Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

16 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Ε μια ετσι μια αλλιως θα εισαι κοριτσι μου εγκυμοσύνη ειναι αυτη και εγω σημερα ειχα αναγουλες τωρα ειμαι περδικι ερώτηση: ποτε θα αρχισετε να ψωνιζετε για το μωρο σιγα σιγα κοριτσια @winspert @marioula1234 @Mamacita Alina και σε ολα τα αλλα κοριτσια

αγαπη στο πρωτο κ στο δευτερο πηρα ουδετερα πραγνατακια την επομενη μερα μετα το θετικο τεστ ετσι για να χαρω χαχαχ σαυτο το καημενο δεν πηρα ακομη τπτ! δεν μαρεσουν τα ουδετερα χρωματα θελω αν ειναι κοριτσι ολα ροζ κ αν ειναι αγορι σιελ θαλασσι κλπ κλπ όποτε θα ξεκινησω ψωνια οταν μαθω φυλο :)

16 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Στη 1η ξεκίνησα αγορες κάπου στον 8ο μήνα. Στο 2ο καμια βδομάδα πριν γεννήσω. Μιλάμε για βαρεμάρα όχι αστεία. Φαντάζομαι κι εδώ τελευταία στιγμή θα ξεκινήσω.

καλε μια βδομαδα πριν; κ προλαβες πλυσιμο σιδερωμα φτιαξιμο βαλιτσας κλπ; 

15 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια, αφου τεθηκε θεμα αγορων κ απευθυνομαι στις ηδη μανουλες αλλα φυσικα σε ολες ρουχαλακια απο τη γνωστη αλυσιδα που λεει δτη διαφήμιση χεστα κ αστα, θα παιρνατε για νεογεννητο; Ειναι ασφαλη;;; 

ναι μια χαρα ασφαλη ειναι γλυκια μου εγω ψωνιζα από εκει για το μικρο μου :)

15 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Πάντως για τις πρωτότοκες θα πω κάτι..βαλτε έναν καλό μαρσιπο στα πρώτα σχέδια αγοράς. Πραγματικά σώθηκα. 

αχ κ εγω ειχα σωθειιιιι παντα με αυτον ουτε καροτσι ουτε τπτ :)

15 ώρες πρίν, Clue είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για την υποστήριξη!!!  Η κάθεμία από εμάς (όπως γενικά όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο) είναι διαφορετική και έχει τη δική της ιστορία, τις δικές της χαρές και λύπες. Σε καμία περίπτωση δεν το είπα για να συγκρίνω μεταξύ τους αυτές τις ιστορίες. δε γίνεται άλλωστε... Το κάθε βίωμα "βιώνεται" διαφορετικά. Ήμουν λίγο... "ορμονικά φορτισμένη" θα το πω (έτσι.... τώρα που έχουμε την ευκαρία τα φορτώνουμε όλα στις ορμόνες) και μιας και νιώθω ότι σας ξέρω τόσο καιρό έκανα μια μίνι εξομολόγηση-συνειδητοποίηση. Ένα αντίστοιχο του "πως περνάν τα χρόνια", "ήμουνα νια και γέρασα" κλπ.

Λυπάμαι αν σας έριξα... Να σημειώσω απλώς ότι δεν είμαι στεναχωρημένη. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου!!! Σήμερα κλείνω 8 εβδομάδες!!!!

@elpida20 να μην ανησυχείς καθόλου. Δεν είναι διαγωνισμός... Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!!

@Rafaelatarzan σε περιμένουμε! Σε σκεφτόμουν τελευταία! Έχεις πιάσει τα σκοινιά και έχεις πάει προς το κέντρο της ζούγκλας! Όποτε θες... ένα σκοινί δρόμος είναι!!! Ελπίζω να είσαι καλά και να έρθεις να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου!

Να ρωτήσω: ο τρίτος μήνας μετράει από τις 8,5 εβδομάδες και μετά? ο κάθε γιατρός μετράει το δικό του? πως γίνεται? το πρώτο τρίμηνο τελειώνει στις 12 ή 13 εβδομάδες???

