Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, marioula1234 είπε:

αχ Παναγια μου τέτοια λεγε μου δλδ παιζει να μου βρωμαν κ μετα την γεννα καποια αρωματα;;; 

Δεκα εχασες; καλε πολλααααα εγω δυο χωρις εμετους απλα δεν πολυετρωγα γτ βρωμαγαν ολα! 

χαχαχχαχ ετσι ετσι να μην μείνεις παραπονεμενη εσύ 

Εγώ έχω θέμα με το νταβ και με κάνα δυο πράγματα ακόμη. Ένα συγκεκριμένο άρωμα που είχα και τι χάρισα και κάτι υγρά μαντηλάκια. Αλλά ευτυχώς μόνο με αυτά.

Κοριτσια εγω έχω πολύ κακό δέρμα κάνει ραγάδες πολύ εύκολα αλλά με βοήθησε το αμυγδαλελαιο στη πρώτη εγκυμοσύνη. Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο μιας που έβαζα όταν και αν θυμόμουν αλλά δεν έβγαλα στη κοιλιά μόνο στο πλάι σε ένα σημείο που εκεί δεν έβαζα 

Τώρα είμαι 57. Τόσο ξεκίνησα αλλά έχασα απ' τους εμετούς και πήγα 54 πλέον τα ξανά πήρα.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, tsilona είπε:

Δέκα έχασα ρε συ ναι. Αφού όσοι ξέρουν με δουλεύουν.

Συλφιδα θα γεννησεις με λένε. Συλφιδα ήμουν στα 18 που είχα κορμί λαμπάδα. Και τώρα λαμπάδα έχω, αλλά απτις χοντρές που βάζουν στους γάμους 

ρε συ ελεος πραγματικα που τα σκέφτεσαι κ τα λες ετσι χαχχαχαχ:P

Just now, tsilona είπε:

85 πλέον 

εγω 51 πλεον ημουν 53

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, tsilona είπε:

Δέκα έχασα ρε συ ναι. Αφού όσοι ξέρουν με δουλεύουν.

Συλφιδα θα γεννησεις με λένε. Συλφιδα ήμουν στα 18 που είχα κορμί λαμπάδα. Και τώρα λαμπάδα έχω, αλλά απτις χοντρές που βάζουν στους γάμους 

Δεν ξέρω τι ειναι η σιλφιδα αλλά ο τρόπος που τα λες δε παίζεται

ελα κ εσυ στη συζήτηση αγαπη χαχαχ λεμε για τα κιλα μας κ τις ναυτιες μας χαχαχ

ποια κιλα εγω δεν εχω παρει γραμμαριο καλεεεε κιλα λετε τι ειναι αυτο ;;; χααααααχαχααχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εγώ έχω θέμα με το νταβ και με κάνα δυο πράγματα ακόμη. Ένα συγκεκριμένο άρωμα που είχα και τι χάρισα και κάτι υγρά μαντηλάκια. Αλλά ευτυχώς μόνο με αυτά.

Κοριτσια εγω έχω πολύ κακό δέρμα κάνει ραγάδες πολύ εύκολα αλλά με βοήθησε το αμυγδαλελαιο στη πρώτη εγκυμοσύνη. Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο μιας που έβαζα όταν και αν θυμόμουν αλλά δεν έβγαλα στη κοιλιά μόνο στο πλάι σε ένα σημείο που εκεί δεν έβαζα 

Τώρα είμαι 57. Τόσο ξεκίνησα αλλά έχασα απ' τους εμετούς και πήγα 54 πλέον τα ξανά πήρα.

Ιιιιιιιι δε σου μιλάω άλλο καλέ τι 54 λες;;; κιλά ειναι αυτά; νούμερο παντελονιού ειναι

ρε συ ελεος πραγματικα που τα σκέφτεσαι κ τα λες ετσι χαχχαχαχ:P

εγω 51 πλεον ημουν 53

Ούτε σένα σε μιλάω :-P

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ιιιιιιιι δε σου μιλάω άλλο καλέ τι 54 λες;;; κιλά ειναι αυτά; νούμερο παντελονιού ειναι

Η Μαριούλα είναι εκεί εγώ είμαι 57 χαχα σώπα καλέ όλες είμαστε μια χαρά.

Just now, Giotitsa είπε:

ποια κιλα εγω δεν εχω παρει γραμμαριο καλεεεε κιλα λετε τι ειναι αυτο ;;; χααααααχαχααχα

Ηηη την τυχερηηη. Πως τα κάνεις αυτά τα κόλπα;

εγω εκανα πολλες ραγαδες στην πρωτη εγκυμοσυνη παρολο που εβαζα κρεμα ειδική... στο δευτερο δεν εβαζα τπτ καθως ημουν ηδη γεματη

83tdp2.pngcWE4p3.png

Η Μαριούλα είναι εκεί εγώ είμαι 57 χαχα σώπα καλέ όλες είμαστε μια χαρά.

Ηηη την τυχερηηη. Πως τα κάνεις αυτά τα κόλπα;

αιντε ντε απορω και εγω που το βαζω εγω ειμαι 54,6 κιλα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

αν εσενα σε λενε σουργελο εγω ειμαι νουμερο απο τα λιγα αχχαχαχαχααχχαχαχα

Είδα κ το δικό σου νούμερο στα κιλά μη φοβάσαι.... Αχαχαχα,απτά λίγα είναι ναι, συμφωνω

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Είδα κ το δικό σου νούμερο στα κιλά μη φοβάσαι.... Αχαχαχα,απτά λίγα είναι ναι, συμφωνω

εγω φοβαμαι μην με παρει ο αερας ευτυχως εχω το μωρογ για αντιβαρο χααχχαχαχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...