Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, marioula1234 είπε:

βρε μπουμπου σε αυτές τις περιπτωσεις καλυτερα ειναι να ξερεις την αληθεια για να εισαι προετοιμασμενη :) ισως να ναι κ στον ανθρωπο... τι να πω εγω πονουσα πολυ κ στις 2 παντως! 

Κοίτα η αλήθεια είναι υποκειμενική. Γιατί και πρόκληση που έκανα πήγα προετοιμασμένη να πεθάνω από τον πόνο και τελικά όταν μου είπαν γεννας λέω τιιι; Αυτό ήταν όλο; Σαν έντονοι πόνοι περιόδου! Και τότε η κολλητή μου αληθεια μου έλεγε ότι θα φτάσω σε σημείο λιποθυμίας αλλά τελικά το άκρος αντίθετο. Πιστεύω κι εγώ ότι η Καισαρικη πονάει μιας που είναι τομή αλλά ίσως υπάρχουν και γυναίκες που είναι πιο ανθεκτικες. Έχω φίλη που γέννησε πριν 15 μέρες με καισαρική και τη φοβόταν σαν να μη σου πω τι και τη τρίτη ημέρα με φόβο τη ρώτησα πώς είναι γιατί φοβήθηκα για την απάντηση και μου λέει άααα τέλεια ρε συ πολύ περισσότερο πονούσαν τα ράμματα από κάτω (περίνεοτομη) οπότε τρέχα γυρεύε χαχαχαχαχα

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια καλα κανετε κ λετε για τις καισαρικες... Εγω θα πω τον πονο μου για αποψε. Εκει που ελεγα οτι εχουν μειωθει οι αναγουλες, εχω μια ταση για εμετο αποψε αλλο πραγμα... Χαλια ειμαι... 

Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Δεύτερη μέρα σήμερα που μόλις φάω κάτι θέλω να το βγάλω. Και επίσης μόλις σηκωθώ ανακατεύομαι τρέλα. Όπως στις αρχές. Δεν ξέρω τι και πώς αλλά μάλλον το έχει η εβδομάδα χιχι

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοίτα η αλήθεια είναι υποκειμενική. Γιατί και πρόκληση που έκανα πήγα προετοιμασμένη να πεθάνω από τον πόνο και τελικά όταν μου είπαν γεννας λέω τιιι; Αυτό ήταν όλο; Σαν έντονοι πόνοι περιόδου! Και τότε η κολλητή μου αληθεια μου έλεγε ότι θα φτάσω σε σημείο λιποθυμίας αλλά τελικά το άκρος αντίθετο. Πιστεύω κι εγώ ότι η Καισαρικη πονάει μιας που είναι τομή αλλά ίσως υπάρχουν και γυναίκες που είναι πιο ανθεκτικες. Έχω φίλη που γέννησε πριν 15 μέρες με καισαρική και τη φοβόταν σαν να μη σου πω τι και τη τρίτη ημέρα με φόβο τη ρώτησα πώς είναι γιατί φοβήθηκα για την απάντηση και μου λέει άααα τέλεια ρε συ πολύ περισσότερο πονούσαν τα ράμματα από κάτω (περίνεοτομη) οπότε τρέχα γυρεύε χαχαχαχαχα

Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Δεύτερη μέρα σήμερα που μόλις φάω κάτι θέλω να το βγάλω. Και επίσης μόλις σηκωθώ ανακατεύομαι τρέλα. Όπως στις αρχές. Δεν ξέρω τι και πώς αλλά μάλλον το έχει η εβδομάδα χιχι

χα συμφωνω ειναι τελειως υποκειμενικο.κ.εγω μονο.ενα βραδυ ποναγα κ.αυτο ηταν.κ εχω φιλη που με φυσιολογικη γεννα για 20 μερες δεν μπορουσε ουτε να κατσει απο τα ραμματα. 