στις 13 τελειωνει αγαπη μουυυ

10 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Η επιμονή με κουράζει η αλήθεια είναι. Επίσης χωρίς παρεξήγηση. Πως γίνεται να είναι λάθος αυτά που γράφω ενώ είχα την πλήρη καθοδήγηση; Ενώ αναφέρω λόγια συμβούλου, ιατρών, μαιών κλπ; Επίσης υπάρχει γάλα. Το πρωτογαλα. Δεν υπάρχει σε ποσότητα όμως. Δεν έχουμε μιλήσει να γνωρίζεις βρε κορίτσι μου ακριβώς τη κατάσταση. Δεν θέλω να την αναφέρω εδώ γιατί δε θέλω να τρομοκρατήσω καμία κοπέλα. Αλλά τόση επιμονή για τη λάθος ενημέρωση μου γιατι; Το ότι αντέδρασε έτσι ο οργανισμός σου ή ο δικός μου δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Ερέθισμα το στήθος πήρε με χειρονακτικο τροπο όπως με καθοδήγησαν. Επειτηδες για να.μην είναι σε αδράνεια..το ίδιο με το στόμα του βρέφους δεν ειναι, είναι.ομως ένα βοήθημα να μη πετρώσει το στήθος ή να.μη σταματήσει η παραγωγή.Το σταματάω κι εγώ εδώ. Γιατί πραγματικά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, οπότε να επιμένουμε σε μια κατάσταση που δε ξέρουμε πως και τι μου φαίνεται λίγο κάπως. Δεν ήθελα να ξεκινήσει όλο αυτό επειδή τοποθετήθηκα να μην αγχωνόμαστε. Το κείμενο μου ήταν νομίζω ξεκάθαρο αλλά μάλλον έκανα λάθος. Και όπως πάντα. Χωρίς παρεξήγηση.

αγαπη καταλαβαινω απολυτα οσα ειπες και συμφωνω σε ολα! γαλα υπαρχει απο την πρωτη στιγμη το πρωτογαλα... υπαρχει γαλα την ορωτη κ τη δευτερη μερα απλα υπαρχει λιγο γτ πολυ απλα τοσο χρειάζεται το μωρο την 3η μερα κ την 4η μερα που το μωρο χρειαζεται πιο πολυ τοτε ναι εχουμε πιο πολυ :)  οι θηλαστικες κινήσεις βοηθαν να αυξηθει η παραγωγη... με λιγα λογια υοαρχει γαλα απλα η ζητηση βοηθα να κατεβει περισσοτερο κ να αυξηθει η παραγωγη... επισης οντως η επιμονη για λαθος ενημερωση ειναι περιττη γτ πολυ απλα δεν ειμαστε εκει να ξερουμε τι περασε η καθε μια κ τι ενημερωση όντως ειχε :) και γενικα δεν υπάρχει λογος αμφισβήτησης :)

7 ώρες πρίν, sissy_geo είπε:

Καλησπέρα μανούλες! Γύρισα απο τον γιατρό. Όχι απο αυτή που με παρακολουθεί γιατί είναι σχετικά μακριά και έχουμε κανονισμένο υπέρηχο για τις 12 Απριλίου, αλλά στη γιατρό της μαμάς μου που είναι εδω στην πόλη μου και με δέχτηκε αμέσως. Έκανα την αυχενική μου λοιπόν, στις 20 Μαρτίου. Όλα πολύ καλά δόξα τον Θεό. Έχει τρεις μέρες λοιπόν νοιώθω έναν δυνατό πόνο χαμηλά αριστερά στην κοιλιά. Δεν μοιάζει με τιποτα με πόνο περιόδου, καθόλου ομως. Είναι σαν σφάχτης να το πω; Εγω το νοιώθω σαν έντερο. Μιας που έχω και θέμα εδω και καιρό με την τουαλέτα. Δεν παω όπως θα έπρεπε, όπως οι περισσότερες. Έτσι λοιπον επειδή φοβήθηκα πήγα να δω τι γινεται. Το μωράκι μου είναι μια χαρά δόξα τον Θεό. Εκείνη εστίασε στον πόνο. Με εξέτασε στην πλάτη, μπροστά πόση ωρα στο σημείο που ποναω. Δεν είναι κύστη είπε. Είναι ή ουρολοίμωξη, που δεν το πιστεύει γιατι δεν έχω τσουξίματα ή κάτι άλλο, ή έντερο. Ωστόσο μου έδωσε κάποιες εξετάσεις να κάνω για να αποκλείσουμε την ουρολοίμωξη. Όσες έχετε θέμα με το έντερο, πονάτε; Φοβάμαι μήπως είναι κάτι άλλο. Αν και το νοιώθω ξεκαθαρα νομίζω. Επίσης μου είπε πως είδε μια σύσπαση στη μήτρα. Με καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά εγω φοβήθηκα. Τι είναι πάλι αυτο... Μου εδωσε μαγνήσιο... Για να δουμε... 

