Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι μου είναι λάθος αυτό που γράφεις. Και ειλικρινά δεν θέλω να το παίξω έξυπνη ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ!! Αλήθεια  με τιποτα !! και Απλά αυτό θα γράψω και το σταματάω απλά και μόνο γιατί την πάτησα κι εγώ και να μην την πατήσει και άλλη.

Αυτό που λες δεν το έπαθες μόνο εσύ και η Λινα αλλά κι εγώ!!! Κι εγώ το ίδιο έπαθα.

Δεν θηλασες από την αρχή, οπως κι εγω. αλλά μέρες μετά. (Εγω ξεκινησα 1,5μερα μετά αλλά έκανα μέχρι και την 3η ημερα 2 αντλήσεις μόνο δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ) Άρα λογικό να μην κατέβει γάλα. Το γάλα για να κατέβει πρέπει να πάρει ερέθισμα . Το ερέθισμα έρχεται από το στήθος μέσω της θηλαστικης κίνησης. Δεν ξεκιναει αυτοματα απο τη στιγμή που θα γεννήσεις. Μπορεί να βγει γάλα αλλά η ΠΑΡΑΓΩΓΉ έρχεται ΜΟΝΟ μέσω ερεθίσματος. Επίσης καμια γυναίκα δεν έχει γάλα με το που γεννήσει. Καμία. Το γάλα έρχεται κάποια 24ωρα μετά(ειδικά στις καισαρικές 3η με 4η ημερα). Αλλά αν το στήθος δεν πάρει ερέθισμα από την αρχή τόσο δεν πρόκειται να κατέβει γάλα τουλάχιστον όχι να ξεκινήσει σωστά η διαδικασία (παραγωγη) το να ξεκινήσει μια γυναίκα να προσπαθεί να θηλάσει 10 ημέρες μετά η ζημιά έχει γίνει. Η Λίνα αν κατάλαβα καλα θηλαζε από την αρχή απλά μετά από 15 ημέρες είδε ικανοποιητικό γάλα. Επίσης λογικό.

Μπορεί η εξαντλημένη κατάσταση στην οποία βρισκόσουν να σε επηρέασε κυρίως ψυχολογικά αλλά ότι δεν κατέβηκε γάλα φταίει η εξάντληση αλλά σε μικρό ποσοστό. Πρωτίστως ευθύνεται ότι δεν πήρε ερεθίσματα το στήθος από την αρχή. Έτσι την πάτησα στην κορη και όπως κι εσύ την θηλασα λίγο έτσι την πάτησα και στον γιο που ευτυχώς τελικά ακόμα θηλάζω. 

Εύχομαι να μην με παρεξηγησες ε;; 

Η επιμονή με κουράζει η αλήθεια είναι. Επίσης χωρίς παρεξήγηση. Πως γίνεται να είναι λάθος αυτά που γράφω ενώ είχα την πλήρη καθοδήγηση; Ενώ αναφέρω λόγια συμβούλου, ιατρών, μαιών κλπ; Επίσης υπάρχει γάλα. Το πρωτογαλα. Δεν υπάρχει σε ποσότητα όμως. Δεν έχουμε μιλήσει να γνωρίζεις βρε κορίτσι μου ακριβώς τη κατάσταση. Δεν θέλω να την αναφέρω εδώ γιατί δε θέλω να τρομοκρατήσω καμία κοπέλα. Αλλά τόση επιμονή για τη λάθος ενημέρωση μου γιατι; Το ότι αντέδρασε έτσι ο οργανισμός σου ή ο δικός μου δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Ερέθισμα το στήθος πήρε με χειρονακτικο τροπο όπως με καθοδήγησαν. Επειτηδες για να.μην είναι σε αδράνεια..το ίδιο με το στόμα του βρέφους δεν ειναι, είναι.ομως ένα βοήθημα να μη πετρώσει το στήθος ή να.μη σταματήσει η παραγωγή.Το σταματάω κι εγώ εδώ. Γιατί πραγματικά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, οπότε να επιμένουμε σε μια κατάσταση που δε ξέρουμε πως και τι μου φαίνεται λίγο κάπως. Δεν ήθελα να ξεκινήσει όλο αυτό επειδή τοποθετήθηκα να μην αγχωνόμαστε. Το κείμενο μου ήταν νομίζω ξεκάθαρο αλλά μάλλον έκανα λάθος. Και όπως πάντα. Χωρίς παρεξήγηση.

