Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Mamacita Alina

@Giotitsa σ έχω μνμ κ συ με κλάνεις...παλιό ποκεμον.κοίτα το vibber  σ

@winspert

λέω να επανέλθω πλήρως...πολυ απηχα από μέσα κ έχετε εκροχειαστει  ολες....

Σας ευχαριστώ κ τις 3 ....ξέρετε εσείς γιατί.

Ρε ντιτζιμον σου απαντησα εσυ κοιτα το viber σου αχαχχαχαχχαχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Ποπο αληθεια εχω ξεφυγει ετσι αχαχχαχαχα οι ατιμες ορμονες ερχεται και ο ανδρας μου την Κυριακη με το πουλι στο χερι θα μείνω αχ ο νηστικος καρβελια ονειρεύεται

Χαχαχα, ρε τι τραβαμε τα καημενα... Τετοια ορεξη δεν την περίμενα πια... 

@Mamacita Alina

@Giotitsa σ έχω μνμ κ συ με κλάνεις...παλιό ποκεμον.κοίτα το vibber  σ

@winspert

λέω να επανέλθω πλήρως...πολυ απηχα από μέσα κ έχετε εκροχειαστει  ολες....

Σας ευχαριστώ κ τις 3 ....ξέρετε εσείς γιατί.

Να επανελθεις κ να μην μας ευχαριστεις!!! We love you too!!! 

Αλλα οτι εχουμε ξεφυγει, εχουμε... Αλλα δε βαριεσαι κιολας... Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ρε ντιτζιμον σου απαντησα εσυ κοιτα το viber σου αχαχχαχαχχαχα

Ναι καλά μια καλή νύχτα μονο.....αι μαρη κλασομπανιερα από δω...Εγώ σ έγραψα πολλα. 

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

@Rafaelatarzan& @Giotitsa, θα τα βγαλετε να τα μετρησετε;;; 

Τα λογια που ειπε η μια στην αλλη εννοω.... Χαχαχα 

Δεν πατε για ύπνο  λεω εγω... 

Ουιιιιι πρόστυχη και εσυ να τα μετρησουμε εεεε εγω δεν το εχω κιολας εδω αλλα και να το ειχα σιγα μην σας ελεγα καλε ποσό του ειναι χαχαχαχχαχαχχα

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ουιιιιι πρόστυχη και εσυ να τα μετρησουμε εεεε εγω δεν το εχω κιολας εδω αλλα και να το ειχα σιγα μην σας ελεγα καλε ποσό του ειναι χαχαχαχχαχαχχα

Χαχαχα, εγω μιλαγα παντα για τα λογια... Αλλα αμα εχεις προστυχο μυαλο αυτα παθαινεις... Χαχαχα χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, εγω μιλαγα παντα για τα λογια... Αλλα αμα εχεις προστυχο μυαλο αυτα παθαινεις... Χαχαχα χαχαχα 

Χαχαχχαχαχχαχαχα τωρα νανι ποιος ξερει τι θα δούμε στον ύπνο μας 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Ε τι να σας πω....με βυζια πιασιματος σας άφησα με βυζια γάλακτος ασχολείστε τωρα.

ε οχι φιλες μ έλεος....

@Mamacita Alina εσυ που έφτιαξες την ομάδα άλλαξε την κ γράψε βυζιαρες  Οκτωβρίου 2019.

Πολύ βυζι ρε αδερφές μ...χαχαχαχαχαχα 

λοβ γιου ολες σας 

Εντάξει είσαι λατρεία! Επίτηδες το κάνουμε ρε χαζό για να έρθεις να μας περιλάβεις!

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σαγαπω απλά....

Πηγές να κάνεις μια φορά και παραπονιέσαι; Κρύψου γρηγορα μην εμφανιστούμε ολες οι πραγματικά νηστευμενες που γκρινιάζεις κιόλας. Έχουμε να δούμε εν κουλι μήνες και μηνακια χαχαχαχα

Βρε κορίτσια είμαι η μόνη που μου έχει δώσει μόνο φιλισιν και ασβέστιο; 

Κορίτσι κι εμένα τώρα με φυλλικο με άφησε, μου έκοψε και προγεστερόνη και μαγνήσιο. Παίρνω σίδηρο για χαμηλό αιματοκρίτη, και από την Αυχενική που ξεκίνησα τα σαλοσπιρ για τις αρτηρίες. Ασβέστιο δε μου είπαν ακόμα! Σαν τη γιαγιά μου νιώθω, βγάζουμε μαζί τα χαπακια μας όταν πάω να τη δω! Ανταλλάσσουμε σαλοσπιρ! Για κάνα ζαναξ την παρακαλάω όταν με πιάνουν οι ορμόνες αλλά δε μου δίνει χαχαχαχαχα

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχχαχαχχαχαχα τωρα νανι ποιος ξερει τι θα δούμε στον ύπνο μας 

Ωχ όνειρα γλυκά και απονηρευτα! Λείπει και ο σύζυγος!! Κυριακή κοντή γιορτή χαχαχα!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

