Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Η δικη μου αποψη είναι οτι αφου θελω τοσο πολυ να θηλασω θα κανω οση προετοιμασία μπορω θα ενημερωθω σωστα, θα το προσπαθησω οσο μπορω κ απο κει κ περα οτι θελει ο θεος. Δεν θεωρω οτι πρεπει να αφησω κατι στην τυχη του ουτε τελευταία στιγμή. Τα παντα θελουν προγραμματισμο. Τωρα αν το καταφερουμε αλλο θεμα. Κ η προετοιμασία θα πρέπει να γινει απο νωρις. Εννοείται σκοπος ολων ειναι ενα τελειομηνο υγιες μωρο κ μια υγιης μανουλα αλλα καλο ειναι να φροντιζουμε καποια πραγματα... Κ γι αυτο ρωταω εδω εαας που ξερετε κ οχι σε καποιο μαμαδογκρουπ. Δε θα κρινω καμια που δε θελει να θηλασει αλλα εγω θα κανω ο, τι μπορω για να τα καταφερω. Φυσικα κ δεν παθαινουν κατι τα μωρα με το ξενο αλλα πρωτα ο θεος προτιμω να του δωσω τι δικο μου... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, linaa είπε:

δεν ειπα να μην το βαζεις στο στηθος αλλα δεν κανει την διαφορα αν στο.δωσει ο γιατρος 5 λεπτα η μιση ωρα μετα την γεννα. η αν βγαζεις με θηλαστρο.

εμενα μου το.δωσαν.αμεσως μετα την γεννα κ παλι γαλα δεν.εβγαινε. το ειχα συνεχεια στηθος αλλα παλι γαλα δεν εβγαινε απλα ο.οργανισμος μου ηθελε χρονο κ φυσικα το.μωρο.δεν γινετε να μεινει νηστικο για 15 μερες. 

στο στηθος εμπαινε αλλα την.διαφορα δεν.την εκανε.το.τι εγινε στο νοσοκομειο

Καμία γυναίκα δεν έχει γάλα. Το γάλα έρχεται 3η με 4η ημέρα. Παρ' όλα αυτά αν δεν πάρει ερέθισμα το στήθος (είτε μέσω του μωρού είτε μέσω θηλαστρου) τότε το γάλα δεν θα κατέβει ποτέ!!! Τώρα στις 15 ημέρες που λες ότι είχες γάλα προφανώς εννοείς ότι πλέον το στήθος σου το ένιωθες να γεμίζει ικανοποιητικά. Λογικό. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως από την 3η ημερα δεν είχες. Είχες και την 3η ημερα γάλα απλά λίγο. Δεν είχε σημασία να βάλεις το μωρό στο στήθος στο 1ο λεπτό στη 1η ώρα ή στη 2η ώρα αλλά αν το βάλεις την επόμενη ημέρα Ναι έχει σημασία. Είναι λάθος. Από τη στιγμή που φεύγει ο πλακούντα ξεκινάει το σώμα τη διαδικασία για το γάλα. Γι αυτό το καλύτερο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα είναι να δώσει ερέθισμα από νωρίς. Εγώ από προσωπική μου εμπειρία το μόνο που θα πω είναι πως στη 1,5μερα μέρα το έχασα το παιχνίδι του θηλασμού. Και επειδή ψαχτηκα πολύ είδα πως πολλές γυναίκες την πάτησαν έτσι. 

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Η δικη μου αποψη είναι οτι αφου θελω τοσο πολυ να θηλασω θα κανω οση προετοιμασία μπορω θα ενημερωθω σωστα, θα το προσπαθησω οσο μπορω κ απο κει κ περα οτι θελει ο θεος. Δεν θεωρω οτι πρεπει να αφησω κατι στην τυχη του ουτε τελευταία στιγμή. Τα παντα θελουν προγραμματισμο. Τωρα αν το καταφερουμε αλλο θεμα. Κ η προετοιμασία θα πρέπει να γινει απο νωρις. Εννοείται σκοπος ολων ειναι ενα τελειομηνο υγιες μωρο κ μια υγιης μανουλα αλλα καλο ειναι να φροντιζουμε καποια πραγματα... Κ γι αυτο ρωταω εδω εαας που ξερετε κ οχι σε καποιο μαμαδογκρουπ. Δε θα κρινω καμια που δε θελει να θηλασει αλλα εγω θα κανω ο, τι μπορω για να τα καταφερω. Φυσικα κ δεν παθαινουν κατι τα μωρα με το ξενο αλλα πρωτα ο θεος προτιμω να του δωσω τι δικο μου... 