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Η επιμονή με κουράζει η αλήθεια είναι. Επίσης χωρίς παρεξήγηση. Πως γίνεται να είναι λάθος αυτά που γράφω ενώ είχα την πλήρη καθοδήγηση; Ενώ αναφέρω λόγια συμβούλου, ιατρών, μαιών κλπ; Επίσης υπάρχει γάλα. Το πρωτογαλα. Δεν υπάρχει σε ποσότητα όμως. Δεν έχουμε μιλήσει να γνωρίζεις βρε κορίτσι μου ακριβώς τη κατάσταση. Δεν θέλω να την αναφέρω εδώ γιατί δε θέλω να τρομοκρατήσω καμία κοπέλα. Αλλά τόση επιμονή για τη λάθος ενημέρωση μου γιατι; Το ότι αντέδρασε έτσι ο οργανισμός σου ή ο δικός μου δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Ερέθισμα το στήθος πήρε με χειρονακτικο τροπο όπως με καθοδήγησαν. Επειτηδες για να.μην είναι σε αδράνεια..το ίδιο με το στόμα του βρέφους δεν ειναι, είναι.ομως ένα βοήθημα να μη πετρώσει το στήθος ή να.μη σταματήσει η παραγωγή.Το σταματάω κι εγώ εδώ. Γιατί πραγματικά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, οπότε να επιμένουμε σε μια κατάσταση που δε ξέρουμε πως και τι μου φαίνεται λίγο κάπως. Δεν ήθελα να ξεκινήσει όλο αυτό επειδή τοποθετήθηκα να μην αγχωνόμαστε. Το κείμενο μου ήταν νομίζω ξεκάθαρο αλλά μάλλον έκανα λάθος. Και όπως πάντα. Χωρίς παρεξήγηση.

Σου στελνω πμ

yplDp3.png

Αχ να σας πω κάτι;;; πάντα υπάρχει 'καβγάς '  για θηλασμό η μπουκάλι και για φυσιολογικό με καισαρική. 

Δε θέλω κ εδώ να γίνουν τα ίδια... :sad:

Όλες προσπαθούμε για το καλύτερο απτή στιγμή που βλέπουμε το σταυρό στο τεστ.το πως τα σκεφτόμαστε δεν έχουν σχέση με αυτά που θα μας έρθουν. 

Φιλικά μανάρια μου το λέω, ναι;; 

Να αλλάξουμε κουβέντα;;; 

Είμαι χαρούμενη γτ ο μελλοντικός νονός του φυστικιου μας βοηθάει στην αναζήτηση ονόματος. Έψαξε ποια ονόματα γιορτάζουν τις ημέρες που ναι να γεννήσω μωρέ ο γλυκουλης

• Μου αρέσει 4

UBi6p3.pngwFClp3.png

Κορίτσια όσες έχετε ήδη μωράκια ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές!!! 

Just now, tsilona είπε:

Αχ να σας πω κάτι;;; πάντα υπάρχει 'καβγάς '  για θηλασμό η μπουκάλι και για φυσιολογικό με καισαρική. 

Όλες προσπαθούμε για το καλύτερο απτή στιγμή που βλέπουμε το σταυρό στο τεστ.το πως τα σκεφτόμαστε δεν έχουν σχέση με αυτά που θα μας έρθουν. 

