Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Μα εννοείται αυτό κοριτσι μου γλυκό. Να ενημερωθούμε το δυνατότερο, να παρακολουθήσουμε ότι μπορούμε,απλά να μην αγχωνόμαστε. Καμία μας δεν είπε να μην προετοιμαστούμε από τώρα ή να μην ενημερωθούμε... Ίσα ίσα αυτό είναι καλό γιατί ξέρουμε πως και τι πριν έρθει το μωρό μας. Το μόνο που ειπώθηκε είναι να μην αγχωνόμαστε. Κι επειδή είσαι αρκετά αγχωδης σαν εμένα σε σκέφτηκα ένα παραπάνω όταν το έγραφα αυτό.

Φιλιά πολλά πολλά.

Κοριτσάκι μου γλυκο σε ευχαριστώ πολύ... Να μη  στενοχωριεται καμια δε θελω!!! Αφου είπαμε, μοιαζουμε... Φιλακια αγαπη μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκο σε ευχαριστώ πολύ... Να μη  στενοχωριεται καμια δε θελω!!! Αφου είπαμε, μοιαζουμε... Φιλακια αγαπη μου... 

Αυτό ακριβώς κοριτσάκι μου γλυκό. Φιλάκια στη κοιλίτσα. Ας δούμε μάστερ σεφ να λιγουρευτουμε τώρα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Αυτό ακριβώς κοριτσάκι μου γλυκό. Φιλάκια στη κοιλίτσα. Ας δούμε μάστερ σεφ να λιγουρευτουμε τώρα χαχαχα

Κ εγω αυτο θα ηθελα να δω αλλα εχω ερθει στην κουνιαδα μου κ βλεπουν αλλα... Θα το πω μηπως κ το αλλαξουν... Χαχαχα, φιλακια κ στη δικη σου κοιλιτσα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια κι εγώ ήμουν μέσα στην κατάθλιψη από την υπερπροσπάθεια να τα καταφέρω και πίστευα πως ευθύνονταν το γκρουπ στο fb γιατί ενώ εγώ παλευα με χίλιους τρόπους να τα καταφερω, είχα εκεί να διαβάζω ότι όλες οι γυναίκες έχουν γάλα και  μπλα μπλα μπλα. Τα γνωστα που λενε καθημερινά. Και γεμιζα τύψεις που εγώ δεν τα καταφέρνω. Ήταν καθαρά όμως δικό μου θέμα και όχι του μαμαδογκρουπ.  Στην πορεία  κατάλαβα πως αυτές στο γκρουπ, δίκιο ειχανε. Εγώ δεν είχα την ψυχραιμία να το κατανοήσω. Και τα κατάλαβα μετά. Το θέμα με το συγκεκριμένο γκρουπ είναι αν τελικά τα παρατήσεις γιατί δεν αντέχεις άλλο την προσπάθεια ή αν θες να αποθηλασεις στους λίγους μήνες , ένα χρόνο , δύο χρόνια , εκεί κατακρίνουν πολλές. Σαφώς και μια που δίνει ξένο γάλα , ε δεν θα γράψει σε ομάδα θηλασμού. Τώρα η κόντρα θηλασμού vs μπουκάλι είναι αμφιπλευρες. Κάποιες που θηλάζουν κατακρίνουν αυτές που δίνουν  μπουκάλι αλλά και κάποιες που δίνουν μπουκάλι κατακρίνουν αυτές που θηλάζουν. Ουτε εγώ κατανοώ για ποιο λόγο να γίνεται αυτό. Αλλά μάλλον η ανάγκη του ανθρώπου να φανεί καλύτερος από τον άλλον υπερτερεί. Πριν λίγες μέρες διάβασα σε μια ομάδα για μια μαμά που ήταν σε πάρκο και έδωσε μπισκότο στο παιδί της και πήγε η αλλη(αυτή που έφτιαξε το ποστ) και την συμβούλεψε ότι δεν είναι καλό να δίνει μπισκότο στο παιδί. Και δυστυχώς από κάτω πλήθος σχολίων για το πόσο καλά έκανε. Μα με ποιο δικαίωμα θα μου κάνει εμένα η κάθε άγνωστη επίπληξη , για το τι θα ταΐσω το παιδί μου. Μάλλον με το δικαίωμα πως είναι καλύτερη μαμα από εμένα;

@nanoula90 Να σου ζήσει το μωρό και καλούς θηλασμους!

