Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

ελα δεν απαντησες ειναι οντως βλαχος γιατι εμενα αληθεια ειναι 

Ποτε με ρωτησες δεν ειδα;;;;; ναι ειναι οντως καραβλαχος!!!!

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εεεμ θα πάρει το αίμα του πίσω κι αυτός τι τα θελες κι εσυ; Τώρα έχει δίκιο ο άνθρωπος χαχα

Ηθελα παιδι η ερμη....ναι σιγα μην παραδεχτω οτι εχει δικιο τι λες καλεεεε!!!! Ας το παρει πισω σε 2χρονια τωρα πρεπει;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ηθελα παιδι η ερμη....ναι σιγα μην παραδεχτω οτι εχει δικιο τι λες καλεεεε!!!! Ας το παρει πισω σε 2χρονια τωρα πρεπει;;;

χααχχαχααχαχαχχααχχα ελα ρεεεεεεε και εμενα Βλαχος ειναι απο που ειναι χααχαχααχ καραβλαχος ε οχι φιλη αχαχαχχαχαχα κριμα 

xfHlp3.png

Χαχαχα εεεεμ πες του το με τρόπο χαχαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

χααχχαχααχαχαχχααχχα ελα ρεεεεεεε και εμενα Βλαχος ειναι απο που ειναι χααχαχααχ καραβλαχος ε οχι φιλη αχαχαχχαχαχα κριμα 

Εγω ειμαι κριμα.....απο την ξακουστη Καριτσα Πιεριας!!!! Ο δικος σου;;;; και να δεις χωριο π κανουμε εγω ποντια αυτος βλαχος συννενοησηηηη!!!! Χαχαχχαχαχα

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εγω ειμαι κριμα.....απο την ξακουστη Καριτσα Πιεριας!!!! Ο δικος σου;;;; και να δεις χωριο π κανουμε εγω ποντια αυτος βλαχος συννενοησηηηη!!!! Χαχαχχαχαχα

καλα ενταξει ετσιιιι εγω Ποντια αυτος βλαχος επισης αχαχααχαχ εγω ειμαι απο τα Ιωαννινα αγαπη αλλα ειμαι απο χωριο δεν θελω να το πω δημοσια τωρα και ο ανδρας μου απο το Ανηλιο Μετσοβου 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα εεεεμ πες του το με τρόπο χαχαχαχα

Του το πα....αλλα ειναι εγωιστης!!! Προς το παρον κανω τον κινεζο.....πιστευω θα το ξεχασει....το καλο που του θελω αλλιως θα παρω τα βουνα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Του το πα....αλλα ειναι εγωιστης!!! Προς το παρον κανω τον κινεζο.....πιστευω θα το ξεχασει....το καλο που του θελω αλλιως θα παρω τα βουνα!!!

Υπομονή. Θα ξεχαστεί που θα πάει. 

Just now, Giotitsa είπε:

καλα ενταξει ετσιιιι εγω Ποντια αυτος βλαχος επισης αχαχααχαχ εγω ειμαι απο τα Ιωαννινα αγαπη αλλα ειμαι απο χωριο δεν θελω να το πω δημοσια τωρα και ο ανδρας μου απο το Ανηλιο Μετσοβου 

Ωραιααα ειμαστε κ οι 2......εγω ειμαι απο την πολη εδω....αλλα μενουμε στο χωριο π μεγαλωσα!

Υπομονή. Θα ξεχαστεί που θα πάει. 

Ναι ετσι πιστευω μολις ηρθε απο την δουλεια εφαγε κ πηρε την μικρη αγγαλια....και της λεει: να τωρα π θα κανουμε αδερφακι με την μαμα θα σε προσεχει αυτος.....εγωω εφυγα μεσα κανοντας την ανηξερη!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ωραιααα ειμαστε κ οι 2......εγω ειμαι απο την πολη εδω....αλλα μενουμε στο χωριο π μεγαλωσα!

Ναι ετσι πιστευω μολις ηρθε απο την δουλεια εφαγε κ πηρε την μικρη αγγαλια....και της λεει: να τωρα π θα κανουμε αδερφακι με την μαμα θα σε προσεχει αυτος.....εγωω εφυγα μεσα κανοντας την ανηξερη!!!