τελεια τα νεα σου για την αυχενικη αγαπη μου οσο για το εντερο κ εγω πεδευομαι που κ που πφφ

κοριτσια καλημερααα και καλο σαββατοκύριακο :) τι κανετε πως ειστε;;; εγω μια ειμαι οκ μια θελω εμετο δεν τον κανω βεβαια απλα τον εχω ετοιμο χαχαχ παντως δεν ειμαι οπως πριν λιγες μερες σα να ελλατωθηκε κ αυτο

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εμενα απλα δως μου φαι χαχαχαχχα @Farmakotriftenaκαι @marioula1234και θα φαω ετσι απλα το κατεβαζω χωρις προηγούμενο τωρα τρώω απο δυο πιάτα την ημερα χχαχαχαχχαχα το μεσημερι και το βραδυ οτι βρω μπροστο μου

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εμενα απλα δως μου φαι χαχαχαχχα @Farmakotriftenaκαι @marioula1234και θα φαω ετσι απλα το κατεβαζω χωρις προηγούμενο τωρα τρώω απο δυο πιάτα την ημερα χχαχαχαχχαχα το μεσημερι και το βραδυ οτι βρω μπροστο μου

χαχαχ δωσε πονο φαε και για εμας χαχαχ

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

αγαπη καταλαβαινω απολυτα οσα ειπες και συμφωνω σε ολα! γαλα υπαρχει απο την πρωτη στιγμη το πρωτογαλα... υπαρχει γαλα την ορωτη κ τη δευτερη μερα απλα υπαρχει λιγο γτ πολυ απλα τοσο χρειάζεται το μωρο την 3η μερα κ την 4η μερα που το μωρο χρειαζεται πιο πολυ τοτε ναι εχουμε πιο πολυ :)  οι θηλαστικες κινήσεις βοηθαν να αυξηθει η παραγωγη... με λιγα λογια υοαρχει γαλα απλα η ζητηση βοηθα να κατεβει περισσοτερο κ να αυξηθει η παραγωγη... επισης οντως η επιμονη για λαθος ενημερωση ειναι περιττη γτ πολυ απλα δεν ειμαστε εκει να ξερουμε τι περασε η καθε μια κ τι ενημερωση όντως ειχε :) και γενικα δεν υπάρχει λογος αμφισβήτησης :)

Εξήγησα από την αρχή του τελευταίου ποστ πως δεν τιθονταν θέμα αμφισβήτησης ούτε να το παίξω έξυπνη ούτε τίποτα. Θεώρησα πως ήταν παρόμοια περίπτωση με τη δική μου , λάθος μου. Όμως από την αρχή δεν υπάρχει κακη πρόθεση για τίποτα.. γιατι όμως μου δίνεται η εντύπωση πως κάτι τέτοιο συνεχίζει να υπαρχει;  ζήτησα συγγνώμη από την Αλινα γιατί πραγματικά ένιωσα άσχημα που παρερμηνεύτηκε όλο αυτό. Και ένιωσα και συνεχίζω να νιώθω δυσάρεστα από την τελευταία απάντηση.

Η επιμονή λοιπόν δεν αφορούσε την Αλινα. Αλλά το να μην διαβάσει κάποια κοπέλα ότι μπορείς να θηλασει και 10 μέρες μετά τη γέννα και όλα καλά. Σε όλα τα μηνύματα ανέφερα και τη δική μου περίπτωση. Στο κάτω κάτω ο σκοπός μου ήταν να μην ταλαιπωρηθεί κάποια (που θέλει να θηλασει) όπως ταλαιπωρηθηκα εγώ. Αυτό και τίποτε άλλο. Νομίζω καλύτερα να αποχωρήσω από την ομάδα όμως γιατί πραγματικά από χθες νιώθω πολύ άσχημα και να πω ότι ήταν ο σκοπός όλο αυτο;; καμία σχέση.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εξήγησα από την αρχή του τελευταίου ποστ πως δεν τιθονταν θέμα αμφισβήτησης ούτε να το παίξω έξυπνη ούτε τίποτα. Θεώρησα πως ήταν παρόμοια περίπτωση με τη δική μου , λάθος μου. Όμως από την αρχή δεν υπάρχει κακη πρόθεση για τίποτα.. γιατι όμως μου δίνεται η εντύπωση πως κάτι τέτοιο συνεχίζει να υπαρχει;  ζήτησα συγγνώμη από την Αλινα γιατί πραγματικά ένιωσα άσχημα που παρερμηνεύτηκε όλο αυτό. Και ένιωσα και συνεχίζω να νιώθω δυσάρεστα από την τελευταία απάντηση.

