Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Μα πόσα γραψατεεεε;;;; εντάξει κλαίω!!! Διάβαζα και γελούσα και ο άντρας μου με κοιτάει με απορία χαχαχα Αφού είναι η μέρα εξομολογησεων θα σας πω κι εγώ τα κιλά μου, χαχα. Είμαι 1.69, ξεκίνησα 70,5 και τώρα είμαι 68. Και να φανταστείτε έχω κάνει μόνο δύο εμετούς, έχασα από το φόβο μη βάλω πολλά και γίνω φακλανα από τώρα, χαχαχα

Εεε δε παλευεσαι κι εσύ. Εγώ αν δεν είχα εμετούς παίζει να ήμουν 80 τώρα. Είμαι απίστευτα λιχουδω

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 26 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω ειμαι κριμα.....απο την ξακουστη Καριτσα Πιεριας!!!! Ο δικος σου;;;; και να δεις χωριο π κανουμε εγω ποντια αυτος βλαχος συννενοησηηηη!!!! Χαχαχχαχαχα

συννενοηση μπουζούκι χαχαχαχαχα 

Just now, gogouli_ είπε:

Μα πόσα γραψατεεεε;;;; εντάξει κλαίω!!! Διάβαζα και γελούσα και ο άντρας μου με κοιτάει με απορία χαχαχα Αφού είναι η μέρα εξομολογησεων θα σας πω κι εγώ τα κιλά μου, χαχα. Είμαι 1.69, ξεκίνησα 70,5 και τώρα είμαι 68. Και να φανταστείτε έχω κάνει μόνο δύο εμετούς, έχασα από το φόβο μη βάλω πολλά και γίνω φακλανα από τώρα, χαχαχα

α χαχαχαχα είδες τι λεμε εδω μεσα.??? τι κάνεις κοριτσαρα μ??? φακλανα μ εσύ.

Just now, marioula1234 είπε:

εισαι ευαισθητουλα αγαπη μου :)

αγαπη μου δυο καισαρικες εκανα ναιιιιι πονανε πολυ αλλα οκ την παλευεις χαχαχ

καλως την κοριτσαρα μας που χαθηκες βρε; 

ααα κ εγω πρωτο μπόι 1.62 χαχαχ

καλη μου κ εγω τα ειχα αυτα αλλα επειδη εβαζα κολπικα προγεστερονη μολις την σταματησα σταματησαν κ αυτα... 

ε στο εν κουλι βοηθησε κ ο Παντελής ο φιλος μου ετσι;;; χαχαχ 

καλε ποσα γραψατεεεε;;; 

@marioula1234 εδω ειμαι κ γω...μην δεν πιάσει κατο χαζά αλλα οκ τώρα.πως είσαι κοιλιτσα ομορφη???

@marioula1234 μου καισαρική θα πάω κι εγώ. Όντως πονάει ε; Γιατί έχω ακούσει ότι δεν πονάνε πολλά κορίτσια και αδυνατώ να το πιστέψω μιας που είμαι κότα με τον πόνο. Βλέπουμε....

Διαφημίσεις

Just now, Rafaelatarzan είπε:

συννενοηση μπουζούκι χαχαχαχαχα 

α χαχαχαχα είδες τι λεμε εδω μεσα.??? τι κάνεις κοριτσαρα μ??? φακλανα μ εσύ.

Μα πραγματικα! Τι να πεις!!!!!

Καλεεεε φατε τωρα π μπορειτε μετα π θα εχετς τα μωρακια ορθιες θα τρωτε με το ενα ζερι στο αλλο θα κρατατε το νινι!!!! Δινω πολυ κουραγιο η ρημαδα παντως μπραβο μου:mrgreen:

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μα πραγματικα! Τι να πεις!!!!!

Καλεεεε φατε τωρα π μπορειτε μετα π θα εχετς τα μωρακια ορθιες θα τρωτε με το ενα ζερι στο αλλο θα κρατατε το νινι!!!! Δινω πολυ κουραγιο η ρημαδα παντως μπραβο μου:mrgreen:

χαχαχα θα στο φέρω να μ το κρατάς το δικό μ κ γω να τρώγω..χαχαχαψ

χαχαχα θα στο φέρω να μ το κρατάς το δικό μ κ γω να τρώγω..χαχαχαψ

Θα με χωσεις δηλ.....ντροπη σου...μηπως να ερθεις να με ταιζεις εσυ?? χαχαχαχα!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Θα με χωσεις δηλ.....ντροπη σου...μηπως να ερθεις να με ταιζεις εσυ?? χαχαχαχα!!!!