ναι εννοείται πως ειναι υποκειμενικη και εγω πιστευω πως ποναει στανταρ μιας και είναι τομη οπότε δεν γίνεται να μην πονεσει καθολου... απλα ναι καποιες πονανε λιγότερο καποιες περισσοτερο, εγω δυστυχώς ανοικω στη δεύτερη κατηγορία χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ναι ρε γαμωτο... Με το που σηκωθω ανακατευομαι χειρότερα. Ακριβως οπως στην αρχη... Πω πω, ειχα ξεσυνηθισει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

ναι εννοείται πως ειναι υποκειμενικη και εγω πιστευω πως ποναει στανταρ μιας και είναι τομη οπότε δεν γίνεται να μην πονεσει καθολου... απλα ναι καποιεε πονανε λιγότερο καποιεε περισσοτερο, εγω δυστυχώς ανοικω στη δεύτερη κατηγορία χαχαχ

Σου εύχομαι ειλικρινά να μη πονέσεις τόσο αν κάνεις πάλι καισαρική. Και να μας πεις κορίτσια τελικά τυχαίο ήταν αυτή τη φορά στη μια μέρα είμαι σούπερ χιχι

Just now, winspert είπε:

Ναι ρε γαμωτο... Με το που σηκωθω ανακατευομαι χειρότερα. Ακριβως οπως στην αρχη... Πω πω, ειχα ξεσυνηθισει... 

Κι εγώ.... Και λέω μα τι γίνεται από το πουθενά τώρα; Αυτό νορμάλ είναι; Χαχα.

Αλλά τελικά είδα ότι πολλά κορίτσια ανέφεραν αναγουλα εκείνη τη μέρα και ηρεμησα. Μάλλον θα κάνουμε καιρό σκαμπανεβάσματα μέχρι να υποχωρήσει τελείως

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι ειλικρινά να μη πονέσεις τόσο αν κάνεις πάλι καισαρική. Και να μας πεις κορίτσια τελικά τυχαίο ήταν αυτή τη φορά στη μια μέρα είμαι σούπερ χιχι

παλι καισαρικη θα κανω αγαπη μιας κ δεν δέχονται vback σε δημοσιο... 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κι εγώ.... Και λέω μα τι γίνεται από το πουθενά τώρα; Αυτό νορμάλ είναι; Χαχα.

Αλλά τελικά είδα ότι πολλά κορίτσια ανέφεραν αναγουλα εκείνη τη μέρα και ηρεμησα. Μάλλον θα κάνουμε καιρό σκαμπανεβάσματα μέχρι να υποχωρήσει τελείως

Χαλαλι τους τα σκατουλια μας... Δηλωνουν παρουσια. Οπως λεμε με τον αντρα μου καθε φορα που ανακατευομαι ή γυρναει πλευρό ή αλλάζει σταυροποδι... Χαχαχα μιας κ στον υπερηχο ηταν αραχτο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, linaa είπε:

χα συμφωνω ειναι τελειως υποκειμενικο.κ.εγω μονο.ενα βραδυ ποναγα κ.αυτο ηταν.κ εχω φιλη που με φυσιολογικη γεννα για 20 μερες δεν μπορουσε ουτε να κατσει απο τα ραμματα. 

Η φίλη σου εγώ θα ήμουν χαχαχαχα

παλι καισαρικη θα κανω αγαπη μιας κ δεν δέχονται vback σε δημοσιο... 

Δε πειράζει γερό δυνατό κι εσύ γερή δυνατή και ας είναι να πονέσουμε λίγο. Χαλάλι

Just now, winspert είπε:

Χαλαλι τους τα σκατουλια μας... Δηλωνουν παρουσια. Οπως λεμε με τον αντρα μου καθε φορα που ανακατευομαι ή γυρναει πλευρό ή αλλάζει σταυροποδι... Χαχαχα μιας κ στον υπερηχο ηταν αραχτο... 

Χαχαχα καλά θα ήταν.... Αλλά τα ανακατεματα τα κάνει η άτιμη η χοριακή ακόμη. Μετά που όντως θα κάνει τούμπες θα δεις πως δεν θα επηρεάζει καθόλου το στομάχι σου.

