Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναιιιι αλλα Εγω πιστευω θα μ βγει ξινο χαχαχαχα!!!!

Εισαι τρεληηηη:lol:....καλε μ βγαζει ειδοποιηση καθε φορα π μπαινω να κανω κατι αναβαθμιση στη σελιδα .....κ φοβουμεγαρρρρ κανω οτι δεν το βλεπω χαχαχαχχα το προσπερνω με ελαφρα πηδηγματακια

καλα κανεις μην κανεις τιποτα χααχχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλέ από τώρα θα θέλει κι αυτός ο αθεοφοβος κι αλλο χαχαχα

Ναι καλε αφου τον προηγουμενο μηνα υπηρξε ατυχηματακι με το προστατευτικουλι κ ερχεται με ενα υφος κ μ λεει:ερχεται ο μπεμπης?B) εμενα με εζωναν τα φιδια αλλα ευτυχως ολα οκκκ

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ναι καλε αφου τον προηγουμενο μηνα υπηρξε ατυχηματακι με το προστατευτικουλι κ ερχεται με ενα υφος κ μ λεει:ερχεται ο μπεμπης?B) εμενα με εζωναν τα φιδια αλλα ευτυχως ολα οκκκ

Χαχαχαχαχα άντρες χαχαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχαχα, ας δίνει η μια διψασμενη κουραγιο στην αλλη διψασμενη... Η καθε μια για αλλο λογο... Το ταρζανακι ειναι κατηγορία απο μονο του.... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα 

ειμαι ειμαι χαχααχχαχα 

• Μου αρέσει 1

Just now, Giotitsa είπε:

καλα κανεις μην κανεις τιποτα χααχχαχαχαχα

Χαζη ειμαιιιιιι????? Οχι βεβαια ουτε τολμω

Χαχαχαχαχα άντρες χαχαχαχα

Χαχαχαχχα εμμμ βεβαια αυτος θα ειναι ολη μερα με 2 μωρα να κλαινε να θελουν αγγαλια ταισμα ξεσκατισμα ολη την ημερα;;; οχιιι βεβαιιααα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχχα εμμμ βεβαια αυτος θα ειναι ολη μερα με 2 μωρα να κλαινε να θελουν αγγαλια ταισμα ξεσκατισμα ολη την ημερα;;; οχιιι βεβαιιααα

Γιατί τη γέννα που τη πας οεο;

φυσικα και οχι κατσε μην κρυβει κανεναν ιο  παρε τσιγκινο σωβρακακι φιλη Βαλεντινα χαχαχαχαχααααχ

xfHlp3.png

Γιατί τη γέννα που τη πας οεο;

Η γεννα καλη ηταν στην εγκυμοσυνη εφαγα αγγουρι!!!

Just now, Giotitsa είπε:

φυσικα και οχι κατσε μην κρυβει κανεναν ιο  παρε τσιγκινο σωβρακακι φιλη Βαλεντινα χαχαχαχαχααααχ

Χαχχαχαχα ασε ρε μην με βιασει κανα βραδυ στον υπνο μ!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Χαχαχα κλαίω :-D το νου σου που λέει και ο Σεφερλής

• Χαχα 1

Χαχαχα κλαίω :-D το νου σου που λέει και ο Σεφερλής

Ρε ξερεις τι βλαχος ειναι αυτος;,; ΠΟΝΗΗΗΗΡΟΟΟΟΣΣΣΣΣ υπουλος υποχθονιος χαχαχχαχα!!!!!! Τι λεω για τον αντρα μου!!! Ντροπηηηη

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

αχ αυτους δεν τους νοιαζει φιλη μου απλα βαζουν μεσα βγαζουν και αυτο ητανε εμεις τρωμε ολο το αγγουρι μετα χχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε ξερεις τι βλαχος ειναι αυτος;,; ΠΟΝΗΗΗΗΡΟΟΟΟΣΣΣΣΣ υπουλος υποχθονιος χαχαχχαχα!!!!!! Τι λεω για τον αντρα μου!!! Ντροπηηηη

ουιιιιιιι ακουσα βλαχο ωρεεεεε και εμενα βλαχος ειναι πες αληθεια βλαχος ειναι ;;;

xfHlp3.png

Χαχαχα ντροπή ντροπή 

Just now, Giotitsa είπε:

αχ αυτους δεν τους νοιαζει φιλη μου απλα βαζουν μεσα βγαζουν και αυτο ητανε εμεις τρωμε ολο το αγγουρι μετα χχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ενταξει δεν λεω στο νοσοκομειο π νοσηλευτηκα ηταν οληηηη μερα εκειιι μαζιι μου αλλα δεν πονουσε αυτος!!! Ουτε πηρε 18κιλα να του πονανε τα γονατα γτ πριν ηταν μινιατουρα....ημουν κ 42 κιλα πριν την εγκυμοσυνη κ εφτασα 60!

Χαχαχα ντροπή ντροπή 

Εμα τι να πωωω!!!!! Για το πρωτο κοντεψα να τον βιασω εγω και τωρα για το 2ο αυτος!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ενταξει δεν λεω στο νοσοκομειο π νοσηλευτηκα ηταν οληηηη μερα εκειιι μαζιι μου αλλα δεν πονουσε αυτος!!! Ουτε πηρε 18κιλα να του πονανε τα γονατα γτ πριν ηταν μινιατουρα....ημουν κ 42 κιλα πριν την εγκυμοσυνη κ εφτασα 60!

Εμα τι να πωωω!!!!! Για το πρωτο κοντεψα να τον βιασω εγω και τωρα για το 2ο αυτος!!!!

Εεεμ θα πάρει το αίμα του πίσω κι αυτός τι τα θελες κι εσυ; Τώρα έχει δίκιο ο άνθρωπος χαχα

• Χαχα 1

ελα δεν απαντησες ειναι οντως βλαχος γιατι εμενα αληθεια ειναι 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...