Ακόμα καλητερο αυτο να δω κ την μπουμπού μ....για το θα σε πάρει ο αέρας καμία μέρα εσένα...ευτυχώς που έρχεται καλοκαίρι αλλιως θα πεταγες.χχαψαψαψα

Ακόμα καλητερο αυτο να δω κ την μπουμπού μ....για το θα σε πάρει ο αέρας καμία μέρα εσένα...ευτυχώς που έρχεται καλοκαίρι αλλιως θα πεταγες.χχαψαψαψα

Αντε ξεκουρασου τωρα π κοιμηθηκε και ερχεσαι αυριο εσυ την κρατας εγωω πεθαινω για 3μερες να παρω τα πανω μ και μετα ειμαστε οκ...χαχχαχαχα πραγματικα ειμαι 43 μ εμεινε κ 1ολοκληρο κιλο αππ την εγκυμοσυνη να χω να λεω! Απο υψος αφηστε το 1.60το βλεπω απο χαμηλα!!!! Πρεπειιι να μαιιιιι 1.58!!!! Μιλαμε εγω κ ο ατετοκουμπο!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Αντε ξεκουρασου τωρα π κοιμηθηκε και ερχεσαι αυριο εσυ την κρατας εγωω πεθαινω για 3μερες να παρω τα πανω μ και μετα ειμαστε οκ...χαχχαχαχα πραγματικα ειμαι 43 μ εμεινε κ 1ολοκληρο κιλο αππ την εγκυμοσυνη να χω να λεω! Απο υψος αφηστε το 1.60το βλεπω απο χαμηλα!!!! Πρεπειιι να μαιιιιι 1.58!!!! Μιλαμε εγω κ ο ατετοκουμπο!!!!

χαχαχαχαχα γω 1.63 ειμαι ...αλλα 60 κιλά...βάρυνα πολυ..Θέλω μα παω 57 ...τα κιλά μ ήταν πάντα 55 με 57.43 ημουνα όταν ήμουν 19 τωρα στα 37 χεστα βραστά.χααχχαχα 

@marioula1234 εδω ειμαι κ γω...μην δεν πιάσει κατο χαζά αλλα οκ τώρα.πως είσαι κοιλιτσα ομορφη???

καλα ειμαι και εγω αγαπη μου Τρίτη θακανω την αυχενικη ελπιζωολα να ναι καλά :) εσυ σε τι φαση εισαι τωρα; 

Just now, Mamacita Alina είπε:

@marioula1234 μου καισαρική θα πάω κι εγώ. Όντως πονάει ε; Γιατί έχω ακούσει ότι δεν πονάνε πολλά κορίτσια και αδυνατώ να το πιστέψω μιας που είμαι κότα με τον πόνο. Βλέπουμε....

καλα κανεις και δεν πιστευεις χαχαχ ποναει κ παααρα πολυ μαλιστα!!! αλλα εχει να κανει πολυ και με την ψυχολογία... στο πρωτο πονουσα πιο πολυ ψυχικά εκανα 3 μερες να σηκωθω απο το κρεβάτι μου φαινοταν ο πονος της καισαρικης αβασταχτος.. στο δευτερο γεννησα 9 παρατεταρτο το βραδυ στις 12 εκλαψε το μωρο γιατι πεινουσε (μαλλον) και ενω υπεφερα σηκωθηκα μονη μου ορθια γτ ηθελα εγω να σηκωσω το μωρο και να του ετοιμασω γαλα... ημουν τοσο ευτυχισμενη δεν αφηνα κανεναν να το αγγίζει ηθελα εγω να το σηκωνω να το αλλαζω να το ταιζω κλπ κλπ! ασε που δεν ειχα κ κανενα μονη μ γεννησα χαχαχ ειμαι απο Κάλυμνο... ειχα ενοικιασει δωματιο στη Ρόδο γτ μιυ ειχαν πει οι γυναικολογοι μου πως η μητρα μ ειναι ταλαιπωρημενη κ θα γεννησω προωρα κ ετσι ενοικιασα δωματιο ενα πριν στη ροδο για να γεννησω εκει... θα ερχοταν ο αντρας μ κ η μανα μ μια βδομάδα πριν την γεννα αλλα τλκ οντως γεννησα προωρα κ ημουν μονη με την μικρη αδερφη μου που απλα ηταν διακοσμητικη τπτ δεν ηξερε να κανει... μα δεν την αφηνα κιολας! καλα πολυ πλακα ειχε κανε το εικονα να γενναω κ να μην μπορουν να ερθουν δεν ειχε καραβι εκεινη τη μερα! γεννησα Δευτέρα βραδυ κ ήρθαν Τετάρτη πρωι κ τον βρήκαν ετοιμο... ο αντρας μ κοντεψε να πεθανει απο το αγχος κ την αγωνια του το στελνα σε φωτο το μωρο για να το δει χαχαχ 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

