Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κορίτσια στο νοσοκομειο της Σπάρτης, το δεν εχεις ακομα γαλα κ το κατσε ξεκουρασου εσυ κ θα το ταισουμε εμεις κ το μωρο κλαιει μην παθει τπτ παιζουν πολυ... Δυστυχώς... Κ ακομα που θελω να μου βαλουν με το καλο το μωρακι μου στο στηθος οταν γεννηθει θα το ζητησω απο το γυναικολογο μου που είμαστε κ φιλοι ας πουμε αλλα δεν το κανουν. Το παιρνουν γρηγιρα γρηγορα. Το καλο ειναι οτι το μωρο σου το εχεις διπλα σου στο δωμάτιο ετσι κ αλλιως. Δε χρειάζεται να το ζητησεις... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, tsilona είπε:

Ότι θέλετε και από θηλασμό κορίτσια θα σας βοηθήσω κ γω....δεν ήπιε ξένο η μικρή μου καθόλου...επίσης από σουτιέν, έχω να βάλω από το 13 που έμεινα έγκυος 1η φορά. Τα pretty bra με σωσαν!!! Κ στο θηλασμό μετα κ σε όλα.κ έχω μεγαλο στήθος κ μια χαρά κρατανε

Μπα που να σκάσεις αχαχαχχααχχα καλό γαλα λέει ρε :-P

Κακο γάλα κ νερουλό που λένε ΔΕΝ υπάρχει σε κανένα βυζι. 

@winspert και @tsilonaκαι @Farmakotriftenaεδω στα Γιάννενα θέλουν να θηλάζουν οι γυναίκες πολυ τον προωθούν πολύ τον θηλασμο παρα πολυ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

@winspert και @tsilonaκαι @Farmakotriftenaεδω στα Γιάννενα θέλουν να θηλάζουν οι γυναίκες πολυ τον προωθούν πολύ τον θηλασμο παρα πολυ

Πολυ ευχαριστο αυτο... Μακαρι να το εκαναν παντου... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Εγώ θα πάω στο Έλενα κυρίως γι αυτόν τον λόγο. Προωθούν πολύ το θηλασμό. Η ξαδέρφη μου που γέννησε εκεί το δεύτερο παιδάκι της μου είπε ότι ενώ ήταν μισοαναίσθητη από την καισαρική οι μαίες βάλανε μόνες τους τη μικρή να θηλάσει στο στήθος της χωρίς η ίδια να κάνει τίποτα. Αντίθετα στην άλλη μου ξαδέρφη στο Λητώ της το φέρανε πρώτη φορά ταισμένο το παιδί ενώ είχε ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό.

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Εγώ θα πάω στο Έλενα κυρίως γι αυτόν τον λόγο. Προωθούν πολύ το θηλασμό. Η ξαδέρφη μου που γέννησε εκεί το δεύτερο παιδάκι της μου είπε ότι ενώ ήταν μισοαναίσθητη από την καισαρική οι μαίες βάλανε μόνες τους τη μικρή να θηλάσει στο στήθος της χωρίς η ίδια να κάνει τίποτα. Αντίθετα στην άλλη μου ξαδέρφη στο Λητώ της το φέρανε πρώτη φορά ταισμένο το παιδί ενώ είχε ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό.

αχ και εγω ετσι θελω θα μου αρεσε τοσο να θηλασω εξαλλου εχω τον ανδρα μου με θηλαζει αυτος οποτε κατι εχω μαθει χαχαχααχαχαχ:lol::lol::lol:

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Clue είπε:

Μιλας σοβαρα;;; Κανανε τετοιο πραγμα;;; Σε καποιο απο τα βιντεο θηλασμου που εβλεπα ενας γιατρος ελεγε πως αυτο σηκωνει μήνυση να ξερεις ιδιως αν το εχεις δηλωσει. Δεν εχουν δικαιωμα να του δωσουν τπτ αν δεν συμφωνησεις. Επισης ελεγε αυτος πως ενα ψεματακι που μπορεις να πεις προκειμενου να μην του δωσουν σκονη ειναι οτι λογω του οτι υπαρχει θεμα με αλλεργιες στην οικογενεια απαγορεύεται να πιει το μωρι ξενο γαλα. Εχω ηδη δωσει οδηγιες στον αντρα μου κ στη μανα μου επειδη δεν ξερω πως θα ειμαι εγω να μην δωσει κανεις στι μωρο τπτ. Απαγορεύεται... 