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου! Κ σενα να σου ζησουν τα μικρα σου κ με το καλο το νεο μελος. 

Α καλα. Αλλο και αυτο περι διατροφης. Μη τυχον και δωσεις ποτε μπισκοτο ή κρεμα εμποριου στο μωρο καποια στιγμη γιατι τζιζζζζ θα εισχωρησουν ολα τα σατανικα συντηρητικα και προσθετα στον οργανισμο του παιδιου. Και Παναγια μου κ Χριστε μη διανοηθει καμια να δωσει στο παιδι της ρυζαλευρο. Ωχ αμαν!!! Καλυτερα να παρει πετρες και αυτολιθοβοληθει μονη της στις πλατειες φωναζοντας ειμαι αμαρτωλη !

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου! Κ σενα να σου ζησουν τα μικρα σου κ με το καλο το νεο μελος. 

Α καλα. Αλλο και αυτο περι διατροφης. Μη τυχον και δωσεις ποτε μπισκοτο ή κρεμα εμποριου στο μωρο καποια στιγμη γιατι τζιζζζζ θα εισχωρησουν ολα τα σατανικα συντηρητικα και προσθετα στον οργανισμο του παιδιου. Και Παναγια μου κ Χριστε μη διανοηθει καμια να δωσει στο παιδι της ρυζαλευρο. Ωχ αμαν!!! Καλυτερα να παρει πετρες και αυτολιθοβοληθει μονη της στις πλατειες φωναζοντας ειμαι αμαρτωλη !

Χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ να σαι καλα με εκανες και γελασα τοσο μα τοσο εχεις δικιο ρεεεε ουράνιο τόξο μου

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Α καλα. Αλλο και αυτο περι διατροφης. Μη τυχον και δωσεις ποτε μπισκοτο ή κρεμα εμποριου στο μωρο καποια στιγμη γιατι τσιζζζζ θα εισχωρησουν ολα τα σατανικα συντηρητικα και προσθετα στον οργανισμο του παιδιου. Και Παναγια μου κ Χριστε μη διανοηθει καμια να δωσει στο παιδι της ρυζαλευρο. Ωχ αμαν!!! Καλυτερα να παρει πετρες και αυτολιθοβοληθει μονη της στις πλατειες φωναζοντας ειμαι αμαρτωλη !

Αυτό ακριβώς έπαθα εγώ σε μαμαδογκουπ. Και δεν ήταν θηλασμού απλά για μαμάδες. Διάβαζα για το αγελαδινό τα πάνδεινα. Το ότι θα πάθει το μωρό κακό και πολλά άλλα. Και επηρεάστηκα παρά πολύ που δεν είχα άλλη επιλογή. Και όχι στη δικιά μου περίπτωση όπως της άλλης κοπέλας δεν είχαν δίκιο και δε φταίω που δεν είχα τη ψυχραιμία να τις αντιμετωπίσω. Η αγένεια επικρατεί καλά εκεί μέσα. Και δίκιο να έχουν ο τρόπος που τοποθετούνται και σε κάνουν να νιώθεις ότι εσύ δε προσπάθησες αρκετά φτάνει για να το χάσουν.

Μερικές φορές γίνονται πολύ πολύ κακές και επικριτικές οι μανουλες. Αν δε κάνεις κάτι όπως αυτές ή άμα δε καταφέρεις κάτι όπως κατάφεραν αυτές εννοείται είσαι η χειρότερη όλων, δεν ψαχτηκες καλά, δεν νοιάζεσαι για το μωρό και και. Ειδικά για το ρυζαλευρο, το σκονογαλα και τα γλυκα. Για να μη πω φυσιολογικός καισαρική.Φοβάσαι πλέον να τοποθετηθείς.

Just now, winspert είπε:

Κ εγω αυτο θα ηθελα να δω αλλα εχω ερθει στην κουνιαδα μου κ βλεπουν αλλα... Θα το πω μηπως κ το αλλαξουν... Χαχαχα, φιλακια κ στη δικη σου κοιλιτσα... 

Ξέρεις γιατί ε; Για να μη σου έρθει λιγούρα και τους βάλεις να μαγειρεύουν χαχαχαχα.