Καλημερα εν κουλια χαχαχχαχαχα τι κάνετε και πως το κανετε χαχχαχαχ καλε πως τα λεω ετσι πορνο πορνό

Χαχαχα, καλημερα κοριτσακι... Εγω καλα ειμαι. Παλευω με την κουβερτα. Εχω ξυπνησει ποση ωρα κ σκέφτομαι να σηκωθω ή να μη σηκωθω ακομα;;; Εγω παντως ησυχο βραδυ ειχα... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, καλημερα κοριτσακι... Εγω καλα ειμαι. Παλευω με την κουβερτα. Εχω ξυπνησει ποση ωρα κ σκέφτομαι να σηκωθω ή να μη σηκωθω ακομα;;; Εγω παντως ησυχο βραδυ ειχα... Χαχαχα 

Και εγω φιλη ησυχο ειχα αλλα ετσι και εγω ακομα μεσα στην κουβερτα είμαι χαχαχα αλλα θα σηκωθω να φαω σε λίγο

xfHlp3.png

7 ώρες πρίν, sissy_geo είπε:

Καλησπέρα μανούλες! Γύρισα απο τον γιατρό. Όχι απο αυτή που με παρακολουθεί γιατί είναι σχετικά μακριά και έχουμε κανονισμένο υπέρηχο για τις 12 Απριλίου, αλλά στη γιατρό της μαμάς μου που είναι εδω στην πόλη μου και με δέχτηκε αμέσως. Έκανα την αυχενική μου λοιπόν, στις 20 Μαρτίου. Όλα πολύ καλά δόξα τον Θεό. Έχει τρεις μέρες λοιπόν νοιώθω έναν δυνατό πόνο χαμηλά αριστερά στην κοιλιά. Δεν μοιάζει με τιποτα με πόνο περιόδου, καθόλου ομως. Είναι σαν σφάχτης να το πω; Εγω το νοιώθω σαν έντερο. Μιας που έχω και θέμα εδω και καιρό με την τουαλέτα. Δεν παω όπως θα έπρεπε, όπως οι περισσότερες. Έτσι λοιπον επειδή φοβήθηκα πήγα να δω τι γινεται. Το μωράκι μου είναι μια χαρά δόξα τον Θεό. Εκείνη εστίασε στον πόνο. Με εξέτασε στην πλάτη, μπροστά πόση ωρα στο σημείο που ποναω. Δεν είναι κύστη είπε. Είναι ή ουρολοίμωξη, που δεν το πιστεύει γιατι δεν έχω τσουξίματα ή κάτι άλλο, ή έντερο. Ωστόσο μου έδωσε κάποιες εξετάσεις να κάνω για να αποκλείσουμε την ουρολοίμωξη. Όσες έχετε θέμα με το έντερο, πονάτε; Φοβάμαι μήπως είναι κάτι άλλο. Αν και το νοιώθω ξεκαθαρα νομίζω. Επίσης μου είπε πως είδε μια σύσπαση στη μήτρα. Με καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά εγω φοβήθηκα. Τι είναι πάλι αυτο... Μου εδωσε μαγνήσιο... Για να δουμε... 

Λογικά έντερο είναι. Κι εγώ είχα θέμα μέχρι και πριν λίγες ημέρες με έντερο και ένιωθα πόνους. Μάλιστα εγώ δεν είχα δυσκοιλιότητα αλλά το αντίθετο από την ημέρα που έμεινα έγκυος μέχρι και πριν λίγες μέρες. Το πρώτο και το τελευταίο 3μηνο επηρεάζεται το έντερο γενικά.

Έκανες αυχενικη 20/3 ; γνωρίζεις πητ και φύλο να σε βάλω στο πινακακι;

@Giotitsa και @winspert Καλημέρα. Μπορείτε και τρώτε ε; σας έχουν φύγει οι αναγούλες; εγώ ακόμη έχω. Και έχω χάσει βάρος γενικά. Κι αν επιχειρήσω να φάω κάτι με σάλτσα ή γλυκό μετά πεθαίνω.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Giotitsa και @winspert Καλημέρα. Μπορείτε και τρώτε ε; σας έχουν φύγει οι αναγούλες; εγώ ακόμη έχω. Και έχω χάσει βάρος γενικά. Κι αν επιχειρήσω να φάω κάτι με σάλτσα ή γλυκό μετά πεθαίνω.

Καλημερα κοριτσακι μου. Εμενα θα μπορουσα να πω οτι εχουν υποχωρησει οι αναγουλες ενα 90%. Μπορει να με πιασει καποια στιγμη ιδιως μετά απο πρασινη σαλατα κ γλυκο οπως ειπες αλλα οχι σιγουρα. Τωρα εφαγα ενα κομματι κεικ με λιγοτερη ζαχαρη που εφτιαξα εχθες με τη μαμα μου... Οσο για βαρος μισο μισο κιλο ανεβαινω σιγα σιγα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...