αλλα οτι αν δεν έχουμε επιλογη θα το παρει με καταλαβαινεις τωρα τι εννοούσα δεν ειναι δικια μου απόφαση ουτε του μωρού ούτε του γιατρού ειναι του Θεου και το πως θα με παει η θρομβοφιλια αυτο 

Ναι καλέ εγώ κατάλαβα για σένα τι λες, για μένα έλεγα. 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αν το αναλαμβανει και ο γιατρος σου ολα τελεια θα πανε. Κι εγω ηθελα vbac αλλα ο γιατορς μου ειχε αλλη γνωμη.. τωρα 3 εγκυμοσύνη στα καπάκια θα πάω για καισαρική.

Ω κ είναι 10 μηνών το μωρακι σου ε; μπαμ μπαμ οι καισαρικες δλδ.. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

62 ημερών ,ε;... Πωπω πολυ μικρουλι... Αλλα αφου εφευγε η νονα τι να κανετε... Τουλάχιστον να ειναι καλος ο παπας να φερθει τρυφερα στο μωρακι... Γιατι τοσα κ τόσα ακουμε... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ναι καλέ εγώ κατάλαβα για σένα τι λες, για μένα έλεγα. 

Ω κ είναι 10 μηνών το μωρακι σου ε; μπαμ μπαμ οι καισαρικες δλδ.. 

Ναι το ξερω οχι ευτυχώς ο γιατρός ειναι πολυ καλος αγάπη εσυ ειπες γεννησες με καισαρικη την πρώτη φορα ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι το ξερω οχι ευτυχώς ο γιατρός ειναι πολυ καλος αγάπη εσυ ειπες γεννησες με καισαρικη την πρώτη φορα ;;

Εγω γεννησα με καισαρική ναι. Έφτασα διαστολή 6 κ κόλλησα εκεί. Η μικρή έκανε κακά κ οι παλμοί της αλλοιωθηκαν κ έτσι μπήκαμε χειρουργείο μπαμ μπαμ 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εγω γεννησα με καισαρική ναι. Έφτασα διαστολή 6 κ κόλλησα εκεί. Η μικρή έκανε κακά κ οι παλμοί της αλλοιωθηκαν κ έτσι μπήκαμε χειρουργείο μπαμ μπαμ 

Αααααα οποτε ναι επρεπε να πας με καισαρικη αφου το μωρο εκανε κακα μεσα

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

62 ημερών ,ε;... Πωπω πολυ μικρουλι... Αλλα αφου εφευγε η νονα τι να κανετε... Τουλάχιστον να ειναι καλος ο παπας να φερθει τρυφερα στο μωρακι... Γιατι τοσα κ τόσα ακουμε... 

Ναι πολύ καλός! συνέχεια γελούσε κ έλεγε τι το κάνα κ κοιμάται συνέχεια αχαχαχαχσ. Κοιμόταν ρε, της βγάλαμε τα ρούχα να μπει κολυμπηθρα κ τότε ξύπνησε. Στην Κολυμπηθρα έχουμε φωτός με ανοιχτά τα μάτια της μόνο. Με το που την ντυσαμε με τα ρουχαλακια της νονας ξανακοιμηθηκε. Αχαχαχαχχα 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ναι πολύ καλός! συνέχεια γελούσε κ έλεγε τι το κάνα κ κοιμάται συνέχεια αχαχαχαχσ. Κοιμόταν ρε, της βγάλαμε τα ρούχα να μπει κολυμπηθρα κ τότε ξύπνησε. Στην Κολυμπηθρα έχουμε φωτός με ανοιχτά τα μάτια της μόνο. Με το που την ντυσαμε με τα ρουχαλακια της νονας ξανακοιμηθηκε. Αχαχαχαχχα 

Ωχ αγάπη μου.... Τι καλο μωρακι.... Το γλυκουλι μου.... Οποτε δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου... Πολυ καλα ετσι... 

Κοριτσια, αυτο με τα κακα πρωτη φορα το ακουω... Κανει κακα την ωρα που γεννιεται; Κ τι προκαλει αυτο κ πρεπει να γινει καισαρικη;; Ελπιζω να μην ειναι πολυ κουτη η ερωτηση μου... Απλα δεν το γνωριζα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ωχ αγάπη μου.... Τι καλο μωρακι.... Το γλυκουλι μου.... Οποτε δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου... Πολυ καλα ετσι... 

Καθόλου καθόλου...γ αυτό το λόγο λοιπόν θέλω να το κάνω κ τώρα νωρις

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...