Εγώ πάντως αν και έχω φουλ ναυτια για να φταίει το άτιμο το μάστερ σεφ έχω τσακίσει ένα πιάτο μακαρόνια και πεινάω ακόμη 

@Giotitsa δε βλέπω να σχολιάζεις για το μάστερ σεφ και αγχώνομαι. Τι έγινε; έφυγε ο εν κουλι και δε σου θυμίζει για τι πράγμα πεινάμε πραγματικά και ξενερωσες; Χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Ξέρεις γιατί ε; Για να μη σου έρθει λιγούρα και τους βάλεις να μαγειρεύουν χαχαχαχα.

Εγώ πάντως αν και έχω φουλ ναυτια για να φταίει το άτιμο το μάστερ σεφ έχω τσακίσει ένα πιάτο μακαρόνια και πεινάω ακόμη

Χαχαχα, μαγειρεψε ηδη η κουνιαδα μου κ εφτιαξε κοιλιτσες αλλα αποφευγω να τρωω τα εσωτερικά των ζωων... Ξερω κ εγω... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, μαγειρεψε ηδη η κουνιαδα μου κ εφτιαξε κοιλιτσες αλλα αποφευγω να τρωω τα εσωτερικά των ζωων... Ξερω κ εγω... Χαχαχα 

Αμααααν να τη τη ναυτίαααα. Αυτά δε τα τρώω γενικά εγώ μου μυρίζουνε. Γι'αυτό σαγαπω. Ενώ πήγαινα για δεύτερο πιάτο τελικά δε πάω.χαχαχαχα εννοείται ψευδομαι το τρώω ήδη δε πτοουμαι εγω

• Χαχα 1

Αυτό ακριβώς έπαθα εγώ σε μαμαδογκουπ. Και δεν ήταν θηλασμού απλά για μαμάδες. Διάβαζα για το αγελαδινό τα πάνδεινα. Το ότι θα πάθει το μωρό κακό και πολλά άλλα. Και επηρεάστηκα παρά πολύ που δεν είχα άλλη επιλογή. Και όχι στη δικιά μου περίπτωση όπως της άλλης κοπέλας δεν είχαν δίκιο και δε φταίω που δεν είχα τη ψυχραιμία να τις αντιμετωπίσω. Η αγένεια επικρατεί καλά εκεί μέσα. Και δίκιο να έχουν ο τρόπος που τοποθετούνται και σε κάνουν να νιώθεις ότι εσύ δε προσπάθησες αρκετά φτάνει για να το χάσουν.

Μερικές φορές γίνονται πολύ πολύ κακές και επικριτικές οι μανουλες. Αν δε κάνεις κάτι όπως αυτές ή άμα δε καταφέρεις κάτι όπως κατάφεραν αυτές εννοείται είσαι η χειρότερη όλων, δεν ψαχτηκες καλά, δεν νοιάζεσαι για το μωρό και και. Ειδικά για το ρυζαλευρο, το σκονογαλα και τα γλυκα. Για να μη πω φυσιολογικός καισαρική.Φοβάσαι πλέον να τοποθετηθείς.

@Giotitsa δε βλέπω να σχολιάζεις για το μάστερ σεφ και αγχώνομαι. Τι έγινε; έφυγε ο εν κουλι και δε σου θυμίζει για τι πράγμα πεινάμε πραγματικά και ξενερωσες; Χαχαχαχαχα

Για μενα καλυτερα να ενημερωνεσαι για οτι θες απο αλλου. Οχι απο αυτα τα γκρουπ. Εγω να φανταστεις δεν εχω φβ αλλα επειδη με μια φιλη μου γεννησαμε με 6 μηνες διαφορα, τα ηξερα απο κεινην πιο πριν ολα αυτα που ειναι μελος σε οτι γκρουπ υπαρχει.  Σε λιγο θα καταργησουμε κ τους παιδιατρους και θα ρωταμε σε αυτα τα γκρουπ ο,τι αφορα τα παιδια μας. Μη μιλησω για τους γυναικολογους. Στην πυρά ολοι!! 