Νευριασα τωρα... 

Just now, Giotitsa είπε:

αχ και εγω ετσι θελω θα μου αρεσε τοσο να θηλασω εξαλλου εχω τον ανδρα μου με θηλαζει αυτος οποτε κατι εχω μαθει χαχαχααχαχαχ:lol::lol::lol:

Χαχαχαχα, ντροπήηηηηη σου... Τετοιους θηλασμους ολες εχουμε κανει... Χαχαχα, αλλα καμια σχεση. :lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μιλας σοβαρα;;; Κανανε τετοιο πραγμα;;; Σε καποιο απο τα βιντεο θηλασμου που εβλεπα ενας γιατρος ελεγε πως αυτο σηκωνει μήνυση να ξερεις ιδιως αν το εχεις δηλωσει. Δεν εχουν δικαιωμα να του δωσουν τπτ αν δεν συμφωνησεις. Επισης ελεγε αυτος πως ενα ψεματακι που μπορεις να πεις προκειμενου να μην του δωσουν σκονη ειναι οτι λογω του οτι υπαρχει θεμα με αλλεργιες στην οικογενεια απαγορεύεται να πιει το μωρι ξενο γαλα. Εχω ηδη δωσει οδηγιες στον αντρα μου κ στη μανα μου επειδη δεν ξερω πως θα ειμαι εγω να μην δωσει κανεις στι μωρο τπτ. Απαγορεύεται... 

Νευριασα τωρα... 

αχχαχχχαααχα αν σου πω  τωρα που το διαβασα θα ζητησω απο τον γιατρο το ιδιοοο ακριβως το μονο που με προβληματιζει ειναι αν μπει σε θερμοκητιδα δεν θα θηλαζει αλλα θα του βγαζω παλι δικο μου γαλα

Just now, winspert είπε:

Νευριασα τωρα... 

Χαχαχαχα, ντροπήηηηηη σου... Τετοιους θηλασμους ολες εχουμε κανει... Χαχαχα, αλλα καμια σχεση. :lol:

χααχχααχααχαχ μα τι να πω η ερμη μην με δει γυμνουλα τρεχει απο πισω μου αχαχαχχαχαχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Κοριτσια καλός χρυσός ο θηλασμός αλλά μην είστε απόλυτες από τώρα. Ήθελα κι εγώ τόσο να θηλάσω. Ήμουν κολλημένη.Αλλά για λόγους που με κράτησαν μακρυά απ' το μωρό για 24+ ώρες αναγκαστικά ήπιε ξένο. Και μετά λόγο φαρμακευτικής δυνατής αγωγής δεν θήλασα και πάλι. Θήλασα πρώτη φορά όταν ήταν 15 ημερών. Πλέον δεν είχα πολύ γάλα γιατί ναι, γίνεται και αυτό. Και έκανα μικτή. Ότι μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδάκια μας θα το προσφέρουμε. Εννοείται πως ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο και όντως είναι φάρμακο το μητρικο γαλατάκι σε πολλά. Αλλά είναι νωρίς ακόμη για να τρελενεστε και να το έχετε στο μυαλό σας από τώρα. Ενημερωθείτε. Σεμινάρια, YouTube, σύμβουλο θηλασμού. Προς θεού όχι μαμαδογκουπ θα πέσουν να σας φανε χαχαχαχα αλλά χαλαρα.... Σας το λέω σαν παθουσα που νόμιζα ότι είμαι άχρηστη επειδή δε κατάφερα να τη θηλάσω.... Αντί να σκέφτομαι ότι γύρισα γερή στο παιδάκι μου κι αυτό ήταν γερό και υγιές. Και δε θέλω σε καμία περίπτωση να περάσει κάποια κάτι παρόμοιο γιατί τέτοια σκεπτικα δε σε αφήνουν να χαρείς το θαύμα. Ευτυχώς ηρέμησα σύντομα ψυχολογικά. Με αγάπη σας το λέω μη θυμωσετε. Ας κάνουμε προσευχουλες για τελειωμηνες εγκυμοσύνες με ροζομαγουλα υγιέστατα μωρά και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Μη σας αγχωνει τίποτα.