Η επιμονή λοιπόν δεν αφορούσε την Αλινα. Αλλά το να μην διαβάσει κάποια κοπέλα ότι μπορείς να θηλασει και 10 μέρες μετά τη γέννα και όλα καλά. Σε όλα τα μηνύματα ανέφερα και τη δική μου περίπτωση. Στο κάτω κάτω ο σκοπός μου ήταν να μην ταλαιπωρηθεί κάποια (που θέλει να θηλασει) όπως ταλαιπωρηθηκα εγώ. Αυτό και τίποτε άλλο. Νομίζω καλύτερα να αποχωρήσω από την ομάδα όμως γιατί πραγματικά από χθες νιώθω πολύ άσχημα και να πω ότι ήταν ο σκοπός όλο αυτο;; καμία σχέση.

Κοριτσακι μου μην το ξαναπεις αυτο κ μην τολμήσεις να φυγεις. Εδω θα μεινεις να τα λεμε ολες μαζι... Βρε αγαπη μου καποιες φορες παρεξηγησεις υπαρχουν κ μεσα στις οικογενειες, ποσο μαλλον μεταξυ αγνωστων, περίπου... Σε παρακαλώ πολυ. Ειμαι κ εγω στενοχωρημενη απο εχθες για σενα. Ειμαι πολυ ευαισθητη κ καταλαβαίνω ακριβως πως μπορει να νιωθεις. Καμια δεν σε κατηγορει κ στι καυω κατω αφου το συζητησατε οι δυο σας, εμας μας περισσεύει... Σε παρακαλω πολυ μη στενοχωριεσαι κ δεν κανει καλο κ στο μωρακι σου... Πες μου οτι θα μείνεις... Ολες σε θελουμε... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κοριτσακι μου μην το ξαναπεις αυτο κ μην τολμήσεις να φυγεις. Εδω θα μεινεις να τα λεμε ολες μαζι... Βρε αγαπη μου καποιες φορες παρεξηγησεις υπαρχουν κ μεσα στις οικογενειες, ποσο μαλλον μεταξυ αγνωστων, περίπου... Σε παρακαλώ πολυ. Ειμαι κ εγω στενοχωρημενη απο εχθες για σενα. Ειμαι πολυ ευαισθητη κ καταλαβαίνω ακριβως πως μπορει να νιωθεις. Καμια δεν σε κατηγορει κ στι καυω κατω αφου το συζητησατε οι δυο σας, εμας μας περισσεύει... Σε παρακαλω πολυ μη στενοχωριεσαι κ δεν κανει καλο κ στο μωρακι σου... Πες μου οτι θα μείνεις... Ολες σε θελουμε... 

Απλά δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Και λάθος που επέμενα αλλά η επιμονή αφορούσε το θηλασμό ΚΑΙ ΜΟΝΟ όχι την Αλινα. Γιατί σε κάθε μήνυμα έβαζα τον εαυτό μου και ότι θηλασα 4 μέρες μετά αλλά η ζημιά τελικά έγινε.

Όμως αλλο βγήκε προς τα έξω.  Και ένιωσα πολύ άσχημα από την τελευταία απάντηση και βλέπω πως συνεχίζεται όλο αυτό . Έχω καταστεναχωρεθει. Ντρέπομαι κιόλας με όλο αυτό. 

yplDp3.png

βρες πας καλα; δεν εχεις να πας πουθενα χαχαχ ειπες τη γνωμη σου ειπαμε τη γνωμη μας τελος αν ειναι να παρεξηγιομαστε κ να υποχωρουμε απο την ομαδα ας το διαλυσουμε το παρεακι! οχι τπτ αλλο αν φυγεις  θα νιωσω πως φταιω εγω! δλδ γραψατε τοσα χθες με ένα μνμ μου θα ξεκινησουν οι αποχωρησεις; αν ειναι να παρεξηγιομαστε ας μην γραφουμε βρε παιδια... 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Απλά δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου. Και λάθος που επέμενα αλλά η επιμονή αφορούσε το θηλασμό ΚΑΙ ΜΟΝΟ όχι την Αλινα. Γιατί σε κάθε μήνυμα έβαζα τον εαυτό μου και ότι θηλασα 4 μέρες μετά αλλά η ζημιά τελικά έγινε.