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχ να σαι καλα με εκανες και γελασα τοσο μα τοσο εχεις δικιο ρεεεε ουράνιο τόξο μου

Χεχεχε, καλε αληθεια λεω, εν κουλες ολες αυτες οπως λεει και ο χαμπο του μαστερσεφ. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Για μενα καλυτερα να ενημερωνεσαι για οτι θες απο αλλου. Οχι απο αυτα τα γκρουπ. Εγω να φανταστεις δεν εχω φβ αλλα επειδη με μια φιλη μου γεννησαμε με 6 μηνες διαφορα, τα ηξερα απο κεινην πιο πριν ολα αυτα που ειναι μελος σε οτι γκρουπ υπαρχει.  Σε λιγο θα καταργησουμε κ τους παιδιατρους και θα ρωταμε σε αυτα τα γκρουπ ο,τι αφορα τα παιδια μας. Μη μιλησω για τους γυναικολογους. Στην πυρά ολοι!! 

Χεχεχε, καλε αληθεια λεω, εν κουλες ολες αυτες οπως λεει και ο χαμπο του μαστερσεφ. 

Αααστα πραγματικά. Ευτυχώς το κατάλαβα πριν ποσταρω το οτιδήποτε... Για ενημέρωση πάντα πρώτα οι γιατροί μας ασυζητητί. Όπως τα λες παιδίατροι γυναικολογοι στη πυρά. Τιιιι ξέρουν αυτοί; Χαχαχα

Ααααμαν. Εμείς λέμε κάτι άλλο εδώ εν κουλι χαχαχαχα δε ξέρω αν έχεις ιδέα τι...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Γύρισα απο τον γιατρό. Όχι απο αυτή που με παρακολουθεί γιατί είναι σχετικά μακριά και έχουμε κανονισμένο υπέρηχο για τις 12 Απριλίου, αλλά στη γιατρό της μαμάς μου που είναι εδω στην πόλη μου και με δέχτηκε αμέσως. Έκανα την αυχενική μου λοιπόν, στις 20 Μαρτίου. Όλα πολύ καλά δόξα τον Θεό. Έχει τρεις μέρες λοιπόν νοιώθω έναν δυνατό πόνο χαμηλά αριστερά στην κοιλιά. Δεν μοιάζει με τιποτα με πόνο περιόδου, καθόλου ομως. Είναι σαν σφάχτης να το πω; Εγω το νοιώθω σαν έντερο. Μιας που έχω και θέμα εδω και καιρό με την τουαλέτα. Δεν παω όπως θα έπρεπε, όπως οι περισσότερες. Έτσι λοιπον επειδή φοβήθηκα πήγα να δω τι γινεται. Το μωράκι μου είναι μια χαρά δόξα τον Θεό. Εκείνη εστίασε στον πόνο. Με εξέτασε στην πλάτη, μπροστά πόση ωρα στο σημείο που ποναω. Δεν είναι κύστη είπε. Είναι ή ουρολοίμωξη, που δεν το πιστεύει γιατι δεν έχω τσουξίματα ή κάτι άλλο, ή έντερο. Ωστόσο μου έδωσε κάποιες εξετάσεις να κάνω για να αποκλείσουμε την ουρολοίμωξη. Όσες έχετε θέμα με το έντερο, πονάτε; Φοβάμαι μήπως είναι κάτι άλλο. Αν και το νοιώθω ξεκαθαρα νομίζω. Επίσης μου είπε πως είδε μια σύσπαση στη μήτρα. Με καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά εγω φοβήθηκα. Τι είναι πάλι αυτο... Μου εδωσε μαγνήσιο... Για να δουμε... 

Just now, sissy_geo είπε:

Καλησπέρα μανούλες! Γύρισα απο τον γιατρό. Όχι απο αυτή που με παρακολουθεί γιατί είναι σχετικά μακριά και έχουμε κανονισμένο υπέρηχο για τις 12 Απριλίου, αλλά στη γιατρό της μαμάς μου που είναι εδω στην πόλη μου και με δέχτηκε αμέσως. Έκανα την αυχενική μου λοιπόν, στις 20 Μαρτίου. Όλα πολύ καλά δόξα τον Θεό. Έχει τρεις μέρες λοιπόν νοιώθω έναν δυνατό πόνο χαμηλά αριστερά στην κοιλιά. Δεν μοιάζει με τιποτα με πόνο περιόδου, καθόλου ομως. Είναι σαν σφάχτης να το πω; Εγω το νοιώθω σαν έντερο. Μιας που έχω και θέμα εδω και καιρό με την τουαλέτα. Δεν παω όπως θα έπρεπε, όπως οι περισσότερες. Έτσι λοιπον επειδή φοβήθηκα πήγα να δω τι γινεται. Το μωράκι μου είναι μια χαρά δόξα τον Θεό. Εκείνη εστίασε στον πόνο. Με εξέτασε στην πλάτη, μπροστά πόση ωρα στο σημείο που ποναω. Δεν είναι κύστη είπε. Είναι ή ουρολοίμωξη, που δεν το πιστεύει γιατι δεν έχω τσουξίματα ή κάτι άλλο, ή έντερο. Ωστόσο μου έδωσε κάποιες εξετάσεις να κάνω για να αποκλείσουμε την ουρολοίμωξη. Όσες έχετε θέμα με το έντερο, πονάτε; Φοβάμαι μήπως είναι κάτι άλλο. Αν και το νοιώθω ξεκαθαρα νομίζω. Επίσης μου είπε πως είδε μια σύσπαση στη μήτρα. Με καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά εγω φοβήθηκα. Τι είναι πάλι αυτο... Μου εδωσε μαγνήσιο... Για να δουμε... 