Άααα και αν χρειαστείτε θηλαστρο μόνο νοσοκομειακό κοριτσια. Το άτιμο τι θηλαστρο μου μείωσε εμένα κατά πολύ το γάλα... Και εν τέλει δεν ήμουν η μόνη. Προσοχή. :)

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια καλός χρυσός ο θηλασμός αλλά μην είστε απόλυτες από τώρα. Ήθελα κι εγώ τόσο να θηλάσω. Ήμουν κολλημένη.Αλλά για λόγους που με κράτησαν μακρυά απ' το μωρό για 24+ ώρες αναγκαστικά ήπιε ξένο. Και μετά λόγο φαρμακευτικής δυνατής αγωγής δεν θήλασα και πάλι. Θήλασα πρώτη φορά όταν ήταν 15 ημερών. Πλέον δεν είχα πολύ γάλα γιατί ναι, γίνεται και αυτό. Και έκανα μικτή. Ότι μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδάκια μας θα το προσφέρουμε. Εννοείται πως ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο και όντως είναι φάρμακο το μητρικο γαλατάκι σε πολλά. Αλλά είναι νωρίς ακόμη για να τρελενεστε και να το έχετε στο μυαλό σας από τώρα. Ενημερωθείτε. Σεμινάρια, YouTube, σύμβουλο θηλασμού. Προς θεού όχι μαμαδογκουπ θα πέσουν να σας φανε χαχαχαχα αλλά χαλαρα.... Σας το λέω σαν παθουσα που νόμιζα ότι είμαι άχρηστη επειδή δε κατάφερα να τη θηλάσω.... Αντί να σκέφτομαι ότι γύρισα γερή στο παιδάκι μου κι αυτό ήταν γερό και υγιές. Και δε θέλω σε καμία περίπτωση να περάσει κάποια κάτι παρόμοιο γιατί τέτοια σκεπτικα δε σε αφήνουν να χαρείς το θαύμα. Ευτυχώς ηρέμησα σύντομα ψυχολογικά. Με αγάπη σας το λέω μη θυμωσετε. Ας κάνουμε προσευχουλες για τελειωμηνες εγκυμοσύνες με ροζομαγουλα υγιέστατα μωρά και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Μη σας αγχωνει τίποτα.

Άααα και αν χρειαστείτε θηλαστρο μόνο νοσοκομειακό κοριτσια. Το άτιμο τι θηλαστρο μου μείωσε εμένα κατά πολύ το γάλα... Και εν τέλει δεν ήμουν η μόνη. Προσοχή. :)

καλε σιγα μην σκασω κιολας αχχααχ αν μπορεσω μπορεσα εγω το μωρο θελωωω τωρα το βυζι μου ας κανει οτι θελει αλλα δεν θα τρελαθω κιολας φιλη συντροφισσα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Καλό είναι να ενημερώνονται και να διαβάζουν από τώρα που και που. Έχει ένα σωρό παραμέτρους ο θηλασμός. Ακόμα και για την φαρμακευτική αγωγή που γράφεις λίγα τα φάρμακα που να μην είναι συμβατα με τον θηλασμό. Οι γιατροί δεν το γνωρίζουν αυτό όμως. Γι αυτό και πρέπει κι εμείς και οι γιατροί να ενημερώνονται από παγκόσμιες επίσημες σελίδες όπως το e lactancia για το αν κάνει να θηλαζεις ή όχι με το Χ ψ φάρμακο.

