Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Άσε κι εγώ στη πρώτη έμαθα 8 μηνών το φύλο χαχαχαχα.

Και τώρα βέβαια με πιθανότητες μου το είπε, έχει μια επιφύλαξη ο γιατρός. Πάντως κι εγώ εχθές τα δύο πιατακια μακαρόνια τα έβγαλα από τη μύτη μου τελικά... :( Και ήταν τέλεια τα άτιμα.

Κι εγώ το έχω αυτο.με τα γλυκά. Ενώ μου μυριζει άμα το φάω μετά κακοπερναω σε αντίθεση με το αλμυρό που πάλι με πειράζει αλλά είναι πιο ήπια η αναγουλα...

Πάντως αυτό του ότι αν είναι το ίδιο φύλο τα μωρά έχεις και ίδια συμπτώματα δε στέκει τελικά. Κοριτσι το πρώτο μόνο γλυκά ήθελα αν είναι όντως κοριτσι και το δεύτερο μόνο αλμυρά θέλω χαχαχαχα

εγω δεν κανω εμετο αλλα εχω εντονη αναγουλα... 

αυτο με τα γλυκα δεν υπαρχει! τα ζηλευω τοσο και μου αρεσουν τοσο πολυ την ωρα που τα τρωω μετα απο κανα δεκαλεπτο τι να σου λεω... μου ρχεται να πεθανω απο την αναγουλα κ την αηδια που νιωθω πφφφ

καλε γιατι 8 μηνων; εσυ παρα αργησες χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, marioula1234 είπε:

εγω δεν κανω εμετο αλλα εχω εντονη αναγουλα... 

αυτο με τα γλυκα δεν υπαρχει! τα ζηλευω τοσο και μου αρεσουν τοσο πολυ την ωρα που τα τρωω μετα απο κανα δεκαλεπτο τι να σου λεω... μου ρχεται να πεθανω απο την αναγουλα κ την αηδια που νιωθω πφφφ

καλε γιατι 8 μηνων; εσυ παρα αργησες χαχαχ

Ακριβώς τα ιδιααα.

Δεν έπαιρνε θέση το άτιμο. Στη β επιπέδου μου είπε ο άνθρωπος κοριτσι είναι και πάω γιατρό μετά από δύο εβδομάδες και μου λέει αγόρι. Εν τέλει ήταν ο ομφάλιος χαχαχαχα αστααα

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

παντως εγω εχω εντελως διαφορετικη εγκυμοσυνη αυτη τη φορα... για να δουμε! στα δυο μου αγορια δεν ειχα αναγουλες, δεν μ βρωμαγε τπτ κ γενικα ολα καλα! τωρα εχω μεγαλο προβλημα δεν μπορώ να μυρισω κρεας, δεν μπορω να μυρισω αφρολουτρο, δεν μπορω να μαγειρεψω ολα μ βρωμανε ασε... 

Ακριβώς τα ιδιααα.

Δεν έπαιρνε θέση το άτιμο. Στη β επιπέδου μου είπε ο άνθρωπος κοριτσι είναι και πάω γιατρό μετά από δύο εβδομάδες και μου λέει αγόρι. Εν τέλει ήταν ο ομφάλιος χαχαχαχα αστααα

16 εβδομαδων εμαθα κ στα δυο φυλο... ειχαν καλη σταση κ φαινοταν πεντακαθαρα το πουλακι και τα μπαλάκια όλα κανονικα Χαχχα

• Χαχα 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

παντως εγω εχω εντελως διαφορετικη εγκυμοσυνη αυτη τη φορα... για να δουμε! στα δυο μου αγορια δεν ειχα αναγουλες, δεν μ βρωμαγε τπτ κ γενικα ολα καλα! τωρα εχω μεγαλο προβλημα δεν μπορώ να μυρισω κρεας, δεν μπορω να μυρισω αφρολουτρο, δεν μπορω να μαγειρεψω ολα μ βρωμανε ασε... 

Κι εσύ με τα αφρολουτρα; ένα σου λέω δε μπορώ να τα πλησιάσω. Εχθές μόλις βγήκε ο άντρας μου απ' το μπάνιο έκανα εμετό. Και φαντάσου κάνω κάθε μέρα μπάνιο δεν αντέχω χωρίς και δε σου λέω τιποταααα

Γειά σας κ από μένα. Πήγα πήρα ένα βρακι σήμερα, σαν αυτά που φοράει η γιαγιά μου, για να πιάνει την κοιλιά. Είδα κ παντελόνια εγκυμοσύνης στα ορκεστρα κ θα πάω από βδομάδα που θα φέρει κ άλλα να τσιμπήσω. Η κοιλιά μου σα να μεγάλωσε απότομα. Βασικά να το πω σωστότερα. Δε μπορώ να τη ρουφηξω πλέον όπως έκανα. Αααχαχαχαχαχαχχα

