Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, tsilona είπε:

Ιιιιιιιι δε σου μιλάω άλλο καλέ τι 54 λες;;; κιλά ειναι αυτά; νούμερο παντελονιού ειναι

Ούτε σένα σε μιλάω :-P

γτ καλεεε; κ σενα εκει σε κοβω σε λιγο αν συνεχίσεις ετσι χαχαχ

Just now, tsilona είπε:

Κορμαρες μου, πέφτω να κοιμηθώ λιγουλακι, σαν παιδί κ γω θέλω να με θρέψει λίγο. Αχαχχα

αντε αντε πεσε να ξεκουραστείς και τα λεμε μετα :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καλέ πάει για ύπνο το κορίτσι. Κι εγώ εδώ κουτουλάω και τσιριζει η μικρή χαχα. Ρίξε ένα όνειρο και για εμάς βρε @tsilona μου. 

ποπο εσυ εχεις και την μικρη αντε να θες να κοιμηθεις και να μην μπορεις δεν κοιμαται λιγο το μεσημερι;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

ποπο εσυ εχεις και την μικρη αντε να θες να κοιμηθεις και να μην μπορεις δεν κοιμαται λιγο το μεσημερι;

Κοιμάται αλλά σήμερα είχαμε παρέα και έχει υπερένταση. Ευτυχώς έχω τον άντρα μου και τη κρατάει λίγο.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Giotitsa είπε:

ποπο καταλαβααα υπομονηηηηη

Δε πειράζει σε λίγο καιρό πρώτα ο Θεός θα είναι δύο οπότε δε θα μου κακοφανει τουλάχιστον η απότομη αλλαγή χαχα

Δε πειράζει σε λίγο καιρό πρώτα ο Θεός θα είναι δύο οπότε δε θα μου κακοφανει τουλάχιστον η απότομη αλλαγή χαχα

Χαχαχχαχσχαχ θα είναι τέλεια φίλη μου εγω πως και πως θέλω αυτη την φασαρια που είμαι σαν τον κουκο μόνη μου ολη μερα

xfHlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι New entry!με το καλο τα μωράκια μας να έρθουν στον  κόσμο!να έχουμε υγεία Κ όλα θα πηγαίνουν καλά! Τώρα εγώ δεν είμαι γνώστης του φόρουμ δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά γ αυτο δείξτε λίγο επιείκεια μέχρι να εξικοιωθω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, mariapanout είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι New entry!με το καλο τα μωράκια μας να έρθουν στον  κόσμο!να έχουμε υγεία Κ όλα θα πηγαίνουν καλά! Τώρα εγώ δεν είμαι γνώστης του φόρουμ δεν ξέρω αν τα γράφω σωστά γ αυτο δείξτε λίγο επιείκεια μέχρι να εξικοιωθω!

Ουουου καλωσηρθες ναι γιατί εμείς γράφουμε καλύτερα χαχααχα σε προειδοποιω εδω είμαστε τρελές

xfHlp3.png

Καλώς ήρθες κοριτσι και με το καλό και το δικό σου πλασματάκι. Πόσο εβδομάδων είσαι;

χαίρομαι πολυ!!!Εγώ είμαι στην 9η!δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω όλες σας τις συνομιλίες!μ βγάζει 223 σελίδες. ..

Χαχαχα λογικό. Θα μας μάθεις μια μια από τις τωρινές μας συζητήσεις. Εγώ είμαι 13+4 εβδομάδων. Μάλλον περιμένω κοριτσάκι. Και έχω Πητ αρχές Οκτωβρίου αλλά επειδή θα κάνω καισαρική ίσως πάω και νωρίτερα. Έχω άλλο ένα παιδάκι 20 μηνών κοριτσάκι και αυτό και είμαι 25. Αυτά για εμένα. Ελπίζω να περάσεις καλά στην όμορφη παρέα μας.

Χαχαχα λογικό. Θα μας μάθεις μια μια από τις τωρινές μας συζητήσεις. Εγώ είμαι 13+4 εβδομάδων. Μάλλον περιμένω κοριτσάκι. Και έχω Πητ αρχές Οκτωβρίου αλλά επειδή θα κάνω καισαρική ίσως πάω και νωρίτερα. Έχω άλλο ένα παιδάκι 20 μηνών κοριτσάκι και αυτό και είμαι 25. Αυτά για εμένα. Ελπίζω να περάσεις καλά στην όμορφη παρέα μας.

Ααα πολυ ωραια με το καλο!!!τι ωραία!εγώ περιμένω το πρώτο μ παιδάκι Κ όλα είναι πρωτόγνωρα για μένα!!!2χω λίγο άγχος αλλά όλα καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...