Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Για να ειμαι ειλικρινής αν μπορει να μαγειρευει κανα φαγητο κ να μας το φερνει καλα θα ειναι. Θα ηθελα πολυ να επαιρνε ο αντρας μου αδεια να με βοηθουσε τον πρωτο καιρο. Αν κ φανταζομαι θα υπάρχει κ το"το μωρο κλαιει, τι θελει; "χαχαχα. Εγω λογω επαγγέλματος εχω μαθει αρκετα πράγματα που θα μου φανουν χρησιμα σιγουρα... 

Τι επάγγελμα κανεις αγάπη αν επιτρέπεται; εμενα ο ανδρας μου με το ζορι να παρει αδεια 3 μερες ουτε μερα παραπάνω δεν γίνεται μετα μονη εγω και το μωρακι μου 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Τι επάγγελμα κανεις αγάπη αν επιτρέπεται; εμενα ο ανδρας μου με το ζορι να παρει αδεια 3 μερες ουτε μερα παραπάνω δεν γίνεται μετα μονη εγω και το μωρακι μου 

Ειμαι βρεφονηπιοκομος κ εχουμε μαθει πολλα στη σχολη κ φυσικα στην πραξη... Στη θεωρία για νεογεννητα, στην πραξη για λιγο πιο μεγαλα. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Ειμαι βρεφονηπιοκομος κ εχουμε μαθει πολλα στη σχολη κ φυσικα στην πραξη... Στη θεωρία για νεογεννητα, στην πραξη για λιγο πιο μεγαλα. 

Ααααα πολυ ωραιαααα ναι οντως μαθαινεις πολλα καλα εγω ξερω κατι λιγα αλλα θα μαθω θεληση να υπαρχει

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Ααααχ αγαπώ τη δουλειά σου κοριτσι μου να ξέρεις. Και σήμερα σκεφτόμουν να πάω σε ένα ΙΕΚ να γίνω έστω βοηθός. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα ωράρια.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

1 ώρα πρίν, Mamacita Alina είπε:

Και εκεί που είχα σκάσει στα γέλια με τα κουλιά βλέπω να αναφέρεται πάλι θέμα που έκλεισε χθες. Η marioula λογικά το πήρε όπως το πήρα εγώ και είπε τη γνώμη της δε σημαίνει ότι συνεχίζεται κατι. Το ότι η marioula ή η κάθε κοπέλα είπε την άποψη της δε σημαίνει ότι συνεχίζεται κατι. Θα μπορούσε να έχει υποθει άποψη που να ταιριάζει πιο πολύ με της φαρμακοτριφτενας. Και πάλι δε θα συνεχιζόταν κάτι. Τα κορίτσια όλα σας βλέπετε τι γράψαμε και τοποθετήστε. Αυτό είναι όλο. 

Αγενής είπα εγώ της φαρμακοτριφτενας σε π.μ ότι μου φάνηκε η επιμονή της για τη λάθος ενημέρωση μου, αφού αναφέρθηκε σε αυτο η ίδια να σας λύσω την απορία, για να της δώσω να καταλάβει που ενοχλήθηκα, της εξήγησα ομως οτι σε καμία περίπτωση δε θεωρώ αγενή την ίδια γενικά. Και της είπα μάλιστα ότι της μιλάω όπως θα μιλούσα στη κολλητή μου αν με ενοχλούσε κατι. Γιατί ναι συμφωνώ πως αναφερόταν για την ενημέρωση κάθε κοπέλας αλλά σε κάθε μου τοποθέτηση λάμβανα απάντηση ότι αν είχα ενημερωθεί σωστά και αν είχα ενημερωθεί σωστά, ενώ είχα πει μια και δυο ότι είχα ενημερωθεί σωστά και λίγο θίχτηκα εκει. Γιατί κακά τα ψέματα όταν διαβάζεις πως δεν έχεις ενημερωθεί σωστά μια και δυο δεν το παίρνεις ότι η άλλη κοπέλα μιλάει γενικά.

Αυτό ήταν όλο. Ούτε είπα ότι γενικά είπε κάτι κακό, ούτε ότι είναι αγενής σαν άνθρωπος. Και εγώ είμαι στεναχωρημένη από χθες, με έπιασαν τα κλάματα και όλο το βράδυ δε κοιμήθηκα γιατί από ένα ποστ που απλά σας έλεγα να ενημερωθείτε μεν αλλα μην αγχώνεστε από τώρα, βγήκε σαν να είπα να μην ενημερωθείτε, να μη προγραμματίσετε, να τα αφήσετε όλα στη τύχη και μετά όλο αυτό. Δεν είμαι μπιτς ούτε έκανα επίθεση επειδή έγραψα ότι κουράστηκα με την επιμονή. Ένιωσα ότι υπάρχει επιμονή αφού σε κάθε μήνυμα αναφερόταν η λάθος ενημέρωση μου και το ανέφερα. Δύο φορές έγραψα μάλιστα χωρίς παρεξήγηση και παρεξηγήθηκα εν τέλει.