• Χαχα 2

Χαχαχα καλά θα ήταν.... Αλλά τα ανακατεματα τα κάνει η άτιμη η χοριακή ακόμη. Μετά που όντως θα κάνει τούμπες θα δεις πως δεν θα επηρεάζει καθόλου το στομάχι σου.

Χαχαχα, ναι... Για πλακα το λέμε πιο πολυ για να γελάμε... Ανυπομονω για τις τουμπες του... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, ναι... Για πλακα το λέμε πιο πολυ για να γελάμε... Ανυπομονω για τις τουμπες του... 

Το κατάλαβα χιχι. Απλά κουβέντα να γίνεται. Καλά κι εγώ ανυπομονώ. Θα είναι η μόνη περίοδος που πραγματικά θα είμαι ήρεμη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 29/3/2019 at 3:32 ΜΜ, Giotitsa είπε:

Ε μια ετσι μια αλλιως θα εισαι κοριτσι μου εγκυμοσύνη ειναι αυτη και εγω σημερα ειχα αναγουλες τωρα ειμαι περδικι ερώτηση: ποτε θα αρχισετε να ψωνιζετε για το μωρο σιγα σιγα κοριτσια @winspert @marioula1234 @Mamacita Alina και σε ολα τα αλλα κοριτσια

Αχ τι μου θυμισες τωρα...οταν εμαθα πως ημουν εγκυος στο πρωτο, απο την πρωτη στιγμη τρεχαμε στα μαγαζια και κοιτουσαμε πραγματακια για το μωρο...απο ρουχαλακια μεχρι επιπλα για παιδικο...καροτσι κτλ... Οποτε ολα τα εχω απο το πρωτο μου αγορι....εν τω μεταξυ ανοιξε ο αντρας μου μαγαζι με βρεφικα-παιδικα εδω και 4 μηνες...ξαφνικα, ενω προοριζαμε τον χωρο για γυμναστηριο μια και ειναι γυμναστης, οποτε αν με το καλο κανω κοριτσακι-γιατι δεν το χω δεσει κιολας-ε ρε μανα μου...τα καλυτερα!!! Οχι πως και το αγορι δεν εχει τα καλυτερα, αλλα το κοριτσι το χεις λιγο και σαν κουκλα...

On 29/3/2019 at 4:57 ΜΜ, winspert είπε:

Ειχες κανει σεμινάρια θηλασμου; Θελω τοσο πολυ να θηλασω αποκλειστικά... 

Μην αφησεις καμια μαια στο μαιευτηριο να του δωσει ξενο γαλο η χαμομηλι...το στηθος κατεβαζει γαλα την τριτη μερα, αλλα και αυτο που εχεις στην αρχη ειναι αρκετο για το νεογεννητο μωρακι σου και η ιδανικοτερη τροφη (το πυαρ αν εχεις ακουστα ή πρωτογαλα)...κανε το πείσμα να θηλαζεις ανα 3ωρο τουλαχιστον και να εχεις στο μυαλο σου οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες μπορουν να θηλασουν...

On 29/3/2019 at 7:20 ΜΜ, Giotitsa είπε:

@winspert και @tsilonaκαι @Farmakotriftenaεδω στα Γιάννενα θέλουν να θηλάζουν οι γυναίκες πολυ τον προωθούν πολύ τον θηλασμο παρα πολυ

Οντως κι εδω στη Χιο τον προωθουν τον θηλασμο και οι μαιες ειναι πρόθυμες να σου δειξουν πως μπαινει το μωρο στο στηθος, σε βοηθανε μεχρι να τα καταφερεις...εγω δεν ειχα κανενα παραπονο οσων αφορα το θεμα του θηλασμου...και το μωρο οταν το τακτοποιησαν αμεσως το έφεραν στο δωματιο και το πρωτο πραγμα που μου ειπαν να κανω ηταν να το θηλασω

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

verzp2.pngYgrLp2.png

13 ώρες πρίν, Sisi.. είπε:

Εγώ θα γεννησω ενα μήνα μετα την αδερφή μου οπότε η μαμά δεν ξέρω που θα πρωτοπαει..και είναι το πρώτο μας μωρό και για τις δύο..η πεθερά μένει στην άλλη άκρη της Ελλάδας αλλά έχει εκφράσει επιθυμία να έρθει..τι έχει να γίνει δεν θέλω να το σκέφτομαι καν..χαχαχα

Αχ τι ωραια που γεννας μαζι με την αδερφουλα σου!!! Με το καλο!!

verzp2.pngYgrLp2.png

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Και σε μένα η 12η ήταν η χειρότερη βδομάδα..

yplDp3.png

Καλημέρα γκαστρουλες μου

Άλλαξε η ώρα κ έπαθα τζετ λακ. 

Εγω γεννησα με κτ κ στη μία Βδομάδα πήρα το καρότσι κ βγήκαμε βόλτα. Αυτή η εβδομάδα όμως ήταν μαρτύριο. Έχω ακούσει ότι η 2η είναι ευκολότερη. Δεν το πολύ πιστεύω μιας κ είναι χειρουργείο πάνω στο χειρουργείο αλλά τεσπα. 

Η διπλανή μου γεννησε με φτ και την κατασκισε ο γιατρός της κ. Δεν μπορούσε να κάτσει. Έλεγε καλύτερα καισαρική πάρα αυτό. Δεν ξέρω τι να πω

Εγω θέλω να προσπαθήσω για vbac το χω πει αλλά δεν ξέρω αν θα μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου να το κάνω. Σκέφτομαι πόσα θα βγουν, μετά θα χω κ τη βάφτιση κ θα μείνουμε πανί με πανί. Επειδή έχω σκοπό να τη βαφτίσω νωρίς κ αυτήν όπως έκανα με την πρώτη μου. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Και σε μένα η 12η ήταν η χειρότερη βδομάδα..

Ωχ καταλαβα... Μα ετσι ξαφνικά ρε παιδι μου ενω ημουν καλα ολη μερα... Βραδιατικο... Χαχαχα, ευτυχως κοιμηθηκα τελεια!!!!! 

Καλημεραααααααααα!!!!! Γυρισατε;;;;; τα ρολογια σας εννοω.... 

4 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Μην αφησεις καμια μαια στο μαιευτηριο να του δωσει ξενο γαλο η χαμομηλι...το στηθος κατεβαζει γαλα την τριτη μερα, αλλα και αυτο που εχεις στην αρχη ειναι αρκετο για το νεογεννητο μωρακι σου και η ιδανικοτερη τροφη (το πυαρ αν εχεις ακουστα ή πρωτογαλα)...κανε το πείσμα να θηλαζεις ανα 3ωρο τουλαχιστον και να εχεις στο μυαλο σου οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες μπορουν να θηλασουν...

Μεσα στην απειρια μου εχω διαβασει πολλα, εχω δει πολλα βιντεο κ μου εχουν πει φιλες μου πολλες συμβουλές. Αυτο που φοβαμαι ειναι η πραξη... Στη θεωρία τα παω καλα... Χαχαχα... Δεν ξερω αν διαβασες αλλα εχω δωσει οδηγίες σε μανα κ αντρα να μην αφησουν καμια να δωσει ξενο γαλα... Αν βέβαια υπάρχει λογος δε θα αφησω κ το παιδακι μου νηστικο... Ναι για το πυαρ εχω ακουσει πως η λιγη ποσοτητα που παραγεται ειναι κ πολυ θρεπτική κ αρκετη για το νεογεννητο. Απλα θα πρεπει να τα  βαλω με το θηριο στο νοσοκομειο χαχαχα χαχαχα χαχαχα... Σε ευχαριστώ πολυ πολυ Ευαγγελία μου... Ααα κ εντελώς ασχετο αλλα χρονια πολλα για τις 25...Φιλαααακιααααα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...