Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Αν βρεις κάνα αξιόπιστο οικονομικό σαιτ ρίξε παρασύνθημα 

αγαπη τα h&m εχουν ομορφα παντελονακια... επισης μπες στο skroutz και γραψε παντελονια εγκυμοσυνης η ρουχα εγκυμοσυνης θα σου βγαλει παρα πολλα! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, marioula1234 είπε:

απλα σε μενα ξερεις τι συμβαινει... δεν παίρνω παντου το ποδια κ τα χέρια ειναι λεπτα μονο ηκοιλια μεγαλωνει... οποτε αν παρω κολαν μεγαλο νουμερο θα ναι οκ στην κοιλια αλλα κολο μπουτια θα ναι χαλια

Εμ ποιος σε είπε να μην έχεις απόθεμα από πριν χρυσο μου; ρώτα κ μας. Κ κωλο έχουμε κ μπούτια έχουμε κ μπράτσα κ απ όλα... Γ αυτό θελω εγκυμοσύνης. Μεγάλο νούμερο φοράω ήδη. Αχαχαχαχχα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αχ δε μου δίνεις θαρροοος με βλέπω με σαπούνι να πλενομαι εν τέλει χαχαχαχα

κοιτα να δεις καμια φορα τι κανω αλλα μη γελασεις! το octenisan το εχεις ακουστα; ειναι αντισηπτικό αφρολουτρο... το εχω γιατι εοχε βγαλει ο μικρος μ κατι σπυρακια στα χερια κ μου είπε η παιδίατρος να πλενετε με αυτο... χαχχα λοιπον ειναι άοσμο στις πολυ κακες μου μερες κανω μπανιο με αυτο να μη μυριζω τπτ... αποσμητικο κλεινω τη μυτη μου για να βαλωγτ μολις μυρισω το νταβ μου ρχεται εμετος τραγικοοο

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κάτι δε πάει καλά αυτή την εβδομάδα. Κι εγώ από εκεί που έλεγα ηρέμησα βγάζω τα έντερακια μου. 

Ααα εγώ κοριτσια θα πάρω απλά παντελόνια - κολάν σε νουμερακια μεγαλύτερα. Τα παντελόνια εγκυμοσύνης μου φαίνονται ακριβά και έχουν περίεργα σχέδια ως επί τω πλείστον. Χαχα 

Στα ορκεστρα έχει 15 ευρω καλέ τα εγκυμοσύνης. Πολύ καλή τιμή μου φανηκε

UBi6p3.pngwFClp3.png

κοιτα να δεις καμια φορα τι κανω αλλα μη γελασεις! το octenisan το εχεις ακουστα; ειναι αντισηπτικό αφρολουτρο... το εχω γιατι εοχε βγαλει ο μικρος μ κατι σπυρακια στα χερια κ μου είπε η παιδίατρος να πλενετε με αυτο... χαχχα λοιπον ειναι άοσμο στις πολυ κακες μου μερες κανω μπανιο με αυτο να μη μυριζω τπτ... αποσμητικο κλεινω τη μυτη μου για να βαλωγτ μολις μυρισω το νταβ μου ρχεται εμετος τραγικοοο

Ντααααβ; Εεε όχι βρε Μαριούλα κι εσυυυ χαχαχα νταβ είχα στη πρώτη εγκυμοσύνη..από τότε δε μπορώ να το μυρισω. Γυρίσαμε σπίτι με το μωρο και όταν πλησίασα το νταβ έκανα εμετό. Χαχαχαχαχα. Ακόμη έχω πρόβλημα.