Κι εγώ ξανά λέω στο πρωτο παιδί δεν διάβασα άκουγα τον γυναικολόγο και τον παιδίατρο και το αποτέλεσμα ήταν στους 2 μήνες να μην έχω γάλα. Αλλά δεν είχα γάλα όχι από οργανικό θέμα αλλά από λάθος χειρισμός δικό μου. Όσο πιο πολύ θηλαζεις τόσο πιο πολύ γάλα θα έχεις. 

Επίσης Ναι μακριά από μαμαδογκρουπ συμφωνώ, αλλά έστω σχόλια που και που αν διαβάζετε θα σας βοηθήσει παααρα πολύ. Στην Αττική ομάδα θηλασμού υπάρχει μια πώρωση μια απολυτοτητα που με βρίσκει τελείως αντίθετη όμως χάρης αυτή  την ομάδα κατάφερα να θηλάσω. Δεν μπαίνω πλέον στη διαδικασία να διαβάζω πωρωμενα ποστ γιατι τσαντιζομαι αλλά κάποια βοηθάνε πολύ. 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

αχχαχχχαααχα αν σου πω  τωρα που το διαβασα θα ζητησω απο τον γιατρο το ιδιοοο ακριβως το μονο που με προβληματιζει ειναι αν μπει σε θερμοκητιδα δεν θα θηλαζει αλλα θα του βγαζω παλι δικο μου γαλα

χααχχααχααχαχ μα τι να πω η ερμη μην με δει γυμνουλα τρεχει απο πισω μου αχαχαχχαχαχα

Just now, winspert είπε:

Νευριασα τωρα... 

κοριτσια ο μεγαλητερος μυθος ειναι οτι αν δεν βαλεις το μωρο να θηλασει μετα δεν θηλαζει. 

μην τρελεστε για το τι θα γινει στο νοσοκομειο. το μωρο κ θερμοκοιτιδα να μπει κ να μην το βαλει ο γιατρος να θηλασει παλι το.γαλα θα κατεβει παλι θα μαθει να θηλαζει. 

εμενα κατεβηκε το γαλα πολλες μερες μετα στην αρχη δεν.ειχα τιποτα κ οταν.λεμε αρχη μιλαμε για 15 μερες. το μωρο επιανε θηλη αλλα γαλα δεν υπηρχε. εδωσα ξενο αλλα το.γαλα μολις κατεβηκε δεν σταματησε ποτε. κ εννοειτε οτι το παιδι προτιμαει βυζι οσο το βαζεις βυζι θα καθετε. 

ολα τα υπολοιπα δεν.μου το εδωσε ο.γιατρος αμεσως κ γιαυτο δεν μπορεσα να θηλασω ειναι υπερβολες κ.μυθοι των μανιακων μαμαδων fb

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, linaa είπε:

κοριτσια ο μεγαλητερος μυθος ειναι οτι αν δεν βαλεις το μωρο να θηλασει μετα δεν θηλαζει. 

μην τρελεστε για το τι θα γινει στο νοσοκομειο. το μωρο κ θερμοκοιτιδα να μπει κ να μην το βαλει ο γιατρος να θηλασει παλι το.γαλα θα κατεβει παλι θα μαθει να θηλαζει. 

εμενα κατεβηκε το γαλα πολλες μερες μετα στην αρχη δεν.ειχα τιποτα κ οταν.λεμε αρχη μιλαμε για 15 μερες. το μωρο επιανε θηλη αλλα γαλα δεν υπηρχε. εδωσα ξενο αλλα το.γαλα μολις κατεβηκε δεν σταματησε ποτε. κ εννοειτε οτι το παιδι προτιμαει βυζι οσο το βαζεις βυζι θα καθετε. 