Πόσες φορές όμως έχουμε πει ότι ο γραπτός ο λογος παρεξηγείτε; δε θα μας αρέσουν όλα σε μια συνομιλία πάντα, ούτε θα είναι όλα μέλι γάλα ... Αν ήταν να μη μπορούμε να πούμε τι μας πείραξε, τι μας στεναχώρησε και τι μας ενόχλησε στη τοποθέτηση του άλλου βραστα.

Εμένα η απάντηση μου φάνηκε στη κοπέλα απότομη. Άλλο ένα παράδειγμα ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε διότι 10 φορές ως τώρα που τη διάβασα δεν το αντιλαμβάνομαι πως είναι απότομη γιατί ξέρω ακριβώς τον τρόπο που θα το έλεγα προφορικά οπότε δεν ήμουν ούτε καν νευριασμένη και εξήγησα όσο μπορουσα τα παραπάνω στα π.μ και ζήτησα κι εγώ με τη σειρά μου συγνώμη. Θεώρησα πως όλα καλά και τσουπ κατεβατα και αναφορές για αποχωρήσεις. Γιατί βρε κορίτσια; Κακό είναι να διαφωνούμε κιόλας; Κακό είναι να υπάρχουν και παρεξηγήσεις που λύνονται; Μεγάλα κορίτσια είμαστε το καθε ένα έχει την άποψη του δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλες με όλα και εννοείται θα εκφράσουμε τι μας ενόχλησε όπως θα το κάναμε και με τις φίλες μας στην κανονική μας ζωή. Οι μέρες συνεχίζονται, τα θαυματακια έρχονται και αναλωνομαστε που; Σε χαζομάρες.

Αυτα τα λίγα.

εντάξει από που να το πιάσω κ από που να το αφήσω....τι πραματα είναι αυτα ???? μπηκα μα σας διαβάσω κ η αλήθεια είναι στεναχωρηθηκα. 

Τώρα θα μ πείτε εεεεεε τι πετάγεται εσυ αφού δεν είσαι έγκυος δεν ξέρεις δεν έχεις άποψη.ειμαι κ γω γυναίκα όμως...

τα περί θηλασμού κ η παρεξηγήσεις ποθ παρολιγο να γίνουν δεν με αγγίζουν καν.μπορω κ γω να τοποθετηθώ παρολο που δεν ειμαι μαμα αλλα δεν θα το κάνω....

θα σας πω μόνο ότι εγώ δεν προκειτε να θηλάσω με την καμία....δεν θέλω ...κ σε όποιον αρέσει....

Είμαστε ολες διαφορετικές εδω μεσα....Ακόμα κ αληθινές αδερφές να είμασταν παλι θα είχαμε διάφορες.

δεν υπάρχει καν λόγος να γίνεται όλο αυτό....πείτε την γνώμη σας αλλά για τον εαυτό σας κ μόνο...Εγώ πχ εχω άλλη γνώμη για ολο αυτο ....η πχ η γιωτα μπορεί κ αυτή να έχει άλλη γνώμη για όλο αυτο....κ ου το καθεξής.

μίλησα ίσως σκληρά σημερα???? ήθελα να πω αυτά που νιώθω κ εγώ.....

@Mamacita Alina καταχράστηκα κ εγώ το ποστ σ κ είπα αυτά που ήθελα να πω.να με συγχωρέσεις αλλα  ήθελα να τα πω.κ το σταματάω κ γω εδώ...

Πάμε σε άλλα τωρα....Πώς εισται???? παω να συνεχίσω να σας διαβάσω γιατί έχετε πει πολλά γαλοπούλες μ....

εμένα αν με ρωτάτε ειμαι πολυ καλα.χαχαχαχα φιλακια σε ολες.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Ααααα πολυ ωραιαααα ναι οντως μαθαινεις πολλα καλα εγω ξερω κατι λιγα αλλα θα μαθω θεληση να υπαρχει

Εννοείται, υπάρχει κ το ένστικτο... Κ η αγάπη για τα μπουμπουκια μας... 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ααααχ αγαπώ τη δουλειά σου κοριτσι μου να ξέρεις. Και σήμερα σκεφτόμουν να πάω σε ένα ΙΕΚ να γίνω έστω βοηθός. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα ωράρια.