Να αλλάξουμε κουβέντα;;; 

Είμαι χαρούμενη γτ ο μελλοντικός νονός του φυστικιου μας βοηθάει στην αναζήτηση ονόματος. Έψαξε ποια ονόματα γιορτάζουν τις ημέρες που ναι να γεννήσω μωρέ ο γλυκουλης

Μπράβο στο κουμπαρακι σας!!! Διαλέξτε με το νονό το πιο ωραίο για το μωράκι σας ❤

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Just now, tsilona είπε:

Να αλλάξουμε κουβέντα;;; 

Μα δεν υφίσταται τσακωμός κοριτσι μου. Και όπως είπα στη Φαρμακοτριφτενα μολις σε πμ επειδη η περιπτωση μου ήταν ιδιάζουσα άρχισε να με κουράζει η επιμονή περί λάθος ενημέρωσης κλπ. Αλλά ούτε θύμωσα ούτε παρεξηγήθηκα. Είμαι η πρώτη που ειπε στα κορίτσια να μην αγχωνόμαστε με το θέμα. Διότι είτε θηλασμός ειτε μπουκάλι το νόημα είναι ένα. Η υγεία μας ψυχική και σωματική. Όπως και των μωρών μας ....

Μπράβο για τον νονό σας. Αυτό δείχνει πολύ ενδιαφέρον εκ μερους του. Ειναι καλογουστος τουλάχιστον μιας που βοηθάει; Χαχα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Ειρηνη ημην κορίτσια μου ολες ξερουμε εδω η μια την αλλη και ξέρουμε ποια ειναι η μια επισης δεν σημαίνει οτι πρέπει να συμφωνούμε με ολα οσα βλέπουμε και με ολες τις αποψεις κανενας δεν κανει σε κανεναν επιθεση αν είναι δυνατον εγω αν διακρινω χουλιγκανισμο το λεω επειδη το εχω νιώσει θα αποχωρησω οπως και εκανα στο παρελθόν εδω έχουμε δημοκρατία και ο καθενας θα λεειι οτι θελει

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, tsilona είπε:

Αχαχχαχαχ ναι καλόγουστος είναι ευτυχώς.... 

Παααλι καλάαα χαχαχαχαχα. Εμείς δεν έχουμε κλείσει ακόμη νονο/α αλλά μου είχε πει μια φίλη μου αν ποτέ ξανά κάνω παιδάκι να μου το βαπτίσει και θα τη ρωτήσω αν ισχύει. 

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Η δικη μου αποψη είναι οτι αφου θελω τοσο πολυ να θηλασω θα κανω οση προετοιμασία μπορω θα ενημερωθω σωστα, θα το προσπαθησω οσο μπορω κ απο κει κ περα οτι θελει ο θεος. Δεν θεωρω οτι πρεπει να αφησω κατι στην τυχη του ουτε τελευταία στιγμή. Τα παντα θελουν προγραμματισμο. Τωρα αν το καταφερουμε αλλο θεμα. Κ η προετοιμασία θα πρέπει να γινει απο νωρις. Εννοείται σκοπος ολων ειναι ενα τελειομηνο υγιες μωρο κ μια υγιης μανουλα αλλα καλο ειναι να φροντιζουμε καποια πραγματα... Κ γι αυτο ρωταω εδω εαας που ξερετε κ οχι σε καποιο μαμαδογκρουπ. Δε θα κρινω καμια που δε θελει να θηλασει αλλα εγω θα κανω ο, τι μπορω για να τα καταφερω. Φυσικα κ δεν παθαινουν κατι τα μωρα με το ξενο αλλα πρωτα ο θεος προτιμω να του δωσω τι δικο μου... 