Συμφωνω και εγω θα κανω οτι μπιρω θα ενημερωθω και αν μπορεσω καλως αν οχι δεν θα σκασω οπως ειπα

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου σε όλα! Και ναι συμφωνώ να ενημερώνεσαι από τώρα . Πραγματικά επειδή ταλαιπωρηθηκα πολύ εγώ από τα λάθη μου ξέρω πως αν είχα ενημερωθεί σωστά τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Δεν λεμε να διαβάζεις κάθε μέρα αλλά αν τύχει και μπεις στην Αττική ομάδα θηλασμού διάβαζε ποστ και απαντήσεις διάβασε και τα αρχεία θα δεις πως σιγά σιγά θα μπεις  στο πνεύμα. Όλα καλά θα πάνε. Όλες οι γυναίκες έχουμε γάλα. Πλην σπανιων περιπτώσεων .

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κοριτσια δεν είπα ότι είναι νωρίς να ενημερωθείτε κλπ το έγραψα και η ίδια να ενημερωθειτε, να διαβασετε, να μιλήσετε με σύμβουλο θηλασμού κλπ. Το μόνο που συμβουλευσα από προσωπική εμπειρία είναι να μη τρελενεστε και αγχώνεστε από τώρα γιατί αν κάτι δε πετύχει με τη πρώτη δε θα ήθελα να απογοητευτειτε όπως έκανα εγώ που γλίτωσα παρατσακ την επιλοχειο επειδή με θεωρούσα άχρηστη που δε θήλασα εξαρχής. 

Εμένα ο οργανισμός μου αντέδρασε όπως της Λίνας. Την θήλασα την 15η μέρα και όλα καλα τελικα. Θηλαζαμε σρεκτους μήνες και ωρες. Είχα κάνει μαραθώνιους. Εν τέλει παραπάνω γάλα ποτέ δεν κατέβασα και κάναμε μεικτή.

Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Δε σημαίνει πως επειδή ο δικός μου οργανισμος αντέδρασε έτσι θα αντιδράσουν όλοι ή ότι έτσι είναι το σωστό. Επίσης για να λέω ότι έπαιρνα βαριά φαρμακευτική αγωγή σημαίνει ότι είμαι ενημερωμένη για αυτό δεν άκουσα απλά τον γυναικολογο.

Μόνο η Γιώτα νομίζω έπιασε το νόημα σε αυτό που είπα και χαίρομαι γιατί ούτε είπα να μην ενημερωθείτε ούτε τίποτα τέτοιο.

Just now, Giotitsa είπε:

Συμφωνω και εγω θα κανω οτι μπιρω θα ενημερωθω και αν μπορεσω καλως αν οχι δεν θα σκασω οπως ειπα

Αυτό ακριβώς εννοούσα βρε κορίτσι.

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ @Mamacita Alina σε κατάλαβα αλλά πιο πολύ ως στο ότι κόντεψες να πάθεις κατάθλιψη επειδή δεν τα καταφερνες. Αν είχαμε ενημερωθεί σωστά δεν θα τραβουσαμε αυτά τα ζόρια. Γιατί κι εγώ αγγιξα την κατάθλιψη μεχρι να τα καταφέρω. Όμως αν είχα ενημερωθεί σωστά τίποτα από αυτά δεν θα παθαινα. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ @Mamacita Alina σε κατάλαβα αλλά πιο πολύ ως στο ότι κόντεψες να πάθεις κατάθλιψη επειδή δεν τα καταφερνες. Αν είχαμε ενημερωθεί σωστά δεν θα τραβουσαμε αυτά τα ζόρια. Γιατί κι εγώ αγγιξα την κατάθλιψη μεχρι να τα καταφέρω. Όμως αν είχα ενημερωθεί σωστά τίποτα από αυτά δεν θα παθαινα. 