Ειναι πολυ ωραια αλλα δυστυχως με προϋποθέσεις. Δουλευα 8 χρόνια σε ιδιωτικα που απλα σου βγαζουν το λαδι κ τρεχεις να προλαβεις κ δεν απολαμβανεις τπτ. Τα τελευταία 3μιση χρόνια ειμαι σε δημοτικό παιδικο σταθμο με εσπα κ ειναι αλλιως τα πράγματα. Λιγοτερη περιττη δουλειά, περισσοτερη επαφη με τα μωρα μας... Κ δυσκολη η μονιμη εργασία φυσικά... 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

εντάξει από που να το πιάσω κ από που να το αφήσω....τι πραματα είναι αυτα ???? μπηκα μα σας διαβάσω κ η αλήθεια είναι στεναχωρηθηκα. 

Τώρα θα μ πείτε εεεεεε τι πετάγεται εσυ αφού δεν είσαι έγκυος δεν ξέρεις δεν έχεις άποψη.ειμαι κ γω γυναίκα όμως...

τα περί θηλασμού κ η παρεξηγήσεις ποθ παρολιγο να γίνουν δεν με αγγίζουν καν.μπορω κ γω να τοποθετηθώ παρολο που δεν ειμαι μαμα αλλα δεν θα το κάνω....

θα σας πω μόνο ότι εγώ δεν προκειτε να θηλάσω με την καμία....δεν θέλω ...κ σε όποιον αρέσει....

Είμαστε ολες διαφορετικές εδω μεσα....Ακόμα κ αληθινές αδερφές να είμασταν παλι θα είχαμε διάφορες.

δεν υπάρχει καν λόγος να γίνεται όλο αυτό....πείτε την γνώμη σας αλλά για τον εαυτό σας κ μόνο...Εγώ πχ εχω άλλη γνώμη για ολο αυτο ....η πχ η γιωτα μπορεί κ αυτή να έχει άλλη γνώμη για όλο αυτο....κ ου το καθεξής.

@Mamacita Alina καταχράστηκα κ εγώ το ποστ σ κ είπα αυτά που ήθελα να πω.να με συγχωρέσεις αλλα  ήθελα να τα πω.κ το σταματάω κ γω εδώ...

Πάμε σε άλλα τωρα....Πώς εισται???? παω να συνεχίσω να σας διαβάσω γιατί έχετε πει πολλά γαλοπούλες μ....

Ταρζανακι μου, θελω να πιστεύω οτι ειμαστε ολες εντάξει. Τη μαμασιτα τη βλεπω ενεργη, ελπιζω κ η φαρμακοτριφτενα βα ειναι καλα, να μη στενοχωριεται κ να μας ερθει. Φυσικα κ η καθε μια κανει αυτο που θελει η ιδια κ δε δίνει λογαριασμό σε κανεναν... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κάνε δουλειά σου παιδί μου. Κι εσύ και όποια άλλη κοπέλα θέλει να πει γνώμη να τη πει ανοιχτά. Ακόμη και εμένα να πείτε τρελογκο δε σημαίνει πως δεν έχετε δικαίωμα άποψης. Εδώ είμαστε όλες να λέμε τις απόψεις μας για τα πάντα και να διαφωνούμε και αμαλαχει. Και κάτι που είπε κάποιος επίσης αν δεν μας αρέσει εννοείται θα το πούμε στον συνομιλητή μας.Αρκεί κόσμια και πολιτισμένα. Όπως είπες κι εσύ και αδερφές να είμαστε θα είχαμε διάφορες πόσο μάλλον τώρα που δε γνωριζόμαστε από χθες.

Δεν κατάφερα να κοιμηθω.η Γειτόνισσα έχει κέφια κ μερακλωσαμε κ μεις. :shock:

Δε βλέπω να ρώτησε καμία στο νέο μας κορίτσι Κιλα. Αχαααχαχ 

Κούκλα καλώς ήρθες, πόσα κιλά είσαι; 

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Δεν κατάφερα να κοιμηθω.η Γειτόνισσα έχει κέφια κ μερακλωσαμε κ μεις. :shock:

Δε βλέπω να ρώτησε καμία στο νέο μας κορίτσι Κιλα. Αχαααχαχ 

Κούκλα καλώς ήρθες, πόσα κιλά είσαι; 

έμεινες με τα κιλά κ εσύ...χαχαχαχα εγώ πήγα 60....ήμουνα 72 ....Όχι πάντα αλλα τα πήρα όσο ημουνα εγκυος ...μην με Ρωτάς πως δεν ξερω...η μάλλον ξερω...χαχαχαχα 

τα κανονικά μ κιλα είναι 55 με 57...εχω αλλα 3 να χάσω για να ξεκινήσω κ εγώ .....με έχεις ο ντοκ μ ...