Όμως αλλο βγήκε προς τα έξω.  Και ένιωσα πολύ άσχημα από την τελευταία απάντηση και βλέπω πως συνεχίζεται όλο αυτό . Έχω καταστεναχωρεθει. Ντρέπομαι κιόλας με όλο αυτό. 

Η ομαδα ειναι για να λεει η καθεμια την αποψη της. Δημοκρατία εχουμε αγαπη μου... Σε παρακαλω πολυ. Καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι καλο να στενοχωριεσαι... Φυσικα κ ξεριυμε οτι δεν ηταν επιθεση προς καποια αλλα συμβουλες για να μην τη πατησουμε... Μην αποχωρησεις γιατι μετα θα αισθάνομαι κ εγω ασχημα που ρωτησα για το θηλασμο... Αφου τα μιλησατε οι δυο σαε τέλος... Μου υποσχεσαι οτι θα μεινεις;;;;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

βρε κοριτσι γιατι να στεναχωριεσαι; την αποψη σου ειπες ισως να ακούστηκε λαθος επειδη ετσι που το επεμενες ηταν σαν να αμφισβητείς την ενημερωση της καο της ειπες οτι αυτο που λεει ειναι λαθος... γιαυτο και μονο ειπα οτι ειναι περιττο να επιμενουμε, και εγω τους πρωτους 3 μηνες εδωσα κ δικο μ κ ξενο μετα απο 3 ως 7 μηνων εδωσα μονο δικο μου κ εγω με χαπια... για να αυξησω την παραγωγη... στην ουσια η καθεμια εκανε οτι μπορουσε για το μωρακι της.. 

κ δεν φευγει καμια απο την ομαδα τελος!! :tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσι γιατι να στεναχωριεσαι; την αποψη σου ειπες ισως να ακούστηκε λαθος επειδη ετσι που το επεμενες ηταν σαν να αμφισβητείς την ενημερωση της καο της ειπες οτι αυτο που λεει ειναι λαθος... γιαυτο και μονο ειπα οτι ειναι περιττο να επιμενουμε, και εγω τους πρωτους 3 μηνες εδωσα κ δικο μ κ ξενο μετα απο 3 ως 7 μηνων εδωσα μονο δικο μου κ εγω με χαπια... για να αυξησω την παραγωγη... στην ουσια η καθεμια εκανε οτι μπορουσε για το μωρακι της.. 

Όπως είπα και στην ίδια, δεν προσπάθησα να την βγάλω ανενημερωτη . Και στο φινάλε ποια είμαι εγώ που θα κρίνει κάτι τέτοιο; αλλά ότι μπορεί να δοθουν λάθος κατευθύνσεις ακόμα και από μαιες. Αν υπήρξε αυτο το ενδεχόμενο είναι κακο; σαφώς και δεν ξέρω την περίπτωση της, αλλά απάντησα σε αυτά που γράφτηκαν και μόνο σε αυτά!! Σε αυτα που δε γράφτηκαν πως να ξερω εγω οτι ειμαι λαθος για τις απαντήσεις μου; και δικαιωμα της να μην θελει να πει. Γιατι ξανα λεω κοριτσια (και μονο σε αυτο επιμένω γιατί επηρεαστηκα και όλο το βράδυ από αυτό,) δεν είχε να κάνει με την ίδια την Αλινα!! ήθελα μόνο να τονίσω το κομμάτι του θηλασμού και του ερεθισματος για να ξεκινήσει το γάλα. Ξαναδιαβασε τα μηνύματα μου. Αναφέρομαι σε τίποτε άλλο πέρα από το πότε πρέπει να πάρει ερέθισμα το στηθος; 