Δεν ήταν θέμα ενημέρωσης κοριτσι μου. Στη δικιά μου περίπτωση είχα ενημερωθεί. Ήταν θέμα υγείας. Το μόνο που εννοούσα ειναι να μη το έχετε στο μυαλό σας από τώρα να αγχώνεστε. Να ενημερωθείτε όπως θα ξανά κάνω και εγώ αλλά να είστε χαλαρές αυτό εννοούσα. Την κατάθλιψη την άγγιξα γιατί παρά την ενημέρωση δεν μπόρεσα έγκαιρα να θηλάσω το παιδί μου, ήπιε ξένο ενώ είχα τρελαθεί τόσους μήνες για τα αρνητικά του ξένου με αυτά που διάβαζα στα μαμαδογκουπ, και ένιωσα απίστευτα απογοήτευση για το τι μου συναιβη και πως ήμουν άχρηστη σαν μανα επειδή δε θήλαζα ακόμη. Κι όλα αυτά επειδή το είχα τρελό άγχος. Αν ήμουν χαλαρή δε θα το έπαιρνα τόσο βαριά. Θα έκανα τη προσπάθεια μου, θα έβλεπα ότι εν τέλει θα πάνε όλα καλά και δε θα είχα στεναχωρηθεί. Πολλές φορές το άγχος μας, κάνει να πράγματα να φαντάζουν βουνό και ειδικά σε συνδιασμό με τις ορμόνες μιας λεχώνας.

Γι αυτό είπα να ενημερωθούμε όλες καλά, σωστά αλλά όχι να αγχωνόμαστε! 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Δεν ήταν θέμα ενημέρωσης κοριτσι μου. Στη δικιά μου περίπτωση είχα ενημερωθεί. Ήταν θέμα υγείας. Το μόνο που εννοούσα ειναι να μη το έχετε στο μυαλό σας από τώρα να αγχώνεστε. Να ενημερωθείτε όπως θα ξανά κάνω και εγώ αλλά να είστε χαλαρές αυτό εννοούσα. Την κατάθλιψη την άγγιξα γιατί παρά την ενημέρωση δεν μπόρεσα έγκαιρα να θηλάσω το παιδί μου, ήπιε ξένο ενώ είχα τρελαθεί τόσους μήνες για τα αρνητικά του ξένου με αυτά που διάβαζα στα μαμαδογκουπ, και ένιωσα απίστευτα απογοήτευση για το τι μου συναιβη και πως ήμουν άχρηστη σαν μανα επειδή δε θήλαζα ακόμη. Κι όλα αυτά επειδή το είχα τρελό άγχος. Αν ήμουν χαλαρή δε θα το έπαιρνα τόσο βαριά. Θα έκανα τη προσπάθεια μου, θα έβλεπα ότι εν τέλει θα πάνε όλα καλά και δε θα είχα στεναχωρηθεί. Πολλές φορές το άγχος μας, κάνει να πράγματα να φαντάζουν βουνό και ειδικά σε συνδιασμό με τις ορμόνες μιας λεχώνας.

Γι αυτό είπα να ενημερωθούμε όλες καλά, σωστά αλλά όχι να αγχωνόμαστε! 

Α εγώ το λέω γιατί έγραψες για οικιακό θήλαστρο. Ότι την πάτησες με αυτό. Αν είχες σωστή ενημέρωση θα χρησιμοποιούσες εξ' αρχής νοσοκομειακό και δεν θα υπήρχε θέμα με την παραγωγή σου. Επίσης εγώ αν αντλούσα από την αρχή με θήλαστρο επίσης δεν θα ταλαιπωριομουν μετά. Πάντως  γράφεις ότι θηλασες τελικά στις 15 ημέρες αλλά ποτέ δεν κατάφερες αποκλειστικο θηλασμό κι ας έκανες μαραθωνιους από τις 15 ημέρες και μετα. Ο λόγος είναι γιατί η ζημιά είχε γίνει από πριν. Όπως και σε μένα. Απλά εγώ μέσω συμβούλου και με sns και χάπια και θηλασμό και αντλήσεις(δε θες να φανταστείς πως ήταν εκείνοι οι 2 μήνες απλά δεν έκανα τίποτε αλλο) τα κατάφερα.

yplDp3.png

Α εγώ το λέω γιατί έγραψες για οικιακό θήλαστρο. Ότι την πάτησες με αυτό. Αν είχες σωστή ενημέρωση θα χρησιμοποιούσες εξ' αρχής νοσοκομειακό και δεν θα υπήρχε θέμα με την παραγωγή σου. Επίσης εγώ αν αντλούσα από την αρχή με θήλαστρο επίσης δεν θα ταλαιπωριομουν μετά. Πάντως  γράφεις ότι θηλασες τελικά στις 15 ημέρες αλλά ποτέ δεν κατάφερες αποκλειστικο θηλασμό κι ας έκανες μαραθωνιους από τις 15 ημέρες και μετα. Ο λόγος είναι γιατί η ζημιά είχε γίνει από πριν. Όπως και σε μένα. Απλά εγώ μέσω συμβούλου και με sns και χάπια και θηλασμό και αντλήσεις(δε θες να φανταστείς πως ήταν εκείνοι οι 2 μήνες απλά δεν έκανα τίποτε αλλο) τα κατάφερα.