Κοριτσι μου θυμιζεις πολυ εμενα. Ειχα διαβασει σχεδον τα παντα περι θηλασμου οσο ημουν εγκυος γιατι ηθελα πολυ να θηλασω. Βεβαια ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι και να μην τα καταφερνα δεν εγινε και κατι, αλλα ομως το ηθελα πολυ. Για αυτο κ ειχα ενημερωθει σχεδον για τα παντα. Βεβαια απο την θεωρια στην πραξη εχει διαφορά. Το ειχα το μωρο πανω μου 20 ωρες το 24ωρο κυριολεκτικα. Στο μαιευτηριο δεν κοιμηθηκα ουτε 5 λεπτα και τις 3 μερες. Το μωρο εκλαιγε συνεχεια, σπαραζε. Εχασε παρα πολυ βαρος παρολο που το ειχα πανω μου συνεχεια. Οι θηλες μου πληγωθηκαν πολυ, πονουσα αλλα δεν το εβαλα κατω. Γυρνωντας στο σπιτι επειδη ειχε χασει σχεδον 20% του βαρους του, εδωσα 3-4 φορες ξενο μετα απο τον θηλασμο. Αλλα κ παλι δεν το εβαλα κατω. Ηρθε κ συμβουλος θηλασμου, μου εδειξε στασεις κ εναλλακτικους τροπους σιτισης αν εδινα ξενο. Τελικα οσο περνουσαν οι μερες το μωρο εβαζε βαρος, ηταν ολη μερα πανω μου, αυτο που λεει η @Farmakotriftena αν θυμαμαι καλα εκεινη το ειπε, οτι τις πρωτες μερες ειναι πανω σου οληηη μερα ισχυει. Κ δεν σημαινει οτι δεν εχουμε γαλα οταν κλαινε και θελουν συνεχεια στηθος, αυτο ειναι το φυσιολογικο. Μαλλον σε μενα αργησε πολυ να κατεβει το γαλα για αυτο κ η απωλεια του βαρους. Γιατι το μωρο επιανε σωστα. Επισης στην αρχη παντα πονανε οι θηλες, αλλα για πολυ λιγες μερες. Μετα δεν νιωθεις τπτ. Εισαι ζεν. Τωρα ειναι τριων μηνων ο μπεμπης μου κ συνεχιζω να θηλαζω αποκλειστικα και απο κει που ηταν το πιο κουραστικο πραγμα, τωρα εχει γινει απολαυση. Σου λυνει τα χερια. Ουτε αποστειρωσεις ουτε τπτ. Μεσα σε 10 λεπτα εχει ταιστεί. 

Ωστοσο κοριτσια μου κ να μην θηλασετε πραγματικα δεν εγινε κ κατι. Ειπαμε ωραιος ο θηλασμος, και η τοσο αμεση επαφη με το μωρακι σου, αλλα θελει υπομονη κ επιμονη. Κ με τις ορμονες μας, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ιδανικα. Το μωρο θα μεγαλωσει μια χαρα, ειτε με μητρικο ειτε με ξενο, εσεις να ειστε πρωτα καλα για να ειναι κ εκεινο!!! 

Ααα.. και σορρυ που μπηκα σφηνα αλλα επειδη τα ειχα παιξει κ γω με αυτο το θεμα ειπα να τρουπωσω χεχε