Όχι δε θέλω κανέναν για βοήθεια, ούτε στην άλλη είχα. Να θυμάστε οι πρώτο μαμάδες ότι με το που γεννηθεί το μωρό, όλα μα όλα σου ρχονται έμφυτα. Σα να τα Κάνες χρόνια. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Εγώ 24 στην κόρη μου μόνη μου την έκανα το πρώτο της μπάνιο την άλλαζα στάση μπαμ μπαμ στο χέρι κ ο άντρας μου με λεγε, καλά ρε συ έχεις ξανακάνει μπάνιο μωρό; σαν τώρα το θυμάμαι. Ααααχ

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Κι εσύ με τα αφρολουτρα; ένα σου λέω δε μπορώ να τα πλησιάσω. Εχθές μόλις βγήκε ο άντρας μου απ' το μπάνιο έκανα εμετό. Και φαντάσου κάνω κάθε μέρα μπάνιο δεν αντέχω χωρίς και δε σου λέω τιποταααα

αλλαζω αφρολουτρα συνεχεια γιατι ολα μου βρωμανε κ τα δινω μετα στη μανα μου... ουτε να τα βλεπω δεν μπορω χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

αλλαζω αφρολουτρα συνεχεια γιατι ολα μου βρωμανε κ τα δινω μετα στη μανα μου... ουτε να τα βλεπω δεν μπορω χαχαχ

Βρήκες ένα να μη σε πειραζει μήπως να μου το προτείνεις;

Just now, tsilona είπε:

Γειά σας κ από μένα. Πήγα πήρα ένα βρακι σήμερα, σαν αυτά που φοράει η γιαγιά μου, για να πιάνει την κοιλιά. Είδα κ παντελόνια εγκυμοσύνης στα ορκεστρα κ θα πάω από βδομάδα που θα φέρει κ άλλα να τσιμπήσω. Η κοιλιά μου σα να μεγάλωσε απότομα. Βασικά να το πω σωστότερα. Δε μπορώ να τη ρουφηξω πλέον όπως έκανα. Αααχαχαχαχαχαχχα

Όχι δε θέλω κανέναν για βοήθεια, ούτε στην άλλη είχα. Να θυμάστε οι πρώτο μαμάδες ότι με το που γεννηθεί το μωρό, όλα μα όλα σου ρχονται έμφυτα. Σα να τα Κάνες χρόνια. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Εγώ 24 στην κόρη μου μόνη μου την έκανα το πρώτο της μπάνιο την άλλαζα στάση μπαμ μπαμ στο χέρι κ ο άντρας μου με λεγε, καλά ρε συ έχεις ξανακάνει μπάνιο μωρό; σαν τώρα το θυμάμαι. Ααααχ

χαχαχ δεν μπορω να τη ρουφηξω πλεον λεει  χαχαχ κ εγω εχω σκοπο να παραγγείλω παντελονια εγκυμοσυνης εχωμονο ενα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, tsilona είπε:

Ααα σήμερα έκανα εμετό ρε σεις. Είχα ησυχάσει με το που πάτησα τη 12η εβδομαδα

Κάτι δε πάει καλά αυτή την εβδομάδα. Κι εγώ από εκεί που έλεγα ηρέμησα βγάζω τα έντερακια μου. 

χαχαχ δεν μπορω να τη ρουφηξω πλεον λεει  χαχαχ κ εγω εχω σκοπο να παραγγείλω παντελονια εγκυμοσυνης εχωμονο ενα

Ααα εγώ κοριτσια θα πάρω απλά παντελόνια - κολάν σε νουμερακια μεγαλύτερα. Τα παντελόνια εγκυμοσύνης μου φαίνονται ακριβά και έχουν περίεργα σχέδια ως επί τω πλείστον. Χαχα 

Διαφημίσεις

Βρήκες ένα να μη σε πειραζει μήπως να μου το προτείνεις;

καθε φορα που αγοραζω καινούριο δεν με πειράζει μετα απο κανα δυο μερες με πειραζει... μεχρι στιγμής με πειραζουν ολα δεν εχωβρει ακόμα σωτηρια... 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αν βρεις κάνα αξιόπιστο οικονομικό σαιτ ρίξε παρασύνθημα 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Κάτι δε πάει καλά αυτή την εβδομάδα. Κι εγώ από εκεί που έλεγα ηρέμησα βγάζω τα έντερακια μου. 

Ααα εγώ κοριτσια θα πάρω απλά παντελόνια - κολάν σε νουμερακια μεγαλύτερα. Τα παντελόνια εγκυμοσύνης μου φαίνονται ακριβά και έχουν περίεργα σχέδια ως επί τω πλείστον. Χαχα 

απλα σε μενα ξερεις τι συμβαινει... δεν παίρνω παντου το ποδια κ τα χέρια ειναι λεπτα μονο ηκοιλια μεγαλωνει... οποτε αν παρω κολαν μεγαλο νουμερο θα ναι οκ στην κοιλια αλλα κολο μπουτια θα ναι χαλια

83tdp2.pngcWE4p3.png

καθε φορα που αγοραζω καινούριο δεν με πειράζει μετα απο κανα δυο μερες με πειραζει... μεχρι στιγμής με πειραζουν ολα δεν εχωβρει ακόμα σωτηρια... 

Αχ δε μου δίνεις θαρροοος με βλέπω με σαπούνι να πλενομαι εν τέλει χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...