Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, mariapanout είπε:

Ααα πολυ ωραια με το καλο!!!τι ωραία!εγώ περιμένω το πρώτο μ παιδάκι Κ όλα είναι πρωτόγνωρα για μένα!!!2χω λίγο άγχος αλλά όλα καλα

Άααα από άγχος άλλο τίποτα. Μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά. Ότι απορία έχεις να μας τη λες. Έχουμε κάνει εδώ μέσα άπειρες ερωτήσεις και βοηθάει αυτό γιατί μας περνάει το άγχος αρκετά. :)

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι New entry!με το καλο τα μωράκια μας να έρθουν στον  κόσμο!να έχουμε υγεία Κ όλα θα πηγαίνουν καλά! Τώρα εγώ δεν είμαι γνώστης του φόρουμ δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά γ αυτο δείξτε λίγο επιείκεια μέχρι να εξικοιωθω!

καλως την :) ειναι το πρωτο σου παιδακι; ειμαι 12+2 και εχω ηδη ενα αγορακι 6 μιση ετων! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

καλως την :) ειναι το πρωτο σου παιδακι; ειμαι 12+2 και εχω ηδη ενα αγορακι 6 μιση ετων! 

Μαριούλα μου άκυρο. Έχεις πει στον μικρό σου για το μωρό; Προσπαθώ να πω σιγά σιγά στη μικρή μου εγώ αλλά βέβαια καμία σχέση 6 ετών με 1.5 απλά λέω χαχαχαχα

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μαριούλα μου άκυρο. Έχεις πει στον μικρό σου για το μωρό; Προσπαθώ να πω σιγά σιγά στη μικρή μου εγώ αλλά βέβαια καμία σχέση 6 ετών με 1.5 απλά λέω χαχαχαχα

μπουμπου μου ηταν ο πρώτος που ειδε το θετικο τεστ το μαθε πρωτος ο γιος μου απο ολους :) μα αφου γιαυτον το καναμε! :) εγω δεν ημουν ακομη ετοιμη για 2ο δεν ηθελα ακομη αλλα ο μικρος φαγωθηκε το ζητουσε πολυ συχνα κ ετσι ειπαμε να του κανουμε το χατηρι. ευτυχώς ηρθε απο τον 1ο μηνα προσπαθειων... ο μικρος ξετρελαθηκε απο τη χαρα του, με προσεχει, οταν περπατάμε κ εχει ηλιο μ λεει μαμα ελα στη σκια γιατι θα ζεστενεται το μωρο μας, χαιδευει συνεχεια την κοιλια μου και λεει αχ το γλυκουλικο το μωρο μας ειναι εδω μεσα ως κ τραγουδι του εβγαλε χαχαχ

χαϊδεύει την κοιλια κ λεει τραγουδιστα :μωρακι μου μικρο που κρυβεσαι εδω μωρακι μου γλυκο πολυ σε αγαπωωω! 

αχ πως κ πως το περιμενει ο γλυκός μου! 

• Μου αρέσει 3

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι New entry!με το καλο τα μωράκια μας να έρθουν στον  κόσμο!να έχουμε υγεία Κ όλα θα πηγαίνουν καλά! Τώρα εγώ δεν είμαι γνώστης του φόρουμ δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά γ αυτο δείξτε λίγο επιείκεια μέχρι να εξικοιωθω!

Εγω ειμαι 30 και πρωτα ο Θεος και η Παναγια αυτο θα είναι θεωρητικά το πρώτο μου παιδακι εχω και ενα αγγελουδι στον ουρανο και ειμαι οσο λεει το τικερακι μου δεν θυμαμαι αχαχαχχαχαχ

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

μπουμπου μου ηταν ο πρώτος που ειδε το θετικο τεστ το μαθε πρωτος ο γιος μου απο ολους :) μα αφου γιαυτον το καναμε! :) εγω δεν ημουν ακομη ετοιμη για 2ο δεν ηθελα ακομη αλλα ο μικρος φαγωθηκε το ζητουσε πολυ συχνα κ ετσι ειπαμε να του κανουμε το χατηρι. ευτυχώς ηρθε απο τον 1ο μηνα προσπαθειων... ο μικρος ξετρελαθηκε απο τη χαρα του, με προσεχει, οταν περπατάμε κ εχει ηλιο μ λεει μαμα ελα στη σκια γιατι θα ζεστενεται το μωρο μας, χαιδευει συνεχεια την κοιλια μου και λεει αχ το γλυκουλικο το μωρο μας ειναι εδω μεσα ως κ τραγουδι του εβγαλε χαχαχ

χαϊδεύει την κοιλια κ λεει τραγουδιστα :μωρακι μου μικρο που κρυβεσαι εδω μωρακι μου γλυκο πολυ σε αγαπωωω! 

αχ πως κ πως το περιμενει ο γλυκός μου! 

Εγώ τώρα γιατί συγκινήθηκα και κλαίω την ευαισθησία μου γαμώ;

Just now, Giotitsa είπε:

Εγω ειμαι 30 και πρωτα ο Θεος και η Παναγια αυτο θα είναι θεωρητικά το πρώτο μου παιδακι εχω και ενα αγγελουδι στον ουρανο και ειμαι οσο λεει το τικερακι μου δεν θυμαμαι αχαχαχχαχαχ

Είμαι λέει όσο το τικερακι πεθαίνω χαχαχαχαχα τρεληηη 

• Μου αρέσει 1

Εγώ τώρα γιατί συγκινήθηκα και κλαίω την ευαισθησία μου γαμώ;

Είμαι λέει όσο το τικερακι πεθαίνω χαχαχαχαχα τρεληηη 

Ρε δεν θυμαμαι ποτε τις εβδομαδες μου καλα πιυ υπαρχει και το τικερακι χαχαχαχχαχ

xfHlp3.png

Άααα από άγχος άλλο τίποτα. Μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά. Ότι απορία έχεις να μας τη λες. Έχουμε κάνει εδώ μέσα άπειρες ερωτήσεις και βοηθάει αυτό γιατί μας περνάει το άγχος αρκετά. :)

Ευχαριστώ πολύ από ερωτήσεις άλλο τίποτα συνέχεια θα σας κάνω! 