• Μου αρέσει 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου θυμιζεις πολυ εμενα. Ειχα διαβασει σχεδον τα παντα περι θηλασμου οσο ημουν εγκυος γιατι ηθελα πολυ να θηλασω. Βεβαια ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι και να μην τα καταφερνα δεν εγινε και κατι, αλλα ομως το ηθελα πολυ. Για αυτο κ ειχα ενημερωθει σχεδον για τα παντα. Βεβαια απο την θεωρια στην πραξη εχει διαφορά. Το ειχα το μωρο πανω μου 20 ωρες το 24ωρο κυριολεκτικα. Στο μαιευτηριο δεν κοιμηθηκα ουτε 5 λεπτα και τις 3 μερες. Το μωρο εκλαιγε συνεχεια, σπαραζε. Εχασε παρα πολυ βαρος παρολο που το ειχα πανω μου συνεχεια. Οι θηλες μου πληγωθηκαν πολυ, πονουσα αλλα δεν το εβαλα κατω. Γυρνωντας στο σπιτι επειδη ειχε χασει σχεδον 20% του βαρους του, εδωσα 3-4 φορες ξενο μετα απο τον θηλασμο. Αλλα κ παλι δεν το εβαλα κατω. Ηρθε κ συμβουλος θηλασμου, μου εδειξε στασεις κ εναλλακτικους τροπους σιτισης αν εδινα ξενο. Τελικα οσο περνουσαν οι μερες το μωρο εβαζε βαρος, ηταν ολη μερα πανω μου, αυτο που λεει η @Farmakotriftena αν θυμαμαι καλα εκεινη το ειπε, οτι τις πρωτες μερες ειναι πανω σου οληηη μερα ισχυει. Κ δεν σημαινει οτι δεν εχουμε γαλα οταν κλαινε και θελουν συνεχεια στηθος, αυτο ειναι το φυσιολογικο. Μαλλον σε μενα αργησε πολυ να κατεβει το γαλα για αυτο κ η απωλεια του βαρους. Γιατι το μωρο επιανε σωστα. Επισης στην αρχη παντα πονανε οι θηλες, αλλα για πολυ λιγες μερες. Μετα δεν νιωθεις τπτ. Εισαι ζεν. Τωρα ειναι τριων μηνων ο μπεμπης μου κ συνεχιζω να θηλαζω αποκλειστικα και απο κει που ηταν το πιο κουραστικο πραγμα, τωρα εχει γινει απολαυση. Σου λυνει τα χερια. Ουτε αποστειρωσεις ουτε τπτ. Μεσα σε 10 λεπτα εχει ταιστεί. 

Ωστοσο κοριτσια μου κ να μην θηλασετε πραγματικα δεν εγινε κ κατι. Ειπαμε ωραιος ο θηλασμος, και η τοσο αμεση επαφη με το μωρακι σου, αλλα θελει υπομονη κ επιμονη. Κ με τις ορμονες μας, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ιδανικα. Το μωρο θα μεγαλωσει μια χαρα, ειτε με μητρικο ειτε με ξενο, εσεις να ειστε πρωτα καλα για να ειναι κ εκεινο!!! 

Ααα.. και σορρυ που μπηκα σφηνα αλλα επειδη τα ειχα παιξει κ γω με αυτο το θεμα ειπα να τρουπωσω χεχε

Αυτό ακριβώς που γράφεις στη τελευταία παράγραφο ήθελα κι εγώ να περάσω σαν μήνυμα με το δικό μου κείμενο.

Αυτό ακριβώς όμως.

Γιατί εμένα με έριξε αρκετά το ότι δεν κατάφερα εξαρχής να θηλάσω και δεν θα ήθελα να το περάσουν και.τα κορίτσια. Όντως στην αρχή πονάει και το μωρό δε ξεκολλάει. Καλά εμένα δε ξεκολλάει γενικότερα το είχε κάνει πιπιλιτσα λίγο αλλά χαλάλι χαχαχαχαχα.

Σε ευχαριστουμε για την τοποθέτηση σου. Εννοείται δεν χρειάζεται καν το σόρρυ. Να σου ζήσει ο παίδαρος!!?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς που γράφεις στη τελευταία παράγραφο ήθελα κι εγώ να περάσω σαν μήνυμα με το δικό μου κείμενο.

Αυτό ακριβώς όμως.

Γιατί εμένα με έριξε αρκετά το ότι δεν κατάφερα εξαρχής να θηλάσω και δεν θα ήθελα να το περάσουν και.τα κορίτσια. Όντως στην αρχή πονάει και το μωρό δε ξεκολλάει. Καλά εμένα δε ξεκολλάει γενικότερα το είχε κάνει πιπιλιτσα λίγο αλλά χαλάλι χαχαχαχαχα.

Σε ευχαριστουμε για την τοποθέτηση σου. Εννοείται δεν χρειάζεται καν το σόρρυ. Να σου ζήσει ο παίδαρος!!?

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου γλυκο! Κ εσενα η πριγκιπισουλα σου!! 

