Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Δυστυχώς στα ιδιωτικα γινεται ναι μεν πολλη κ καλη δουλειά αλλα κ πολλα για μα χαρουν οι γονεις... Το προσωπικό δε χαίρεται ιδιαίτερα... Χαχαχα 

Να γινεις καλα κ εσυ κ η @Farmakotriftenaκ να συνεχίσουμε τις βλακειες που τοσο ευκολα ξεστομιζουμε... Αντε... 

Εχω πολλα υγρα οπως τα περιγραφεις απο την αρχη της εγκυμοσύνης μου. Χρειάζομαι σερβιετακια φυσικα κ αλλαγη πολλες φορες μεσα στη μερα. Δε μιλάμε κ για ποταμι αλλα εχω. Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικό... Τα αλλα κορίτσια, τι λετε; 

Πλέον ακούω πολλά αρνητικά γενικά από παιδαγωγούς . Έχω πολλές στον περίγυρο μου και δεν μπορούν καν να επιβληθούν σε ένα παιδάκι αμέσως η μαμά θα πέσει να τις φάει πχ. Οπότε φαντάζομαι τι λες για τα ιδιωτικά. Αχ τι να πω .. όνειρο ζωής πάντως το επάγγελμα σου.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Sisi.. είπε:

Κορίτσια μου έχω μια απορία και θέλω τη βοήθεια σας..έχω πολλά υγρά εντελώς αχρωμα και άοσμα..είναι σα να έχει βραχεί με νερό το εσώρουχο μου..μήπως τα έχετε και σεις,;είναι φυσιολογικό;μη με περάσατε για χαζή αλλά φοβάμαι μην είναι αμνηακο υγρό..έχω αγχωθει πάλι..

κ γω είχα υγρά...χαζή γιατί να σε περάσουμε καλε????ρωτά ότι θες αγα πη μ....κ μην φοβάσαι...πάρε κ τον ντοκ σ τηλ κ ια δεις τίποτα δενε ιναι.

• Μου αρέσει 1

Just now, Sisi.. είπε:

Ναι βρε κορίτσια είναι εντελώς διαφανή σα νερό..δεν είναι άσπρα και πυχτα ως συνήθως..θα πάρω τηλ τη γιατρό και θα σας ενημερώσω..

αυτο θα σου ελεγα επειδη εγω εχω εμπειρια απο αμνιακο καλο ειναι να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις και ας μην ειναι αμνιακο κοριτσακι μου

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Ναι βρε κορίτσια είναι εντελώς διαφανή σα νερό..δεν είναι άσπρα και πυχτα ως συνήθως..θα πάρω τηλ τη γιατρό και θα σας ενημερώσω..

Ναι πάρτην ένα τηλ κ μην ανχωνεσαι όσο μπορείς βέβαια....τίποτα δεν θα ειναι αγαπη μ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση ..ευτυχώς η γιατρός με καθησιχασε...μου είπε δεν μπορεί να είναι αμνηακο υγρό τόσο νορις γιατί εξάλλου όλο και όλο το αμνηακο υγρό σε αυτή τη βδομάδα της εγκυμοσύνης είναι όσο ένα κουταλάκι του γλυκού..μου είπε πως σε αυτή τη φάση προβληματιζομαστε αν δούμε αίμα..οπότε ηρεμίσα λίγο τώρα...να είστε καλά βρε κορίτσια για το άμεσο ενδιαφέρον σας...

• Μου αρέσει 1

w99Ap2.png

Just now, Sisi.. είπε:

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση ..ευτυχώς η γιατρός με καθησιχασε...μου είπε δεν μπορεί να είναι αμνηακο υγρό τόσο νορις γιατί εξάλλου όλο και όλο το αμνηακο υγρό σε αυτή τη βδομάδα της εγκυμοσύνης είναι όσο ένα κουταλάκι του γλυκού..μου είπε πως σε αυτή τη φάση προβληματιζομαστε μόνο αν δούμε αίμα..οπότε ηρεμίσα λίγο τώρα...να είστε καλά βρε κορίτσια για το άμεσο ενδιαφέρον σας...

η μια για την αλλη εδώ μέσα...Ακόμα κ γω η ξεγκαστρωτη ήμουν σίγουρη ότι δεν είχες κάτι κοριτσάκι μ....Όλα καλά λοιπόν χάιδευε κοιλιτσα ....κ ούτε αιμα ουτε τιποτα αλλο θα πάθεις...Όλα θα πα Ε καλα.