Και το κινητό μ κόλλαει κλασσικά Κ μπορεί να απαντάω με καθυστέρηση! Με το κάλό να πανε όλα καλά εύχομαι! 

Just now, Giotitsa είπε:

Ρε δεν θυμαμαι ποτε τις εβδομαδες μου καλα πιυ υπαρχει και το τικερακι χαχαχαχχαχ

Εν τω μεταξύ εμένα έχει απόκλιση λίγο το τικερακι αλλά βαριέμαι να το αλλάξω χαχα

Ανοιχτά κοριτσι μας. Ότι θέλεις :)

Εν τω μεταξύ εμένα έχει απόκλιση λίγο το τικερακι αλλά βαριέμαι να το αλλάξω χαχα

Ανοιχτά κοριτσι μας. Ότι θέλεις :)

@mariapanoutκαλε ρωτα οτι θες πρηξε μας αρεσει αχαχχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κοριτσακι μου. Κ εμενα το πρωτο μου παιδακι ειναι. Εγω ειμαι 12 εβδομαδων κ 4 ημερών. Εχω κανει αυχενικη κ μαλλον μας ειπαν για αγορακι αλλα οχι σιγουρα. Πητ εχω 8 Οκτωβρίου πρωτα ο θεος... 

Κ για να απαντησω κ στα υπόλοιπα ευτυχως δεν με ανακατευει το αφρολουτρο ουτε γενικα οι μυρωδιες πλεον κ οσο για βοηθεια εγω θα εχω τη μαμα μου αλλα τη θελω με μετρο. Ιδανικα θα ηθελα να με βοηθαει οσο θα το ζηταω κ να μην ειναι συνέχεια εδω. Ελπιζω να μην ακούγεται κακουλι αλλα θελω βοηθεια αλλα κ το χρονο μου να γινω μανα, να αναλαβω εγω το μωρο μου κ να ησυχαζω οποτε θελω... Θα μου πεις αν κανεις καμια καισαρικη τοτε να σε δω βοήθεια που θα θες... Απλα εμας ειναι το πρώτο μωρο της οικογένειας κ νομιζω η μανα μου θα κολλησει... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Καλώς ήρθες κοριτσακι μου. Κ εμενα το πρωτο μου παιδακι ειναι. Εγω ειμαι 12 εβδομαδων κ 4 ημερών. Εχω κανει αυχενικη κ μαλλον μας ειπαν για αγορακι αλλα οχι σιγουρα. Πητ εχω 8 Οκτωβρίου πρωτα ο θεος... 

Κ για να απαντησω κ στα υπόλοιπα ευτυχως δεν με ανακατευει το αφρολουτρο ουτε γενικα οι μυρωδιες πλεον κ οσο για βοηθεια εγω θα εχω τη μαμα μου αλλα τη θελω με μετρο. Ιδανικα θα ηθελα να με βοηθαει οσο θα το ζηταω κ να μην ειναι συνέχεια εδω. Ελπιζω να μην ακούγεται κακουλι αλλα θελω βοηθεια αλλα κ το χρονο μου να γινω μανα, να αναλαβω εγω το μωρο μου κ να ησυχαζω οποτε θελω... Θα μου πεις αν κανεις καμια καισαρικη τοτε να σε δω βοήθεια που θα θες... Απλα εμας ειναι το πρώτο μωρο της οικογένειας κ νομιζω η μανα μου θα κολλησει... 

Εεεεε φιλη και καισαρική να κανεις αντε το πολυ 5  μερες μετα σηκωνεσαι ανετα απλα θα σε τραβανε τα ράμματα οχι μανα μου εγω θελω την ησυχια μου ουι ουι οχι μην το κανεις ετσι οχι ετσι οχι αλλιως αι χεσε μας οοο θελω την ησυχια μου για την μανα μου μιλαω χαχαχχαχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εεεεε φιλη και καισαρική να κανεις αντε το πολυ 5  μερες μετα σηκωνεσαι ανετα απλα θα σε τραβανε τα ράμματα οχι μανα μου εγω θελω την ησυχια μου ουι ουι οχι μην το κανεις ετσι οχι ετσι οχι αλλιως αι χεσε μας οοο θελω την ησυχια μου για την μανα μου μιλαω χαχαχχαχα

Για να ειμαι ειλικρινής αν μπορει να μαγειρευει κανα φαγητο κ να μας το φερνει καλα θα ειναι. Θα ηθελα πολυ να επαιρνε ο αντρας μου αδεια να με βοηθουσε τον πρωτο καιρο. Αν κ φανταζομαι θα υπάρχει κ το"το μωρο κλαιει, τι θελει; "χαχαχα. Εγω λογω επαγγέλματος εχω μαθει αρκετα πράγματα που θα μου φανουν χρησιμα σιγουρα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

χα ναι κ καισαρικη να κανεις ουτε 3 μερες θα θες βοηθεια μια χαρα αναρωνεις. οσο για βοηθεια θα την θες για να κοιμασε κ για τις δουλειες του σπιτιου για να κανεις ενα μπανιο με την ησυχια σου ειναι πολυτιμη η βοηθεια ασε μην το ψαχνεις αν δεν σε πρηζει η μαμα.του τυπου κανε το ενα κανε το αλλο θα την θες συνεχεια. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...