Οχι προς θεου!! Ε οχι κ να παθαινουμε καταθλιψη για κατι τετοιο. Λες κ η αγαπη μας για τα μικρα μας μπορει να "μετρηθει" με τον τροπο σιτισης τους. Νομιζω πως οι εξωτερικοι παραγοντες παιζουν μεγαλο ρολο. Κ τα μηνυματα που λαμβανουμε. Και αναφερομαι σε ολες τις λεχωνες. Εγω ειχα πχ την μανα μου να μου λεει "δεν εχεις γαλα για αυτο κλαιει το παιδι, θα το λιμοκτονησεις" αλλα και γυναικες στην αντιπερα οχθη να ενοχοποιουν αλλες επειδη ακριβως δεν θηλαζουν. Λες και ειμαστε 2 στρατοπεδα και μαλωνουμε για το ποια ειναι η καλυτερη μαμα. Καλυτερες μαναδες ειμαστε ολες για τα παιδια μας ξεχωριστα. Δεν αγαπαω εγω το παιδι σου παραπανω απο σενα ουτε εσυ το δικο μου. Αρα εσυ κανεις το καλυτερο δυνατο για την μικρη σου κ εγω για τον μικρο μου. 

• Μου αρέσει 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου γλυκο! Κ εσενα η πριγκιπισουλα σου!! 

Οχι προς θεου!! Ε οχι κ να παθαινουμε καταθλιψη για κατι τετοιο. Λες κ η αγαπη μας για τα μικρα μας μπορει να "μετρηθει" με τον τροπο σιτισης τους. Νομιζω πως οι εξωτερικοι παραγοντες παιζουν μεγαλο ρολο. Κ τα μηνυματα που λαμβανουμε. Και αναφερομαι σε ολες τις λεχωνες. Εγω ειχα πχ την μανα μου να μου λεει "δεν εχεις γαλα για αυτο κλαιει το παιδι, θα το λιμοκτονησεις" αλλα και γυναικες στην αντιπερα οχθη να ενοχοποιουν αλλες επειδη ακριβως δεν θηλαζουν. Λες και ειμαστε 2 στρατοπεδα και μαλωνουμε για το ποια ειναι η καλυτερη μαμα. Καλυτερες μαναδες ειμαστε ολες για τα παιδια μας ξεχωριστα. Δεν αγαπαω εγω το παιδι σου παραπανω απο σενα ουτε εσυ το δικο μου. Αρα εσυ κανεις το καλυτερο δυνατο για την μικρη σου κ εγω για τον μικρο μου. 

Άααα γεια σου. Εγώ είχα επηρεαστεί από τα μαμαδογκουπ στο φβ δεν ξέρω αν έχεις ιδέα. Και με το να μου τύχει το θέμα υγείας και να μη μπορώ να θηλάσω σε συνδιασμό με τις ορμόνες της λοχείας φρικαρα. Και επειδή αν ήμουν πιο χαλαρη θα το έπαιρνα πιο λογικά τότε όπως τώρα που το βλέπω καθαρά (χωρίς ορμόνες χαχα) ήθελα να το περάσω εδώ στα κορίτσια. Να ενημερωθούμε πλήρως αλλά όχι να αγχωνόμαστε από τώρα για αυτό. Και πάλι σε ευχαριστούμε..η τοποθέτηση σου είναι άκρως βοηθητική :)

• Μου αρέσει 3

Είμαι πολυ του προγραμματισμου ειναι η αληθεια αλλα σε αυτο ειμαι προετοιμασμενη πως απλα θα προσπαθήσω οοοοσο μπορω. Τωρα απο κει κ περα οτι ειναι να γινει θα γινει... Κ φυσικα προτεραιότητα ειναι να ειναι καλα κ η μαμα κ το μωρο... Σε φιλω κοριτσακι μου... 

Αυτό ακριβώς όμως.