Πες του ότι αν κάνετε αδερφάκι θα τον έχεις στη νηστεία. Ταξτου και τώρα που γεννησες καινούρια κόλπα. Τα είδα πες σε ένα φόρουμ. Θα κάνουμε τη στάση εν κουλι. Να δεις πως θα ξεχάσει εγκυμοσυνες χαχαχαχα

• Χαχα 2

αχχαχαχααχαχαχαχαχααχ ενταξεθ εχω πεθανει στο γελιο μωρεεεε

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Πες του ότι αν κάνετε αδερφάκι θα τον έχεις στη νηστεία. Ταξτου και τώρα που γεννησες καινούρια κόλπα. Τα είδα πες σε ένα φόρουμ. Θα κάνουμε τη στάση εν κουλι. Να δεις πως θα ξεχάσει εγκυμοσυνες χαχαχαχα

Χαχαχχαχα καλα λες αυτο θα δοκιμασω ελπιζω να το ξεχασει για τα 2 επομενα χρονια!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Χαχαχχαχα καλα λες αυτο θα δοκιμασω ελπιζω να το ξεχασει για τα 2 επομενα χρονια!!!

Πιστεύω θα πιάσει. Εεεε δε μπορειιιι

• Μου αρέσει 1

Just now, Giotitsa είπε:

αχχαχαχααχαχαχαχαχααχ ενταξεθ εχω πεθανει στο γελιο μωρεεεε

Μα δεν ειναι οτι θελει 2ο ειναι σιγουρος οτι θα ειναι αγορι.....τ λεω αν ειναι κοριτσι; δεν πηραζει μ λεει το 3ο....ναι του λεω θα γινω εγω κουνελα για να πετυχεις εσυ τον απογονο....δεν του τα πανε καλα

Πιστεύω θα πιάσει. Εεεε δε μπορειιιι

Καλα δν περνω κ ορκο αλλα θα προσπαθησω!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Εγώ τώρα γιατί συγκινήθηκα και κλαίω την ευαισθησία μου γαμώ;

Είμαι λέει όσο το τικερακι πεθαίνω χαχαχαχαχα τρεληηη 

εισαι ευαισθητουλα αγαπη μου :)

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλώς ήρθες κοριτσακι μου. Κ εμενα το πρωτο μου παιδακι ειναι. Εγω ειμαι 12 εβδομαδων κ 4 ημερών. Εχω κανει αυχενικη κ μαλλον μας ειπαν για αγορακι αλλα οχι σιγουρα. Πητ εχω 8 Οκτωβρίου πρωτα ο θεος... 

Κ για να απαντησω κ στα υπόλοιπα ευτυχως δεν με ανακατευει το αφρολουτρο ουτε γενικα οι μυρωδιες πλεον κ οσο για βοηθεια εγω θα εχω τη μαμα μου αλλα τη θελω με μετρο. Ιδανικα θα ηθελα να με βοηθαει οσο θα το ζηταω κ να μην ειναι συνέχεια εδω. Ελπιζω να μην ακούγεται κακουλι αλλα θελω βοηθεια αλλα κ το χρονο μου να γινω μανα, να αναλαβω εγω το μωρο μου κ να ησυχαζω οποτε θελω... Θα μου πεις αν κανεις καμια καισαρικη τοτε να σε δω βοήθεια που θα θες... Απλα εμας ειναι το πρώτο μωρο της οικογένειας κ νομιζω η μανα μου θα κολλησει... 

αγαπη μου δυο καισαρικες εκανα ναιιιιι πονανε πολυ αλλα οκ την παλευεις χαχαχ

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

εντάξει από που να το πιάσω κ από που να το αφήσω....τι πραματα είναι αυτα ???? μπηκα μα σας διαβάσω κ η αλήθεια είναι στεναχωρηθηκα. 

Τώρα θα μ πείτε εεεεεε τι πετάγεται εσυ αφού δεν είσαι έγκυος δεν ξέρεις δεν έχεις άποψη.ειμαι κ γω γυναίκα όμως...

τα περί θηλασμού κ η παρεξηγήσεις ποθ παρολιγο να γίνουν δεν με αγγίζουν καν.μπορω κ γω να τοποθετηθώ παρολο που δεν ειμαι μαμα αλλα δεν θα το κάνω....

θα σας πω μόνο ότι εγώ δεν προκειτε να θηλάσω με την καμία....δεν θέλω ...κ σε όποιον αρέσει....