έμεινες με τα κιλά κ εσύ...χαχαχαχα εγώ πήγα 60....ήμουνα 72 ....Όχι πάντα αλλα τα πήρα όσο ημουνα εγκυος ...μην με Ρωτάς πως δεν ξερω...η μάλλον ξερω...χαχαχαχα 

τα κανονικά μ κιλα είναι 55 με 57...εχω αλλα 3 να χάσω για να ξεκινήσω κ εγώ .....με έχεις ο ντοκ μ ...

Αμάν μωρέ τσιρος κ συ;; 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Just now, mariapanout είπε:

χαίρομαι πολυ!!!Εγώ είμαι στην 9η!δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω όλες σας τις συνομιλίες!μ βγάζει 223 σελίδες...

Καλώς ήρθες αγαπη μ ...με το καλό το νινί σ...

να σ πω εγώ με μια κουβέντα τι λένε οι άλλες σελίδες μην πας να τις διαβάσεις κιολας....

λένε για τα ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ. σε προειδοποιώ να ξέρεις 

χαχαχαχα...Είμαι κ γω μια τρελή εδω μεσα....

Εγώ δεν.εχω μωράκι ποια ....είχα παλιδρομη  αλλα εμεινα εδω γιατί μ αρέσει.ειμαι 37 κ δεν εχω αλλα παιδακια....

Φιλάκια πολλά κ ρωτά  μας ότι θες....Ακόμα κ γω η ξεγκαστρωτη μπορώ να βοηθήσω...Φιλάκια κοπελάρα μ όμορφη....υγεία αγάπη κ αισιοδοξια να πλημμυρίσει η ζωή κ το σπίτι σ.

• Χαχα 2

Εγω κοριτσια μου δυστυχώς ξεκινησα απο τα 55. Μια ζωη ημουν 48 αλλα κατι που μεγαλωνουμε, κατι τα φαρμακα της εξωσωματικης πηγα στα 55. Κ απο υψος, ζουμπας... 1,60 ειμαι... Πρωτο μποι... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εννοείται, υπάρχει κ το ένστικτο... Κ η αγάπη για τα μπουμπουκια μας... 

Ειναι πολυ ωραια αλλα δυστυχως με προϋποθέσεις. Δουλευα 8 χρόνια σε ιδιωτικα που απλα σου βγαζουν το λαδι κ τρεχεις να προλαβεις κ δεν απολαμβανεις τπτ. Τα τελευταία 3μιση χρόνια ειμαι σε δημοτικό παιδικο σταθμο με εσπα κ ειναι αλλιως τα πράγματα. Λιγοτερη περιττη δουλειά, περισσοτερη επαφη με τα μωρα μας... Κ δυσκολη η μονιμη εργασία φυσικά... 

Ταρζανακι μου, θελω να πιστεύω οτι ειμαστε ολες εντάξει. Τη μαμασιτα τη βλεπω ενεργη, ελπιζω κ η φαρμακοτριφτενα βα ειναι καλα, να μη στενοχωριεται κ να μας ερθει. Φυσικα κ η καθε μια κανει αυτο που θελει η ιδια κ δε δίνει λογαριασμό σε κανεναν... 

Πλάκα κάνεις; Περίμενα το άκρως αντίθετο. Ότι στα ιδιωτικά θα ειναι καλύτερα. 

Η μαμασιτα είναι ενεργή δεν σημαίνει πως είναι καλά. Τη παλεύω όμως! 

Just now, tsilona είπε:

Αμάν μωρέ τσιρος κ συ;; 

το Τσίρος χριστιανη μ 60 κιλα....να σκάσω είμαι...χαχαχαχα 

Just now, winspert είπε:

Εγω κοριτσια μου δυστυχώς ξεκινησα απο τα 55. Μια ζωη ημουν 48 αλλα κατι που μεγαλωνουμε, κατι τα φαρμακα της εξωσωματικης πηγα στα 55. Κ απο υψος, ζουμπας... 1,60 ειμαι... Πρωτο μποι... 

κ γω πρώτο μπόι...1.63 είναι...μιλάμε σκλεναρικοβα εδω 

χαχαχαχα

• Χαχα 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, winspert είπε:

Άντε πάλι. 1.60 και ξεκινησα από.εκει. 54-55.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...