Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

ποιος να μας κλεισει καλε το τσαρδι μας εγω ειμαι η τσατσα ας τολμησει καποιος αχχαχαχαχαχαχαχα

Αχαχχαχαχαχχαχα καλα λες ποιος να τολμησει να τα βαλει μαζι σου.....σε ειδα με την ενημερωση π εκαναν στην σελιδα κοντεψες να τους φας:lol:

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε ευχαριστω κοπελα μ με το καλο το μπεμπακι σου!!!! Δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε αυτο μονο αλλα στην @Rafaelatarzan αχχ τι να πουμε κ εμεις π εχουμε μονιμως ενα πλασματακι να κλαιει οποτε θελουμε λιγο ιδιωτικοτητα κανε κ για μας ρε ψυχη!!!

Χαχαχαχα, ας δίνει η μια διψασμενη κουραγιο στην αλλη διψασμενη... Η καθε μια για αλλο λογο... Το ταρζανακι ειναι κατηγορία απο μονο του.... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

καλεεε εμενα μου φευγουν σου λεω αλλαζω βρακι σε μια μερα

Και είναι διάφανη;βρε σου λέω φοράω άσπρο εσώρουχο και είναι σα να χει βραχεί σε κάποια σημεία..δεν σου κριβω πως δεν έχω ηρεμισει εντελώς..βέβαια άμα λέει η γιατρός πως είναι όλο και όλα τα υγρά όσο ένα κουταλάκι και γω αυτά τα υγρά τα έχω πολλες μέρες..εσύ τι εμπειρία είχες από απωλια αμνηακου;

w99Ap2.png

Αχαχχαχαχαχχαχα καλα λες ποιος να τολμησει να τα βαλει μαζι σου.....σε ειδα με την ενημερωση π εκαναν στην σελιδα κοντεψες να τους φας:lol:

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχα εμ μα αφου ειχε προβλημα το φορουμ ρε και αν δεν εκανα παραπονα καποιες ακομα δεν θα μπαιναμε ακομα μεσα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Just now, Sisi.. είπε:

Και είναι διάφανη;βρε σου λέω φοράω άσπρο εσώρουχο και είναι σα να χει βραχεί σε κάποια σημεία..δεν σου κριβω πως δεν έχω ηρεμισει εντελώς..βέβαια άμα λέει η γιατρός πως είναι όλο και όλα τα υγρά όσο ένα κουταλάκι και γω αυτά τα υγρά τα έχω πολλες μέρες..εσύ τι εμπειρία είχες από απωλια αμνηακου;

εγω ειχα κανει ομως αμνιοπαρακεντιση ετσι πρωτον αληθεια δεν γινεται να ειναι αμνιακοαπο τοσο νωρις αλλα ξερεις τι αν δεις οτι δεν ηρεμεις πες της ρε παιδι μου να στο μετρησει οοοο εσυ αποφασιζεις στο κατω κατω εγω εχανα αμνιακο απο την αμνιοπαρακεντιση τωρα 9 και κατι εβδομαδ εσυ λιγο χλωμο να ειναι αμνιακο αλλα πες της ρε παιδι μου εγω θελω να ηρεμησω μετρησε μου το αμνιακο

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχαχα, ας δίνει η μια διψασμενη κουραγιο στην αλλη διψασμενη... Η καθε μια για αλλο λογο... Το ταρζανακι ειναι κατηγορία απο μονο του.... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα 

Αχαχχαχαχαχ αστα να πανε διψασμενη οσο ημουν εγκυος διψασμενη κ τωρα π γεννησα! Ντροπη τ ειδους ειμαι χαχαχα

Just now, Sisi.. είπε:

Αν θες κοπελα μ να σ στειλω σε π.μ την εταιρια π παραγγελνα κατι στικακια για να δεις αν ειναι αμνιακο ειχα κ εγω αυτο το αγχος γτ ειχααα παααρααα πολλα υγρα κ ετσι ηρεμουσα ειναι οικονομικα

Just now, Giotitsa είπε:

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχα εμ μα αφου ειχε προβλημα το φορουμ ρε και αν δεν εκανα παραπονα καποιες ακομα δεν θα μπαιναμε ακομα μεσα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κ εγω τους εστειλα σε εμαιλ δεν γινοταν ρε συ χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Αχαχχαχαχαχ αστα να πανε διψασμενη οσο ημουν εγκυος διψασμενη κ τωρα π γεννησα! Ντροπη τ ειδους ειμαι χαχαχα

Αν θες κοπελα μ να σ στειλω σε π.μ την εταιρια π παραγγελνα κατι στικακια για να δεις αν ειναι αμνιακο ειχα κ εγω αυτο το αγχος γτ ειχααα παααρααα πολλα υγρα κ ετσι ηρεμουσα ειναι οικονομικα

Κ εγω τους εστειλα σε εμαιλ δεν γινοταν ρε συ χαχαχαχαχα

και εγω ενα θεμα παλι σημερα τους εχω στειλει 4 απο το πρωι αλλα και κλασμενη με εχουν αχχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βρε κορίτσια τι βαρεμάρα είναι αυτή; Να σας ρωτήσω κάτι; Καμία φάρσα θα κάνετε στα αμόρε την πρωταπριλιά; Χιχι

Εγω λεω να του πω οτι ειμαι παλι εγκυος...αλλα τον εχω ικανο να χαρει γτ ριχνει κατι μπηχτες οτι θελει συντομα κ αλλο κ φοβαμαι μην στεναχωρηθει μετα και με δι@@@-στηλει!!!!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Δεν μπορουσα να μπω σε λιγο θα εγραφα στους τοιχους του σπιτιου μου οτι ειχα να πω!!! Χαχαχαχχαχα @Giotitsa

ρε αστα ειναι και πορωτικο ετσι εθιστικο λεμε αχχαχαχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

και εγω ενα θεμα παλι σημερα τους εχω στειλει 4 απο το πρωι αλλα και κλασμενη με εχουν αχχαχαχαχαχα

Σε βαρεθηκαν μαλλον....πανε σπιτι τους κανε τσαμπουκα χαχαχα!!!!

Just now, Giotitsa είπε:

ρε αστα ειναι και πορωτικο ετσι εθιστικο λεμε αχχαχαχαχαχαχα

Αστα να πανεεεε

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εγω λεω να του πω οτι ειμαι παλι εγκυος...αλλα τον εχω ικανο να χαρει γτ ριχνει κατι μπηχτες οτι θελει συντομα κ αλλο κ φοβαμαι μην στεναχωρηθει μετα και με δι@@@-στηλει!!!!

Χαχαχαχα καλό όμως το σκεπτικό σου!!!

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Σε βαρεθηκαν μαλλον....πανε σπιτι τους κανε τσαμπουκα χαχαχα!!!!

Αστα να πανεεεε

αν δεν απαντησουν και αυριο χα ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε χααχχαχαχαχααχ

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Χαχαχαχα καλό όμως το σκεπτικό σου!!!

Ναιιιι αλλα Εγω πιστευω θα μ βγει ξινο χαχαχαχα!!!!

Just now, Giotitsa είπε:

αν δεν απαντησουν και αυριο χα ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε χααχχαχαχαχααχ

Εισαι τρεληηηη:lol:....καλε μ βγαζει ειδοποιηση καθε φορα π μπαινω να κανω κατι αναβαθμιση στη σελιδα .....κ φοβουμεγαρρρρ κανω οτι δεν το βλεπω χαχαχαχχα το προσπερνω με ελαφρα πηδηγματακια

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ναιιιι αλλα Εγω πιστευω θα μ βγει ξινο χαχαχαχα!!!!

Εισαι τρεληηηη:lol:....καλε μ βγαζει ειδοποιηση καθε φορα π μπαινω να κανω κατι αναβαθμιση στη σελιδα .....κ φοβουμεγαρρρρ κανω οτι δεν το βλεπω χαχαχαχχα το προσπερνω με ελαφρα πηδηγματακια

Καλέ από τώρα θα θέλει κι αυτός ο αθεοφοβος κι αλλο χαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...