Είμαστε ολες διαφορετικές εδω μεσα....Ακόμα κ αληθινές αδερφές να είμασταν παλι θα είχαμε διάφορες.

δεν υπάρχει καν λόγος να γίνεται όλο αυτό....πείτε την γνώμη σας αλλά για τον εαυτό σας κ μόνο...Εγώ πχ εχω άλλη γνώμη για ολο αυτο ....η πχ η γιωτα μπορεί κ αυτή να έχει άλλη γνώμη για όλο αυτο....κ ου το καθεξής.

μίλησα ίσως σκληρά σημερα???? ήθελα να πω αυτά που νιώθω κ εγώ.....

@Mamacita Alina καταχράστηκα κ εγώ το ποστ σ κ είπα αυτά που ήθελα να πω.να με συγχωρέσεις αλλα  ήθελα να τα πω.κ το σταματάω κ γω εδώ...

Πάμε σε άλλα τωρα....Πώς εισται???? παω να συνεχίσω να σας διαβάσω γιατί έχετε πει πολλά γαλοπούλες μ....

εμένα αν με ρωτάτε ειμαι πολυ καλα.χαχαχαχα φιλακια σε ολες.

καλως την κοριτσαρα μας που χαθηκες βρε; 

1 hour ago, winspert είπε:

Εγω κοριτσια μου δυστυχώς ξεκινησα απο τα 55. Μια ζωη ημουν 48 αλλα κατι που μεγαλωνουμε, κατι τα φαρμακα της εξωσωματικης πηγα στα 55. Κ απο υψος, ζουμπας... 1,60 ειμαι... Πρωτο μποι... 

ααα κ εγω πρωτο μπόι 1.62 χαχαχ

1 hour ago, Sisi.. είπε:

Κορίτσια μου έχω μια απορία και θέλω τη βοήθεια σας..έχω πολλά υγρά εντελώς αχρωμα και άοσμα..είναι σα να έχει βραχεί με νερό το εσώρουχο μου..μήπως τα έχετε και σεις,;είναι φυσιολογικό;μη με περάσατε για χαζή αλλά φοβάμαι μην είναι αμνηακο υγρό..έχω αγχωθει πάλι..

καλη μου κ εγω τα ειχα αυτα αλλα επειδη εβαζα κολπικα προγεστερονη μολις την σταματησα σταματησαν κ αυτα... 

πρίν από 58 λεπτά , winspert είπε:

Δυστυχώς στα ιδιωτικα γινεται ναι μεν πολλη κ καλη δουλειά αλλα κ πολλα για μα χαρουν οι γονεις... Το προσωπικό δε χαίρεται ιδιαίτερα... Χαχαχα 

Να γινεις καλα κ εσυ κ η @Farmakotriftenaκ να συνεχίσουμε τις βλακειες που τοσο ευκολα ξεστομιζουμε... Αντε... 

Εχω πολλα υγρα οπως τα περιγραφεις απο την αρχη της εγκυμοσύνης μου. Χρειάζομαι σερβιετακια φυσικα κ αλλαγη πολλες φορες μεσα στη μερα. Δε μιλάμε κ για ποταμι αλλα εχω. Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικό... Τα αλλα κορίτσια, τι λετε; 

πρίν από 35 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Χαχαχαχαχα καλή κουλή αποκαλύπτεται σιγά σιγά έλα εν κουλιιιι χάμπο καλά να σαι παλικάρι μου. Που να το φανταστείς κι εσύ τι θα είναι το εν κουλιιιι σε ένα φόρουμ χαχαχαχα

ε στο εν κουλι βοηθησε κ ο Παντελής ο φιλος μου ετσι;;; χαχαχ 

καλε ποσα γραψατεεεε;;; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μα πόσα γραψατεεεε;;;; εντάξει κλαίω!!! Διάβαζα και γελούσα και ο άντρας μου με κοιτάει με απορία χαχαχα Αφού είναι η μέρα εξομολογησεων θα σας πω κι εγώ τα κιλά μου, χαχα. Είμαι 1.69, ξεκίνησα 70,5 και τώρα είμαι 68. Και να φανταστείτε έχω κάνει μόνο δύο εμετούς, έχασα από το φόβο μη βάλω πολλά και γίνω φακλανα από τώρα, χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...