Just now, tsilona είπε:

Στα ορκεστρα έχει 15 ευρω καλέ τα εγκυμοσύνης. Πολύ καλή τιμή μου φανηκε

Αλήθεια; Μπήκα στο σάιτ αλλά είδα δύο τρία ακριβά επιτόπου και εξαφανίστηκα χαχαχαχα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Αποσμητικό προτείνω noxema no aroma. Η ακόμα. Καλύτερα τον κρύσταλλο. Δε. Μυρίζουν. Κ γω τέτοια. Είμαι. Αχαχαχα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Εμ ποιος σε είπε να μην έχεις απόθεμα από πριν χρυσο μου; ρώτα κ μας. Κ κωλο έχουμε κ μπούτια έχουμε κ μπράτσα κ απ όλα... Γ αυτό θελω εγκυμοσύνης. Μεγάλο νούμερο φοράω ήδη. Αχαχαχαχχα

ρε κλαιωωωω χαχαχ πως τα λες ετσι;;; εγω δεν παιρνω πολλα κιλα στην εγκυμοσύνη αλλα ο. τι παρω παεο στην κοιλια γιαυτο κ γεμισα ραγαδες... στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 7 κιλα, στην δεύτερη 6μιση...σαυτην προς το παρων εχω χασει 2 κιλα για να δουμε... 

83tdp2.pngcWE4p3.png

ρε κλαιωωωω χαχαχ πως τα λες ετσι;;; εγω δεν παιρνω πολλα κιλα στην εγκυμοσύνη αλλα ο. τι παρω παεο στην κοιλια γιαυτο κ γεμισα ραγαδες... στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 7 κιλα, στην δεύτερη 6μιση...σαυτην προς το παρων εχω χασει 2 κιλα για να δουμε... 

Μαρη ποιος σε είπε για πολλά στην εγκυμοσύνη;; από πριν σε λέω ντε υπήρχε απόθεμα. στην πρώτη 6 έβαλα.

Μετά άνοιξε η καταπιώνα μου κ ντερλικωνα η μοσχαρα. :-D

Τώρα έχασα 10 απτους κωλοεμετους. 

Και ότι πήρα τότε πήγε στην κοιλιά. Αυτό με λειπε κιόλας. Να το παιρνα κ αλλού το βάρος. Ααχαχχααχχα

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Μαρη ποιος σε είπε για πολλά στην εγκυμοσύνη;; από πριν σε λέω ντε υπήρχε απόθεμα. στην πρώτη 6 έβαλα.

Και ότι πήρα τότε πήγε στην κοιλιά. Αυτό με λειπε κιόλας. Να το παιρνα κ αλλού το βάρος. Ααχαχχααχχα

Χαχαχαχαχα εντάξει είσαι κορυφή

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Ντααααβ; Εεε όχι βρε Μαριούλα κι εσυυυ χαχαχα νταβ είχα στη πρώτη εγκυμοσύνη..από τότε δε μπορώ να το μυρισω. Γυρίσαμε σπίτι με το μωρο και όταν πλησίασα το νταβ έκανα εμετό. Χαχαχαχαχα. Ακόμη έχω πρόβλημα.

Αλήθεια; Μπήκα στο σάιτ αλλά είδα δύο τρία ακριβά επιτόπου και εξαφανίστηκα χαχαχαχα

αχ Παναγια μου τέτοια λεγε μου δλδ παιζει να μου βρωμαν κ μετα την γεννα καποια αρωματα;;; 

Just now, tsilona είπε:

Δεκα εχασες; καλε πολλααααα εγω δυο χωρις εμετους απλα δεν πολυετρωγα γτ βρωμαγαν ολα! 

Just now, tsilona είπε:

Α και από ραγάδες δόξα Το Θεό,παράπονο δεν έχω. 

χαχαχχαχ ετσι ετσι να μην μείνεις παραπονεμενη εσύ 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δέκα έχασα ρε συ ναι. Αφού όσοι ξέρουν με δουλεύουν.

Συλφιδα θα γεννησεις με λένε. Συλφιδα ήμουν στα 18 που είχα κορμί λαμπάδα. Και τώρα λαμπάδα έχω, αλλά απτις χοντρές που βάζουν στους γάμους 

• Χαχα 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...