ολα τα υπολοιπα δεν.μου το εδωσε ο.γιατρος αμεσως κ γιαυτο δεν μπορεσα να θηλασω ειναι υπερβολες κ.μυθοι των μανιακων μαμαδων fb

ααααα σε ευχαριστουμε και σενα για τις συμβουλες οτι μπορειτε να λετε κοριτσια εμεις δεν ξερουμε

xfHlp3.png

Just now, linaa είπε:

Λίνα εγώ την πάτησα έτσι!!! Το μωρό μπήκε μενν, θήλαστρο μου έφεραν 1.5 μέρα μετά. Και μέχρι να βγει Το μωρό από την μονάδα (3η ημερα) μου έφερναν θήλαστρο 2 φορές την ημερα. Αποτέλεσμα; δεν είχα γάλα.. 4 μέρες αφού επεστραψα σπίτι (δλδ 8ημερων το μωρο) κάλεσα συμβουλο. Χαπακωθηκα φουλ για να βγει γάλα. Συν ότι έκανα sns συν ότι έκανα αντλήσεις με θήλαστρο με λίγα λόγια ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου. Ήμουν επί 20 ώρες με τα βυζια είτε να θηλάζω είτε να αντλώ. Αν μια γυναίκα λοιπόν θέλει να θηλάσει χίλιες φορές καλύτερα να είναι σωστά ενημερωμένη για να μην την πατήσει όπως εγώ. Αν ένα στήθος δεν πάρει εντολή (μέσω θηλαστικης κινησης) 15 μέρες πως θα κατεβάσει γαλα; είναι πάρα πολλές οι μέρες. Εγώ στις 4 μέρες και έπαθα ζημιά. Κατευθείαν πρέπει να γίνεται θηλαστικη κίνηση στο στήθος.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Λίνα εγώ την πάτησα έτσι!!! Το μωρό μπήκε μενν, θήλαστρο μου έφεραν 1.5 μέρα μετά. Και μέχρι να βγει Το μωρό από την μονάδα (3η ημερα) μου έφερναν θήλαστρο 2 φορές την ημερα. Αποτέλεσμα; δεν είχα γάλα.. 4 μέρες αφού επεστραψα σπίτι (δλδ 8ημερων το μωρο) κάλεσα συμβουλο. Χαπακωθηκα φουλ για να βγει γάλα. Συν ότι έκανα sns συν ότι έκανα αντλήσεις με θήλαστρο με λίγα λόγια ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου. Ήμουν επί 20 ώρες με τα βυζια είτε να θηλάζω είτε να αντλώ. Αν μια γυναίκα λοιπόν θέλει να θηλάσει χίλιες φορές καλύτερα να είναι σωστά ενημερωμένη για να μην την πατήσει όπως εγώ. Αν ένα στήθος δεν πάρει εντολή (μέσω θηλαστικης κινησης) 15 μέρες πως θα κατεβάσει γαλα; είναι πάρα πολλές οι μέρες. Εγώ στις 4 μέρες και έπαθα ζημιά. Κατευθείαν πρέπει να γίνεται θηλαστικη κίνηση στο στήθος.

δεν ειπα να μην το βαζεις στο στηθος αλλα δεν κανει την διαφορα αν στο.δωσει ο γιατρος 5 λεπτα η μιση ωρα μετα την γεννα. η αν βγαζεις με θηλαστρο.

εμενα μου το.δωσαν.αμεσως μετα την γεννα κ παλι γαλα δεν.εβγαινε. το ειχα συνεχεια στηθος αλλα παλι γαλα δεν εβγαινε απλα ο.οργανισμος μου ηθελε χρονο κ φυσικα το.μωρο.δεν γινετε να μεινει νηστικο για 15 μερες. 

στο στηθος εμπαινε αλλα την.διαφορα δεν.την εκανε.το.τι εγινε στο νοσοκομειο

ισως κ σενα ο οργανισμος σου ηθελε ενισχυση χαπια αντλησεις κ χρονο για να ερθει το πολυ γαλα ξεκουραση οχι ανχος εγω νομιζω οτι ολα αυτα παιζουν.ρολο στο.ποσο γαλα θα κατεβασεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...