Κοριτσι μου γλυκό είχα σωστή ενημέρωση. Δεν μπορούσα όμως πουθενα να βρω νοσοκομειακό. Πήρα το καλύτερο που μπορούσα με έγκριση από τον σύμβουλο μου. Εν τέλη μου μείωσε το γάλα αλλά δεν φταίει το θηλαστρο για την μικτη. Το θηλαστρο άρχισα να το χρησιμοποιώ πολύ αργότερα και μου μείωσε το γάλα. Το ανέφερα απλά ως πληροφορία. Δεν κατάφερα αποκλειστικό γιατί ο οργανισμός μου ήταν τόσο εξαντλημένος που δεν παρήγαγε άλλο γάλα. Παρά την διατροφη, παρά τους μαραθώνιους πάρα πολλά πράγματα. Όταν όμως υπάρχει θέληση και δε σε σταματούν θέματα υγείας πλέον καταφέρνεις έστω και μεικτή. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσι μου γλυκό είχα σωστή ενημέρωση. Δεν μπορούσα όμως πουθενα να βρω νοσοκομειακό. Πήρα το καλύτερο που μπορούσα με έγκριση από τον σύμβουλο μου. Εν τέλη μου μείωσε το γάλα αλλά δεν φταίει το θηλαστρο για την μικτη. Το θηλαστρο άρχισα να το χρησιμοποιώ πολύ αργότερα και μου μείωσε το γάλα. Το ανέφερα απλά ως πληροφορία. Δεν κατάφερα αποκλειστικό γιατί ο οργανισμός μου ήταν τόσο εξαντλημένος που δεν παρήγαγε άλλο γάλα. Παρά την διατροφη, παρά τους μαραθώνιους πάρα πολλά πράγματα. Όταν όμως υπάρχει θέληση και δε σε σταματούν θέματα υγείας πλέον καταφέρνεις έστω και μεικτή. 

Όταν σταμάτησες τον θηλασμό λόγω φαρμακευτικής αγωγής που γράφεις, πως αντλουσες; Γιατί αν κατάλαβα καλα αυτό έγινε τις πρώτες ημέρες. Ή οχι;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Όταν σταμάτησες τον θηλασμό λόγω φαρμακευτικής αγωγής που γράφεις, πως αντλουσες; Γιατί αν κατάλαβα καλα αυτό έγινε τις πρώτες ημέρες. Ή οχι;

Δεν τον σταμάτησα δεν είχα θηλάσει ακόμη όταν έπαιρνα τη φαρμακευτική αγωγή. Και δεν γινόταν να αντλήσω ούτως ή άλλως στη κατάσταση που ημουν. Αλλά όπως η Λίνα γάλα δεν είχα. Δεν ήταν καν πρησμένο. Ο οργανισμός μου ουσιαστικά σοκαρίστηκε με το θέμα που προέκυψε και τα καθυστέρησε όλα.

Κοριτσια δεν είπα ότι είναι νωρίς να ενημερωθείτε κλπ το έγραψα και η ίδια να ενημερωθειτε, να διαβασετε, να μιλήσετε με σύμβουλο θηλασμού κλπ. Το μόνο που συμβουλευσα από προσωπική εμπειρία είναι να μη τρελενεστε και αγχώνεστε από τώρα γιατί αν κάτι δε πετύχει με τη πρώτη δε θα ήθελα να απογοητευτειτε όπως έκανα εγώ που γλίτωσα παρατσακ την επιλοχειο επειδή με θεωρούσα άχρηστη που δε θήλασα εξαρχής. 

Εμένα ο οργανισμός μου αντέδρασε όπως της Λίνας. Την θήλασα την 15η μέρα και όλα καλα τελικα. Θηλαζαμε σρεκτους μήνες και ωρες. Είχα κάνει μαραθώνιους. Εν τέλει παραπάνω γάλα ποτέ δεν κατέβασα και κάναμε μεικτή.

Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Δε σημαίνει πως επειδή ο δικός μου οργανισμος αντέδρασε έτσι θα αντιδράσουν όλοι ή ότι έτσι είναι το σωστό. Επίσης για να λέω ότι έπαιρνα βαριά φαρμακευτική αγωγή σημαίνει ότι είμαι ενημερωμένη για αυτό δεν άκουσα απλά τον γυναικολογο.

Μόνο η Γιώτα νομίζω έπιασε το νόημα σε αυτό που είπα και χαίρομαι γιατί ούτε είπα να μην ενημερωθείτε ούτε τίποτα τέτοιο.

Αυτό ακριβώς εννοούσα βρε κορίτσι.

Χαχαχαχχαχαχα ελα μωρε καμια δεν παρεξηγηθηκε ξερεις ειναι ο γραπτός λογος χι χι χι χι χο χο χο χε χε χε

• Μπερδεμένη/-ος 1

xfHlp3.png

Δεν τον σταμάτησα δεν είχα θηλάσει ακόμη όταν έπαιρνα τη φαρμακευτική αγωγή. Και δεν γινόταν να αντλήσω ούτως ή άλλως στη κατάσταση που ημουν. Αλλά όπως η Λίνα γάλα δεν είχα. Δεν ήταν καν πρησμένο. Ο οργανισμός μου ουσιαστικά σοκαρίστηκε με το θέμα που προέκυψε και τα καθυστέρησε όλα.

Κορίτσι μου είναι λάθος αυτό που γράφεις. Και ειλικρινά δεν θέλω να το παίξω έξυπνη ΠΡΟΣ ΘΕΟΎ!! Αλήθεια  με τιποτα !! και Απλά αυτό θα γράψω και το σταματάω απλά και μόνο γιατί την πάτησα κι εγώ και να μην την πατήσει και άλλη.

Αυτό που λες δεν το έπαθες μόνο εσύ και η Λινα αλλά κι εγώ!!! Κι εγώ το ίδιο έπαθα.

Δεν θηλασες από την αρχή, οπως κι εγω. αλλά μέρες μετά. (Εγω ξεκινησα 1,5μερα μετά αλλά έκανα μέχρι και την 3η ημερα 2 αντλήσεις μόνο δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ) Άρα λογικό να μην κατέβει γάλα. Το γάλα για να κατέβει πρέπει να πάρει ερέθισμα . Το ερέθισμα έρχεται από το στήθος μέσω της θηλαστικης κίνησης. Δεν ξεκιναει αυτοματα απο τη στιγμή που θα γεννήσεις. Μπορεί να βγει γάλα αλλά η ΠΑΡΑΓΩΓΉ έρχεται ΜΟΝΟ μέσω ερεθίσματος. Επίσης καμια γυναίκα δεν έχει γάλα με το που γεννήσει. Καμία. Το γάλα έρχεται κάποια 24ωρα μετά(ειδικά στις καισαρικές 3η με 4η ημερα). Αλλά αν το στήθος δεν πάρει ερέθισμα από την αρχή τόσο δεν πρόκειται να κατέβει γάλα τουλάχιστον όχι να ξεκινήσει σωστά η διαδικασία (παραγωγη) το να ξεκινήσει μια γυναίκα να προσπαθεί να θηλάσει 10 ημέρες μετά η ζημιά έχει γίνει. Η Λίνα αν κατάλαβα καλα θηλαζε από την αρχή απλά μετά από 15 ημέρες είδε ικανοποιητικό γάλα. Επίσης λογικό.

Μπορεί η εξαντλημένη κατάσταση στην οποία βρισκόσουν να σε επηρέασε κυρίως ψυχολογικά αλλά ότι δεν κατέβηκε γάλα φταίει η εξάντληση αλλά σε μικρό ποσοστό. Πρωτίστως ευθύνεται ότι δεν πήρε ερεθίσματα το στήθος από την αρχή. Έτσι την πάτησα στην κορη και όπως κι εσύ την θηλασα λίγο έτσι την πάτησα και στον γιο που ευτυχώς τελικά ακόμα θηλάζω. 

Εύχομαι να μην με παρεξηγησες ε;; 

yplDp3.png

Κοριτσια μου φυσικα δεν υπάρχει παρεξηγηση απο καμια προς καμια. Ξαναειπαμε ο γραπτος λογος ειναι περιεργος. Γι αυτο κ εγω το καημενο ειπα τις προαλλες χωρις παρεξηγηση... Εδω μεσα λεμε τις εμπειρίες μας κ τις συμβουλές μας... Ολες το καλο θελουμε... Φιλακια μανουλες μου γλυκιες... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...