Οοοο ναι. Εγώ πονάω και εκεί ακριβώς που λες. Κάτω αριστερά. Και μάλιστα έχω υπάρξει κι εγώ τρέλα φοβισμένη για το μωρό αλλά τελικά ήταν έντερο. Κι εγώ δε πάω όπως πρέπει. Κι αν πάω πάλι δεν νιώθω το έντερο άδειο. Και αυτό μου προκαλεί πόνο και μερικές φορές πέτρωμα.

Οοοο ναι. Εγώ πονάω και εκεί ακριβώς που λες. Κάτω αριστερά. Και μάλιστα έχω υπάρξει κι εγώ τρέλα φοβισμένη για το μωρό αλλά τελικά ήταν έντερο. Κι εγώ δε πάω όπως πρέπει. Κι αν πάω πάλι δεν νιώθω το έντερο άδειο. Και αυτό μου προκαλεί πόνο και μερικές φορές πέτρωμα.

Πω πωω δύσκολο πράγμα το έντερο τελικά... Δεν είχα ποτέ θέμα στο παρελθόν. Υπάρχει περίπτωση αυτή η συσπαση που είδε στη μήτρα να έχει να κάνει με τον πόνο στο έντερο;;; ή είναι τελείως άσχετο;;;

Just now, sissy_geo είπε:

Πω πωω δύσκολο πράγμα το έντερο τελικά... Δεν είχα ποτέ θέμα στο παρελθόν. Υπάρχει περίπτωση αυτή η συσπαση που είδε στη μήτρα να έχει να κάνει με τον πόνο στο έντερο;;; ή είναι τελείως άσχετο;;;

Άμα την είδε στη μήτρα σημαίνει ότι έγινε στη μήτρα. Αλλά η μήτρα γενικά συσπάται μη στεναχωριέσαι. Μεγαλώνει κλπ οπότε είναι λογικό. Απλά οι συσπάσεις της δε πρέπει να είναι επίπονες και δε πρέπει να πετρώνει η κοιλιά. Γι'αυτό και κατατρομαξα εγώ. Είχα και πόνο και πέτρωμα και λέω να τα συσπάσεις. Αλλά ήταν το έντερο και πραγματικα είναι πολύ δύσκολο πράγμα γιατί πάνω απ' όλα αγχωνόμαστε.

Άμα την είδε στη μήτρα σημαίνει ότι έγινε στη μήτρα. Αλλά η μήτρα γενικά συσπάται μη στεναχωριέσαι. Μεγαλώνει κλπ οπότε είναι λογικό. Απλά οι συσπάσεις της δε πρέπει να είναι επίπονες και δε πρέπει να πετρώνει η κοιλιά. Γι'αυτό και κατατρομαξα εγώ. Είχα και πόνο και πέτρωμα και λέω να τα συσπάσεις. Αλλά ήταν το έντερο και πραγματικα είναι πολύ δύσκολο πράγμα γιατί πάνω απ' όλα αγχωνόμαστε.

Πολύ άγχος... Μην το συζητάς... Φεύγει μια αγωνία και τσουπ έρχεται άλλη! Είναι απίστευτο! Ευχαριστω για τις πληροφορίες.... Ζαλίζω κοσμο δυστυχώς... Είμαι πρωτάρα και προσπαθώ αλήθεια να μην τρελαίνομαι με το παραμικρό. Απλα αυτός δεν είναι ασήμαντος πόνος και  φοβήθηκα πολύ.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...