καλα ειμαι και εγω αγαπη μου Τρίτη θακανω την αυχενικη ελπιζωολα να ναι καλά :) εσυ σε τι φαση εισαι τωρα; 

καλα κανεις και δεν πιστευεις χαχαχ ποναει κ παααρα πολυ μαλιστα!!! αλλα εχει να κανει πολυ και με την ψυχολογία... στο πρωτο πονουσα πιο πολυ ψυχικά εκανα 3 μερες να σηκωθω απο το κρεβάτι μου φαινοταν ο πονος της καισαρικης αβασταχτος.. στο δευτερο γεννησα 9 παρατεταρτο το βραδυ στις 12 εκλαψε το μωρο γιατι πεινουσε (μαλλον) και ενω υπεφερα σηκωθηκα μονη μου ορθια γτ ηθελα εγω να σηκωσω το μωρο και να του ετοιμασω γαλα... ημουν τοσο ευτυχισμενη δεν αφηνα κανεναν να το αγγίζει ηθελα εγω να το σηκωνω να το αλλαζω να το ταιζω κλπ κλπ! ασε που δεν ειχα κ κανενα μονη μ γεννησα χαχαχ ειμαι απο Κάλυμνο... ειχα ενοικιασει δωματιο στη Ρόδο γτ μιυ ειχαν πει οι γυναικολογοι μου πως η μητρα μ ειναι ταλαιπωρημενη κ θα γεννησω προωρα κ ετσι ενοικιασα δωματιο ενα πριν στη ροδο για να γεννησω εκει... θα ερχοταν ο αντρας μ κ η μανα μ μια βδομάδα πριν την γεννα αλλα τλκ οντως γεννησα προωρα κ ημουν μονη με την μικρη αδερφη μου που απλα ηταν διακοσμητικη τπτ δεν ηξερε να κανει... μα δεν την αφηνα κιολας! καλα πολυ πλακα ειχε κανε το εικονα να γενναω κ να μην μπορουν να ερθουν δεν ειχε καραβι εκεινη τη μερα! γεννησα Δευτέρα βραδυ κ ήρθαν Τετάρτη πρωι κ τον βρήκαν ετοιμο... ο αντρας μ κοντεψε να πεθανει απο το αγχος κ την αγωνια του το στελνα σε φωτο το μωρο για να το δει χαχαχ 

Δε μου δίνεις θάρρος η αλήθεια είναι χαχαχαχαχα..καλά να είναι κι ας πονάει. Παιδί θα φέρω στο κόσμο χαλάλι και ο πόνος και όλα ...

Just now, Mamacita Alina είπε:

Δε μου δίνεις θάρρος η αλήθεια είναι χαχαχαχαχα..καλά να είναι κι ας πονάει. Παιδί θα φέρω στο κόσμο χαλάλι και ο πόνος και όλα ...

βρε μπουμπου σε αυτές τις περιπτωσεις καλυτερα ειναι να ξερεις την αληθεια για να εισαι προετοιμασμενη :) ισως να ναι κ στον ανθρωπο... τι να πω εγω πονουσα πολυ κ στις 2 παντως! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κορίτσια καλα κανετε κ λετε για τις καισαρικες... Εγω θα πω τον πονο μου για αποψε. Εκει που ελεγα οτι εχουν μειωθει οι αναγουλες, εχω μια ταση για εμετο αποψε αλλο πραγμα... Χαλια ειμαι... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...