.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πλέον ακούω πολλά αρνητικά γενικά από παιδαγωγούς . Έχω πολλές στον περίγυρο μου και δεν μπορούν καν να επιβληθούν σε ένα παιδάκι αμέσως η μαμά θα πέσει να τις φάει πχ. Οπότε φαντάζομαι τι λες για τα ιδιωτικά. Αχ τι να πω .. όνειρο ζωής πάντως το επάγγελμα σου.

Ναι, δυστυχώς, γίνονται πολλα. Αλλα το επάγγελμα σε ιδανικες συνθήκες ειναι λατρεια... Οταν θες κατι πολυ,  καλο ειναι να το κυνηγησεις

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση ..ευτυχώς η γιατρός με καθησιχασε...μου είπε δεν μπορεί να είναι αμνηακο υγρό τόσο νορις γιατί εξάλλου όλο και όλο το αμνηακο υγρό σε αυτή τη βδομάδα της εγκυμοσύνης είναι όσο ένα κουταλάκι του γλυκού..μου είπε πως σε αυτή τη φάση προβληματιζομαστε αν δούμε αίμα..οπότε ηρεμίσα λίγο τώρα...να είστε καλά βρε κορίτσια για το άμεσο ενδιαφέρον σας...

αγαπη πινε νερο οσο μπορεις γενικα να σε ρωτησω παιρνεις utrogestan των 100 μηπως ;

xfHlp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Εγώ στη 2η εγκυμοσύνη μου είχα πάρα πολλά υγρά. Άλλαζα 4 φορές την ημέρα εσώρουχο χωρίς υπερβολή. Ήταν διάφανη αλλά προς πηχτα.

Ωραίο το επάγγελμα του νηπιαγωγου, αλλά νομίζω πως οι κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα συναντούν ζόρια από τις μαμάδες. Παρεμβαίνουν. Μπαίνουν στα χωράφια τους που λένε. Δεν ξέρω αν ισχύει για σένα @Giotitsa (αν έγραψες εσύ ότι είσαι βρεφονηπιακομος) η κολλητή μου που δουλεύει σε ένα ιδιωτικό δέχεται ζόρια συχνά. Φαντάσου έχουν πινακακι με κανόνες στο Χωλ του παιδικού σταθμού και δέχτηκαν επίθεση και απειλές για μήνυση από μία μαμά. Αχαχχα

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Sisi.. είπε:

Τέλεια τέλεια τέλεια. Πολύ χαίρομαι.

Just now, winspert είπε:

Ναι, δυστυχώς, γίνονται πολλα. Αλλα το επάγγελμα σε ιδανικες συνθήκες ειναι λατρεια... Οταν θες κατι πολυ,  καλο ειναι να το κυνηγησεις

Εννοείται. Όλα τα όνειρα πρέπει να μην είναι απλά όνειρα να προσπαθούμε να τα πετύχουμε! :)

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγώ στη 2η εγκυμοσύνη μου είχα πάρα πολλά υγρά. Άλλαζα 4 φορές την ημέρα εσώρουχο χωρίς υπερβολή. Ήταν διάφανη αλλά προς πηχτα.

Ωραίο το επάγγελμα του νηπιαγωγου, αλλά νομίζω πως οι κοπέλες που κάνουν αυτό το επάγγελμα συναντούν ζόρια από τις μαμάδες. Παρεμβαίνουν. Μπαίνουν στα χωράφια τους που λένε. Δεν ξέρω αν ισχύει για σένα @Giotitsa (αν έγραψες εσύ ότι είσαι βρεφονηπιακομος) η κολλητή μου που δουλεύει σε ένα ιδιωτικό δέχεται ζόρια συχνά. Φαντάσου έχουν πινακακι με κανόνες στο Χωλ του παιδικού σταθμού και δέχτηκαν επίθεση και απειλές για μήνυση από μία μαμά. Αχαχχα

οχι οχι καλη μου η @winspert ειναι βρεφονηπιοκομος

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Καλέ όλες που έχουμε να δούμε εν κουλι απτό 2018 έχουμε τα ίδια υγρά; τυχαίο; δε νομίζω :-D

χαχαχαχα για σ ρε φιλη μ....Σήμερα σε βλέπω ποκυ ορεξατη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...