Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Καλε καλεεε....τι γινεται εδω μεσα εγκυουλεςς;;;; πιστευω το εχετε παρει πρεφα οτι θα σας το κλεισουν το τσαρδακι αν συνεχισετε εε:mrgreen:?? αλλα τι να κανεις υπηρξα και εγω εγκυουλα και σας καταλαβαινω απολυτα!!!:ph34r: 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

οχι αγαπη απλα μερικες φορες αυτα φερνουν τετοια υγρα τοτε σου φευγουν τα τσισα αχαχαααααα

Πώπω..λες?βρε που κατηντησα;ελπίζω να μη χρηαστω πάνες ακράτειας στο τέλος σα τη γιαγιά μου..χαχα

w99Ap2.png

Just now, winspert είπε:

Εγω ειμαι βρεφονηπιοκομος αγαπη μου. Στην επαρχία που ειμαι κ στα 8 χρόνια που δουλεψα στα ιδιωτικά η αληθεια ειναι οτι ναι μεν μου εχουν τυχει περιεργοι γονεις αλλα γενικα δεν αφηνω πολλα περιθωρια. Στο σπίτι του ο καθενας μπορεί να κανει οτι θελει με τα παιδια του, στο σχολειο θα προσαρμοζονται στους κανονες μας. Γενικα ειμαι της πειθαρχίας κ παντα οι γονεις το εκτιμουσαν.  Αν σε δουν οτι πας με στυλ να απολογηθεις για κατι σε πατανε. Αν πας με σταθερό ύφος κ εξηγησεις τι εγινε, βαζουν την ουρα στα σκελια. Δυστυχως εχω δει πολλα... Παρ ολα αυτα το λατρεύω  το επάγγελμα μου... 

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αν καο εχω δουλεψει μονο σε δημοσιους παιδικους κ εκει τα ιδια γινονται.....γενικα υπαρχουν γονεις π εχουν ψηλα τον αμανε κ νομιζουν οτι υπαρχει μονο το παιδι τους κ οτι μονο αυτο πρεπει να προσεχουμε!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, tsilona είπε:

Αχ χαχαχαχα να σκάσεις. Βάλε το αγόρι σου να κάνει τις..... βαριές δουλειές τότες..... Ξες ξαραχνιασμα βασικα. Αχαζχαχασχαχχ

χαχαχαχαχα μετά το βράδυ όχι τωρα ...Τώρα δουλεύει..χαχαχαχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλε καλεεε....τι γινεται εδω μεσα εγκυουλεςς;;;; πιστευω το εχετε παρει πρεφα οτι θα σας το κλεισουν το τσαρδακι αν συνεχισετε εε:mrgreen:?? αλλα τι να κανεις υπηρξα και εγω εγκυουλα και σας καταλαβαινω απολυτα!!!:ph34r: 

Γεια σου κοπέλα μου... Να σου ζησει το παιδακι σου... Αλλα δςν καταλαβαινω!!! Τι εννοείς;;; Εμεις για το εν κουλι λεμε.... Τιποτα το προστυχο δεν υπαρχει σ αυτο... Χαχαχα χαχαχα :lol:

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Πώπω..λες?βρε που κατηντησα;ελπίζω να μη χρηαστω πάνες ακράτειας στο τέλος σα τη γιαγιά μου..χαχα

καλεεε εμενα μου φευγουν σου λεω αλλαζω βρακι σε μια μερα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

φιλη μουυυυυ..λοβ γιου απλά..Εγώ εγώ τα κάνω αχταρμά εδω μεσα....ότι θέλω λεω...χαχαχαχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτα μαζι σου αν καο εχω δουλεψει μονο σε δημοσιους παιδικους κ εκει τα ιδια γινονται.....γενικα υπαρχουν γονεις π εχουν ψηλα τον αμανε κ νομιζουν οτι υπαρχει μονο το παιδι τους κ οτι μονο αυτο πρεπει να προσεχουμε!!!

Δυστυχώς ετσι ειναι. Εχω τον τροπο να κοβω το βηχα να ξερεις ομως... Χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Γεια σου κοπέλα μου... Να σου ζησει το παιδακι σου... Αλλα δςν καταλαβαινω!!! Τι εννοείς;;; Εμεις για το εν κουλι λεμε.... Τιποτα το προστυχο δεν υπαρχει σ αυτο... Χαχαχα χαχαχα :lol:

Σε ευχαριστω κοπελα μ με το καλο το μπεμπακι σου!!!! Δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε αυτο μονο αλλα στην @Rafaelatarzan αχχ τι να πουμε κ εμεις π εχουμε μονιμως ενα πλασματακι να κλαιει οποτε θελουμε λιγο ιδιωτικοτητα κανε κ για μας ρε ψυχη!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σε ευχαριστω κοπελα μ με το καλο το μπεμπακι σου!!!! Δεν αναφερομουν συγκεκριμενα σε αυτο μονο αλλα στην @Rafaelatarzan αχχ τι να πουμε κ εμεις π εχουμε μονιμως ενα πλασματακι να κλαιει οποτε θελουμε λιγο ιδιωτικοτητα κανε κ για μας ρε ψυχη!!!

χαχαχαχαχα φιλενάδα μ αδου ξέρεις ειμαι τρελη ...σε περίμενα να μπεις....ξέρω ότι μας βλέπεις.

• Χαχα 1

Ωπααα πεσατε μαζεμενες καθιστε να ξεμπερδευτω!!!

Just now, tsilona είπε:

Α οκ. Δεν ξέρω καλέ τι παίζει, έχω λίγο καιρό εδώ μέσα :-P

Χαχαχχαχα θα μαθεις κ εσυ!!!!:mrgreen:

Just now, Rafaelatarzan είπε:

φιλη μουυυυυ..λοβ γιου απλά..Εγώ εγώ τα κάνω αχταρμά εδω μεσα....ότι θέλω λεω...χαχαχαχα 

Λοβ γιουυυ επισης!!! Ειπα παραπανω κανε κ για μενα!!!

Just now, winspert είπε:

Δυστυχώς ετσι ειναι. Εχω τον τροπο να κοβω το βηχα να ξερεις ομως... Χαχαχα 

Καπως ετσι εκανα κ εγω εμεινα εγκυος σταματησα κ ηρεμησα.....τωρα θα κανω εγω σαν αυτους οταν φτασει η ωρα.....χαχαχχαχαχαχ εννοειται πως οχι!!!!:lol:

Μην ρωτατε τι κανω εδω δεν υπαρχει ψυχη στου δεκεμβριου δεν συντονιζομαστε κ κανω βολτες απο θεμα σε θεμα σε λιγο θα με δειτε να απαντω και στις αγοροπωλησιες αποτην βαρεμαρα!!!:mrgreen:

Just now, Rafaelatarzan είπε:

χαχαχαχαχα φιλενάδα μ αδου ξέρεις ειμαι τρελη ...σε περίμενα να μπεις....ξέρω ότι μας βλέπεις.

:ph34r: ειμαι παντουυυ!!!

• Χαχα 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

ποιος να μας κλεισει καλε το τσαρδι μας εγω ειμαι η τσατσα ας τολμησει καποιος αχχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...