Αγαπη μου το καταλαβα κ εγω... Απλα οπως ξαναειπα θελω απλα να προετοιμαστω οσο καλυτερα μπορω... Τωρα τι θα καταφερω ειναι αλλο θεμα... Σε φιλω κ εσενα γλυκα!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κορίτσια κι εγώ ήμουν μέσα στην κατάθλιψη από την υπερπροσπάθεια να τα καταφέρω και πίστευα πως ευθύνονταν το γκρουπ στο fb γιατί ενώ εγώ παλευα με χίλιους τρόπους να τα καταφερω, είχα εκεί να διαβάζω ότι όλες οι γυναίκες έχουν γάλα και  μπλα μπλα μπλα. Τα γνωστα που λενε καθημερινά. Και γεμιζα τύψεις που εγώ δεν τα καταφέρνω. Ήταν καθαρά όμως δικό μου θέμα και όχι του μαμαδογκρουπ.  Στην πορεία  κατάλαβα πως αυτές στο γκρουπ, δίκιο ειχανε. Εγώ δεν είχα την ψυχραιμία να το κατανοήσω. Και τα κατάλαβα μετά. Το θέμα με το συγκεκριμένο γκρουπ είναι αν τελικά τα παρατήσεις γιατί δεν αντέχεις άλλο την προσπάθεια ή αν θες να αποθηλασεις στους λίγους μήνες , ένα χρόνο , δύο χρόνια , εκεί κατακρίνουν πολλές. Σαφώς και μια που δίνει ξένο γάλα , ε δεν θα γράψει σε ομάδα θηλασμού. Τώρα η κόντρα θηλασμού vs μπουκάλι είναι αμφιπλευρες. Κάποιες που θηλάζουν κατακρίνουν αυτές που δίνουν  μπουκάλι αλλά και κάποιες που δίνουν μπουκάλι κατακρίνουν αυτές που θηλάζουν. Ουτε εγώ κατανοώ για ποιο λόγο να γίνεται αυτό. Αλλά μάλλον η ανάγκη του ανθρώπου να φανεί καλύτερος από τον άλλον υπερτερεί. Πριν λίγες μέρες διάβασα σε μια ομάδα για μια μαμά που ήταν σε πάρκο και έδωσε μπισκότο στο παιδί της και πήγε η αλλη(αυτή που έφτιαξε το ποστ) και την συμβούλεψε ότι δεν είναι καλό να δίνει μπισκότο στο παιδί. Και δυστυχώς από κάτω πλήθος σχολίων για το πόσο καλά έκανε. Μα με ποιο δικαίωμα θα μου κάνει εμένα η κάθε άγνωστη επίπληξη , για το τι θα ταΐσω το παιδί μου. Μάλλον με το δικαίωμα πως είναι καλύτερη μαμα από εμένα;

@nanoula90 Να σου ζήσει το μωρό και καλούς θηλασμους!

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Είμαι πολυ του προγραμματισμου ειναι η αληθεια αλλα σε αυτο ειμαι προετοιμασμενη πως απλα θα προσπαθήσω οοοοσο μπορω. Τωρα απο κει κ περα οτι ειναι να γινει θα γινει... Κ φυσικα προτεραιότητα ειναι να ειναι καλα κ η μαμα κ το μωρο... Σε φιλω κοριτσακι μου... 

Αγαπη μου το καταλαβα κ εγω... Απλα οπως ξαναειπα θελω απλα να προετοιμαστω οσο καλυτερα μπορω... Τωρα τι θα καταφερω ειναι αλλο θεμα... Σε φιλω κ εσενα γλυκα!!! 

Μα εννοείται αυτό κοριτσι μου γλυκό. Να ενημερωθούμε το δυνατότερο, να παρακολουθήσουμε ότι μπορούμε,απλά να μην αγχωνόμαστε. Καμία μας δεν είπε να μην προετοιμαστούμε από τώρα ή να μην ενημερωθούμε... Ίσα ίσα αυτό είναι καλό γιατί ξέρουμε πως και τι πριν έρθει το μωρό μας. Το μόνο που ειπώθηκε είναι να μην αγχωνόμαστε. Κι επειδή είσαι αρκετά αγχωδης σαν εμένα σε σκέφτηκα ένα παραπάνω όταν το έγραφα αυτό.

Φιλιά πολλά πολλά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...