Είδες... Κι εσύ ταλαιπωρήθηκες και πήρες χάπια. Εγώ πήρα φαρμακευτικα χάπια και εκανα sns και αντλησεις για 2 μήνες που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Και έτσι όπως γράφτηκαν τα πράγματα , θεώρησα (ίσως να είναι τελείως λανθασμένος ο τρόπος σκέψεις μου) οτι το ρεζουμέ είναι πως και μέρες μετά αν ξεκινήσεις θηλασμό το γάλα δεν χάνεται. Γι αυτό στο τελευταιο ποστ μου προσπάθησα (αδοξα) να μην παρεξηγηθώ. Αλλα οχι μονο παρεξηγήθηκα αλλα φανηκα οτι ειμαι και αγενής. Πραγματικα στεναχωριέμαι πολύ...

yplDp3.png

Όπως είπα και στην ίδια, δεν προσπάθησα να την βγάλω ανενημερωτη . Και στο φινάλε ποια είμαι εγώ που θα κρίνει κάτι τέτοιο; αλλά ότι μπορεί να δοθουν λάθος κατευθύνσεις ακόμα και από μαιες. Αν υπήρξε αυτο το ενδεχόμενο είναι κακο; σαφώς και δεν ξέρω την περίπτωση της, αλλά απάντησα σε αυτά που γράφτηκαν και μόνο σε αυτά!! Σε αυτα που δε γράφτηκαν πως να ξερω εγω οτι ειμαι λαθος για τις απαντήσεις μου; και δικαιωμα της να μην θελει να πει. Γιατι ξανα λεω κοριτσια (και μονο σε αυτο επιμένω γιατί επηρεαστηκα και όλο το βράδυ από αυτό,) δεν είχε να κάνει με την ίδια την Αλινα!! ήθελα μόνο να τονίσω το κομμάτι του θηλασμού και του ερεθισματος για να ξεκινήσει το γάλα. Ξαναδιαβασε τα μηνύματα μου. Αναφέρομαι σε τίποτε άλλο πέρα από το πότε πρέπει να πάρει ερέθισμα το στηθος; 

Είδες... Κι εσύ ταλαιπωρήθηκες και πήρες χάπια. Εγώ πήρα φαρμακευτικα χάπια και εκανα sns και αντλησεις για 2 μήνες που δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Και έτσι όπως γράφτηκαν τα πράγματα , θεώρησα (ίσως να είναι τελείως λανθασμένος ο τρόπος σκέψεις μου) οτι το ρεζουμέ είναι πως και μέρες μετά αν ξεκινήσεις θηλασμό το γάλα δεν χάνεται. Γι αυτό στο τελευταιο ποστ μου προσπάθησα (αδοξα) να μην παρεξηγηθώ. Αλλα οχι μονο παρεξηγήθηκα αλλα φανηκα οτι ειμαι και αγενής. Πραγματικα στεναχωριέμαι πολύ...

Βρε ποιος παρεξηγηθηκε ποιον παρεξηγησαν εδω η καθεμία λεει την αποψητης στην αλλη πραγματικά καμια δεν σε εχει περασει για αγενη και τέτοια η καθεμία έχουμε τον τροπο της σε αυτα που λεει ο γραπτός λογος ειναι διαφορετικος απο τον προφορικό

xfHlp3.png

καλη μου κανεις δεν παρεξηγηθηκε την αποψη μας απλα είπαμε ολες χωρις να θελουμε να θιξουμε κανεναν σε φιλω και μην στεναχωριεσαι... γιατι σε λιγο ερχεται η ραφαελα και αλιμονο μας χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλη μου κανεις δεν παρεξηγηθηκε την αποψη μας απλα είπαμε ολες χωρις να θελουμε να θιξουμε κανεναν σε φιλω και μην στεναχωριεσαι... γιατι σε λιγο ερχεται η ραφαελα και αλιμονο μας χαχαχ

Μωρε μου φαίνεται σας χρειαζεται ετσι αχχαχαχαχα αντε μην τα παρω εγω και ποιος ειδε τον Θεο και δεν το φοβηθηκε σουζα θα ειστε ολες χαχαχχαχαχχαχαχαχχαα ελατε να πουμε ομορφα πράγματα λοιπον μου φαίνεται οτι αληθεια θελετε εν κουλια αλλα δεν θα πιασω αυτο το θεμα παλι θα με περασετε για νηστικια οχι οτι δεν ειμαι ελατε να πουμε για οτι αλλο θέλετε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...